Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
detto 😊Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊MedvepapaRámentemsilent7939
köszi a szervezést! gondolom majd az NFC West csevegőben fent lesznek majd a részletes infok, én még csak az nfl.com-on fantáziáltam... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Bemásoltam ebbe a doksiba a sztenderd bowl.hu pontozást: (link). nem tudom Ti ezzel toljátok-e, nálunk pl. az Eagles ligában más pontrendszer van.Egyébként csinálhatnátok egy topicot a fantasy részlegben, így elveszik itt az értékes tartalom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
andree
1 737
Keresés my friend 😉Maga a pontrendszer le van írva valahol?
bowl.hu/fantasy_footballFucu
több mint 11 éve
Basszus akkor fel kell kötni a gatyát 😊 Nem lehet félvállról venni a profik ellen 😊Ha a bonyolultabb azt jelenti, hogy 2 DT, 2 DE, 3 LB, 2 CB, 2 S akkor igen, ilyen lesz 😊FucuAz egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Leon78Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊Fucu
több mint 11 éve
Ha a bonyolultabb azt jelenti, hogy 2 DT, 2 DE, 3 LB, 2 CB, 2 S akkor igen, ilyen lesz 😊Az egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Leon78Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 11 éve
Az egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/30/20th-century-fox-buys-movie-rights-to-kurt-warner-story/a 20th century fox megvette a jogokat Kurt Warner karrierjének megfilmesítésére
több mint 11 éve
tavaly én is a hox ligában edződtem... befogadtak 😊Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?Leon78remek kérdés, egy 16-os kellene. Eddig nem volt ennyi aktív felhasználó, de hátha a csak olvasó szurkolók is megnyilvánulnak 😊Fucu
több mint 11 éve
Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?Leon78remek kérdés, egy 16-os kellene. Eddig nem volt ennyi aktív felhasználó, de hátha a csak olvasó szurkolók is megnyilvánulnak 😊
több mint 11 éve
Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊MedvepapaRámentem
több mint 11 éve
Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?
több mint 11 éve
mondjuk nekem is már négy van...NFC West topikba beküldök egy felvetést, aztán ha lesz elég jelentkező, megcsinálom. Így Fucu is tehermentesül.Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊Medvepapaez a miénk. Basszus el is felejtettem az nfc westest... 5 FF liga sok lesz nekem 😐Fucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊Medvepapaez a miénk. Basszus el is felejtettem az nfc westest... 5 FF liga sok lesz nekem 😐
több mint 11 éve
Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊
több mint 11 éve
Keresés my friend 😉ok... majd egy leírást dobj mellésilent7939Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
állítólag akármilyen Cardos replika mezt innen is lehet rendelni:www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/webaruhaz/ligak/NFL/Cardinals/
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
ok... majd egy leírást dobj melléJaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 11 éve
Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊
több mint 11 éve
Az nem hiányzik senkinek 😊Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 11 éve
Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊
több mint 11 éve
Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?
több mint 11 éve
sajnos nem.Ezeket a megoldásokat ismerem, de reméltem tudsz mondani egy titkos csatornát. 😊Leon78Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
De hogy a kérdésedre válaszoljak olyan 80 dolcsi körül vannak a replica mezek és a kinti sportoldalakon lehet rendelni (nfl shop, cardinals shop, football fanatics, stb.)Fucu
több mint 11 éve
Az öregem kint van Torontoban az öcséméknél és én most hozatok egy Fitz mezt 😊Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
De hogy a kérdésedre válaszoljak olyan 80 dolcsi körül vannak a replica mezek és a kinti sportoldalakon lehet rendelni (nfl shop, cardinals shop, football fanatics, stb.)Fucu