Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊Leon78Kolb, mert nem akarja kockáztatni, hogy Skelton rásérüljön, de ha Kolbi szar lesz akkor jön Johnny.
Győzelmet, mi mást? 😊
több mint 13 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊
több mint 13 éve
Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.Mint a ház 😂Wyattazért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.
több mint 13 éve
necces ítélet volt, de hát ez van.Mint a ház 😂Wyattazért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Most erre meg mondhatnám, hogy utána is ott volt a lehetőség a győzelemre.
több mint 13 éve
Mint a ház 😂azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi

több mint 13 éve
igen, most kb pontosan leírtad, hogyan megy a power rankingek összeállítása hétről hétre 😊www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRTényleg van aki komolyan veszi ezt?
már 15.-ek vagyunk 😊emberke22
silent7939
több mint 13 éve
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀peteyott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRTényleg van aki komolyan veszi ezt?
már 15.-ek vagyunk 😊emberke22
Hatalmas tehetség kell hozzá hogy egy ilyet összerakj. Szezon előtt meghasalod és tologatod a figurákat hogy éppen nyert-e vagy nem. 😊 Ha a héten kikapunk akkor majd jól visszatesznek a - várjunk csak megtippelem - 23. helyre és elmondják hogy pillanatnyi fellángolás volt a 2-0 de most minden a helyére került... 😊😊😊😊😊 és a továbbiakban ez várható egy 5-11 esnek jósolt alsóházi NFC Westes csapattól 😊 Aztán ha megint nyerünk többet akkor majd jól fényesre nyalják Horton se..ét hogy milyen k.va jó D-t rakott össze.. és így megy egész szezonban 😀😀😀😀
több mint 13 éve
én már akkor örülnék ha:Tom Brady
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
😊petey

1. pipa
2. második fele pipa
3. pipa (def.TD majd legközelebb 😊
4. pipa
5. pipa 😀
több mint 13 éve
Cardiac Cardinalscardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/18/Utozongek__2_het__Patriots/
több mint 13 éve
Daily News power rankingján 5. helyen áll a csapat. www.nydailynews.com/sports/football/nfl-power-rankings-week-2-arizona-cardinals-big-move-shocking-patriots-49ers-texans-falcons-big-article-1.1161962 Mondjuk ez is túlzás picit 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Egy érdekes szavazás az NFL.com-on.Which 2-0 team is the most flawed?
Houston Texans
San Diego Chargers
Philadelphia Eagles
Arizona Cardinals
San Francisco 49ers
Which 2-0 team is the most flawed?
3% Houston Texans
11% San Diego Chargers
30% Philadelphia Eagles
47% Arizona Cardinals
9% San Francisco 49ers
Szerencsére még mindig alábecsülnek bennünket.😊 remélem ez a saját malmunkra hajtja majd a győzelmeket 😊
több mint 13 éve
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀
több mint 13 éve
Fantasztikus győzelem volt. Mondjuk a végjátékban kerülgetett a szívbaj rendesen... 😊Szegény Ryan Williams-t sajnáltam, még a végén amikor mutatták egy pillanatra akkor sem tudott örülni.
Csak igy tovább!
több mint 13 éve
Hogy érzitek a hétvégi meccset?
több mint 13 éve
Eli, Kolb, Vick egy lapon 😉legalább már lecserélték végre Kolb régi zöld mezét Cards-os mezre...
több mint 13 éve
Kolb powa' 😊Nem gondoltam volna, hogy én nyerem meg ezt a fogadást 😊 Viseld büszkén 😀FucuNem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀Joco
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/602816
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊Dexxter TailorTailor, lécci számold újra az enyimét, szerintem 6p-om lett, 7+6=13, kösze 😊
egyébként nekem a Skeltonos kérdés teccett a legjobban 😊 én asszittem, hogy ez amolyan beugratós féle 😉 simán jöhetnek később is ilyenek!
jameg ezután én folyamatosan Cards W-re fogok tippelni az tuti...
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊Dexxter TailorLehet, hogy el kéne kezdenem lottózni 😊
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
pont mondtam silentnek hogy tiszta tavaly van. brusztolós slugfest, aztán a ST megoldja. mondjuk az offense is '11-et idézi 😀
több mint 13 éve
Az igazság az, hogy a mikor vasárnap reggel felkeltem és megláttam, hogy a Stanford megverte a USC-t, éreztem valami bizsergést az erőben 😀 (mondjuk, nem ilyen végjátékot képzeltem el 😀)Nem gondoltam volna, hogy én nyerem meg ezt a fogadást 😊 Viseld büszkén 😀FucuNem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀Joco
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy én nyerem meg ezt a fogadást 😊 Viseld büszkén 😀FucuNem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀