Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊Leon78
Kolb, mert nem akarja kockáztatni, hogy Skelton rásérüljön, de ha Kolbi szar lesz akkor jön Johnny.
Győzelmet, mi mást? 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.
több mint 13 éve
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
necces ítélet volt, de hát ez van.
Most erre meg mondhatnám, hogy utána is ott volt a lehetőség a győzelemre.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mint a ház 😂

több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PR
már 15.-ek vagyunk 😊emberke22
Tényleg van aki komolyan veszi ezt?
silent7939
igen, most kb pontosan leírtad, hogyan megy a power rankingek összeállítása hétről hétre 😊
több mint 13 éve
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PR
már 15.-ek vagyunk 😊emberke22
Tényleg van aki komolyan veszi ezt?
Hatalmas tehetség kell hozzá hogy egy ilyet összerakj. Szezon előtt meghasalod és tologatod a figurákat hogy éppen nyert-e vagy nem. 😊 Ha a héten kikapunk akkor majd jól visszatesznek a - várjunk csak megtippelem - 23. helyre és elmondják hogy pillanatnyi fellángolás volt a 2-0 de most minden a helyére került... 😊😊😊😊😊 és a továbbiakban ez várható egy 5-11 esnek jósolt alsóházi NFC Westes csapattól 😊 Aztán ha megint nyerünk többet akkor majd jól fényesre nyalják Horton se..ét hogy milyen k.va jó D-t rakott össze.. és így megy egész szezonban 😀😀😀😀
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 953
én már akkor örülnék ha:
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
Tom Brady
😊petey

1. pipa
2. második fele pipa
3. pipa (def.TD majd legközelebb 😊
4. pipa
5. pipa 😀
több mint 13 éve
Cardiac Cardinals
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/18/Utozongek__2_het__Patriots/

több mint 13 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/x30yn7opmj9cnu1kg8lq
NFL Power Rankings, Week 3: NFC West no longer league joke
The NFC West has been an NFL punch line for years. But fresh off a banner weekend for the division, respect is due. Elliot Harrison gives a major bump to the 2-0 Arizona Cardinals in the Power Rankings.

már 15.-ek vagyunk 😊
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Daily News power rankingján 5. helyen áll a csapat.  www.nydailynews.com/sports/football/nfl-power-rankings-week-2-arizona-cardinals-big-move-shocking-patriots-49ers-texans-falcons-big-article-1.1161962 Mondjuk ez is túlzás picit 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Egy érdekes szavazás az NFL.com-on.

Which 2-0 team is the most flawed?
Houston Texans
San Diego Chargers
Philadelphia Eagles
Arizona Cardinals
San Francisco 49ers

Which 2-0 team is the most flawed?

3% Houston Texans

11% San Diego Chargers

30% Philadelphia Eagles

47% Arizona Cardinals

9% San Francisco 49ers
Szerencsére még mindig alábecsülnek bennünket.😊 remélem ez a saját malmunkra hajtja majd a győzelmeket 😊
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀

több mint 13 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Fantasztikus győzelem volt. Mondjuk a végjátékban kerülgetett a szívbaj rendesen... 😊

Szegény Ryan Williams-t sajnáltam, még a végén amikor mutatták egy pillanatra akkor sem tudott örülni.

Csak igy tovább!
több mint 13 éve
Hogy érzitek a hétvégi meccset?
silent7939
😉
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hogy érzitek a hétvégi meccset?
több mint 13 éve
Eli, Kolb, Vick egy lapon 😉
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/jwv6xgwcifeviwycc8jf
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

legalább már lecserélték végre Kolb régi zöld mezét Cards-os mezre...
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy én nyerem meg ezt a fogadást 😊 Viseld büszkén 😀Fucu
Nem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀Joco
Kolb powa' 😊
 bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/602816
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊Dexxter Tailor
Tailor, lécci számold újra az enyimét, szerintem 6p-om lett, 7+6=13, kösze 😊
egyébként nekem a Skeltonos kérdés teccett a legjobban 😊 én asszittem, hogy ez amolyan beugratós féle 😉 simán jöhetnek később is ilyenek!
jameg ezután én folyamatosan Cards W-re fogok tippelni az tuti...
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊Dexxter Tailor
Lehet, hogy el kéne kezdenem lottózni 😊
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/17/Tippjatek_week_2_-_eredmenyek/ 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
pont mondtam silentnek hogy tiszta tavaly van. brusztolós slugfest, aztán a ST megoldja. mondjuk az offense is '11-et idézi 😀

több mint 13 éve
Nem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀Joco
Az igazság az, hogy a mikor vasárnap reggel felkeltem és megláttam, hogy a Stanford megverte a USC-t, éreztem valami bizsergést az erőben 😀 (mondjuk, nem ilyen végjátékot képzeltem el 😀)

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem beképzeltségből de nekem is csak merészebb álmaimban fordult meg ez a forgatókönyv. Viszont ma egész nap büszkén jártam bármerre jártam mert tudtam hogy a Kolb powa' velem van és mindent elsöprő erőt és kitartást ad! 😛 És még hol van a vasárnap este 😀