Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
én már akkor örülnék ha:- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
több mint 13 éve
Azért jó lenne, ha eleve kevés kapott ponttal megúsznánk a meccset és akkor talán lenne esély egy szoros derbire. Igazából nem tudom, hogy anagyon jó TE játékkal szemben mit tudunk kitalálni, és abból mennyit tudunk megvalósítani.
több mint 13 éve
Restellem, de mi az a kifejezés, hogy underdog? 😊ezért van a bowl.hu-nak egy nagyon remek dolga, amit úgy hívnak szótár (JJ rendkívüli munkája). 😉
Az biztos, hogy minden a védelmen fog múlni, szerintem.Leon78
De most és utoljára
underdog: alulértékelt, ellenfelénél gyengébbnek titulált csapat
Nem csak a védelmen fog múlni. A Pats védelme meglepően jól dolgozott a titans ellen. A futójátékot ők is fogják szépen, így Kolbnak kellhet megoldani a dolgokat, amiben jelenleg nem hiszek, hogy képes.
több mint 13 éve
Restellem, de mi az a kifejezés, hogy underdog? 😊 Az biztos, hogy minden a védelmen fog múlni, szerintem.
több mint 13 éve
Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?14 pontos underdogok vagyunk így hét közepén. egy ilyen arányú vereség belefér nálam tudva, hogy keletre utaznak és még 1 pm (ET) meccs is lesz, ami nagyon nem fekszik a csapatnak (még szerencse, hogy nem decemberben van a meccs és most nem lesz hóvihar).
Nagyon fontos meccs az biztos, egy jó eredmény meglendíthetné a csapatot, és itt nem csak a győzelemre, hanem egy szoros végeredményre is gondolok.Leon78
EZ egy jó alkalom lesz Hortonnak, hogy megtudja, hol tart a védelem.
több mint 13 éve
Egyébként a véleményetek szerint a Patriots ellen mire lehet képes a védelem, egyáltalán van esély valami jó eredményre?Nagyon fontos meccs az biztos, egy jó eredmény meglendíthetné a csapatot, és itt nem csak a győzelemre, hanem egy szoros végeredményre is gondolok.
több mint 13 éve
Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Leon78ÁMEN
az itteni PR-unk is szépen javult 😉
több mint 13 éve
Mint mondottam volt nekem 4-et. Szégyenlem is magam miatta 😊A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78masszív 6 pontot sikerült összehoznom 😊Fucu
több mint 13 éve
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78masszív 6 pontot sikerült összehoznom 😊
több mint 13 éve
jaja, a lényeg, hogy a Hox és a Rams alattunk maradjon a szezon végéig... 😉Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Ennyit a power rankingokrol. A héten ha kikapunk akkor meg visszacsúszunk 10 helyet. Vicc az egész. A Cards mindig is underdog volt a rankingokon és mindig lesajnált és alábecsült csapat. Aztán rendszeresen jól megleptünk mindenkit az utóbbi időben... na jó a Derek Anderson érára ez nem igaz.silent7939
www.nfl.com/news/story/0ap1000000061073/article/nfl-power-rankings-robert-griffin-iiiled-redskins-shoot-up?module=HP11_hot_topicsLeon78
több mint 13 éve
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....Leon78én csak itt tippelek, nincs kedvem máshol
több mint 13 éve
Remélem ennél lejjebb egyszer sem leszünk a rankingon 😊Ennyit a power rankingokrol. A héten ha kikapunk akkor meg visszacsúszunk 10 helyet. Vicc az egész. A Cards mindig is underdog volt a rankingokon és mindig lesajnált és alábecsült csapat. Aztán rendszeresen jól megleptünk mindenkit az utóbbi időben... na jó a Derek Anderson érára ez nem igaz.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000061073/article/nfl-power-rankings-robert-griffin-iiiled-redskins-shoot-up?module=HP11_hot_topicsLeon78
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/11/Utozongek__1_het_vs_Seahawks/azért nem tippeltem, mert nem volt kedvem
több mint 13 éve
A bowl.hu tippjátékon mennyi pontot értetek el? Sajnos nekem csak 10 jött össze....
több mint 13 éve
gagyi-verzióban 😉és Fitz is kezdett a végére tűzbe jönni 😀profi-verzióban (apró különbséggel...😉)
Cardinalis

több mint 13 éve
mennek nekem ezek a 4 pontos tippjátékok... a Bowl.hu-s játékon is annyi lett 😀Ez elég gyászos 😀
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/10/Tippjatek_-_elso_kor_eredmenyek/ 😊Dexxter Tailorköszi, szupi, tényleg, Fucu miért nem tippeltél?
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/10/Tippjatek_-_elso_kor_eredmenyek/ 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Skeltonnak kisebb ficama van. Nem fog játszani vasárnap. Jamell Fleming is megsérült a második félidőben már nem lépett pályára. Neki vállsérülése van, de Whiz szerint nem komoly.
több mint 13 éve
Nem kell túlpörögni a tippjátékot Tailor kolléga este összesít és egy blogpostban meg is osztja veletek 😉Leon: még nem tudni. Ma lesz Whiz sajtótájékoztató ott el fogja mondani, hogy az MRI eredménye talán holnap fog megjönni.
több mint 13 éve
köszi, akkor ha minden igaz 7p, ez alapján számolva:- Nyerni fog a Cardinals a Seahawks ellen? igen
- Patrick Peterson fog puntot visszahordani TD-re? nem
- Beanie Wells hány TD-t fog szerezni? 0
- Hány interceptiont fog dobni Skelton? 1
- Sam Acho hány sackkel zárja a meccset? 0
- Lesz a meccsen blokkolt FG/extra pont/punt? igen
- Hány elkapással fog zárni Floyd? 0
- Jay Feely fog 50 yard feletti FG-t értékesíteni? nem
- Lesz Cards defense TD? nem
- Ki rúgja az első kickoffot, Feely vagy Hauschka? Feely
több mint 13 éve
Na akkor én is hozzászólok.Eddig orvosnál voltam, mert infarktus közeli állapotba kerültem a meccs alatt.😊Szóval a D egészen szuper volt, de a támadások egy idő után hatástalanok maradtak.
Lehet tudni, hogy Skelton meddig lesz sérült?
Ja és örülök, hogy letörtük a seahawks szurkolók szarvát. A visszavágóig mehet a zrika. 😊
több mint 13 éve
Feely, mert megnyertük a pénzfeldobást és Whiz a rúgást választotta, hogy a második félidőt kezdjük mi.tényleg, és ki rúgta az első kickoffot, Feely vagy Hauschka? ha Feely, akkor 7 pontom van 😉Cardinalisaz első mezőnygól kísérlet ami kimaradt seahawks részről azt blokkolták vagy sem?Calais Campbell ért bele, így technikailag blokknak számítFucu
a tippjáték miatt érdeklődök 😊emberke22
több mint 13 éve
hát nekem 3 v. 4 😀