Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Már gratuláltam az eredménykövetőben is, de itt megteszem! Szóval grat a győzelemhez!A D#-etek előtt le a kalappal!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy én nyerem meg ezt a fogadást 😊 Viseld büszkén 😀Nyugodtság van, mondtam, hogy nem leszek eredménytkövetni.Gratulálok!
Még élek de fújtatok mint a málhás ló.
Ez hihetetlen volt, a védelem ELIT ezt most elég biztosra mondom.
Ryan Williams szerencsétlen soha többet nem fogja majd egy kézzel a labdát. Sajnáltam nagyon, látszott az arcán, hogy maga alatt van és lesz is egy darabig. Nagyon kedvelem őt.
iktriad: egyszer érezhetnéd az iróniát 😛Fucu
Ha vége a meccseknek keresek valami szép avatart magamnak 1 hétig 😀 😛Joco
több mint 13 éve
Na most reklamáljatok nekünk Kolb miatt 😉 Sejtem hogy nem rajta múlott. Ez kb olyan lehetett mint a tavalyik ellenünk való győzelmetek. Jövő héten találkozunk!
több mint 13 éve
Hát ilyen D mellett ha egy picit jobb irányítónk lenne... hatalmas meccs volt álmomban sem hittem volna hogy ez lesz a vége 😊
több mint 13 éve
Megérdemeletétek, grat.
több mint 13 éve
majdnem megőszültem!!!!!!!!!de ,meg van és ez a lényeg!go cards!
több mint 13 éve
Nyugodtság van, mondtam, hogy nem leszek eredménytkövetni.Gratulálok!
Még élek de fújtatok mint a málhás ló.
Ryan Williams szerencsétlen soha többet nem fogja majd egy kézzel a labdát. Sajnáltam nagyon, látszott az arcán, hogy maga alatt van és lesz is egy darabig. Nagyon kedvelem őt.
iktriad: egyszer érezhetnéd az iróniát 😛Fucu
Ha vége a meccseknek keresek valami szép avatart magamnak 1 hétig 😀 😛
több mint 13 éve
Nyugodtság van, mondtam, hogy nem leszek eredménytkövetni.Még élek de fújtatok mint a málhás ló.
iktriad: egyszer érezhetnéd az iróniát 😛
több mint 13 éve
Gratulálok srácok , megérdemeltétek!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Hát sima lett volna, ha az utsó 8 percet nem szerencsétlenkedjük végig folyamatában...Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Twitteren azért aktív volt és szerinte sima meccs volt. 😊iktriad
több mint 13 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Twitteren azért aktív volt és szerinte sima meccs volt. 😊
több mint 13 éve
Köszi fiúk. Szép volt. Már csak nekünk kell kétszer elverni őket.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊Leon78Vagy 1 perccel a vége előtt lekapcsolta 😊
több mint 13 éve
A D isteni, nyugodtan mondhatjuk, hogy 90% az övék a győzelemból 😊Leon78meg az spec teamé a blokkolt puntért 😊
több mint 13 éve
Úgy látom Fucu elaludt a meccsen, mert még nem jelentkezett, vagy szívrohamot kapott. 😊
több mint 13 éve
Aki nem látta ezt a meccset az nagyon is bánhatja! 😀
több mint 13 éve
A D isteni, nyugodtan mondhatjuk, hogy 90% az övék a győzelemból 😊
több mint 13 éve
Gratula Cards- Az év upsetje. it's time to
több mint 13 éve
Rohadt nagy skalp. Gratula a csopitársaknak.Szép volt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Na gyerekek, ki számított egy ilyen kezdésre? Van nálam egy söre 😊
több mint 13 éve
Igen jó volt a Cards védelem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Gz megérdemelten nyertetek! Piszok jó ez a Cards D, ezt még Kolbi se tudja elrontani 😊
több mint 13 éve
hattalmas!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Grat a csapatnak! 😊 Mindig jó nézni ha valaki legyőzi a Pats-t, bár majdnem sikerült elszúrni 😀