Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Kolbásszal rizikóztak, úgy tűnik nem jött be. Sajnos ez benne van.Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...BearCards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊Fucu
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Előbb várjuk meg mit mutat Skelton, utána kezdjünk el rágódni a jövőn.
több mint 13 éve
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...Cards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Cards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.
több mint 13 éve
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊
több mint 13 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Na elment 😊 Várom a véleményed.jöhet, kíváncsian várom.FucuTegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.
Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.Fucu
több mint 13 éve
jöhet, kíváncsian várom.Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
több mint 13 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊
több mint 13 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.
Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.
több mint 13 éve
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni: index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/Sporyúúú, asszta, köszi, ez tényleg nemsámli 😊 nekem különösen teccik, mivel rólam van szó 😀 kardinálispinty (Cardinalis cardinalis)
egyébként a képeket elnézve, simán elmegy ez szín-vonal-emelésnek 😀

ami pedig az focit illeti, elnézve a hajnali meccs összefoglalóját, örülök, hogy idén nem futunk össze a Dallassal... Hox-ék viszont megkapják őket, már a jövő héten... 😉
több mint 13 éve
Bocsi, Fucu, nem akartalak megbántani, csak amikor reggel benéztem, vicces volt (számomra), hogy a szezonnyitó napon ez a hír várt.S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni: index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/
De, hogy a focival kapcsolatban is írjak valamit: mi lett Alfonso Smith-szel a cut után? Ígéretesnek tűnt, kiváncsi vagyok, kellett-e valakinek.
több mint 13 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊Leon78Bent van a fantasy csapatomba 😊 Szerintem nagy meglepetés lesz a srác 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
köszi javítottam.Biztos be volt k.rva Spory!
Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.Fucu
Amúgy pedig kicsit emeljünk a színvonalon! 😀
több mint 13 éve
Köszönöm. Böngésgettem a sorsolást, és igen érdekesnek találtam. Eddig csak azt néztem, hogy kikkel játszunk.Azonban most, hogy előkerültek a rangsorok, el kell ismernünk, hogy nem túl kemény a sorsolás. Rengeteg ki ki meccset fogunk játszani, amiken bármi lehet.
több mint 13 éve
Azért volt fejvakarás, hogy mi is legyen a sorsa. Gondolom az is döntő volt, hogy visszahordásokban is jól teljesített.Nem mellékesen gratulálok a tippedhez. 😊
több mint 13 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊
több mint 13 éve
Majd elfelejtettem... Fucu mit szólsz hozzá, hogy Powell mégis bekerült a rosterre? Gondolom alaposan meglepődtél, bár szerintem nem érdemtelen a dolog, jó kis futó válhat belőle. Persze az is igaz, hogy így 4 relatív kis termetű futó van a csapatban, nem lehet ez később hátrány?Leon78Megérdemelte, hogy rosterre került. Ha megpróbálták volna a PS-be tenni csak biztos egy másik csapat elvitte volna.
AZért Beanie egyáltalán nem kis termetű 😊 És egyébként sem volt erőssége a csapatnak a középen futás 😊
több mint 13 éve
Majd elfelejtettem... Fucu mit szólsz hozzá, hogy Powell mégis bekerült a rosterre? Gondolom alaposan meglepődtél, bár szerintem nem érdemtelen a dolog, jó kis futó válhat belőle. Persze az is igaz, hogy így 4 relatív kis termetű futó van a csapatban, nem lehet ez később hátrány?
több mint 13 éve
köszi javítottam.Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.
több mint 13 éve
ahogy írtam befelé a naptáromba a meccseinket, feltűnt hogy az első 49ers meccsünk dátuma nem lett átírva magyarra 😉Week 8: San Fransisco 49ers (Október 29. helyett 30.!, 02:30, ESPN - Monday Night Football)
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/
több mint 13 éve
A Steelersben is 22-es volt, gondolom azért 😊William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.Fucu😀 😀 😀
Úristen! És miért? Van valami háttérinfó? 😀
Fucu! Ez a bejegyzés feldobta a napom😊 köszi.Spory

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Hát mit mondjak, nem éppen felemelő ez a tipp 😕asztaQrva! 😕 31.?!?! -7?!?! ennyire nem lehetünk gázosak...
De akkor is hajrá Arizona 😊
www.nfl.com/news/story/0ap1000000057974/article/nfl-power-rankings-saints-falcons-up-patriots-eagles-down?module=HP11_hot_topicsLeon78
mégjó, hogy játszunk a delfinekkel is, azt legalább fix W-re lehet tippelni...
több mint 13 éve
William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.Fucu😀 😀 😀
Úristen! És miért? Van valami háttérinfó? 😀
Fucu! Ez a bejegyzés feldobta a napom😊 köszi.
több mint 13 éve
William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.