Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bear
hat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊Fucu
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
Cards give Washington new six-year deal
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...Bear
Kolbásszal rizikóztak, úgy tűnik nem jött be. Sajnos ez benne van.
Előbb várjuk meg mit mutat Skelton, utána kezdjünk el rágódni a jövőn.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bear
hat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.

több mint 13 éve
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊

több mint 13 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...

No.1. Bears
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.

Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.

Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.Fucu
Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
jöhet, kíváncsian várom.Fucu
Na elment 😊 Várom a véleményed.
több mint 13 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.

Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
jöhet, kíváncsian várom.

több mint 13 éve

Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊
több mint 13 éve

Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.

több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 952
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni:  index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/Spory
úúú, asszta, köszi, ez tényleg nemsámli 😊 nekem különösen teccik, mivel rólam van szó 😀 kardinálispinty (Cardinalis cardinalis)
egyébként a képeket elnézve, simán elmegy ez szín-vonal-emelésnek 😀

ami pedig az focit illeti, elnézve a hajnali meccs összefoglalóját, örülök, hogy idén nem futunk össze a Dallassal... Hox-ék viszont megkapják őket, már a jövő héten... 😉
több mint 13 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Bocsi, Fucu, nem akartalak megbántani, csak amikor reggel benéztem, vicces volt (számomra), hogy a szezonnyitó napon ez a hír várt.
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni:  index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/

De, hogy a focival kapcsolatban is írjak valamit: mi lett Alfonso Smith-szel a cut után? Ígéretesnek tűnt, kiváncsi vagyok, kellett-e valakinek.
több mint 13 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊Leon78
Bent van a fantasy csapatomba 😊 Szerintem nagy meglepetés lesz a srác 😊
több mint 13 éve
catattack 3 520
köszi javítottam.

Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.Fucu
Biztos be volt k.rva Spory!
Amúgy pedig kicsit emeljünk a színvonalon! 😀
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Köszönöm. Böngésgettem a sorsolást, és igen érdekesnek találtam. Eddig csak azt néztem, hogy kikkel játszunk.Azonban most, hogy előkerültek a rangsorok, el kell ismernünk, hogy nem túl kemény a sorsolás. Rengeteg ki ki meccset fogunk játszani, amiken bármi lehet.
több mint 13 éve
Azért volt fejvakarás, hogy mi is legyen a sorsa. Gondolom az is döntő volt, hogy visszahordásokban is jól teljesített.
Nem mellékesen gratulálok a tippedhez. 😊

több mint 13 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊
több mint 13 éve
Majd elfelejtettem... Fucu mit szólsz hozzá, hogy Powell mégis bekerült a rosterre? Gondolom alaposan meglepődtél, bár szerintem nem érdemtelen a dolog, jó kis futó válhat belőle. Persze az is igaz, hogy így 4 relatív kis termetű futó van a csapatban, nem lehet ez később hátrány?Leon78
Megérdemelte, hogy rosterre került. Ha megpróbálták volna a PS-be tenni csak biztos egy másik csapat elvitte volna.
AZért Beanie egyáltalán nem kis termetű 😊 És egyébként sem volt erőssége a csapatnak a középen futás 😊

több mint 13 éve
Majd elfelejtettem... Fucu mit szólsz hozzá, hogy Powell mégis bekerült a rosterre? Gondolom alaposan meglepődtél, bár szerintem nem érdemtelen a dolog, jó kis futó válhat belőle. Persze az is igaz, hogy így 4 relatív kis termetű futó van a csapatban, nem lehet ez később hátrány?
több mint 13 éve
köszi javítottam.

Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.

több mint 13 éve
ahogy írtam befelé a naptáromba a meccseinket, feltűnt hogy az első 49ers meccsünk dátuma nem lett átírva magyarra 😉
Week 8: San Fransisco 49ers (Október 29. helyett 30.!, 02:30, ESPN - Monday Night Football)
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.Fucu
😀 😀 😀
Úristen! És miért? Van valami háttérinfó? 😀

Fucu! Ez a bejegyzés feldobta a napom😊 köszi.Spory
A Steelersben is 22-es volt, gondolom azért 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Hát mit mondjak, nem éppen felemelő ez a tipp 😕
De akkor is hajrá Arizona 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000057974/article/nfl-power-rankings-saints-falcons-up-patriots-eagles-down?module=HP11_hot_topicsLeon78
asztaQrva! 😕 31.?!?! -7?!?! ennyire nem lehetünk gázosak...
mégjó, hogy játszunk a delfinekkel is, azt legalább fix W-re lehet tippelni...
több mint 13 éve
Spory Arizona Cardinals 118
William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.Fucu
😀 😀 😀
Úristen! És miért? Van valami háttérinfó? 😀

Fucu! Ez a bejegyzés feldobta a napom😊 köszi.
több mint 13 éve
William Gay 23-ról 22-re cserélte a mezszámát.