NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
90
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
63
11
Houston Texans - Tennessee Titans
25
7
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
majd meglátod, hogy gyakorlatban is. 😉 (barokkos túlzásos trashtalk)Nem nagyszájúság (vagy kötözködés), de liga top3 (1-2 hete még No1) a védelmünk.Amadeus91Statisztikailag.vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nem nagyszájúság (vagy kötözködés), de liga top3 (1-2 hete még No1) a védelmünk.Amadeus91Statisztikailag.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Nem nagyszájúság (vagy kötözködés), de liga top3 (1-2 hete még No1) a védelmünk..brutális D-Line-nal.én lemaradtam a meccs elejéről, most láttam csak Fitz szerelését Kolbi INTje után, jéé, még ilyent is tud 😀Az alábbi meccseken lehet némi esélyünk behúzni a W-t:
kétségtelen, hogy a rosszabb a kezdésünk a tavalyi évhez képest, de azért bennem még van egy kis optimizmus... :rolleyes:
volt legalább két szép drájvunk, amihez csak asszisztált az elllen, 3TD azért befigyelt, LSH futásánál élmény volt látni, hogy megkavarták a védelmet, Polamalu is csak kapkodta a fejét, hirtelen azt se tudta, merre induljon 😉 Kolb futott egy förszdant, jéé, ilyent is tud...?! totál yardunk 300 fölött volt, ebből Kolbi is dobott vagy 270-et, Wells-en kívül azért Alfonso is képest TD varázsolni 😉 a védelmünkben még szerintem van potenciál, ami még kijöhet a szezon második felében, szóval 8-8ra még van esélyünk, legalább is matematikailag biztosan... 😉Cardinalis
STL, @STL, DAL, CLE, @CIN, SEA
Ez max 7-9. De ebből jó ha megnyerünk 4-et. Kb a tavalyi 5-11 összejöhet idén is...csongi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hát én a bengals kóbolyszt nem venném a nyerhető meccsek közéén lemaradtam a meccs elejéről, most láttam csak Fitz szerelését Kolbi INTje után, jéé, még ilyent is tud 😀Az alábbi meccseken lehet némi esélyünk behúzni a W-t:
kétségtelen, hogy a rosszabb a kezdésünk a tavalyi évhez képest, de azért bennem még van egy kis optimizmus... :rolleyes:
volt legalább két szép drájvunk, amihez csak asszisztált az elllen, 3TD azért befigyelt, LSH futásánál élmény volt látni, hogy megkavarták a védelmet, Polamalu is csak kapkodta a fejét, hirtelen azt se tudta, merre induljon 😉 Kolb futott egy förszdant, jéé, ilyent is tud...?! totál yardunk 300 fölött volt, ebből Kolbi is dobott vagy 270-et, Wells-en kívül azért Alfonso is képest TD varázsolni 😉 a védelmünkben még szerintem van potenciál, ami még kijöhet a szezon második felében, szóval 8-8ra még van esélyünk, legalább is matematikailag biztosan... 😉Cardinalis
Ez max 7-9. De ebből jó ha megnyerünk 4-et. Kb a tavalyi 5-11 összejöhet idén is...csongi
több mint 13 éve
én lemaradtam a meccs elejéről, most láttam csak Fitz szerelését Kolbi INTje után, jéé, még ilyent is tud 😀Az alábbi meccseken lehet némi esélyünk behúzni a W-t:
Ez max 7-9. De ebből jó ha megnyerünk 4-et. Kb a tavalyi 5-11 összejöhet idén is...
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
én lemaradtam a meccs elejéről, most láttam csak Fitz szerelését Kolbi INTje után, jéé, még ilyent is tud 😀 kétségtelen, hogy a rosszabb a kezdésünk a tavalyi évhez képest, de azért bennem még van egy kis optimizmus... :rolleyes:
volt legalább két szép drájvunk, amihez csak asszisztált az elllen, 3TD azért befigyelt, LSH futásánál élmény volt látni, hogy megkavarták a védelmet, Polamalu is csak kapkodta a fejét, hirtelen azt se tudta, merre induljon 😉 Kolb futott egy förszdant, jéé, ilyent is tud...?! totál yardunk 300 fölött volt, ebből Kolbi is dobott vagy 270-et, Wells-en kívül azért Alfonso is képest TD varázsolni 😉 a védelmünkben még szerintem van potenciál, ami még kijöhet a szezon második felében, szóval 8-8ra még van esélyünk, legalább is matematikailag biztosan... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Wells mehet a süllyesztőbe. Nekünk nem gépállat kell, aki csak megy, ha nincs előtte senki, akkor is keres valakit akinek nekimehet. Nálunk ez idáig nem jött be. Robbanékony, pattogós kell, aki fel tudja magát találni (LSH, Alphonso). Persze, mielőtt megköveztek, nem azt mondom, hogy Wells szar, de nem ide illő. Szvsz.VadkenderNem értek egyet. Wellsről a kommentátorok is csak dicsérően nyilatkoztak, benne megvan a potenciál, hogy elit szintre kinője magát. Persze ahhoz olyan fal is kell...
több mint 13 éve
Én is úgy érzek mint Fucu. Bár még alig ment le a szezon fele, de látszik hogy ez még gyalázatosabb lesz, mint tavaly...Ahogy olvasgatom a kinti fórumokat, sokan az edzői stábot is szapulják, nem kímélik Whizt sem, Grimmet sem. Előbbi szerintem se jó OC, utóbbi pedig (bármennyire is tisztelem) 5 év alatt nem volt képes egy elfogadható falat összerakni. Erre lassan nincs mentség. Még hány draft kell, hogy megfelelő falembereket szerezzünk?
A védelmet nem bántanám, ez a tanulóév Hortonnal, hiába vannak playmekerek ott (Dockett, Wilson,...), nekik is szokniuk kell az új szisztémát. Bár a secondary még így is homály...
Lehet abban valami, hogy az edzők is sárosak ebben, mert vannak azért egészen jó játékosaink, egyes posztokon ligaelit szinten (pl. Fitz, Wilson, Dockett), mégis valahogy nem áll össze a csapat.
Innentől kezdve max. a hétkor kezdődő meccseket nézem meg, ezért a szánalomért nem éri meg éjszakázni.
több mint 13 éve
Kolb enyhén szólva a a középszerűség alját súrolja, sőt talán még azt sem.Abszolút nem kreatív, ellenben egy ilyen fal mögé kreatív QB kell.
Ezt sosem fogom megérteni. Bejött amit mondtam év elején. Sajnálom... szerettem volna tévedni.
Kolb = Leinart... azaz hatalmas bust. Ennyi erővel felállhattunk volna a Bartel, Skleton, Hall qb trióval is... ők sem rosszabbak. Ezt a mérleget szerintem simán produkálták volna... sőt. Ez van, ez az év elment... viszont elértük vele hogy Kolb ára rohamosan lecsökken a nyújtott teljesítménye miatt.
A meccs értékelése részemről: Egy pillanat erejéig elhittem, hogy akár....Aztán jött a safety.
Őszintén megvallva, jobbak voltunk, mint szoktunk. Kolb romlik, mert most is sok hülye döntése volt. Egyetlen jó mozzanata az az volt mikor észrevette LSH-t. Azt szépen meglátta na, és csak 1 intet dobott. De azon kívül nem láttam benne semmit, pontatlan volt, és nem érezte a meccs ütemét.
Ja és én személy szerint örülnék, ha LSH többet lenne használva, mert nem rossz srác. Gyors, kicsi, és ügyes. Ehhez képest meccsenként kap 1-2 labdát. Ja, és grat Alphonso első TD-jéhez. 😀 Wells mehet a süllyesztőbe. Nekünk nem gépállat kell, aki csak megy, ha nincs előtte senki, akkor is keres valakit akinek nekimehet. Nálunk ez idáig nem jött be. Robbanékony, pattogós kell, aki fel tudja magát találni (LSH, Alphonso). Persze, mielőtt megköveztek, nem azt mondom, hogy Wells szar, de nem ide illő. Szvsz.Vadkender
több mint 13 éve
A meccs értékelése részemről: Egy pillanat erejéig elhittem, hogy akár....Aztán jött a safety.Őszintén megvallva, jobbak voltunk, mint szoktunk. Kolb romlik, mert most is sok hülye döntése volt. Egyetlen jó mozzanata az az volt mikor észrevette LSH-t. Azt szépen meglátta na, és csak 1 intet dobott. De azon kívül nem láttam benne semmit, pontatlan volt, és nem érezte a meccs ütemét.
Ja és én személy szerint örülnék, ha LSH többet lenne használva, mert nem rossz srác. Gyors, kicsi, és ügyes. Ehhez képest meccsenként kap 1-2 labdát. Ja, és grat Alphonso első TD-jéhez. 😀 Wells mehet a süllyesztőbe. Nekünk nem gépállat kell, aki csak megy, ha nincs előtte senki, akkor is keres valakit akinek nekimehet. Nálunk ez idáig nem jött be. Robbanékony, pattogós kell, aki fel tudja magát találni (LSH, Alphonso). Persze, mielőtt megköveztek, nem azt mondom, hogy Wells szar, de nem ide illő. Szvsz.
több mint 13 éve
Spory
118
😀 😀 😀Asszem nem lesz meglepetes, ha a Steelers 10+ kulonbseggel fog nyerni... Bar a Jax is majdnem elkapta oket, akkor mi miert ne. Remelem a Bucs meccs utan hamar talalok egy kocsmat, ahol adjak a meccset 😊Dexxter TailorNe menőzz, bazdmeg! 😊catattack
több mint 13 éve
ez sem volt jó viszont szar volt, "remek" kezdés után a folytatás is hasonló volt. Kolb nem tudja hol van olyan hot and cold mint még senki soha és inkább cold.A fal vicces de Woodley két sackje elfogadható mennyiség, a safety szánalom volt.
védelem is szar, kíváncsi vagyok most mit mond Horton hogy hány százalékát használtuk a playbooknak, ha azt mondja 10 akkor jó, ha többet akkor szopás.
és a papírzacsi is előkerült részemről ennyi volt a szezon, elkezdhetünk beszélni ki milyen posztra szeretne draftolni.
sorry elfogyott az optimizmus
több mint 13 éve
A kóstolás vissza felé volt. Egyébként mint a game day cikkemben megírtam az oldalunkon, nem várok parádét azért a Cards győzelem meglepne, de bármi lehet. Ezért is szép ez a játék. A max tisztelet mindig megvan, én csak és kizárólag egy csapattal szemben nem vagyok tisztelettudó, azok pedig a csoportunkban játszanak lilában. Egyébként ott is sok játékos tudását el kell ismerni úgy mint az összesét aki ebben a ligában hétről hétre pályára lép. Nem egymást kell ütnünk, hanem véleményt ütköztetni. Egymás nézőpontját megismerni és abból mindig több és több lenni.
több mint 13 éve
meg lehet beszélni itt mindent csak a meccshez is legyen közeesélyt latolgatni azért sem érdemes, mert legutóbb amikor alapszakasz meccset játszott a két csapat eléggé meg lettek lepve a Pittsburgh pedig akkor is ők voltak az esélyesek 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Látom a primitívség megint kicsapta a biztosítékot. Tudtommal Cards topikba nem csak Cards fanok írhatnak...Soldados1. Fel vagyunk ajzva a meccsre.
2. Nem szeretem, ha valaki nem találja meg a helyét. Most így járt Polamalu aki bekóstolta Fucu topikvezető urat.
A stílus nem volt megfelelő. Amúgy írhattok. 😉
több mint 13 éve
😂Ez igaz, de nem a Cards topicban kellene megbeszélni a steelerses dolgokat. Mert az már a ti részetekről primitívség.VadkenderÁmen!Látom a primitívség megint kicsapta a biztosítékot. Tudtommal Cards topikba nem csak Cards fanok írhatnak...Soldados
És ezekután még mi vagyunk a parasztok, hogy utáljuk őket. Nevetséges. 😂Vadkender
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez igaz, de nem a Cards topicban kellene megbeszélni a steelerses dolgokat. Mert akárhogy nézem, az írásaitoknak sok közük nincs a Cardinalshoz. De persze, mi vagyunk a primitívek.Látom a primitívség megint kicsapta a biztosítékot. Tudtommal Cards topikba nem csak Cards fanok írhatnak...SoldadosCards topikba hypeoltok?Ámen!
Ward meg meg lesz b.szva!catattack
És ezekután még mi vagyunk a parasztok, hogy utáljuk őket. Nevetséges. 😂Vadkender
több mint 13 éve
Látom a primitívség megint kicsapta a biztosítékot. Tudtommal Cards topikba nem csak Cards fanok írhatnak...Ámen!Na helyetekre! Ez tudtommal Cards topic.VadkenderCards topikba hypeoltok?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
ez teljesen rendben van, de az előtte lévő kollégádé már nem annyiraRáadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)SoldadosBaromira nem szeretem az ilyen esélylatolgatásokat. Kb semmi értelmét nem látom - főleg ha az örök közhelyt elővesszük, amivel folyamatosan reklámozzák Ricsiék az NFL-t: "ezért olyan fantasztikus ez asport, itt tényleg bármi megtörténhet bármikor"😛- Az 5 TD-s meccs után a Jags ellen is annak kellett volna bekövetkeznie a matchupok alapján, főleg az első félidő után, aztán meg örültünk h 2,5 alkalmat is elbaszott a Jags a fordításra... Nincs értelme szerintem ezeknek.kishaszi
lehet én is csípném azt a mosolyt ha Steelers drukker lennék, de szerencsére nem vagyok 😀
több mint 13 éve
Ámen!Na helyetekre! Ez tudtommal Cards topic.VadkenderCards topikba hypeoltok?
És ezekután még mi vagyunk a parasztok, hogy utáljuk őket. Nevetséges. 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
Na helyetekre! Ez tudtommal Cards topic.VadkenderCards topikba hypeoltok?
Ward meg meg lesz b.szva!
több mint 13 éve
Ráadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)SoldadosBaromira nem szeretem az ilyen esélylatolgatásokat. Kb semmi értelmét nem látom - főleg ha az örök közhelyt elővesszük, amivel folyamatosan reklámozzák Ricsiék az NFL-t: "ezért olyan fantasztikus ez asport, itt tényleg bármi megtörténhet bármikor"😛- Az 5 TD-s meccs után a Jags ellen is annak kellett volna bekövetkeznie a matchupok alapján, főleg az első félidő után, aztán meg örültünk h 2,5 alkalmat is elbaszott a Jags a fordításra... Nincs értelme szerintem ezeknek.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Na az a vigyor az amiért a legjobban gyűlölöm 😊FucuPont azért nem lehet gyűlölni. Persze, ha nem a csapatodban van, akkor némileg érthető😀 Minden play után mosolyog szinte, akkor is, ha nem jön össze épp az elkapás, hihetetlen pozitív energiát közvetít vele. Nem sokszor láttam morcos, komor arccal, akkor mindig nagy baj van, azt jelenti nagyon szenved az egész csapat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Na helyetekre! Ez tudtommal Cards topic.