NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha olvasnál híreket a héten lenyilatkozta, nem igen fűlik a foga ehhez a meccshez. Valamikor szerda környékén olvastam.képzeld olvasok híreket, (köszi a tippet) meglepő módon, de nem találkoztam ezzel a mondattal
Beszélni még nem, de ha gondolod megteszem majd 😛
Egyébként meg a tisztelet, mert Porter az porter akit a Steelers szurkolók is tisztelnek és szeretnek még mindig, mert sokat köszönhetünk neki.polamalu
több mint 13 éve
Ha olvasnál híreket a héten lenyilatkozta, nem igen fűlik a foga ehhez a meccshez. Valamikor szerda környékén olvastam.Beszélni még nem, de ha gondolod megteszem majd 😛
Egyébként meg a tisztelet, mert Porter az porter akit a Steelers szurkolók is tisztelnek és szeretnek még mindig, mert sokat köszönhetünk neki.
több mint 13 éve
az enyémbe ugyan nem, csak nem értem hogy jött ide ez. meg az hogy még mindig sárga fekete a szíve. beszéltél vele? 😛
több mint 13 éve
Vasárnap. Semmi nincs csak leírtam. Elnézést, hogy a pinty úrnak ezzel a lelkébe léptem. 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
😂Akinek a szíve arany-fekete még mindig. Nálunk tanulta a szakma alapjait. és a gyűrű az ujján is "tőlünk" van.polamalués akkor mi van?Fucu
több mint 13 éve
és akkor mi van?Akinek a szíve arany-fekete még mindig. Nálunk tanulta a szakma alapjait. és a gyűrű az ujján is "tőlünk" van.polamaluMegörgedtek szegények. 😕 De nagy kedvenceim voltak, s végülis most is azok, csak már eljárt felettük az idő.Soldadosmeg sajnos, de képben vannak az új védelmi sémában (nem túl meglepő 😊) és ezért ők vannak előnyben. Mondjuk Haggan elég megbízhatóan játszik csak ugye a TE levédekezéséhez már lassú, amúgy a futást jól fogja. Porter meg Porter 😊Fucu
több mint 13 éve
Akinek a szíve arany-fekete még mindig. Nálunk tanulta a szakma alapjait. és a gyűrű az ujján is "tőlünk" van.meg sajnos, de képben vannak az új védelmi sémában (nem túl meglepő 😊) és ezért ők vannak előnyben. Mondjuk Haggan elég megbízhatóan játszik csak ugye a TE levédekezéséhez már lassú, amúgy a futást jól fogja. Porter meg Porter 😊Fucupersze hogy biztató Porter és Haggans a két kezdő OLB 😛 remélem most már Schofieldet is beveti Horton neki van sebessége 😊FucuMegörgedtek szegények. 😕 De nagy kedvenceim voltak, s végülis most is azok, csak már eljárt felettük az idő.Soldados
több mint 13 éve
Szerintem hatalmasat égünk ma 😀silent7939nagyobbat mint múlt héten amikor egy nyeretlen csapat győzött le minket? kizárt
több mint 13 éve
meg sajnos, de képben vannak az új védelmi sémában (nem túl meglepő 😊) és ezért ők vannak előnyben. Mondjuk Haggan elég megbízhatóan játszik csak ugye a TE levédekezéséhez már lassú, amúgy a futást jól fogja. Porter meg Porter 😊Megörgedtek szegények. 😕 De nagy kedvenceim voltak, s végülis most is azok, csak már eljárt felettük az idő.SoldadosEz bíztató, mert nekünk azért az OT-poszt az inkább sebezhető pontunk. 😊 😛Soldadospersze hogy biztató Porter és Haggans a két kezdő OLB 😛 remélem most már Schofieldet is beveti Horton neki van sebessége 😊Fucu
több mint 13 éve
Szerintem hatalmasat égünk ma 😀Bár ezen nem fogok meglepődni.
több mint 13 éve
Brrr,javítva,kösz. Most keltem...
több mint 13 éve
Megörgedtek szegények. 😕 De nagy kedvenceim voltak, s végülis most is azok, csak már eljárt felettük az idő.persze hogy biztató Porter és Haggans a két kezdő OLB 😛 remélem most már Schofieldet is beveti Horton neki van sebessége 😊Fucune keserítsél már el 😛 mondjuk Nine-O és Calais munkájával eddig sem volt gond, sőt még David Carternek is vannak szép pillanatai, csak az OLB rush ami botrányszar.FucuEz bíztató, mert nekünk azért az OT-poszt az inkább sebezhető pontunk. 😊 😛Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Na,itt a lényeg. 7-ik féle fal,Scott nélkül,simaügy. Nagyon kiváncsi vagyok,Ike végre egy igazi elkapó zseni ellen mire megy. Ha leveszi,megkapja tőlem a shotdown cornert..Blitzburghaz milyen? lelő ? 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
ezt még mindig mosolyogva olvasom, hogy Ike shutdown corner 😀 (de hát a statisztikák nem hazudnak 😊)Bár csak egy félidőt volt Andre-n, de tulképpen teljesen jelentéktelenné tette. Idén sima shutdown corner. Kb összesen 100 yd-ot hoztak rajta az egész szezonban, s 1 TD-t. Meccsenként olyan 1,5 lehet az engedett elkapás átlaga. 😊SoldadosA csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.Na,itt a lényeg. 7-ik féle fal,Scott nélkül,simaügy. Nagyon kiváncsi vagyok,Ike végre egy igazi elkapó zseni ellen mire megy. Ha leveszi,megkapja tőlem a shotdown cornert..Blitzburgh
De ez a fal ugyan valóban felforgatott, hisz 7. meccsen a 7. féle, de ez a legjobb összeállítása, azaz sztem egyáltalán nem lesz gáz, sőt, ennél jobb falunk idén már nem lesz. 😊 Mondjuk Starks visszatérése óta egyáltalán nem gáz és Gilbert felépülésével Scott végre az RT-posztból is kitakarodott. :cool:
Ráadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)Soldados
Ezért is reménykedek, hogy a többi elkapó Roberts, Doucet, Housler fellépnek és kisegítik Kolbászt
több mint 13 éve
persze hogy biztató Porter és Haggans a két kezdő OLB 😛 remélem most már Schofieldet is beveti Horton neki van sebessége 😊Ez bíztató, mert nekünk azért az OT-poszt az inkább sebezhető pontunk. 😊 😛SoldadosA csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.ne keserítsél már el 😛 mondjuk Nine-O és Calais munkájával eddig sem volt gond, sőt még David Carternek is vannak szép pillanatai, csak az OLB rush ami botrányszar.Fucu
De ez a fal ugyan valóban felforgatott, hisz 7. meccsen a 7. féle, de ez a legjobb összeállítása, azaz sztem egyáltalán nem lesz gáz, sőt, ennél jobb falunk idén már nem lesz. 😊 Mondjuk Starks visszatérése óta egyáltalán nem gáz és Gilbert felépülésével Scott végre az RT-posztból is kitakarodott. :cool:
Ráadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)Soldados
több mint 13 éve
Bár csak egy félidőt volt Andre-n, de tulképpen teljesen jelentéktelenné tette. Idén sima shutdown corner. Kb összesen 100 yd-ot hoztak rajta az egész szezonban, s 1 TD-t. Meccsenként olyan 1,5 lehet az engedett elkapás átlaga. 😊Na,itt a lényeg. 7-ik féle fal,Scott nélkül,simaügy. Nagyon kiváncsi vagyok,Ike végre egy igazi elkapó zseni ellen mire megy. Ha leveszi,megkapja tőlem a shotdown cornert..Blitzburghaz egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.
Remélem ez a felforgatott fal nem tudja majd tartani Dockettet és Campbellt. Pouncey csuklója miben gátolhatja? Amúgy melyik az (azt nem olvastam) amivel a snapeket adja?Fucu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez bíztató, mert nekünk azért az OT-poszt az inkább sebezhető pontunk. 😊 😛ne keserítsél már el 😛 mondjuk Nine-O és Calais munkájával eddig sem volt gond, sőt még David Carternek is vannak szép pillanatai, csak az OLB rush ami botrányszar.Fucuaz egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.
Remélem ez a felforgatott fal nem tudja majd tartani Dockettet és Campbellt. Pouncey csuklója miben gátolhatja? Amúgy melyik az (azt nem olvastam) amivel a snapeket adja?Fucu
több mint 13 éve
Na,itt a lényeg. 7-ik féle fal,Scott nélkül,simaügy. Nagyon kiváncsi vagyok,Ike végre egy igazi elkapó zseni ellen mire megy. Ha leveszi,megkapja tőlem a shutdown cornert..az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.
több mint 13 éve
ne keserítsél már el 😛 mondjuk Nine-O és Calais munkájával eddig sem volt gond, sőt még David Carternek is vannak szép pillanatai, csak az OLB rush ami botrányszar.az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.
több mint 13 éve
az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.A csuklósérülés nem komoly, nem hiszem, hogy bármiben gátolja.
Ráadásul csarnokról lévén szó, és a javuló falból kiindulva sztem Wallace-nak nagy napja lesz, ami VISZONYLAG sima meccset vetít előre. Én olyan 2 TD különbségre számítok a javunkra. (Pl 24-10)
több mint 13 éve
az egy dolog hogy támogatja de ha vezettek 10 ponttal (nem fogtok) akkor felesleges a no huddle.Remélem ez a felforgatott fal nem tudja majd tartani Dockettet és Campbellt. Pouncey csuklója miben gátolhatja? Amúgy melyik az (azt nem olvastam) amivel a snapeket adja?
több mint 13 éve
Mintha azt olvastam volna,hogy Tomlin támogatja BB-t ebben.Mindegy,ez a fal nem tűnik annyira szarnak,az meg emocionális kérdés nálam,hogy Lamarrék magukhoz térnek..😊
több mint 13 éve
No huddle offense.Nem lesz No Huddle Offense, mert 7. héten 7. összeállítású OL lesz pályán. Arians ezért nem engedte BB-nek múlt héten sem a no huddle Offense-t. Most sem fogja, főleg nem, ha vezetünk, mert akkor majd lassítani akarjuk majd a játékot.
Blitzburgh
több mint 13 éve
A kicsi rasztának adok 1 TD-t.Plusz egy FG 41 yardról.Wallace-t nem tudjátok tartani /2 TD/,Mendy fut még kettőt, 28-10es Steel siker. Az új D-line alapjai ma odateszik magukat,kolbászt megfőzik,és kecsöppel felszolgálják.
No huddle offense+blitzparádé.
Jó szurkolást!