Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
With teams locked into the first three overall picks, the Atlanta Falcons now have received trade calls from multiple teams and “are open to moving” out of the No. 4 spot, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 6, 2021
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
With teams locked into the first three overall picks, the Atlanta Falcons now have received trade calls from multiple teams and “are open to moving” out of the No. 4 spot, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 6, 2021
több mint 5 éve
Oktoberben London game😊New England, Jets, Philadelphia. Washington........................... Detroit
Kenny
közülük lesz az ellenfél Londonban.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ohio State pro day-en ott lesz ma tőletek: Falcons GM Terry Fontenot, HC Arthur Smith, OC Dave Ragone.
több mint 5 éve
Minden idők falemberével Josh Andrews-zal erősítettük a falunkat.Ő a méltán híres jets falban tevékenykedett talá? Nem emlékszem a faszira, azt tudom, hogy néger. Gondolom nem túl ügyes játékos 🤔
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Minden idők falemberével Josh Andrews-zal erősítettük a falunkat.
több mint 5 éve
Vagy behúzzuk a 4. irányítót...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Vagy kitradel 1/4-ről egy QB needes csapat kedvéért. 😉Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
Ha az első 3 helyen kimegy Fields és Wilson is, akkor Sewell jön.
Most ugye őrületesen elkezdett emelkedni Pitts, láttam bemockolni őt hozzánk, na annak nem örülnék.
shawnka
több mint 5 éve
Valakit mocskosul lefogtok húzni a 4.pickért. Boldog boldogtalan fog jönni a 4. iranyítóért.
több mint 5 éve
Mondtam már korábban, sewell a pick ha nem qb sztemRettenetes nagy overkill TE-t húzni a jelenlegi helyzetben szerintem.Ha valaki garantálja nekem, hogy a srác az új gonzo akkor kérdés nélkél húznám ki 1/4re...Hockenson óta nem volt ekkora TE talent a draft-on és neki is elég sok időbe telt, míg produktív lett. Nem hiszem, hogy bármely TE akkora impact lenne, hogy TOP 10-es pick-et érne. Itt egyet értek veled, vagy LT, vagy szerezzetek pár pick-et.Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
Most ugye őrületesen elkezdett emelkedni Pitts, láttam bemockolni őt hozzánk, na annak nem örülnék.
shawnka
Toto21
peach
Kenny
több mint 5 éve
Rettenetes nagy overkill TE-t húzni a jelenlegi helyzetben szerintem.Ha valaki garantálja nekem, hogy a srác az új gonzo akkor kérdés nélkél húznám ki 1/4re...Hockenson óta nem volt ekkora TE talent a draft-on és neki is elég sok időbe telt, míg produktív lett. Nem hiszem, hogy bármely TE akkora impact lenne, hogy TOP 10-es pick-et érne. Itt egyet értek veled, vagy LT, vagy szerezzetek pár pick-et.Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
shawnka
Toto21
peach
több mint 5 éve
Ha valaki garantálja nekem, hogy a srác az új gonzo akkor kérdés nélkél húznám ki 1/4re...Hockenson óta nem volt ekkora TE talent a draft-on és neki is elég sok időbe telt, míg produktív lett. Nem hiszem, hogy bármely TE akkora impact lenne, hogy TOP 10-es pick-et érne. Itt egyet értek veled, vagy LT, vagy szerezzetek pár pick-et.Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
shawnka
Toto21
több mint 5 éve
Hockenson óta nem volt ekkora TE talent a draft-on és neki is elég sok időbe telt, míg produktív lett. Nem hiszem, hogy bármely TE akkora impact lenne, hogy TOP 10-es pick-et érne. Itt egyet értek veled, vagy LT, vagy szerezzetek pár pick-et.Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
shawnka
több mint 5 éve
Állítólag a Falconssal is voltak tárgyalások, de mi többet kértünk, mint a Dolphins.....Nem reális
zekeffron
több mint 5 éve
Állítólag a Falconssal is voltak tárgyalások, de mi többet kértünk, mint a Dolphins.....
több mint 5 éve
Fontenot BPA-zni fog. Ha QB van ott, akkor QB-t viszünk.A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
Tdog
több mint 5 éve
Érkezett CB depthnek az ex-washingtoni Fabian Moreau. Tud játszani kívül-belül, ST-ben is hasznos, ezzel sztem vszínű h a korai körökben nem jön CB.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hát ezt jól beszoptuk
több mint 5 éve
A 49ers bejött élénk Zachért.Nem hiszem hogy qb-t huzunk amugy sem, bpa lesz
Mocskos picsaba.
shawnka
több mint 5 éve
A 49ers bejött élénk Zachért.Majd elviszi a Jets 2-re 😀 😀
Mocskos picsaba.
shawnka
több mint 5 éve
Davis jó igazolás, tetszik. Ami nem, hogy rohadt tukkó feje van, sokkal szebb színes bőrű férfiakat szeretnék falcons mezben látni!