NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
Persze akkor 1/30-ról mentünk 1/22-re...
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Mondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
Persze akkor 1/30-ról mentünk 1/22-re...
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Persze akkor 1/30-ról mentünk 1/22-re...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nnntm
932
Ugyanez. Nagyon várom már hogy álmoskásan végignézzem a draftot, de ha ott kihúzzuk Hendersont, morcosan kikapcsolom a gépem 😀Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.Ma már olyat olvastam, hogy érte akarunk felmenni a jags helyére 😀 nagyon remélem, hogy csak smokescreen.
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.Ma már olyat olvastam, hogy érte akarunk felmenni a jags helyére 😀 nagyon remélem, hogy csak smokescreen.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nnntm
932
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.A srácok hét mock draftból négyszer is feltradeltek Hendersonért, ennyi várakozás után én nagyot csalódnék, ha ez történne.
empty taxi
több mint 4 éve
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.
Madden hates me.
több mint 4 éve
engem amúgy nem zavarna, ha nem mozgolódnánk annyit. 8-9 környékére feljönnék Simmonsért, de teljesen elégedett lennék Hendersonnal felmenés nélkül is.
több mint 4 éve
1.DL, 2.CB, 3,S, 4. LB, 4. DL, 7, OL.
több mint 4 éve
Írják lehetséges variációk között a Jags cserét is Handersonért mondjuk a 15-18 közöttire is saccolták az NFL mock draft szerint Browm DT jönne 9. helyen.Hát már a f@sz se tudja mi lenne jó, ha nem basszuk el az idény végét(nyerünk ha kell ha nem, de inkább nem) akkor Young simán hozható lenne alapból. Igaz a Staff is máshol melózna 😊.
több mint 4 éve
Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....öhm, már meg is próbáltuk, de a Redskins hajthatatlan volt.
Keano
remélem ez nem fogja felpaprikázni Dimmyt, hogy odaad mindent is.
több mint 4 éve
Nem mellesleg a front7-ben most sincs értékelhető depth.Én vagy letradelnék a helyetekben, vagy húznék az eredeti helyen, ha van egy impact ember ott.Van, de ennyire nem szabadna eladni a jövőt.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
Lejár jövőre Mack, Gurley, Neal, Takk, Kazee, Koo és 215 milliós cappel számolva lesz kb. 15 millió helyünk...
Persze lesznek emberek, akiknek a kirúgásával értelmezhető spórolást lehetne végrehajtani (Rico, Jamon Brown, Carp, Bailey), de gyak ezzel csinálunk egy újabb lyukat h betömjünk egy másikat.
empty taxi
47-ről meg 78-ról pedig mindenképpen letradelnék több pickért, mert elfogy a keret mélysége egy év alatt
Fast Willie
Madden hates me.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Én vagy letradelnék a helyetekben, vagy húznék az eredeti helyen, ha van egy impact ember ott.Van, de ennyire nem szabadna eladni a jövőt.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
Lejár jövőre Mack, Gurley, Neal, Takk, Kazee, Koo és 215 milliós cappel számolva lesz kb. 15 millió helyünk...
Persze lesznek emberek, akiknek a kirúgásával értelmezhető spórolást lehetne végrehajtani (Rico, Jamon Brown, Carp, Bailey), de gyak ezzel csinálunk egy újabb lyukat h betömjünk egy másikat.
empty taxi
47-ről meg 78-ról pedig mindenképpen letradelnék több pickért, mert elfogy a keret mélysége egy év alatt
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Van, de ennyire nem szabadna eladni a jövőt.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
Madden hates me.
több mint 4 éve
mondjuk nem vágom hogy Okudah-n kívül milyen az idei CB class...Okudah-n kívül szerintem nem nagyon van más, aki ér top 15-ös picket, Henderson szerintem korántsem ennyire jó.
Keano
több mint 4 éve
Szerintem nem lehet kérdés, hogy van, nem véletlenül mindenki egyetért, hogy Young a draft legjobb játékosa.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
több mint 4 éve
Okudah elérhető lesz 1/3-on is, 1/2 egyértelműen Young.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
több mint 4 éve
Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
Madden hates me.
több mint 4 éve
Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....
több mint 4 éve
Én felültem arra a vonatra miszerint kétszer fogunk pickelni az első körben. Egy CB egy Edge.
több mint 4 éve
Ha " do or die " van és Chase-ért akarnak menni az tuti I/2...ha Okudah akkor meg I/3...mondjuk nem vágom hogy Okudah-n kívül milyen az idei CB class... lehet Dimiék úgy vannak vele hogy ha az ellenfél irányitójának nincs ideje passzolni..akkor mindegy milyen a CB sorunk és akkor Chase Young...mondjuk azért az idei szezonban majd olyan irányítók ellen mint Brady, Brees 2x...Wilson, Mahomes, Prescott., Rodgers..nem árt ha van értékelhető cornered.. 😀 Izgalmas egy péntek hajnal lesz....Mindenhol azt olvasni, hogy feltradelünk top10-be, de lehet top5-be, de lehet 3-ba.. ha ez így lesz komolyan világ nyomorékai vagyunk azzal a szezon végén megnyert sok meccsel, hogy most meg adunk mindent 2 évre előre.. 🤦♂️ szóval remélem maradunk a helyünkön, ha már nem volt eszünk tankolniEz a szezon lesz az utolsó dobása (és ezért is nem tankoltak mert akkor repült volna mindenki) a Front Office és a coaching staffnak és nem lepődnék meg ha mindent feltennének erre az évre. Nyílván minden attól függ mennyiért tradelünk föl, ha a jövő évi első körért meg némi apróért elhozzuk Chaset/Okudaht, akkor szerintem vállalható, ha 2 teljes draftunkat odaadjuk érte, akkor nem.
Buga
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy Chase Youngért kimennek az emberek a stadionba, szintúgy mint Gurleyért ami szintén egy fontos szempont lehet.
mcm4a1
több mint 4 éve
mcm4a1
53
Mindenhol azt olvasni, hogy feltradelünk top10-be, de lehet top5-be, de lehet 3-ba.. ha ez így lesz komolyan világ nyomorékai vagyunk azzal a szezon végén megnyert sok meccsel, hogy most meg adunk mindent 2 évre előre.. 🤦♂️ szóval remélem maradunk a helyünkön, ha már nem volt eszünk tankolniEz a szezon lesz az utolsó dobása (és ezért is nem tankoltak mert akkor repült volna mindenki) a Front Office és a coaching staffnak és nem lepődnék meg ha mindent feltennének erre az évre. Nyílván minden attól függ mennyiért tradelünk föl, ha a jövő évi első körért meg némi apróért elhozzuk Chaset/Okudaht, akkor szerintem vállalható, ha 2 teljes draftunkat odaadjuk érte, akkor nem.
Buga
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy Chase Youngért kimennek az emberek a stadionba, szintúgy mint Gurleyért ami szintén egy fontos szempont lehet.
több mint 4 éve
Gerichill
526
Do or die, zero to hero, ezek tetszenek, kérek egy ilyet az összes csapatra vonatkozólag! 😀Nem mondanám, hogy örülök Gronknak a Bucsban.zero to hero szezon lesz ez a Bucsnak.
bergerdani
Kenny
Amúgy nem tudom, Gronk (hiába a WWE bajnoka) azért szerintem sokat fogyott, közel sem biztos, hogy olyan fizikális tud majd lenni, mint azelőtt. A sérülékenység meg +1 kérdés.
több mint 4 éve
Mindenhol azt olvasni, hogy feltradelünk top10-be, de lehet top5-be, de lehet 3-ba.. ha ez így lesz komolyan világ nyomorékai vagyunk azzal a szezon végén megnyert sok meccsel, hogy most meg adunk mindent 2 évre előre.. 🤦♂️ szóval remélem maradunk a helyünkön, ha már nem volt eszünk tankolni