Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
nnntm
932
Hát, nem tudom miért örültök a feketének, nekem nagyon közrejátszott a piros mez a csapatválasztásnál, nagy kár, hogy nincs többé. A csupa fekete jó, a fehér nem rosszabb, mint az eddigi fehérünk, de a pirosért nagy kár. De tudom, hogy egész Atlanta és a játékosok fekete hazai mezt akartak, az ő véleményük talán fontosabb az enyémnél, ez van 😀 ezért nem leszek Cardsos
Szerkesztette: nnntm
több mint 4 éve
Ha nem lenne ott az ATL felirat akkor 10/10 így talán 8/10 nekem nagyon-nagyon teszik és végre értelmes fehér mezünk is lesz.Nekem is nagyon átjön, még azt a nagy dög ATL is elbírom....
mcm4a1
több mint 4 éve
mcm4a1
53
Ha nem lenne ott az ATL felirat akkor 10/10 így talán 8/10 nekem nagyon-nagyon teszik és végre értelmes fehér mezünk is lesz.
több mint 4 éve
azért az vicc már h annyi a grafikusok,tervezők munkája, hogy egy egyszínű (átmenet wow) mezen milyen font legyen a betű/szám..Szerencsére az all-black az új hivatalos hazai mez, a piros csak alternate megoldás mostantól.
Bucsnál is ez.
kicsit MUs
braxa88
ha nem lenne rajta az A T L, akkor amúgy naagyon adnám, simán ott lehetett volna hagyni az új betűtípussal, hogy Falcons, kicsiben.
Annyira azért nem katasztófális, mint a Browns volt, de ezt a kiírást még sokáig emésztenem kell
több mint 4 éve
legalább lesz fekete mezünk!elbaszom most, nem kell várni 14-ig 😀megvárom szemből is, de egyelőre elég uncsinak tűnik
shawnka
kaszo
több mint 4 éve
elbaszom most, nem kell várni 14-ig 😀megvárom szemből is, de egyelőre elég uncsinak tűnik
shawnka
több mint 4 éve
Én adom ezt a hozzáállást persze.... 😀ha nem így állsz hozzá, meg se érdemled a milliókatOk, Gator.Nincs hiány önbizalomban 😀
twitter.com/MySportsUpdate/status/1245768112546418689
iktriad
zekeffron
kaszo
több mint 4 éve
ha nem így állsz hozzá, meg se érdemled a milliókatOk, Gator.Nincs hiány önbizalomban 😀
iktriad
zekeffron
több mint 4 éve
Eddig akkor volt jó, mikor a védőfal belsejében volt mellette egy donald aki rendre bedöntötte a zsebet. Igaz, hogy grady nem egy donald de... értem az önbizalmat meg a koncepciót 😊Ok, Gator.Nincs hiány önbizalomban 😀
iktriad
zekeffron
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ok, Gator.Nincs hiány önbizalomban 😀
iktriad
több mint 4 éve
Nekem ez jött ki:16 K'Lavon Chaisson EDGE
47 Trevon Diggs CB
78 Jordyn Brooks LB
119 Leki Fotu IDL
143 K.J. Hill WR
228 Brian Cole S
több mint 4 éve
Egy post-FA mock általam TDN-en:Hol kell aláírni?
16 Javon Kinlaw, IDL (South Carolina)
47 Trevon Diggs, CB (Alabama)
78 Jonathan Greenard, ED (Florida)
119 Michael Pittman Jr., WR (USC)
143 Solomon Kindley, OG (Georgia)
228 Khaleke Hudson, S/LB (Michigan)
empty taxi
több mint 4 éve
Egy post-FA mock általam TDN-en:16 Javon Kinlaw, IDL (South Carolina)
47 Trevon Diggs, CB (Alabama)
78 Jonathan Greenard, ED (Florida)
119 Michael Pittman Jr., WR (USC)
143 Solomon Kindley, OG (Georgia)
228 Khaleke Hudson, S/LB (Michigan)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért, mert Means szar.Timmy Jernigan,Kyle Love,Margus Hunt,Morgan Fox,Vinny Curry.
Való igaz vannak még használható FA-k a védőfalba kívülre belülre egyaránt.
empty taxi
Bármelyikőjükkel elégedett lennénk,kintre és bentre is.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Azért, mert Means szar.Való igaz vannak még használható FA-k a védőfalba kívülre belülre egyaránt.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Crawford szintű dt-t fogunk még kukázni, clayborn szintű edge- t már nehezebben szvsz. Bízunk egyelőre cominskybe jobb híján. De depth még kelleni fog. Amúgy empty, means-t kihagytad.
több mint 4 éve
Igazából a használható DL-jeink Jarrett, Davison, Senat (DT), Bailey, Cominsky (DT/DE), Takk és Fowler (DE).Mindkettő manus esetében örültem volna ha visszajön.
Madden hates me.