Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, meg itt Falconsnál amúgy sincsenek orvosok. Igazából azért hoztuk, hogy kicsit felrázzuk a Hill, Ito, Olisson triót, mert mind a három kezdőszintet nyomott.....bahhhhbiztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
edit: ez egy kurva jo deal HA egeszseges.
Kenny
gedam
több mint 4 éve
Vagy csak simán rájöttek, hogy milyen ratyi szerződéseket kötöttek a elmúlt években, vagy hogy egy futó nem nagyon ér ennyitbiztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
Kenny
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 906
biztos szar a térde, másképp nem vágnak ki senkit, ilyen feltételekkel. de lehet, hogy így is ér nektek ennyit.mivel Gurleynek kurvasok pénzt fog még kifizetni a Rams, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon safe, nagyon olcsó és capbarát szerződést kötöttünk vele.En is ezt gondolom, szamunkra ez egy nagyon jo deal lehet.
shawnka
Kenny
több mint 4 éve
Ez milyen meno. A Falcons kezdo tamadosoraban jelenleg tiz elso korben draftolt jatekos van.Még egyet már igazán összeszedhetnének. Lehet a drafton elsõre egy FB jön.
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ez milyen meno. A Falcons kezdo tamadosoraban jelenleg tiz elso korben draftolt jatekos van.több mint 4 éve
több mint 4 éve
OMG - Kiraktátok Ryant! Na jó, nem Matty-t hanem a punter Ryan Allent. 😊
twitter.com/JasonHButt/status/1241112721992683520
És vissza is jöhet olcsóbban.
több mint 4 éve
első körben húzunk majd.adnám Nickel Robey-Coleman leigazolásátInk szélső CB kéne szvsz.
shawnka
empty taxi
több mint 4 éve
adnám Nickel Robey-Coleman leigazolásátInk szélső CB kéne szvsz.
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
adnám Nickel Robey-Coleman leigazolását
több mint 4 éve
Azért ezt látatlanba aláírtuk volna offseason előtt.
több mint 4 éve
Reavis is inkább safety, nem? Legalábbis 2018-ban nálunk főleg az volt. Igaz tud CB-t is játszani, ha nagyon ég a ház.CB helyzetre mi lesz a megoldás? Újabb drafthúzások?Van még CJ Reavis plusz Kazee-t is lehet a slotban használni. Persze ez ezzel együtt is kurvagyenge.
Sheffield, Oliver, Miller van csak ha jól emlékszem
nnntm
empty taxi
több mint 4 éve
Jussunk má k9nszenzusra 😀Nah Vonn Belltől mentsen meg minket a jóisten...Szzem is. De ő már nincs. Szóval nálam első körös cb-oliver, sheffield slot, veterán ss. Allen marad rotációba vagy ha megéri akkor cut és akkor jöhetne pl von bell 5-6 milla körül. Ha pénzben nem jó akkor megint sec heavy draft.Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nah Vonn Belltől mentsen meg minket a jóisten...Szzem is. De ő már nincs. Szóval nálam első körös cb-oliver, sheffield slot, veterán ss. Allen marad rotációba vagy ha megéri akkor cut és akkor jöhetne pl von bell 5-6 milla körül. Ha pénzben nem jó akkor megint sec heavy draft.Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 4 éve
Szzem is. De ő már nincs. Szóval nálam első körös cb-oliver, sheffield slot, kaz fs, veterán ss. Allen marad rotációba vagy ha megéri akkor cut és akkor jöhetne pl von bell 5-6 milla körül. Ha pénzben nem jó akkor megint sec heavy draft.Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
empty taxi
Szerk. Úgysem ez lesz szal tökm1
peach
több mint 4 éve
Szzem is. De ő már nincs. Szóval nálam első körös cb-oliver, sheffield slot, veterán ss. Allen marad rotációba vagy ha megéri akkor cut és akkor jöhetne pl von bell 5-6 milla körül. Ha pénzben nem jó akkor megint sec heavy draft.Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 4 éve
Igazából egyedül Tru volt jó az egész secből szvsz tavaly.Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 4 éve
Én már tavaly is ezt nyomattam. Amúgy szar szezonja is volt így végképp időszerűKazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
empty taxi
több mint 4 éve
Kazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...Rico meg a kispadra?
peach
Madden hates me.
több mint 4 éve
Kazi nagyon remélem megy vissza fs-nek...
több mint 4 éve
CB helyzetre mi lesz a megoldás? Újabb drafthúzások?Van még CJ Reavis plusz Kazee-t is lehet a slotban használni. Persze ez ezzel együtt is kurvagyenge.
Sheffield, Oliver, Miller van csak ha jól emlékszem
nnntm
Madden hates me.
több mint 4 éve
nnntm
932
CB helyzetre mi lesz a megoldás? Újabb drafthúzások?Sheffield, Oliver, Miller van csak ha jól emlékszem
több mint 4 éve
Mondjuk Gurley veterán státusza kicsit inog 😀 de értem mit akarsz mondani Jackson tényleg nem adta ki 😀Mondjuk ennyiért írt alá teco is a ninershez, igaz több évre.Per NFL League source.. Todd Gurley will get $5-million for the one year with the FalconsEnnyiért laza.
mcm4a1
Amúgy egy nagyon jó, game changer játékos gurley de kurva nagy kérdőjel az a térd.
Mindenesetre mikor legutóbb hoztunk veterán rb-t a ramstől az nagyon nem jött be.
peach
több mint 4 éve
shagi0206
10 944
Főleg magának köszönheti. Nehogy már még sajnáljuk 😊Barokkosan mondva ezt csúnyán beszoptaMelvin Gordon most fog eret vágni magán.Per NFL League source.. Todd Gurley will get $5-million for the one year with the FalconsEnnyiért laza.
mcm4a1
Amadeus
peach
több mint 4 éve
Barokkosan mondva ezt csúnyán beszoptaMelvin Gordon most fog eret vágni magán.Per NFL League source.. Todd Gurley will get $5-million for the one year with the FalconsEnnyiért laza.
mcm4a1
Amadeus