Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Asszem ő lett volna pickünk annó ha a jags nem őrül meg és viszi el 1/3on. Quinn biztos bele van buzulva még mindigQuinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Már akkor is rühelltem a húzást a részünkről (lásd még bowlhu draft show stream). Pedig el se szakította még az ACL-jét....Legalább nem lett egy totál csőd, mint a nagy előd Derrick Harvey.Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
Fun fact: ő az egyetlen EDGE, akit Beasley előtt választottak ki a 2015-ös drafton.
empty taxi
Itt van aki rajta kívül nyomást generáljon neki? Mert kb abból élt meg, hogy Calais aztán Donald kettőzve volt. Lásd még:
twitter.com/E_Dilla/status/1240353194821201920
Amúgy atletikus, meg igyekszik, de nagyon éretlen pasas emberileg.
több mint 4 éve
What... Azért az erős...Fowler is getting a three-year, $48 million contract, I’m told.
— vaughn mcclure (@vxmcclure23) March 18, 2020
Kenny
több mint 4 éve
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolásQrva drága. Persze csúnyán elszabadultak a pass rusher árak, látszik h nem az igazi a draft class.
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Quinn ismeri még a floridai időkből, én bírtam mindig a srácot, tetszik ez az igazolás
több mint 4 éve
Fowler is getting a three-year, $48 million contract, I’m told.
— vaughn mcclure (@vxmcclure23) March 18, 2020
több mint 4 éve
cikesz
590
Beasley nagyot fog menni a Titansben.Elvileg Fowler lesz a ti emberetek.
Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.
Kenny
több mint 4 éve
Beasley nagyot fog menni a Titansben. Floydot meg fizessuk meg es hozzuk el, nekem tetszene. Bar gyanus, hogy Beasley 2.0.
több mint 4 éve
Szó mi szó, odaértünk 😀Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.Viszonylag gyorsan, jobbról előztök.... 😀
gabokocka
zekeffron
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
www.thefalcoholic.com/2020/3/17/21183680/matt-ryan-donating-100000-to-help-atlantans-effected-by-coronavirus-outbreak
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
bergerdani
4 913
Nem fogok örülni, ha Tomicica Tampában köt ki. Max akkor, ha a védelmünk évente kétszer szétterrorizálja, de olyan passrushunk meg sajnos nincs.
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Shanny érában jacob tamme egy átlag feletti tightendnek tűnt itt. Ki a faszom az a kyle shannahan dirk koettethez képest? Készüljetek rá, hogy ez egy szar dealnek fog tűnni egy év múlva mert jaden leoktatja a mezőnyt.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk Hurst valszeg komplettebb tight end lesz, mint Hooper volt, más kérdés, hogy szerintem a ti rendszeretekben a számokban utóbbinak lényegesen könnyebb volt boldogulnia (most 1000 yard meglett volna, ha egészséges végig)Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.Rosszul látjátok. Hurst ugyanazt az utat fogja bejárni mint jimmy graham csak fordítva. Szóval top5 te lesz jövőre.
gabokocka
Amúgy nem, mert az említett majdnem druszája robbantani fog és elfelejthetjük amit eddig a te posztról tudtunk...
peach
több mint 4 éve
Calais és DeAndre is olcsóbban váltott csapatot, mint a random középszer tight end 😀 😀 😀Születésnapod alkalmából megajándékoztak ezzel a szarral.
shawnka
Légy büszke báttya 😀
több mint 4 éve
Calais és DeAndre is olcsóbban váltott csapatot, mint a random középszer tight end 😀 😀 😀Inkább likeold a szülinapi köszöntőmet a n3gatív hullámok terjesztése helyett. Köszi
shawnka
Szerkesztette: peach
több mint 4 éve
Calais és DeAndre is olcsóbban váltott csapatot, mint a random középszer tight end 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.Rosszul látjátok. Hurst ugyanazt az utat fogja bejárni mint jimmy graham csak fordítva. Szóval top5 te lesz jövőre.
gabokocka
Amúgy nem, mert az említett majdnem druszája robbantani fog és elfelejthetjük amit eddig a te posztról tudtunk...
több mint 4 éve
Óvatosan bejelentkeztek a balfasz holtszezon bajnoka címre, de szerencsétekre bob elviszi a showt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hurstért egy 2. kör nem gyengén sok. Ahhoz képest, hogy kb Hopkins is ugyanennyiért váltott csapatot...
több mint 4 éve
Wow, a Hurst trade 5. köröse, amit a Falcons ad a Ravensnek lesz az ellenérték, amit végül kapunk Calaisért. LOL twitter.com/AdamSchefter/status/1239621283572310017
több mint 4 éve
Ezen most nem tudok kiakadniJó neked.
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ezen most nem tudok kiakadni