NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
A korábbi Pats Safety, James Sanders ma érkezik vizitre hozzánk. Ha nem lesz megegyezés, akkor megy tovább Kansas-be.
több mint 13 éve
LaMarcus Thompson, Philip Sylvester cutolva. Itt egy lista az eddig hazaküldött játékosokról: http://atlanta.sbnation.com/atlanta-falcons/2011/7/25/2292098/atlanta-falcons-training-camp-schedule-updates
több mint 13 éve
nincs sok minden, amiről lehetne írni. az offense eléggé egyben van, nagyon tetszettek a drive-ok(leszámítva az első kettőt). úgy tűnik idén is sikerül a 9-10 percig tartjuk a labdát egy negyedben taktika, ami már tavaly is az egyik legnagyobb erényünk volt. secondary-t kicsit fejben rendbe kell tenni, megint tele volt az egész elváltásokkal, meg miscommunicationökkel.
több mint 13 éve
A legnagyobb érdekesség sztem a csapattól Grimes játéka. Mindenki várja az egy éves csoda hatást de eddig egy állat, megint mit művelt eddig 😊 Jó lesz ez a WR corp, Douglas eddig faszán nyomja Roddy+Julio ütős lehet Meier is befér!
több mint 13 éve
Pont ezért "uncsi" az előszezon.Máshogy állnak hozzá a fixen kezdők és a csereposztért küzdő játékosok.
Sosem tudod, hogy mit hoznak ki magukból és egy-egy play-ből az egymással szemben álló játékosok, ha az "életükért" küzdenek vagy azért, hogy ne sérüljenek meg a szezon előtt.
Ezért óriási görbetükör az összes stat!
GO FALCONS!
több mint 13 éve
igaz, h ez még nem élesben megy, de azért a 3/12 third down effencire felkaptam a fejem, mert az valami ultra fos... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
az első csapat teljesítménye alapján nincs ok aggódásra. a defense remekül működik, az alapszakaszra nagyon jól össze fognak állni. úgy tűnik Grimes tavalyi szezonja nem csak egy one-year wonder, nagyon szép volt az az INT. a támadófal csinált hülyeségeket, Ryan-nek nagyon kevés ideje volt passzolni végig, és most a futás sem ült úgy, ahogy a Miami ellen. de bizakodó vagyok, mert ha a fal megembereli magát egy kicsit, akkor nem lesznek itt komoly gondok.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Jerry sima kezdő lesz idén 😛
több mint 13 éve
Jerry kezd Peters helyén, Biermann játszik LE-t Edwards helyett, és Dunta posztján Chris Owens lesz a kezdőben.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Térdsérülés.+ Peelle beadta a kulcsoterrorlacy6Ezt hogy kell érteni?mrzmancs
több mint 13 éve
+ Peelle beadta a kulcsoterrorlacy6Ezt hogy kell érteni?
GO FALCONS!
több mint 13 éve
+ Peelle beadta a kulcsot
több mint 13 éve
Nem látom hogy hol van az öröm...?Reggie Kelly visszatér???ennek miért is örülünk most ennyire?shawnka
Reggie Kelly visszatér!!!
Reggie Kelly visszatér...errorlacy6
több mint 13 éve
Reggie Kelly visszatér???ennek miért is örülünk most ennyire?
Reggie Kelly visszatér!!!
Reggie Kelly visszatér...errorlacy6
több mint 13 éve
Reggie Kelly visszatér???Reggie Kelly visszatér!!!
Reggie Kelly visszatér...
több mint 13 éve
08.20. Szombat 02 óra : Falcons - Jaguars az ESPN előben adja.... :cool:
több mint 13 éve
Cliff Matthewsról tudnátok nekem mondani valamit,hogy játszott a Dolphins ellen?Látom,hogy a statjai elég imponálóak,de ez ugye nem mindig fedi a valós játékot.szerintem biztosan benne lesz az 53-ban. Nekem nagyon tetszett a játéka, a mozgása is rendben volt, sokkal nagyobb potenciált látok benne, mint a korábbi 98-asban 😀
Nagyon szurkolok neki a rosterre kerülés miatt. 😊 (annak ellenére is,hogy Gamecock volt 😛)Newman
több mint 13 éve
Cliff Matthewsról tudnátok nekem mondani valamit,hogy játszott a Dolphins ellen?Látom,hogy a statjai elég imponálóak,de ez ugye nem mindig fedi a valós játékot.Nagyon szurkolok neki a rosterre kerülés miatt. 😊 (annak ellenére is,hogy Gamecock volt 😛)
több mint 13 éve
ütős látvány 😊 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150261862867842&set=a.10150261861122842.334959.50806422841&type=1&theater
több mint 13 éve
szerintem jobb, mint Redman. igaz, tegnap dobott INT-et és labdát is ejtett el, de fiatalabb, agilisebb, és nem rest futni, ha kell.JPW-t 2. számú QB-nak!shawnkaviccelsz?Buga
több mint 13 éve
JPW-t 2. számú QB-nak!
több mint 13 éve
jó beáldoztatok mindent Hualo G-ért, de fajintos járékos. kíváncsi vagyok mit tud alkozni elitebb csapatok ellen.