NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 549
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
más kérdés h semmi extra vészes dolgot nem csinált, erősen véleményes h rádobták a sárgát....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Dunta Robinson CB Hamstring ezt hogy szedte össze, elesett a játékos kijáróban? Mert találkozni nem találkozott senkivel...na igen, ott azt hittem felrobbanok.... annyira felesleges volt :rolleyes:
Egyébként a Douglas féle hülyeség is előjött el is zavarnám a picsáb@.........
Elkezdett működni az O kezdtünk visszajönni a meccsbe, majdnem odaértünk az RZ-ba egy hosszú passzal erre keménykedik azzal a 20kilójával............ :mad: :mad: :mad: bünti 3&22 punt és el is ment az egész............. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:errorlacy6
több mint 13 éve
Egyébként a Douglas féle hülyeség is előjött el is zavarnám a picsáb@.........bizony, a temperamentumon csökkenteni kell, illetve egyes játékosok a szabályok keretein belül vezessék csak le a forrófejűségüket. nagyon sok felesleges szabálytalanságot szedtünk össze, pl. amit említettél Douglas-es. ezek rombolják a csapatmorált, az ilyen helyzetekben meg ez hiányzik a legkevésbé.
Elkezdett működni az O kezdtünk visszajönni a meccsbe, majdnem odaértünk az RZ-ba egy hosszú passzal erre keménykedik azzal a 20kilójával............ :mad: :mad: :mad: bünti 3&22 punt és el is ment az egész............. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:errorlacy6
több mint 13 éve
Dunta Robinson CB Hamstring ezt hogy szedte össze, elesett a játékos kijáróban? Mert találkozni nem találkozott senkivel...Egyébként a Douglas féle hülyeség is előjött el is zavarnám a picsáb@.........
Elkezdett működni az O kezdtünk visszajönni a meccsbe, majdnem odaértünk az RZ-ba egy hosszú passzal erre keménykedik azzal a 20kilójával............ :mad: :mad: :mad: bünti 3&22 punt és el is ment az egész............. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
több mint 13 éve
Hát,pokoli nehéz lesz ez a szezon,szerencse a szerencsétlenségben hogy senki nem győzött a csoportban,így nem került senki lépéselőnybe.Pont ezt akartam írni...
Kenny
GO FALCONS!
több mint 13 éve
ezt aláírom, főleg azt a 3. és sokat, amit azt hiszem Knoxnak dobott Jay, és még szoros volt a meccs akkor. de sokkal stabilabbnak érzem a posztra, mint Duntát bármikor is.Sebaj, ha D-Rob folytatja a balfaszkodást az nekem csak jó, mert Chris Owens megelőzheti majd a depth-en 😀shawnkahát azért Owensnek is voltak butaságai, szó mi szó.kaszo
több mint 13 éve
Sebaj, ha D-Rob folytatja a balfaszkodást az nekem csak jó, mert Chris Owens megelőzheti majd a depth-en 😀shawnkahát azért Owensnek is voltak butaságai, szó mi szó.
több mint 13 éve
a Philly kb a legnagyobb mumusunk, úgyhogy nem sok jóra számítok.Zsocaíppen akartam mondani, h ellenük hagyomásnyosan a legszarabb meccsünket szoktuk hozni/season
több mint 13 éve
a Philly kb a legnagyobb mumusunk, úgyhogy nem sok jóra számítok.
több mint 13 éve
Hát,pokoli nehéz lesz ez a szezon,szerencse a szerencsétlenségben hogy senki nem győzött a csoportban,így nem került senki lépéselőnybe.Dunta 2010-es önmagát idézte, az utolsó 4-5 meccsen volt elvárható szinten. Ami jelenleg Grimes, a srác tegnap is hatalmasat játszott, nem is merte Jay felé dobálni a labdákat.
Dunta valami katasztrófa volt tegnap,remélem feljavul(bár erre kicsi az esély😀)
Ráadásul jövőhéten egy kőkemény meccsünk lesz a phily ellen,remélem összeszedik magukat a srácok.
GO FALCONSKenny
Sebaj, ha D-Rob folytatja a balfaszkodást az nekem csak jó, mert Chris Owens megelőzheti majd a depth-en 😀
több mint 13 éve
Hát,pokoli nehéz lesz ez a szezon,szerencse a szerencsétlenségben hogy senki nem győzött a csoportban,így nem került senki lépéselőnybe.Dunta valami katasztrófa volt tegnap,remélem feljavul(bár erre kicsi az esély😀)
Ráadásul jövőhéten egy kőkemény meccsünk lesz a phily ellen,remélem összeszedik magukat a srácok.
GO FALCONS
több mint 13 éve
sajnos nem láttam a szezonnyitót, de ennyi támadó yarddal nem illik 0 pontot csinálni (Biermann pick six-ét nem számítom)5 sack? ehhez tavaly 4 meccs kellett az ellenfeleknek.
több mint 13 éve
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tavaly is ugyanígy kezdtük a szezont, és tudjuk mi lett a vége. Én bízom a csapatban, mert a turnovereken kívül nem volt rossz, amit csináltunk. Bővebb elemzés később.shawnka+1
mondjuk csak a fél meccset láttam, de igazából max ami aggasztó az az O fal tevékenysége...az elég tré volt. 5 sacket kapott ryan + semmire nem volt ideje.
a D sztem rendben volt, 14 pontot kaptunk ryan vicces fumblijából meg dunta ámokfutásából... a maradék 16 simán vállalható.
még csiszolódnia kell az offense-nek és simán jó lesz ez. különösen a red zone offense játékban van még mit fejlődni...
több mint 13 éve
az nyugtat meg, hogy a csoportellenfelek is kikaptak. Camthers sem fog nyerni, mindenki 0-1. HALÁLCSOPORT!
több mint 13 éve
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tavaly is ugyanígy kezdtük a szezont, és tudjuk mi lett a vége. Én bízom a csapatban, mert a turnovereken kívül nem volt rossz, amit csináltunk. Bővebb elemzés később.
több mint 13 éve
Bakker nagyon nem ezt vártam...Ryan eléggé indiszponált volt pedig 7/7-el kezdett, de aztán...mondjuk nem sok védelmet kapott...3 TO - 14 pont ajándék a Maciknak....így nehézBízom benne, hogy profitálunk valamit ebből a zakóból...
több mint 13 éve
beokádott a laptopom, így kénytelen vagyok anyám gépénél próbálkozni meccset nézni, ami annyira f*s, hogy a meccsnézésem pengeélen táncol. 😕 szurkoljatok nekem is, h működjön majd... 😀
több mint 13 éve
nyilván véletlenül írtam így :pcirka öt óra és KICKOFF! izgulok már, mint Schmidt Pál egy aláíráskor 😀*Schmitt 😛 😀 😀 nem csoda hogy ő is izgul el ne rontsa 😀kaszo
addig is olvassatok beharangozást: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2396shawnka
több mint 13 éve
cirka öt óra és KICKOFF! izgulok már, mint Schmidt Pál egy aláíráskor 😀*Schmitt 😛 😀 😀 nem csoda hogy ő is izgul el ne rontsa 😀
addig is olvassatok beharangozást: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2396shawnka
több mint 13 éve
cirka öt óra és KICKOFF! izgulok már, mint Schmidt Pál egy aláíráskor 😀addig is olvassatok beharangozást: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2396
több mint 13 éve
Nem csak Én várok győzelmet... :cool:ezek bolondok... 😀
http://espn.go.com/nfl/picksKeano
több mint 13 éve
Az átlagéletkort tekintve nekünk van az 5. legöregebb csapatunk(ez már a cut-ok utáni helyzet). 😊mondjuk a kezdő csapatot nézve sztem nem ilyen rossz a helyzet.
több mint 13 éve
Davis-t nem értem, mert nagyon jó backup oda ő. Annyiból jó ez a lépés, hogy Cliff Matthews várhatóan több szerepet fog kapni. Maradt 6 DE a keretben: Abraham, Biermann, Edwards, Sidbury, Matthews, Stephens.Davis a legjobban fizetett backup volt kb. az egész keretben szal annyira nem meglepő, mindemellett tavaly igen gyenge szezonja volt.
Wire a másik érdekes, ő oszlopos tagja volt a ST-nek, és bármikor be tudott ugrani OLB-nek, annyira nem is volt szar.
holnap még 10 cut várható.shawnka
Wire meg... hát ez már meglepibb mindenesetre az LB-sorunk durván mély, az új kickoff szabály miatt meg gyanítom úgy voltak vele Dimitroffék már annyira nem fontos egy ST-ász.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...