NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Nézzük csak:- Az OL pass blockban javult, run blockban romlott. Ehhez lehet hozzájárul h a Seahawks run D az egész jó, a pass rush viszont annyira nem.
- Matty Ice korrekt meccset hozott így h megvédték, a célpontjairól meg tudtuk h királyok.
- Áttérve a D-re Abraham sajna megöregedett, Babineaux nincs, így a 4 man rushunk kb. semmire sem jó. Ellenben futás ellen a Jerry-Peters kettős kifejezetten korrektnek tűnik.
- Mivel a 4 man rush nem hatékony, többet kell majd blitzelnünk, ami BVG rendszerében azért nem általános, meglátjuk mi lesz.
- A secondarynk szokásosan hullámzó. Mindenki képes akár egy meccsen belül is az all-pro és a facepalm-szint között kb. bármire, nyilván ha nagyobb lesz a nyomás nekik is könnyebb dolguk lesz.
- Áttérve a ST-re: Bryant még mindig megbízható, Weems returnerként átlagos eddig, a coverage csapatok szintén nem rosszak. Aki viszont nagyon rossz az Bosher. Ismerve a cap space helyzetünket nem csoda h nem adtuk meg Koenen-nek a lóvét, de draftolhattunk volna jobbat is :/ Nézzünk szét P ügyben: A legjobb FA szvsz Nick Harris 2001 óta van a ligában anno a Denver draftolta a 4. (!) körben, de meccsen a Bengals és a Lions színeiben játszott, jó munkásember, nem klasszis, de Boshernél klasszisokkal jobb. Az idei class egyik legjobb puntere Donahue szorította ki a Detroitból. Ha meg rookiet akarunk változatlanul akk 2 legjobb alternatíva az Trevor Hankins egykori Arizona State és Reid Forrest egykori Washington State punter. Forrest megjárta a Bills TC-t, de cutolták 08.28-án, ami nem feltétlen cink, hiszen Brian Moorman személyében a Buffalo-é a liga egyik legjobb puntere.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szarok vagyunk. egy Hawks ellen nem lett volna szabad leülni. semmi tűz a csapatban. a draftunk legalább bejött. gyanús, h Julio lesz az OROY.ZsocaHacsak Cam le nem nyomja. Ha elkezd meccseket nyerni a Panthersnek, akkor esélyes lesz ő is. Ettől függetlenül Julio jó húzás volt!
több mint 13 éve
szarok vagyunk. egy Hawks ellen nem lett volna szabad leülni. semmi tűz a csapatban. a draftunk legalább bejött. gyanús, h Julio lesz az OROY.
több mint 13 éve
Azért lassan a győzelmeket el kell kezdeni gyűjtőgetni mert 3-4 zakó még biztosan kinéz és szerintem idén még a szokásosnál is nagyobb harc lesz a PO -ért...
több mint 13 éve
csak most nem ment neki, első két héten megvolt a 100 yard.azért pánikolni nem kell sztem... egyáltalán nem rossz ez amit csinálunk csak valahogy nehezen akar összeállni egy egésszé a játékunk... ahogy haladunk előre szerintem javulni fogunk, nem bánnám ha pont PO-ra sikerülne teljesen összeállni.peach+1
Remélem Turner is már a szezon elején ellövi a rossz meccseit. Aztán jöhetnek a 90-100 yardos derbik!adyno12
de hát 3. héten meg helyette összejött Roddynak meg Julionak is, és mégis csak egy td-t csináltunk, ez a baj.
több mint 13 éve
azért pánikolni nem kell sztem... egyáltalán nem rossz ez amit csinálunk csak valahogy nehezen akar összeállni egy egésszé a játékunk... ahogy haladunk előre szerintem javulni fogunk, nem bánnám ha pont PO-ra sikerülne teljesen összeállni.peach+1
Remélem Turner is már a szezon elején ellövi a rossz meccseit. Aztán jöhetnek a 90-100 yardos derbik!
több mint 13 éve
azért pánikolni nem kell sztem... egyáltalán nem rossz ez amit csinálunk csak valahogy nehezen akar összeállni egy egésszé a játékunk... ahogy haladunk előre szerintem javulni fogunk, nem bánnám ha pont PO-ra sikerülne teljesen összeállni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az a másik probléma, hogy szvsz még most egy másik punter után kellene néznünk, Bosher ezel a 18-19 yardos puntjaival nem sokáig lesz keret tag... :/
több mint 13 éve
Nah ez az, meg kellene erősíteni a támadófalat, valszeg visszavonul Gonzo, Abraham, Peterson, ebből előbbi 2 utódja rohadtul nincs meg, pickünk meg szintén nincs sok.Csak a támadó fal ami kritikán aluli... Baker lassan már vicc kategória a vak oldalon :/ plusz amit a red zoneban szerencsétlenkedtünk a végén?! Jó csapat ez Tampa de a végén simán verhető lett volna és ez a bosszantó 😕a jövő évi 2. körösünk biztosan OT lesz. meg remélem a 3. is.shawnka
Weatherspoon úgy néz ki nem tréfál idén😊Buga
Madden hates me.
több mint 13 éve
nem igazán értem h sikerült ezt bemucimizni, a tampa az égvilágon semmit nem csinált.a fő gond sztem is a támadófal, ill. az sem segít h ryan 3 turnovereket csinál meccsenként... nyögvenyelős lesz ez a szezon, vért fogunk izzadni a PO ért.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Csak a támadó fal ami kritikán aluli... Baker lassan már vicc kategória a vak oldalon :/ plusz amit a red zoneban szerencsétlenkedtünk a végén?! Jó csapat ez Tampa de a végén simán verhető lett volna és ez a bosszantó 😕a jövő évi 2. körösünk biztosan OT lesz. meg remélem a 3. is.
Weatherspoon úgy néz ki nem tréfál idén😊Buga
több mint 13 éve
Csak a támadó fal ami kritikán aluli... Baker lassan már vicc kategória a vak oldalon :/ plusz amit a red zoneban szerencsétlenkedtünk a végén?! Jó csapat ez Tampa de a végén simán verhető lett volna és ez a bosszantó 😕 Weatherspoon úgy néz ki nem tréfál idén😊
több mint 13 éve
nekem eddig elég nagy csalódás ez a szezon, egyáltalán nem ezt vártam ettől a kerettől :rolleyes:
több mint 13 éve
hát ezt most nagyon elbasztuk. az összes kulcsmomentum a Bucs-é volt, pedig nem játszottunk rosszul
több mint 13 éve
jaja, de most már limitálva van, hogy hány felhasználó lehet egyszerre, ami természetesen ki van használva, úgyhogy érdemes visszanézni naponta, mert naponta törlik az inaktív júzereket. de ha gyors a neted szívesen megadom a felhasználói nevemet és a jelszavamat. 😊 szar az arányom nagyon.nekem régen nem kellett csak regisztráltam és csókolom 😊BugaTYT. Olvasd el a körképben az összefoglalót 😛shawnkaAz nem is kérdés. 😊 Viszont megnézném! TYT-n nem kell meghívó?adyno12
DeCoud meg azért eléggé robbanékony. ebből adódóan ő is tud ám nagyokat ützközni, más kérdés, hogy abból gyakran misstackle lesz.. 😊
több mint 13 éve
nekem régen nem kellett csak regisztráltam és csókolom 😊Az nem is kérdés. 😊 Viszont megnézném! TYT-n nem kell meghívó?adyno12Valahonnan letölthető a Philly elleni teljes meccsünk?adyno12TYT. Olvasd el a körképben az összefoglalót 😛shawnka
több mint 13 éve
Az nem is kérdés. 😊 Viszont megnézném! TYT-n nem kell meghívó?Valahonnan letölthető a Philly elleni teljes meccsünk?adyno12TYT. Olvasd el a körképben az összefoglalót 😛shawnka
több mint 13 éve
Az nem is kérdés. 😊 Viszont megnézném! TYT-n nem kell meghívó?Valahonnan letölthető a Philly elleni teljes meccsünk?adyno12TYT. Olvasd el a körképben az összefoglalót 😛shawnka
több mint 13 éve
Valahonnan letölthető a Philly elleni teljes meccsünk?adyno12TYT. Olvasd el a körképben az összefoglalót 😛
több mint 13 éve
Valahonnan letölthető a Philly elleni teljes meccsünk?
több mint 13 éve
Pont tegnap linkelték be azt a játékot egy hasonló cikkbe Eagles oldalon. Érdekes ember. Nem utálom ettől, mert védő, ez a dolga, de nem is fogom kedvelni. Jövőre azért nem bánnám, ha mondjuk esetleges meccsünkön Steve Smith ellen nem tolna hasonlót.DeCoud miért csak csere volt? ezt nem értettem :/ Sanders kiszorította volna? Weatherspoon nagyon jól játszott, szinte befogta az egész pályát, mindenhol ott volt, jó lesz ez az LB sor 😊BugaSzegről végről még érthető is, Sanders simán okosabb és DeCoud akármennyire is szeretem nem az a tipikus hard hitter...
Deny: keress rá egy 2005-ös Bengals-Texans meccsre Dunta azon a meccsen Palmert zúzta le de rendesen, csoda h felállt CP.empty taxi
több mint 13 éve
DeCoud miért csak csere volt? ezt nem értettem :/ Sanders kiszorította volna? Weatherspoon nagyon jól játszott, szinte befogta az egész pályát, mindenhol ott volt, jó lesz ez az LB sor 😊BugaSzegről végről még érthető is, Sanders simán okosabb és DeCoud akármennyire is szeretem nem az a tipikus hard hitter...
Deny: keress rá egy 2005-ös Bengals-Texans meccsre Dunta azon a meccsen Palmert zúzta le de rendesen, csoda h felállt CP.
Madden hates me.
több mint 13 éve
DeCoud miért csak csere volt? ezt nem értettem :/ Sanders kiszorította volna? Weatherspoon nagyon jól játszott, szinte befogta az egész pályát, mindenhol ott volt, jó lesz ez az LB sor 😊