Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
aztec
1 360
ryan-é az egyik legszarabb rating jelenleg... 😕Amíg nyertek nem érdekes mennyi a rating, ha képes jó drive-okat vezetni.Mondjuk az tényleg ciki, hogy Cassel előtte van. 😀
http://www.nfl.com/probowl/ballotpeach
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
ryan-é az egyik legszarabb rating jelenleg... 😕http://www.nfl.com/probowl/ballot
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
szarok voltunk, szerencsére a lions még szarabb. 😀sztem is jól jön a bye, meg h legközelebb a coltshoz megyünk. am a D egyre jobban tetszik 😊
több mint 13 éve
Végre....Ryan bokája ahogy kinézett azt hittem hogy vége is de a saját lábán tudott menni.
Jól jön a bye week...Ryan bokája gyógyulhat + Jones is visszatérhet...utána megyünk a Coltshoz majd 3 hazai meccs....
sajnos Mughelli idényének szerintem vége.... 😕Keano
Mughelli brutál módon kapott nagyon kitekeredett a térde, szerintem ott a szalagoknak és az idénynek is vége. /még jó hogy nem vitte senki Snellinget.
több mint 13 éve
Végre....Jól jön a bye week...Ryan bokája gyógyulhat + Jones is visszatérhet...utána megyünk a Coltshoz majd 3 hazai meccs....
sajnos Mughelli idényének szerintem vége.... 😕
több mint 13 éve
húúúúúúú. ez kellett mint egy falat kenyér.. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
na most úgy néz ki, hogy van egy kis esély rá, hogy Julio mégis játszhat a Lions ellen... bár eddig minden edzést kihagyott a héten.kaszoNem játszik.Nehéz lesz.Grimes remélem megfricskázza mai ellenfelét 😀
több mint 13 éve
na most úgy néz ki, hogy van egy kis esély rá, hogy Julio mégis játszhat a Lions ellen... bár eddig minden edzést kihagyott a héten.
több mint 13 éve
nemlesz cink, grimes idén is leszedett mindenkit, nem is nagyon mertek felé dobni ezért nincsen még 10 pickje... amúgy szerintem fog picket szerezni a lions ellen.Ellenünk bárki,bármennyit.
inkább arra leszek kiváncsi, hogy tudunk e majd futni ellenük :/
jones játszhat majd v még kérdéses?peach
Turnernek amúgy is nagyon szokott menni ellenünk.
több mint 13 éve
nemlesz cink, grimes idén is leszedett mindenkit, nem is nagyon mertek felé dobni ezért nincsen még 10 pickje... amúgy szerintem fog picket szerezni a lions ellen.inkább arra leszek kiváncsi, hogy tudunk e majd futni ellenük :/
jones játszhat majd v még kérdéses?
több mint 13 éve
érdekes lesz ez a hétvégi meccs. Megatron vs. Optimus Grimes, nagyon várom már 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az jól jött, hogy nyert a Bucs, így a Szentek nem léptek el! vasárnap megnéznék a Calvin Johnson, Brent Grimes párosítást, csak egy laza 30cm van köztük!! 😊
több mint 13 éve
nem tudom eldönteni, h mi volt ennyire jók, vagy a panthers volt a vártnál szarabb :/ mindenesetre a D-nek megint jár a piros pont. ha megtanulnánk levédekezni a 3 & 8-10 körülieket szinte már a tökély irányába sodródnánk 😀
több mint 13 éve
no, erről végre jó lesz körképet írni 😊
több mint 13 éve
Sorsdöntő meccs lesz minden szempontól az esti,remélem behúzzuk!GO FALCONS!
több mint 13 éve
hát én 10-6 jósoltam az idény elején de nagyon örülnék már a 9-7WC-nek is...Tavalyi évben a CB sor volt nagyon gáz most már mindenhol vannak gondok.
több mint 13 éve
nem a mérleggel van a baj, hanem ezzel az atom balfaszkodással.nem temetek én semmit, csak nem javulunk hétről hétre, hanem egyre nagyobb gyökérségeket sikerült produkálni (még 😉 )
több mint 13 éve
Végül is ha úgy nézzük a tavalyi 13-3 is meglehet még! 😀 GO FALCONS! :cool:
több mint 13 éve
aztec
1 360
Én személy szerint azt mondom h a pozitív mérleg még mindig eléggé vszínű, ink a PO ami felől kétségeim vannak.empty taxiA pozitív szezon szerintem is meglesz, talán még a Wild card is, de komolyan rendet kell tenni pár fejben, mert ez a csapat többre hivatott ennél.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Én személy szerint azt mondom h a pozitív mérleg még mindig eléggé vszínű, ink a PO ami felől kétségeim vannak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nem kell temetni még a szezont. Nem hiszem el, hogy Falcons fanok vagytok, és ennyire nem hisztek a csapatban. Egy 2-3 még nem a világ vége, sőt ezek ellen a csapatok ellen ez bele is fér. Tavaly a GB is szenvedett elég sokáig a szezon elején, és tudjuk mi lett a vége. Ütni kell a Camtherst, csak a győzelem elfogadható. Az sem lesz a világ vége, ha vesztünk, még azt mondom belefér. Bízzatok a csapatban srácok! RISE UP!!!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
azért a szezon előtti várakozásokhoz képest az elég szar, hogy most gyak. ott tartunk, h ha kikapunk akkor elszálltunk valszeg.... :/ 😕peachA Saints-t már szerintem se érnétek utol, de a wild card még 2-4 után is simán meglehetne.
több mint 13 éve
Mondjuk egy kis szerencsével és némi - hatalmas - javulással akár egy 6-0-ás sorozatot is nyomhatunk... 😂
több mint 13 éve
azért a szezon előtti várakozásokhoz képest az elég szar, hogy most gyak. ott tartunk, h ha kikapunk akkor elszálltunk valszeg.... :/ 😕
több mint 13 éve
Mike Smith azt nyilatkozta, hogy Jones nem léphet pályára vasárnap, a Panthers ellen.vassadiohh. délelőtt még csak annyit olvastam, hogy nem edzett. :/
Ha most a Carolina idegenben jönne, tuti buknánk. így azért még bizakodok.