NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 689
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk a Szentek elleni derbi a Turner futásnál ha kivág balra végigfuthatta volna a pályát és akkor nem 5-4.errorlacy6na igen, ezen többen is kiakadtunk, hogy mi a fenének kellett belemászni a tömegbe :rolleyes: nagyon szar playhívás volt szvsz. és hiába jönnek a százalékokkal, hogy nagyobb részben megvan, kitörölhetjük vele. én speciel gólvonal-szituációknál is utálom, ha tömörülő védelem ellen beküldik középen a futót a darálóba, hogy hátha át tudja tolni magát valahogy.
több mint 13 éve
én tuti nem küldeném el Smith-t. faszság lenne minden szempontból.Zsocanem is értem, ez miért merült fel... Smith jó HC, arról nem tehet, hogy idén Ryan semennyire sem találja magát, és a védelem meg annyira nem jó, hogy az alvó O mellett, meccseket is nyerjen... igazából nem is arra lett kitalálva ez a védelem, hanem arra, hogy Ryan-Turner hosszú drive-jai "között" gyorsan leszedjék az ellenfél O-ját a pályáról...
több mint 13 éve
Hát szerintem semmi esély hogy a HC távozzonMike Smith
Regular Season: 38-19
Postseason: 0-2
Experience: 3
Career record: 38-21
Career Record: 20-12-0 regular season; 0-1 playoffs
Jó ez a mutató, szerintem ha lenne egy nagyon mínuszos éve akkor sem küldenék el.
Grimes jól teljesít viszont Dunta kuka 😕
Ryant mintha erre az idényre kicserélték volna ezt nem tudom mi okozza nála lehet a külön edző, más szisztéma zavarja. Mondjuk a Szentek elleni derbi a Turner futásnál ha kivág balra végigfuthatta volna a pályát és akkor nem 5-4. De mindemellett annyira tudtuk siettetni a passz játékukat (0sck) hogy az már fájt.
Lehet ez még 9-7 WC mindenesetre.... 😀
több mint 13 éve
azért arra sem fogadtam volna szezon előtt, hogy összességében a védelem nagyobb dícséretet érdemel mint az offense az eddigiek alapján.... :/peachAhogy arra sem fogadtunk volna sokan, hogy Grimes-ból az lesz, ami...! Még bármi lehet ebből a szezonból, én bizakodó vagyok.
több mint 13 éve
azért arra sem fogadtam volna szezon előtt, hogy összességében a védelem nagyobb dícséretet érdemel mint az offense az eddigiek alapján.... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
a félidőben így fog kinézni a Dome:a videón 1:25-nél ugyanez élőben megvalósítva:
shawnka
http://www.facebook.com/photo.php?v=2208761337049
(a Smithes felvetésre inkább nem is reagálok, úgyis leírtátok előttem 😀)
több mint 13 éve
akkor ebben mind egyetértünk...
több mint 13 éve
náájsz. 😀ennyit.tegnap pont jó napot fogott ki. a leghosszabb rúgása 55 yardos volt, 5 puntból pedig átlagolt 42-t. Onside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. nem reménytelen a srác azért teljesen, jó lesz ő.shawnkapersze ez tény, meg az is h az elmúlt pár meccsen már mintha fejlődést mutatna, de a maradék 6-7 meccs egyelőre akkor is felejthetetlen... 😀
a majdani texans meccsről meg annyit h schaub out!
amúgy sztetek abból h julio ennyit sérült lehet következtetéseket levonni az egész karrierjére?peach
mikor idejött, már akkor meg volt műtve a lába, a keze, a csiklója, a válla, a sérve.......22 évesen egy olyan Alabamában, ahol nem használták szét.
ezért merült most fel bennem, hogy itt tényleg komoly tartóssági problémák vannak vele kapcsolatban. egy-két szezonra tuti kijön majd neki a lépés, de ez gáz lehet a jövőben mindenképpen...
Edwards sztem kurva jó. én sem értem alaból az ő ekézését. a meccs szerelése a Saints ellen is az övé volt(Ingram-at megállította -6on egy iszonyat nagy ütközéssel.
Bosher meg tényleg kezdi magát összeszedni, de még így is minden mutatóban a legrosszabb punter. 😀Zsoca
én tuti nem küldeném el Smith-t. faszság lenne minden szempontból.
több mint 13 éve
Ha idén nem jönne össze a PO, akkor Mike Smith repül, ez 100%.aztecezt konkrétan baromságnak érzem. nagyon jó a kapcsolata mind a játékosokkal, mind a vezetőséggel, 3 szezonból 2 PO volt. az ő távozása még nem mostanság fog bekövetkezni.
több mint 13 éve
Ha idén nem jönne össze a PO, akkor Mike Smith repül, ez 100%.aztecAz aktív HC-k közül neki van a 2. legjobb W-L%-a, egy ilyen edzőt kidobni egy gyengébb idény miatt sacc/kb emeletes baromság.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Ha idén nem jönne össze a PO, akkor Mike Smith repül, ez 100%.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
ennyit.persze ez tény, meg az is h az elmúlt pár meccsen már mintha fejlődést mutatna, de a maradék 6-7 meccs egyelőre akkor is felejthetetlen... 😀kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán...peachtegnap pont jó napot fogott ki. a leghosszabb rúgása 55 yardos volt, 5 puntból pedig átlagolt 42-t. Onside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. nem reménytelen a srác azért teljesen, jó lesz ő.shawnka
amúgy sztetek abból h julio ennyit sérült lehet következtetéseket levonni az egész karrierjére?peach
mikor idejött, már akkor meg volt műtve a lába, a keze, a csiklója, a válla, a sérve.......22 évesen egy olyan Alabamában, ahol nem használták szét.
ezért merült most fel bennem, hogy itt tényleg komoly tartóssági problémák vannak vele kapcsolatban. egy-két szezonra tuti kijön majd neki a lépés, de ez gáz lehet a jövőben mindenképpen...
Edwards sztem kurva jó. én sem értem alaból az ő ekézését. a meccs szerelése a Saints ellen is az övé volt(Ingram-at megállította -6on egy iszonyat nagy ütközéssel.
Bosher meg tényleg kezdi magát összeszedni, de még így is minden mutatóban a legrosszabb punter. 😀
több mint 13 éve
Elevileg még - reméljük a PO -on kivül - kétszer lesz szerencsénk a sport tv-n látni a srácokat....Dec.15. TNF a Jaguars ellen és a sokat emlegetett MNF a Saints ellen....Tavaly két alapszakaszt meccset adott a sport tv / Ravens és Tampa idegenben / mindkettő W volt... :cool:na ennek örülök nagyon. fontos meccs lesz mindkét csapat számára. jó választás és legalább láthat az egész ország egy Falcons W-t. 😊Zsocane jinxeljük be a srácokat, de ez nagyon kötelezőnek tűnik. NO Bye miatt visszajöhetünk 1 meccsre, az meg papírforma alapján MNF-en fog eldőlni. Falcons meccs mindig kuriózum magyar TV-ben, és végre nem csoportrangadót láthatunk.shawnka
több mint 13 éve
Schaub elvileg 4 hétre kidőlt, tehát nagy valószínűséggel Leinart fog kezdeni ellenünk. Gondolom tömni fogják Fostert és Tate-t labdákkal, de csodás védelmünk ellen meg ugye nem lehet futni. Őket vagy a Saintst el KELL kapnunk idegenben, és akkor minden nagyon jó lesz.
több mint 13 éve
Cinkeljük itt Edwardsot h nem sok mindent csinál, eszerint a stat szerint viszont run supportban olyan h jó kumuláltan (pass rush + run support) is 5. legjobb DE a ligában.http://wp.advancednflstats.com/defenderstats.php?year=2011&pos=DE&season=all
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
persze ez tény, meg az is h az elmúlt pár meccsen már mintha fejlődést mutatna, de a maradék 6-7 meccs egyelőre akkor is felejthetetlen... 😀kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán...peachtegnap pont jó napot fogott ki. a leghosszabb rúgása 55 yardos volt, 5 puntból pedig átlagolt 42-t. Onside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. nem reménytelen a srác azért teljesen, jó lesz ő.shawnka
amúgy sztetek abból h julio ennyit sérült lehet következtetéseket levonni az egész karrierjére?
több mint 13 éve
szerintem maga az elképzelés jó volt, rúgás előtt én is pont arra gondoltam, hogy ha már mindenképp meg akarják próbálni, akkor a szélső lutri helyett megpróbálhatná elpöckölni középen, és saját magának rávetődni, csak ugye én nem láthattam abból a szögből, hogy középen is van elkapójuk, így meg azért butaság volt, valljuk be, mert esélyünk sem volt megszerezni.kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán...peachOnside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. shawnka
több mint 13 éve
De ha már onside kick volt, akkor miért nem Bryant rúgta? bizonyára egyből gondolták volna hogy az lesz de sztem jobban kivitelezte volna...kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán...peachtegnap pont jó napot fogott ki. a leghosszabb rúgása 55 yardos volt, 5 puntból pedig átlagolt 42-t. Onside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. nem reménytelen a srác azért teljesen, jó lesz ő.shawnka
több mint 13 éve
kiváltképp, hogy boshernál szarabb punter nem sok van a ligában, ha van egyáltalán...peachtegnap pont jó napot fogott ki. a leghosszabb rúgása 55 yardos volt, 5 puntból pedig átlagolt 42-t. Onside kick badarság volt, nem is szabad ezt így megrúgni, de ezt felesleges vitatni. nem reménytelen a srác azért teljesen, jó lesz ő.
több mint 13 éve
na ennek örülök nagyon. fontos meccs lesz mindkét csapat számára. jó választás és legalább láthat az egész ország egy Falcons W-t. 😊Zsocane jinxeljük be a srácokat, de ez nagyon kötelezőnek tűnik. NO Bye miatt visszajöhetünk 1 meccsre, az meg papírforma alapján MNF-en fog eldőlni. Falcons meccs mindig kuriózum magyar TV-ben, és végre nem csoportrangadót láthatunk.
több mint 13 éve
Na vasárnap legalább képernyőre kerülünk...a Sport Tv adja a Titans elleni meccset... :cool:na ennek örülök nagyon. fontos meccs lesz mindkét csapat számára. jó választás és legalább láthat az egész ország egy Falcons W-t. 😊
a Wild Card hely meglehet...halkan jegyzem meg a Saints az idei formája alapján még összeszedhet egy-két váratlan vereséget / bakker megnéztem a sorsolásukat nehéz lesz... /
Nekünk hozni kell a hazai meccseket és nem ártana idegenben egy W a Texas vagy a Saints meccsek közül....Keano
több mint 13 éve
ém még 2 vereséggel számoltam a meccs előtt, NO és Texans idegenben L. A többit W-re mondtam de ez a tegnapi szerencsétlenség felborította ezt :/ nem úgy játszottunk mint ahogy otthon szoktunk...
több mint 13 éve
texans ellen is lehet keresni valónk mert a futás elleni védelmünk igencsak fasza, mégis azért a saints elleni mnf-t sanszosabb behúzni sztem. sikerüljön mind2 az a tuti... 😉 😀
több mint 13 éve
Na vasárnap legalább képernyőre kerülünk...a Sport Tv adja a Titans elleni meccset... :cool: a Wild Card hely meglehet...halkan jegyzem meg a Saints az idei formája alapján még összeszedhet egy-két váratlan vereséget / bakker megnéztem a sorsolásukat nehéz lesz... /
Nekünk hozni kell a hazai meccseket és nem ártana idegenben egy W a Texas vagy a Saints meccsek közül....
több mint 13 éve
Azzal együtt, hogy azért a jó teljesítménytől elég messze voltunk be lehetett volna húzni ezt a derbit. Normális passrush nélkül elmehetünk a sóhivatalba. Megint 0 sack, igaz a túloldal is csak egy alkalommal tudta földre vinni Ryan-t. Douglas meglepett, azt a drive-ot neki köszönhetjük nagyban. Azért azt is tegyük hozzá, hogy amellett, hogy volt némi push a ref. oldalról, azért egy laza flagat dobhattak volna White end-zone esetére a végén.