NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
a hosszú passzok valóban homályok voltak, ettől függetlenül hülyeség 5ből 4et douglasre dobni mivel nem ő a legfürgébb legény a ligában 😀 , roddyt alapból túl keveset használjuk idén szvsz. nincs picsa, jövőre valahonnan szedni kell egy domináns endet...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
nem érdemeltünk győzelmet, mivel többször is úgy éreztem, hogy a bírók toltak minket. mondjuk azért respekt, mert én már -10nél temettem magunkatRyan nem volt jó ma sem. eddig ez nagyon nem az ő szezonja. a hosszú passzai teljesen homályok és alapól is a tavalyi játékához képest borzasztóan inkonzisztensül játszik. idén eddig ő a gyenge pontunk. nem tud plust hozni sokszor. nem eléggé CLUTCH. 😀
Douglas-nek tényleg piros pont + Nicholas-nak. kurva jó ez a sec. ha Grahamről tudomást vettünk volna, akkor teljesen elégedett lettem volna a passz elleni védekezéssel. ugyanakkrora fail volt őt ürsen hagyni, mint Douglas-t.
Julio-val nekem picit már most ki van a faszom. ez így nagyon nem jó. egyetemen is voltak bőven bajai. nem vagyok túl optimista. tehetséget és fizikumot nézve a legnagyobbak közé emelkedhet. nagy kérdés, hogy mennyi az ő szavatossága.
több mint 13 éve
jó hír: Chris Owens felépült az agyrázkódásból teljesen, jövő héten már játszani is fog. egyelőre úgy tűnik, hogy csak a ST-ben lesz helye, Hayden stabilnak tűnik a nickel pozícióban.
több mint 13 éve
csak mondani kellett, számunkra nagyon jól alakul a Chicago-Detroit jelenleg.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez a Mike Smith se nagy gógyi...
több mint 13 éve
5-4. Nem a legcsodálatosabb állás a szezon közepén, de innen még odaérhetünk az egyik Wild Card helyre. Az NFC Northból nem lesz ott 3 csapat, a többiek meg többet betliznek, mint mi. Jövő héten jön a Titans. Azt nem tudom kifejezni, hogy mennyire must win találkozó lesz.
több mint 13 éve
ha lenne pass rushunk az elég sokat segítene, akkor tán nem szopnánk be minden 15+ yardos passt az ellentől. ezzel együtt sem rossz a védelem, a saintset 23 pontyon tartani nem rossz.ryan akkor is clutch! 😛, a végén nem értettem a play hívásokat, 3&2-re passzt hívunk, majd 4&inches-re meg futást középen mikor mindenki a boxban van pláne h eddig az összes ilyet simán megoldottuk qb sneakkel. :/
az sem lenne hátrány ha julio nem sérülne meg minden második meccsén. douglasnek nagy pirospont, állat volt ma!
több mint 13 éve
Mike Smith első brain fartja HC-ként, négyévente egy belefér, bár ez sokba került.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
A mezek már készen állnak holnapra 😊Én is készen leszek holnap, idegileg 😊
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
kijött az injury report:T Sam Baker (back) DNP DNP
DE Ray Edwards (knee) DNP LP
TE Tony Gonzalez (back) DNP LP
CB Brent Grimes (knee) LP LP
WR Julio Jones (hamstring) LP
S William Moore (quadricep) DNP DNP
DT Corey Peters (knee) LP LP
nagyjából Moore az egyetlen kérdéses. nem örülnék a hiányának, Sanders ugyan jó safety, de Will kéne rendesen Brees ellen.
több mint 13 éve
nekünk akkor már nem volt tétje. 😊ez nem teljesen igaz 😊
Zsoca
egyébként meg teljesen mindegy, én Falcons győzelemmel számolok, max. meglepődök 😀
írtam a Saints topikban is, akármennyire jellegtelen Ryan játéka az idén (is 😀), ettől még a Saints sem játszik egyenletesebben, a labda egyik oldalán sem, és a Georgia Dome-ban mindig is jó lesz a Falcons, még a Packerst is sikerült majdnem megszorítani... a (szerintem) kimondottan gyenge Bucs is meg tudott verni minket otthon, ebből kiindulva jogosan gondolom, hogy az erősebb Falcons ellen is lesznek gondok...
egyetértek peach kollégával, hogy idén az NFC south nem csak hogy vicces vereségekbe tud belefutni, de kiegyenlített is: abban, hogy képtelen ugyanúgy játszani meccsről-meccsre
több mint 13 éve
tippjáték: lesz e még idén olyan meccsünk ahol ryan nem dob intet? 😀ebből az indi elleni mecccsből nyílván nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, a colts 5 per alatt gyorsan megverette magát.
remélem azért julio ettől a produkciótól úgy beindul h leigázza az egész ligát 😊
a fontos dolgok majd a saints ellen dőlnek el, ha kikapunk szerintem max a wild card sprint marad nekünk. amúgy is fura, h a szezon előtt halálcsoportnak titulált NFC south minden csak nem félelmetesen erős, cserébe viszont rettenet kiegyenlített.
több mint 13 éve
Kivétel erősíti a szabályt 😊Lásd tavaly, oda-vissza 😂Gyurma Pappanem a Saints elleni meccs fogja eldönteni a csoport sorsát, de kétségtelenül a 2 legjobban várt meccs lesz. Tippre ezt elhozzuk, MNF-et meg behúzzák ők. Vagy fordítva 😀shawnkaEz az NFC South, szökőévente egyszer nyer vki idegenben csopmeccset 😊empty taxi
Madden hates me.
több mint 13 éve
nekünk akkor már nem volt tétje. 😊Lásd tavaly, oda-vissza 😂Gyurma Pappanem a Saints elleni meccs fogja eldönteni a csoport sorsát, de kétségtelenül a 2 legjobban várt meccs lesz. Tippre ezt elhozzuk, MNF-et meg behúzzák ők. Vagy fordítva 😀shawnkaEz az NFC South, szökőévente egyszer nyer vki idegenben csopmeccset 😊empty taxi
idén is hasonlóan szoros meccset várok, mint a tavalyiak voltak. simán utolsó drive-on múlhat.
több mint 13 éve
Lásd tavaly, oda-vissza 😂nem a Saints elleni meccs fogja eldönteni a csoport sorsát, de kétségtelenül a 2 legjobban várt meccs lesz. Tippre ezt elhozzuk, MNF-et meg behúzzák ők. Vagy fordítva 😀shawnkaEz az NFC South, szökőévente egyszer nyer vki idegenben csopmeccset 😊empty taxi
több mint 13 éve
nem a Saints elleni meccs fogja eldönteni a csoport sorsát, de kétségtelenül a 2 legjobban várt meccs lesz. Tippre ezt elhozzuk, MNF-et meg behúzzák ők. Vagy fordítva 😀shawnkaEz az NFC South, szökőévente egyszer nyer vki idegenben csopmeccset 😊
Madden hates me.
több mint 13 éve
nem a Saints elleni meccs fogja eldönteni a csoport sorsát, de kétségtelenül a 2 legjobban várt meccs lesz. Tippre ezt elhozzuk, MNF-et meg behúzzák ők. Vagy fordítva 😀
több mint 13 éve
azzal, hogy visszatért Julio, optimistább vagyok a szezont illetően.más következtetést nem nagyon szabad levonni a meccsből.
ja és Sviteknek volt a meccs elején egy penality-je, de amúgy jól mozgott tényleg. az egyik Freeney-n való letérdelős blokkja pedig tanítani való volt.
nagy nehezen megverte a Saints is a Bucs-t. nincsenek jó fromában. jövő héten otthon nagy sansszal elkaphatjuk őket és a csoport élére ugorhatunk. nem akarom elszólni, de nem reménytelen.
eldől, hogy idén kiakirály.
több mint 13 éve
Jones 2 nem piti TD - vel melegített a jövő heti Saints meccsre.... :cool:
több mint 13 éve
nálam az a mozdulat felért 10 bekapott sack-el.ahogy tolta a DE véletlen rálépett matty lábára, ez mindenkinél benne van...peachdetroit ellen nem volt rossz, amúgy is baker is kritikán aluli tavaly óta...peacha detroit ellen nem ő miatta lett majdnem season ending sérülése Mattynek? 😀Zsoca