NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
nálam ő legalább olyan, mint shawnka-nál Owens. meg voltam botránkozva. most végre megkapja azt a figyelmet, amit érdemel.Akit anno 2009-ben sikerült annyiért eltradelnünk h helyet cserélünk a Rams-szel az 5.-ik és a 6.-ik körben...empty taxiplusz a tehenészek ma leégnek a phins ellen.shawnkatalán jobb csapat nálunk a Dallas, de még az idei önmagunknál is sokkal ingadozóbbak. mondjuk van egy Laurent RobinsonjukZsoca
több mint 13 éve
Akit anno 2009-ben sikerült annyiért eltradelnünk h helyet cserélünk a Rams-szel az 5.-ik és a 6.-ik körben...plusz a tehenészek ma leégnek a phins ellen.shawnkatalán jobb csapat nálunk a Dallas, de még az idei önmagunknál is sokkal ingadozóbbak. mondjuk van egy Laurent RobinsonjukZsoca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
plusz a tehenészek ma leégnek a phins ellen.shawnkatalán jobb csapat nálunk a Dallas, de még az idei önmagunknál is sokkal ingadozóbbak. mondjuk van egy Laurent Robinsonjuk
több mint 13 éve
plusz a tehenészek ma leégnek a phins ellen.
több mint 13 éve
VikingsW
@Texans
@Panthers
Jaguars
@Saints
Bucs
peach
W(L?)
W
W
W(L?)
W
12-4 sima PO. a Saints ellen meleg lesz idegenben, de kb olyan helyzetben lesznek, mint mi tavaly.
ha becsúszna mégis egy vereség mondjuk a Panthers vagy a Saints ellen, akkor is 11-5. teljesen reális.
nagy mázli hogy hátra van még két giants-boys meccs.
a detroit sztem kiesik a küzdelemből. ma kikaptak a packers-től, de amúgy is szinte csak kemény meccsük lesz.
a bears tuti megszerzi az egyik WC helyet. iszonyat milyen habi meccseik vannak hátra, de simán bennük van a blama is Cutler nélkül.
a gintasnak is nagyon nehéz dolga lesz a továbbiakban.
több mint 13 éve
Julio edzett, igaz limitálva volt. Elvileg vasárnap is pályán lesz már. Hayden nem gyógyult meg továbbra sem. A többiek jól vannak.
több mint 13 éve
andré johnson ide v oda, schaub >>> leinart. meg ne feledjük, hogy nekik nagyban megkönnyítette a passzjátékot h foster és tate szétfutottak mindenkit. abban bízom a mi futás elleni védelmünknek sikerül nagyjából megfogni őket, így többet kéne h passzoljanak... itt jön a képbe, hogy leinart fog dobálni... mondjuk tavaly mikor vick megsérült kolb csinált ki minket... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
VikingsJah túl vagyunk a schedule nehezebb részén.
@Texans
@Panthers
Jaguars
@Saints
Bucs
ezek a hátralévő meccsek. ebből a min.-carolina-jax-tampa meccset simán hozni kell. az azt jelenti h minimum 10 W. 10-6 már elég lehet a WC-ra, de sztem vagy a houston vagy a NO elleni meccset hozni fogjuk. sőt a texans ellen esélyesebbnek gondolom magunkat, akármennyire is ők lesznek otthon... szóval 11-5 már szinte tuti PO, 12-4 meg.... m1 😀peach
Ugye mi passzal vagyunk elsősorban verhetőek, na már most komoly passzjátékot ezek közül a pancserz (akiknek védelme mint olyan nem nagyon van) és a saints tud felmutatni. Ez a Leinartos Texans mondjuk kérdőjeles, ha lesz Andre Johnson azért őket is lehet h komolyan kell venni, ill. esetleg a Tampát vehetjük még ide.
A Saints-et bevallom nem láttam mostanában, mindenesetre a köv. 2 meccsük ugyan otthon lesz, de a Giants és a Lions sem könnyű ellenfél, sok múlik ezen a két meccsen, nagyban befolyásolhatja mind a WC-helyeket, mindazt h milyen mérleggel és milyen motivációval áll ki ellenünk a NO.
Madden hates me.
több mint 13 éve
Vikings @Texans
@Panthers
Jaguars
@Saints
Bucs
ezek a hátralévő meccsek. ebből a min.-carolina-jax-tampa meccset simán hozni kell. az azt jelenti h minimum 10 W. 10-6 már elég lehet a WC-ra, de sztem vagy a houston vagy a NO elleni meccset hozni fogjuk. sőt a texans ellen esélyesebbnek gondolom magunkat, akármennyire is ők lesznek otthon... szóval 11-5 már szinte tuti PO, 12-4 meg.... m1 😀
több mint 13 éve
ne, ne, semmi bajom owenssel, igazából én is bírom, csak ez most így alakult. meg sztem hayden jobb. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem is tetszett végre a tegnapi játék! 1 dolog bassza a csőröm, hogy 3szor rúgtunk FG, TD helyett! valami komolyabb csapat ellen, vagy mondjuk a PO-ban, ha már eljutunk a RZ-ba akkor muszáj TD-t csinálni, különben viszonhallásra!
több mint 13 éve
sajnálom shawnka, de nálam akkor is vastagon benne van mind2 TD-ben owens. a másodiknál sztem embereztek, de tökm1, a lényeg a W! igazából az egész meccsen minden klappolt, hiába erölködtek ricsiék egy pillanatig nem éreztem azt h ne nyernénk meg ezt a meccset. nem volt erős a tenesse, de ez volt az egyik legmeggyőzőbb produkciónk idén. mind a D mind az O fasza volt. az a play meg ahogy rombolt előre blokkolni clabo és hawley epic! 😀peachigazából utólag visszanézve inkább az elsőt írnám fel neki jobban, a másodikkal nem lehetett sok mindent tenni. simán hátrébb állt, a quick out útvonal meg gyakorlatilag akkor védekezhető le ebben a szituációban, ha konkrétan az arcába áll az elkapónak. ez nem történt meg, ez van.
őszintén szólva ennyi hypeot elnézhettek nekem, idén nagyon úgyse lesz már rá alkalmam 😕 amióta itt van Hayden csak ilyen esetekben tud játszani, és ez nekem mindig hatalmas öröm. az pedig, hogy a csapatban ő szerezte a legtöbb tacklet már csak hab a tortán 😊
több mint 13 éve
Idén először lehetett látni Ryan játékán hogy teljesen magabiztosan dolgozik 😊
több mint 13 éve
Hát azért érdemes lenne Duntánál összeszámolni mennyi homályt blokkolt, sokszor összelehetne számolni mennyi cementeszsák (50kg) kijönne az árából és lehet többre mennénk vele.
több mint 13 éve
sajnálom shawnka, de nálam akkor is vastagon benne van mind2 TD-ben owens. a másodiknál sztem embereztek, de tökm1, a lényeg a W! igazából az egész meccsen minden klappolt, hiába erölködtek ricsiék egy pillanatig nem éreztem azt h ne nyernénk meg ezt a meccset. nem volt erős a tenesse, de ez volt az egyik legmeggyőzőbb produkciónk idén. mind a D mind az O fasza volt. az a play meg ahogy rombolt előre blokkolni clabo és hawley epic! 😀
több mint 13 éve
Ligaelit OL-t domináltunk ezt sem gondoltam volna, mondjuk sack csak egy jött viszont hurry kb. minden pass playnél volt. LB-sorunk még mindig beast, akár blitzről, akár run stopról beszélünk, most még Dunta is szép INT-et fogott 😀Ryan audible-jei nagyon bejöttek, elkezdtük megint go to guy-nak használni Roddyt, ami már tavaly is bejött, jól dolgozott az OL, Turner még mindig nagy király.
Madden hates me.
több mint 13 éve
a 23-3 jobban tükrözné, hogy mi is zajlott pontosan a pályán. Jövő héten Minnesota, hasonló játékra számítok.ki a király? 😀
több mint 13 éve
Tony Gonzalez TE Not Injury Related Did Not Participate In Practice --Gonzo játszik, nem sérülés miatt nem edzett.
William Moore S Quadricep Did Not Participate In Practice Out
Julio Jones WR Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Sam Baker T Back Limited Participation in Practice Questionable
John Abraham DE Not Injury Related Full Participation in Practice Probable
Harry Douglas WR Thigh Full Participation in Practice Probable
Ray Edwards DE Knee Full Participation in Practice Probable
Brent Grimes CB Knee Full Participation in Practice Probable
Curtis Lofton LB Ankle Full Participation in Practice Probable
Todd McClure C Not Injury Related Full Participation in Practice Probable
Antone Smith RB Knee Full Participation in Practice Probable
Jason Snelling RB Hamstring Full Participation in Practice Probable
Van baj... Gonzo TD kellettek volna!!!!!errorlacy6
több mint 13 éve
Tony Gonzalez TE Not Injury Related Did Not Participate In Practice --William Moore S Quadricep Did Not Participate In Practice Out
Julio Jones WR Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Sam Baker T Back Limited Participation in Practice Questionable
John Abraham DE Not Injury Related Full Participation in Practice Probable
Harry Douglas WR Thigh Full Participation in Practice Probable
Ray Edwards DE Knee Full Participation in Practice Probable
Brent Grimes CB Knee Full Participation in Practice Probable
Curtis Lofton LB Ankle Full Participation in Practice Probable
Todd McClure C Not Injury Related Full Participation in Practice Probable
Antone Smith RB Knee Full Participation in Practice Probable
Jason Snelling RB Hamstring Full Participation in Practice Probable
Van baj... Gonzo TD kellettek volna!!!!!
több mint 13 éve
Szerintem meg tiszteletben kell tartani a döntéseit. Amíg ilyen mutatói vannak és többet nyer a csapat, mint veszít, addig ez van. Egyébként megnézhetjük a másik oldalról is, ha bejött volna most ő lenne a "legtökösebb edző a föld kerekén" és ezt Smith is tudta ... nem véletlenül ment neki. (más kérdés, hogy nem jött be).Inkább így kapjunk ki, mint 2-3 TD-vel!
GO FALCONS!
több mint 13 éve
Adom h nem volt túl kreatív dolog próbálni gyömöszkölni 1 yardról, de Turner azért csak a liga egyik legjobb short-yardage backje, megértem h bízott benne Smith/Mularkey.empty taxiigen, de ha már ennyire egyértelműen gyömöszölni akar, akkor szerintem inkább Snelling... nem kedvelem, de kamionnak jó. bár már nem tudom, volt-e sérülése épp a play idején.
sajnos már úgyis tökmindegy, remélem tanultunk belőle, ennyi.
több mint 13 éve
áhh csak most esik le, hogy nem fogom látni a sporttv-s meccsünket, mert én már Hollandiában leszek akkor. 😊Zsocahozzá finom füvet 😀
több mint 13 éve
Adom h nem volt túl kreatív dolog próbálni gyömöszkölni 1 yardról, de Turner azért csak a liga egyik legjobb short-yardage backje, megértem h bízott benne Smith/Mularkey.
Madden hates me.
több mint 13 éve
Hát emlékeim szerint ha felálltak egy középső futásra és FB/RB kimozgott jobbra v. balra és Ryan kimozogva a zsebből passzolt simán TD szereztünk eddig. Ugyanezt el lehetett volna játszani ebben az esetben is. Muszáj ilyenekkel kockáztatni még mindig több esélyt látok és vagányabb megoldás mint a préseljük a labdát 1yrdot és mindenki tudja mi fog következni.Mondjuk a Szentek elleni derbi a Turner futásnál ha kivág balra végigfuthatta volna a pályát és akkor nem 5-4.errorlacy6na igen, ezen többen is kiakadtunk, hogy mi a fenének kellett belemászni a tömegbe :rolleyes: nagyon szar playhívás volt szvsz. és hiába jönnek a százalékokkal, hogy nagyobb részben megvan, kitörölhetjük vele. én speciel gólvonal-szituációknál is utálom, ha tömörülő védelem ellen beküldik középen a futót a darálóba, hogy hátha át tudja tolni magát valahogy.kaszo
több mint 13 éve
áhh csak most esik le, hogy nem fogom látni a sporttv-s meccsünket, mert én már Hollandiában leszek akkor. 😊