NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
a 18-1 az Ryan statisztikája és ő még nem kapott ki tőletek otthon... 😛 akkor Redman irányított 😊 Ő csak a Denvertől kapott ki 2008-ban😀 Azért ez most elég bagoly mondja verébnek..., bocsánat, sólyomnak, hogy nagyfejű eset.Szóltam én egy szót is, hogy nem így volt? De akkor nézzük már meg, ha a nincs az INT-ből fumble, nincs a kihagyott Hartley FG, nincs a browns balfaszsága, akkor hogy alakul a nagy trónkövetelő szezonja. Felesleges fröcsögnöd, annyit mondtam, hogy élvezzétek. Nem állítottam sem nem igazat.
Csak soroljuk, MIN ellen mák win, 49ers ellen mák win, CAR ellen mák win, ebből ugye az 1. és a 3. hazai mezőn. Ha mindhárom vagy kettő bukó, akkor megnézhetné a nagy bajnok, hogy miként alakult volna a szezonja.
adyno12
Ja igen: a szőlő meg megértem, hogy savanyú, a 18-1-ből az egy a bajnok ellen van, nincs mit szégyellni, és majd 27-én sem hiszem hogy másképp lesz... 😀Gyurma Pappa
több mint 14 éve
pappa azt meg egy szenttől nem is várjuk h ne mindent a szerencsére fogjon , mégha van is valami igazság alapja... 😛 😂peachEnnyi. Tavaly pont én mondtam a Miami ellen meccs után, hogy nem kell eldőlni, alapvetően szarjátékkal, és mákkal tudtunk nyerni (tavaly nekünk volt ugye INT -> Fumble -> TD a Skins ellen, amihez szintén vastag mák kellett), úgyhogy még meg lehet a böjtje. Meg lett. Igaz csak idén, de meg lett 😀 Mi is élveztük, Ti is élvezzétek. Ennyit mondtam 😊
több mint 14 éve
azért az nem pite , hogy az eddigi 9 meccsünkből 7 ilyen szoros volt és abból 6-ot be is húztunk...ez van , idén hetente 3 agyvérzés falcons drukkernek lenni 😀white-ra gyak. nincsenek szavak. mondjuk tegnap többet droppolt mint eddig az egész szezonban összesen...ryan naggyon jó volt tegnap. idén talán a legjobbját hozta...mondjuk így is volt pár totál homály kísérlete , de nagyon egyben volt fejben , nem hiába szerelmesedett bele ricsi. az a durva , hogy úgy bírt kíváló teljesítményt nyújtani h a futójátékunk 0 volt.
az első félidőben a passz elleni védekezés életjeleket mutatt , ez mindeképpen több mint bíztató a szezon második felére fordulva...abraham szintén idei legjobbját hozta , jó volt a pass rush és most még a special team sem bénázott.
grimes-on sikerült majdnem elbukni a meccset , 2 td-t csináltak róla , meg kb 5-6 10+ os passzt , rendre 3rd downokat.... katasztrófa. ha duntára is játszottak volna tuti kikapunk😀 kéne CB! douglas nagy csalódás , amilyen jó volt a rookie éve , olyan szar az idei...nemtudom h a tavalyi sérülés van még benne , vagy nem sikerült normálisan felépülnie , de amit eddig idén csinál az gyenguszka sajna 😕
a végén white TD-je előtt nem volt OPI csak simán összefutottak a hülye holló meg összesett kapásból...jenkins elkapása is jó volt sztem , igaz h csak az ujjai hegyével , de koordinálta a labdát és birtokolta is.
jah , ha csak valami katasztrófa nem történik roddy white nálam MVP!
pappa azt meg egy szenttől nem is várjuk h ne mindent a szerencsére fogjon , mégha van is valami igazság alapja... 😛 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
😀 Azért ez most elég bagoly mondja verébnek..., bocsánat, sólyomnak, hogy nagyfejű eset.Szóltam én egy szót is, hogy nem így volt? De akkor nézzük már meg, ha a nincs az INT-ből fumble, nincs a kihagyott Hartley FG, nincs a browns balfaszsága, akkor hogy alakul a nagy trónkövetelő szezonja. Felesleges fröcsögnöd, annyit mondtam, hogy élvezzétek. Nem állítottam sem nem igazat.
Csak soroljuk, MIN ellen mák win, 49ers ellen mák win, CAR ellen mák win, ebből ugye az 1. és a 3. hazai mezőn. Ha mindhárom vagy kettő bukó, akkor megnézhetné a nagy bajnok, hogy miként alakult volna a szezonja.
adyno12
Ja igen: a szőlő meg megértem, hogy savanyú, a 18-1-ből az egy a bajnok ellen van, nincs mit szégyellni, és majd 27-én sem hiszem hogy másképp lesz... 😀
több mint 14 éve
Great Win ! A baba miatt sajna nem nézhettem élőben a meccset - micsoda lelki trauma lett volna egy 1 hetes babának ordíbálásra ébredni hajnalban 😛 - de most megnéztem felvételről...egy élmény volt... :cool:
A mákról annyit - frázis de igaz - : Jó csapatnak van szerencséje...és ez a Falcons bizony jó csapat... 😀
több mint 14 éve
😀 Azért ez most elég bagoly mondja verébnek..., bocsánat, sólyomnak, hogy nagyfejű eset.RODDY-RODDYLol. Ha bedobják rá a jogos PI-t, akkor meg lehetne szidni.
Csak ennyit tudok mondani,valószinűleg az alapszakasz MVP-jét tisztelhetjük benne.
Hogy tudunk csak ilyen meccseket játszani?!Bár amig nyerjük addig jó.
GO FALCONS!Kenny
Idén nagy szerencséje van a Falconsnak, ezen ne is gondolkodjatok. Élvezzétek, amíg tart 😊Gyurma Pappa
White esete meg elég 50-50-es szitu. Így is jogos, ha meg flag akkor sem szólhattunk volna semmit. Ennyi...
Ettől még a karácsonyi hangulatot remélem csak emelni fogják a srácok dec. 27-én. 😊
GO FALCONS !
több mint 14 éve
RODDY-RODDYLol. Ha bedobják rá a jogos PI-t, akkor meg lehetne szidni.
Csak ennyit tudok mondani,valószinűleg az alapszakasz MVP-jét tisztelhetjük benne.
GO FALCONS!Kenny
Idén nagy szerencséje van a Falconsnak, ezen ne is gondolkodjatok. Élvezzétek, amíg tart 😊
több mint 14 éve
Van benne valami..., de ki az aki nem hibázik?? Volt dropja Gonzonak, Douglasnek... Roddy sokat tett azért, hogy ott tartsunk ahol most. Elég csak a 49ers elleni kiharcolt fumble-jére gondolni. Én is remélem, hogy alapszakasz MVP lesz!
Egyébként Grimes a pickje ellenére megint nem volt valami jó, Boldin és Mason is hülyét csinált belőle a TD-jük előtt.
Ryan előtt le a kalappal, 11. meccset eldöntő drive-ját csinálta meg.
FALCONS!!!!
több mint 14 éve
RODDY-RODDYHa nem lett volna az utolsó passz, most ő lenne a negatív hős, gondolok itt arra, milyen csúnyán ejtette el a labdát kétszer is az utolsó drive-ban! 😛
GO FALCONS!Kenny
több mint 14 éve
RODDY-RODDYCsak ennyit tudok mondani,valószinűleg az alapszakasz MVP-jét tisztelhetjük benne.
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Gratulálok a győzelemhez srácok!!! Nekünk is nagyon jól jött,mint Steelers szurkolók!!!!😊
" class="embed">
több mint 14 éve
Gratula a győzelemhez, nagyon bíztam most az Atlantában, hogy megfogja a Ravens-t.Nagyon örülök neki mint Steelers drukker 😀 😀.
több mint 14 éve
Felkeltem...álmos voltam... 13-0, felébredtem,... 20-21, még jobban felébredtem... 26-21!!! Már jól indult a nap! Majdnem 1,5 órával előbb elindultam melóba, mint kellett volna, annyira lendületbe jöttem! 😀
több mint 14 éve
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!Most néztem meg az összefoglalót...
Ezek után szerintem kimondható hogy aki GD -be jön az L megy haza!!!
White= SUPERMAN
több mint 14 éve
Mi baráti társaságban mindig szoktunk fogadni év elején, hogy ki nyeri a SB-t.Mindenkinek egyrészt fut a saját csapata (mindenki másnak drukkol), másrészt lehet választani egyet a "maradékból".
Én idén az Atlantát választottám - pedig bent volt még a Saints, a Jets, a Ravens, a Colts is -, mivel úgy érzem idén érik be Ryan, áll össze a támadórészleg, és a védelem se gyenge. 2010 lehet a Falcons éve.
Szóval ma este, és egész idényben is, hajrá Sólymok!
(Meg se álljatok a Patriots elleni Super Bowlig 😊 )
több mint 14 éve
Előétel gyanánt..😊 :http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81bff98a/Top-five-Falcons-moments-at-home?module=HP_cp2
több mint 14 éve
http://espn.go.com/nfl/picksSugar602Ryan 17-1-ét a Georgia Dome-ban eléggé figyelmen kívül hagyták 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Köszi.White játszani fog?nDRoSchefter szerint tutiHöri
Már csak fantasy miatt is... tiszta kórházcsapatom van lassan
több mint 14 éve
nDRo
1 593
White játszani fog?
több mint 14 éve
Nem tudom volt-e már de ha nem akkor tessék 😊http://www.youtube.com/watch?v=qkAsQQJ1mRM
Én itt nézni fogom,régóta nem voltunk a sportTV-ben,nyerni kéne de pokoli nehéz lesz!
több mint 14 éve
Justin Peelle TE Groin Out (Definitely Will Not Play) OutSean Weatherspoon LB Knee Did Not Participate In Practice Questionable
Todd McClure C Knee Limited Participation in Practice Questionable
Roddy White WR Knee Limited Participation in Practice Questionable
Brian Finneran WR Knee Limited Participation in Practice Probable
Curtis Lofton LB Knee Limited Participation in Practice Probable
Jason Snelling RB Knee Limited Participation in Practice Probable
Brian Williams CB Hamstring Limited Participation in Practice Probable
nehéz meccs lesz ez hajnalban...hasonló támadósor, de jobb védelem van ott. a hazai pályában bízok.
am. gondolom én leszek. az év egyik legjobb összecsapása lesz. a Flacco-Ryan találkozó miatt pedig külön nagy pikantériája lesz.
több mint 14 éve
nemtom , attól függ h lesz az ismtélés a tévében... péntek meló + suli kombó reggeltől esti nem a legjobb alvás nélkül...am. jerry sérült v mi , miért peters kezdett már másodjára DT poszton?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...