Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...
A másik elképzelésed a SB-ről meg tetszik, bár gyanítom, hogy csak egy jól meghatározott pontig... 😊

Az meccsre viszont lenne még egy kérdésem... csak nekem tűnt úgy, hogy kicsit úgy álltunk most, mint
a Miami a múlthéten?
Arra gondolok, hogy az elején szépen mentek a futások, de később több olyan drive-kísérletünk volt, ahol
0, vagy max 1 futást próbáltunk...
Ez mitől volt?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 282 — Egyéb témák lakó
Mi van ez az új divat, hogy gázok vagyunk, de a Steelers még gázabb?! Azt fájna leírni, hogy nektek fújtak a bírók, ezért inkább velünk védekezel? Édes istenem... Nézd meg nyugodtan, hogy Cincyben milyen hazai pályát fújtak és majd utána írogass ilyen dumákat...Soldados
Figyelem ismétlem:
"Felesleges a bírókkal foglalkozni, tévednek oda-vissza"

Komolyan gondolom, hogy egy meccset a sporikra hárítani hülyeség... akár most, akár cincyben, akár bárhol...
Egy meccset bíróstul kell megnyerni... és ha jól olvastam akkor ezt az első félidőben hanyagoltuk... ha ott jobban játszunk, nyertünk volna. UFF szóltam 😀Collapo
Maximálisan egyetértek veled. Én pont ugyanígy gondolom, egy meccset nem a sporik nyernek meg, vagy buknak el. Ha a Ravens elég jó lett volna, pl úgy játszik az első félidőben, mint a negyedik negyedben, akkor nyer. De ugye nem is neked szólt az előző HSZ-em, viszont respect neked ezért a nem túl gyakori, de annál értékesebb hozzáállásért.Soldados
SZVSZ az NFL-ben nincs ide-oda fújás. Kétséges esetben lehet, hogy én is inkább a hazai csapat javára tévednék, főleg középnyugaton 😀
De komolyan: sokszor tragikus a bírói tevékenység, és szoros meccseket el tudnak dönteni. Azt viszont kétlem, hogy szándékos lenne. Viszont tény, hogy vannak nagyon ordenáré meccsei a zebráknak is.
A tegnapit is (ahogy írtam a Falcons fórumban), inkább szerencsének nevezném, mint hazai pályának, ennyi erővel be is dobhatták volna. Most inkább nem akartak beleszólni, máskor meg beleakarnak. (A nyitó heti Bears-Lions-on szerintem meg lehetett volna adni az utolsó TD-t...)

Egyébként szépen össze fog állni ez a Ravens, örülnék ha SB-on idén Brees vs. Lewis & Flacco vs. Vilma csata lenne 😀

több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Volt hazai pálya,viszont nem azon múlt. 😐
Egy félidőt átaludtunk,a 2 félidő az már jó volt,a 4.negyed pedig különösen.
Ami nekem fáj,a megszűnő defense dominancia mellett,az az utolsó néha/sokszor nagyon fontos down,amit nem tudunk kivédekezni.
A Steelers ellen mienk volt a végső csapás,nem volt rá válasz,oké,de Batch volt a QB,aki nem elit.
A Broncos utolsó támadása ült,már mindegy volt,de úgy tűnik nem véletlen 😕
A Pats oké OT-s utolsó támadása,a Bills utolsó támadása ült,azzal egyenlítettek és most a Falcons utolsó támadása szintén.
A 9 ellenfélből 4 megcsinálta az utolsó perces drive-ot,ami siralmas ... 😕

Ami jó hír ,az O hatékonysága,ami benne a rossz,nem tudnak dominálni egész meccsen vagy a meccs nagy részében.
Jó,hogy a futás elleni védelmünk összeállt,remélem így marad idény végéig.A passz elleni pedig összeáll a későbbiekben,mint tavaly.
Oké sokat tévedtek a kárunkra,de a kezünkben volt a győzelem és hagytuk elillanni...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Értem én, hogy nem nekem szólt, sőt szerintem berger90 sem "fikázni" akart, viszont a tény ettől még tény, nem írom le újra a bírói ténykedést...
SZVSZ berger90 arra célzott, hogy egy kemény meccsben - mint a PIT-ATL, vagy a BAL-ATL, vagy a NYJ-PIT és még sorolhatnánk - ezek az ítéletek mindig benne vannak.
Éljen az optimizmus... ezek mind jó csapatok idén, kemény meccsekkel... vannak véleményes ítéletek, ennyi.
Majd kijavít, aki másképp látja 😊

Hm... vagy mégis leírtam? 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Naná, hogy megint hülyék voltak a bírók, de semmivel sem volt rosszabb, mint egy Steelers-meccsen.berger90
Mi van ez az új divat, hogy gázok vagyunk, de a Steelers még gázabb?! Azt fájna leírni, hogy nektek fújtak a bírók, ezért inkább velünk védekezel? Édes istenem... Nézd meg nyugodtan, hogy Cincyben milyen hazai pályát fújtak és majd utána írogass ilyen dumákat...Soldados
Figyelem ismétlem:

Komolyan gondolom, hogy egy meccset a sporikra hárítani hülyeség... akár most, akár cincyben, akár bárhol...
Egy meccset bíróstul kell megnyerni... és ha jól olvastam akkor ezt az első félidőben hanyagoltuk... ha ott jobban játszunk, nyertünk volna. UFF szóltam 😀Collapo
Maximálisan egyetértek veled. Én pont ugyanígy gondolom, egy meccset nem a sporik nyernek meg, vagy buknak el. Ha a Ravens elég jó lett volna, pl úgy játszik az első félidőben, mint a negyedik negyedben, akkor nyer. De ugye nem is neked szólt az előző HSZ-em, viszont respect neked ezért a nem túl gyakori, de annál értékesebb hozzáállásért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Naná, hogy megint hülyék voltak a bírók, de semmivel sem volt rosszabb, mint egy Steelers-meccsen.berger90
Figyelem ismétlem:

Egy meccset bíróstul kell megnyerni... és ha jól olvastam akkor ezt az első félidőben hanyagoltuk... ha ott jobban játszunk, nyertünk volna. UFF szóltam 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mi van ez az új divat, hogy gázok vagyunk, de a Steelers még gázabb?! Azt fájna leírni, hogy nektek fújtak a bírók, ezért inkább velünk védekezel? Édes istenem... Nézd meg nyugodtan, hogy Cincyben milyen hazai pályát fújtak és majd utána írogass ilyen dumákat...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ráadásul ha a patriarkák elverik a vasalósokat, akkor pláne semmi gond... Collapo
Patrióták 😊undisputedly
Tudom 😀 Partriarkák... 😛
De ha most megalázzátok a vasalósokat, akkor eccer leírom úgy, ahogy Te javasoltad 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 195 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ráadásul ha a patriarkák elverik a vasalósokat, akkor pláne semmi gond... Collapo
Patrióták 😊
több mint 14 éve
Felesleges a bírókkal foglalkozni, tévednek oda-vissza, max nem egy meccsen belül...
Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni... az Atlanta meg is nyerte... a szezon ettől még
simán jó lehet, ez azért kalkulálható vereség volt... legalább is nálam... és pont.

Ráadásul ha a patriarkák elverik a vasalósokat, akkor pláne semmi gond... csak most
kell, hogy más csapatra is figyeljünk... ez van.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 128 — !SuPeR6BoWL!
Hát White esete pont olyan volt, hogy lehetett volna rá dobni zászlót és meg nem is.

VAgy az eslő White TD előtti playnél Ravens 55-ösére fújtak facemaskot, de a felvételeken látszik habár lehet én vagyok vak előbb Snelling fogja meg a Ravenses ürge sisakrácsát.

Amúgy jó meccs volt!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Gratulálok az Atlanta-nak, összességében megérdemelten nyerték meg a meccset. A meccs 3/4-ed részében uralták a játékot főleg a mi Offense és az ő védelmük tekintetében.
Az első félidőben az Offense fal hihetetlenül gyenge volt. Flacco-nak sikerült kb 45 yardot összepasszolni, egyből a nyakán voltak a Falcons védői. A védelem hozta magát, lehetett volna nagyobb is a hátrány a szünetre. Aztán a félidőben sikerült összekapni őket és végre a passzjátékban is tudtuk vinni a pontokat. Öszintén szólva nem gondoltam, hogy fordítani tudunk, de sikerült, ekkor már azt hittem ki fogják védekezni, de sajnos nem így lett. Hozzáteszem, hogy nem az elfogultság mondatja velem, hogy White nem birtokolta a labdát az elkapásnál, de azt is elismerem, hogy nem volt PI Wilson és White esete.
Sajnos a secondary nem tudta felvenni a versenyt tegnap/ma a falcons támadóival szemben. Reed is súlytalan volt igazából, szegény akkor szerezte az INT-t amikor nem számított. A védelemben akit még kiemelnék negatív oldalon az Ellerbe, hihetetlenül fegyelmezetlenül játszott.
Boldin kegyetlen volt tegnap is. Olyat blokkolt az egyik DT-nek, hogy öröm volt nézni.

több mint 14 éve
Hm... kár a meccsért, főleg hogy 20mp kellett volna a W-hez... most fordított előjellel emlékeztetett a meccs a BAL-PIT meccsre...
Viszont, én nem láttam a meccset még de, az eddigi összefoglalókból úgy tűnt, hogy Webb és Wilson is betlizett... Landry meg csak kóválygott... ez mennyire igaz?
Írna valaki egy részletesebb összefoglalót... kb vasárnap tudom megnézni a meccset....
Gratu az ezeréves sólymoknak.... :S

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 918
Srácok,
először is gratulálnim kell a Ravensnek a meccsen nyújtott teljesítményükért, nagy élmény volt.
Az az igazság, hogy 13 pont előnyben megint képesek voltunk leereszteni, a harmadik negyedben megint magunkra húztuk az ellenfelet. Naná, hogy megint hülyék voltak a bírók, de semmivel sem volt rosszabb, mint egy Steelers-meccsen.
Én drukkolok nektek.

Mindig jövőre
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 830 — Eagles fan
lement ez a meccs is.... felemás érzésekkel ért véget, esélytelenül mentünk bele a negyedik negyedbe, majd amikor 50 másodperc volt hátra sikerült 1 pontos előnyt összehozni, majd végül a falcons 50 s alatt megcsinálta a TD-t, igaz, hogy közben volt egy elég vitatható ítélet (szerintem nem volt catch, de mostmár mindegy). Igazából nemigen lehet panasz a játékunkra, kivéve az első félidei offense-fal teljesítményét, az komolytalan volt(főleg Oher-en mentek át), ha ott normálisan játszunk, ki tudja mi lett volna.... 😊, na mindegy, reméljük hogy a vasasok kikapnak NE-től....Phoseidon
...és a PI sem volt az.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
lement ez a meccs is.... felemás érzésekkel ért véget, esélytelenül mentünk bele a negyedik negyedbe, majd amikor 50 másodperc volt hátra sikerült 1 pontos előnyt összehozni, majd végül a falcons 50 s alatt megcsinálta a TD-t, igaz, hogy közben volt egy elég vitatható ítélet (szerintem nem volt catch, de mostmár mindegy). Igazából nemigen lehet panasz a játékunkra, kivéve az első félidei offense-fal teljesítményét, az komolytalan volt(főleg Oher-en mentek át), ha ott normálisan játszunk, ki tudja mi lett volna.... 😊, na mindegy, reméljük hogy a vasasok kikapnak NE-től....

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
Na, azt elfogadom így látatlanban 😀

Mindig jövőre
több mint 14 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
->17-2 😊 😛kátrány
Meglátjuk őszintén szólva aggódok mert mély passzoknál rendesen verhetőek vagyunkempty taxi
Igazán a mély passzokat akkor tudjuk kihasználni,ha Stallworth terhelhető,vasárnap játszott,de passzt nem kapott.Flacconak pedig brutál karja van,kidobja a labdát a stadionból 😊kátrány
Én titokban reménykedem, hogy most már Stallworth elég jól van ahhoz, hogy jobban terheljék, mondjuk pl egy 60 yardos TD-vel 😀.

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
Matt Ryan is 17-1 @ Georgia Dome 😛empty taxi
->17-2 😊 😛kátrány
Meglátjuk őszintén szólva aggódok mert mély passzoknál rendesen verhetőek vagyunkempty taxi
Igazán a mély passzokat akkor tudjuk kihasználni,ha Stallworth terhelhető,vasárnap játszott,de passzt nem kapott.Flacconak pedig brutál karja van,kidobja a labdát a stadionból 😊

több mint 14 éve
->17-2 😊 😛kátrány
Pláne a Baltimore DB ellen.

Mindig jövőre
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Üdv Urak! Carr fogja ma este Roddy-t? A választ előre is köszönöm! Ja és persze nagy szívességet tennétek, ha ma győzedelmeskednétek a Falcons felett :cool: Szóval Hajrá Ravens!clbass
->17-2 😊 😛kátrány
Meglátjuk őszintén szólva aggódok mert mély passzoknál rendesen verhetőek vagyunk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Üdv Urak! Carr fogja ma este Roddy-t? A választ előre is köszönöm! Ja és persze nagy szívességet tennétek, ha ma győzedelmeskednétek a Falcons felett :cool: Szóval Hajrá Ravens!clbass
->17-2 😊 😛

több mint 14 éve
Szerintem konkrétan senki nem áll rá,mint "árnyék",inkább elszívják(nák)előle a levegőt,mint Marshall elől vasárnap.
Wilson és Webb lesznek a kezdők és Carr,mint nickel fog játszani.Szerintem ott hozza ki magából a legtöbbet.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Matt Ryan is 17-1 @ Georgia Dome 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 119 — Saints fan
Üdv Urak! Carr fogja ma este Roddy-t? A választ előre is köszönöm! Ja és persze nagy szívességet tennétek, ha ma győzedelmeskednétek a Falcons felett :cool: Szóval Hajrá Ravens!