Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Úgy legyen ahogy mondtad. 😊 Williams eddig tényleg jó, mondjuk ez a front7 sok CB-t jobbá tud tenni... 😀Foxi kiesése után el voltam keseredve, de most már valamivel bizakodóbb vagyok, bár a skins ellen a statok alapján rendesen nyeltük passzból a yardokat, de a futást fogtuk.
Ha valaki látta a Redskins elleni mecccset, akkor írhatna néhány szót rólunk, mert sajnos ezt ki kellett hagynom. :/
Itt egy 53as roster tipp tőlem, ami kicsit szubjektív persze és a mostani viszonyokat tükrözi 😀 :
OFFENSE: (23)
QB - Flacco, Bulger (2)
RB - Rice, McGahee, Parmele (3)
FB - McClain (1)
WR - Boldin, Mason, Stallworth, Clayton, Reed (5)
TE - Heap, Dickson, Pitta (3)
OT- Oher, Gaither, Cousins, Harewood (4)
OG - Grubbs, Yanda, Chester (3)
C - Birk, Hale (2)
DEFENSE: (27)
NT: Gregg, Cody (2)
DT: Ngata, Talavou/Divens (2)
DE: Pryce, Kruger, Redding (3)
OLB: Suggs, Johnson, Barnes, Burgess (4)
ILB/MLB: Lewis, McClain, Ellerbe, Phillips, Gooden (5)
SS: Landry, Nakamura (2)
FS: Reed, Zbikowski, Hamlin (3)
CB: Washington, Webb, Wiliams, Carr, Fisher, Miller (6)
SPECIAL TEAMS: (3)
K - Cundiff
LS - Cox
P - Koch
több mint 14 éve
Zavarban vagyok,még sosem voltam első 😊 ,bár egy iskolai úszóversenyen egyszer,majd 20 éve. Na ennyit a nosztalgiáról , nagyobb öröm,hogy Cary Williams újra interceptionnal vetette magát észre,ez örömteli a szempontunból ezekben a CB ínséges időkben.Olyan ínséges idők ezek,hogy majdnem visszasírtuk Walker és örülünk Carr visszatérésének 😊 Plusz öröm,hogy most McNabb passzát csípte el nem a rookie Clausenét.
Hogy fokozzam az örömködést és a fieszta érzést a pick után nem "kukult" meg,hanem mindkétszer több mint 30 yardot hozott .
Az idei Webb ő lesz... 😉
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-