Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Marcus is meggyun az OTA 2.hetere.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nnna akkor mar gyorsabb mint Jerry Rice fenykoraban. ☺ csipazom.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 719
Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.
RedFive
Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
 www.nfl.com/combine/tracker/live-results/40-yards-dash/wr/all-colleges/
Wyatt
Lassabb célpontot Lamar pontosabban tud eltalálni 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.
RedFive
Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
Discover the 2026 NFL Combine results here. Watch live streaming. Follow our 2026 NFL Combine tracker, top performers, participants, live results and commentary.
Discover the 2026 NFL Combine results here. Watch live streaming. Follow our 2026 NFL Combine tracker, top performers, participants, live results and commentary.

több mint 4 éve

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fürgének még csak-csak mondható az 1,59-es 10-esével, na de gyorsnak a 4,66-tal (a 4,55 projected volt, megjegyzem, az sem gyors egyáltalán) aztán sehogyan sem (konkrétan a combine leglassabb ideje volt ugyanez) 😊

több mint 4 éve
Shemar Bridges WR alairva.
Ugy tunik gyurunk a colos (6'4") relativ furgekre (4,55 sec)

Ime a mi wishrol rendelt Drake Londonunk:

youtu.be/8PYbI83sGpk

youtu.be/BFpLcmr1BVw

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 730
akkor nagy marhák leszünk mert azt gondoljuk hogy elég lesz előtte két notorius sérülékényen/golladay, shepard/, 1 fogyatékos toney és egy újonc robinson?
szóval akkor meg is teszik vlsz 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
"A Ravens alkut köthet a Giants-szel Chuck Clark/Darius Slayton cseréjében"

Egyre hulyebb otletekre futja csak?
RedFive
Ez amugy teljesen jo csere lenne.
Nfl atlag megy es jon.
Voice
Meg a vegen lehet ebbol vmi. Ha a Giant elkuldi.

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
Voice
Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.
RedFive
akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Elit edge nincs diszkont aron.
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺
RedFive
Houston elvileg jön vissza Juli végével ha nem ir alá máshová, asszem vmi ilyesmi tag-et tettünk rá. Nekem ez így már megfelelne OLB szinten.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 900
Nyomas vs sec. Nincs jo megoldas kozottuk hanem mindketto jo. Egyszeruen az edzok melyiket latjak jobbnak, abban lesznek jok stb. Nem egyetemes jo megoldas van kulonben mindenki azt csinalna. A kerdes feltevesnel van az igazsag. A 2.4mp ami ugye a QB mozgasabol jon ( nem bontom tovabb, mert nem er annyit es itt csak mint elvrol beszelunk ). Az egyik ezt akarja gyorsitani a masik meg eddig tartani tudja az elkapokat. Amig minden dandy addig remek mindketto. Amikor nem es itt a kerdes lenyege hogy melyiket szeretned. A nem odaero nyomas ( hiaba itt vannak a nagyagyuk ) es hatul askkor a gyengebb jatekosok halottak vagy a jobb kepessegu sec is verve lesz az ido mulasaval. Mindketto teljesen altalanos es a problema felmerulese is gyakori, mert az ellenfel OL-je fuggetlen tolunk es a jelenlegi szabalyok mellett ok nyernek a D-ek ellen nagyobb szazalekban ( a rosszabbak ellen persze meg jobban ). Vannak ra megoldasok is es az elonyeik szerint dolgoznak a +1 emberrel. Katyvasz lett de ugyis tudjatok igy nem izgatom magam rajta.

Nalunk nem megoldas a nyomasra fektetni a hangsulyt ebben az allapotukban. Egy rusher is segitene de egy fecske es a nyar. A fiataljaink beerhetnek es ha durvan jok lesznek akkor lehet evek mulva ott fogunk tokeletesre torekedni.
több mint 4 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.
RedFive
akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Elit edge nincs diszkont aron.
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺

több mint 4 éve
gedam 6 508
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
több mint 4 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
Szerintem is jó hogy jött. Jól jön egy tapasztalt CB. De honnan van rá della? A legtöbbet (10+ misi) Peters kivagasaval tudtunk volna spórolni. Remélem nem helyettesnek hanem plussz embernek érkezett.
Benibácsi
Majd kiderul mennyi az annyi. Tavalyi volt a legszarabb eve ami nem emelt az alkupoziciojan. 2021 re volt 9.5 milla (9 garantalt) contractja a Denvernel. Kivancsi leszek mennyit kellett engednie.

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice
RedFive
Szerintem is jó hogy jött. Jól jön egy tapasztalt CB. De honnan van rá della? A legtöbbet (10+ misi) Peters kivagasaval tudtunk volna spórolni. Remélem nem helyettesnek hanem plussz embernek érkezett.
több mint 4 éve

RedFive
Nfl atlag megy es jon.
Voice
Julio Jones vagy az 5 evvel fiatalabb Fuller (a wr) johetne meg csak hogy +1 fo legyen meg akit az ellenfel is komolyan vesz es nem mindig csak Andrews + Bateman lennenek szoros orizetben.

több mint 4 éve
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG
Voice

több mint 4 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Kyle Fuller CB érkezett.
KeyG

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 4 éve
Kyle Fuller CB érkezett.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
We have signed defensive lineman Brent Urban! Welcome back to Baltimore, Brent!
Voice
és jött egy fagot
gedam
A WR is jöhetne már Clark cserében.
KeyG
Reagor 😉😜?
dande
Jó a humorod. 😊

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
Voice
és jött egy fagot
gedam
KeyG
Reagor 😉😜?
több mint 4 éve
Voice
és jött egy fagot
gedam

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 508
Voice
és jött egy fagot
több mint 4 éve

több mint 4 éve

RedFive
Nfl atlag megy es jon.

Szerkesztette: Voice