Baltimore Ravens
hát ettől a jóslattól nem félek mert szerintem van benne pár elég vad elképzelés így akár mi is lehetünk még ennél sokkal jobbak (rosszabbak is, de szeptember van, úgyhogy ezt elengedem 😀 )Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
Erre azt tudom, mondani , hogy Joke.
De lehet elfogult vagyok. 😀
KeyG
Az eleg rideg hogy a Cincinel is csak 1 meccsel lennenk beljebb egy polcon a Lions-szal. 😳😣 de a Hawks fanok akkor mit szoljanak? 🙊😅
RedFive
Seahawks 5 győzelemig jutna??
Texans hogy szed össze 5 győzelmet?? (ha mindenki be van oltva és az ellenfél kibukik covid miatt 5x akkor talán)
Lions, Eagles 7 ill. 8 W?
LJ le fogja szakitani a nadragot a Ravensrol vagy masrol. A dontes EDC-JH kezeben hogy nalunk vagy mashol.
Hill-t potolni kb egy akarmilyen RB-vel tudjuk. Legalabb tudunk donteni az uj RB karakterisztikajarol. De potolni az eddig lerakott teljesitmenyet nem lesz nehez. A ST meg fontos de...
Hill egy remek drafthuzas volt, neki annyi nalunk.
Szerintem egyébként alá van becsülve a WR Corps nálunk , azért Brown Watkins Bateman Duvernay Wallace Proche nálam annyira nem rossz mint amennyire beállítják.Haaat azert karcos nevsor es TB nem minket valasztana csorgo nyallal hogy hol szeretne legkozelebb jatszani. A fiatalok itt arra jo hogy ha jok lennenek akkor sokaig a ligaban lesznek. Watkins akiben bizhatunk de azert latni kell hogy kezelte ot is a liga, HBrown gyors, Bateman meg rogton serult. A tobbiek 0 tapasztalat. Ha leveszem a neverteket akkor mind 0 gyakorlassal LJ-vel.
Fiatalok Watkins-ot leszámítva, de potenciál van bennük, persze egyik sem Calvin Johnson.
Liga átlag az szerintem teljesen védhető.
KeyG
Bejohetnek es remeljuk, de ugye meglepo lenne ha mi passzjatekkal inditanank be a futast foleg ha kepesek lennenk ra. Elvileg mi a SB fele szeretnenk tartani, a ligaatlag keves azt peldaul a tavalyi fallal bebizonyitottuk.
Boldog szuletesnapot, Mark Andrews! Andrews 26. szuletesnapjan, hetfon, o es a Ravens megegyeztek egy negyeves hosszabbitasban 56 M-ert aminek a 63%-a garantalt es ebbol jovo marciusig 26.6 M kap kezhez.Add meg a cimed es a legkisebb gyerek garantaltan 2-3 nap alatt szinez-vag-hajtogat neked 56 M-t. Bohokasan kulonbozo nagysaguakat vagy egyforma meretueket kersz a szulinapodra?
Mark Andrews' new $56-million deal with the Ravens includes $37.6 million in guaranteed money for 63 percent of the deal, per source. He will be paid $26.6 million by March 2022.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) September 6, 2021
Irnam fonokomnek, hogy effele szulinapi ajandekban gondolkodjon de nem olvasgat errefele.
RedFive
Ez eléggé hímsoviniszta álláspont a mai világban a részükről.Jo de a PETA -t elegge osszezavartak a nagymacskak pozitiv diszkriminaciojaval ugyhogy csend van. (Kiveve a nosteny parducokat akiket Karolinanak hivnak)Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
Az eleg rideg hogy a Cincinel is csak 1 meccsel lennenk beljebb egy polcon a Lions-szal. 😳😣 de a Hawks fanok akkor mit szoljanak? 🙊😅
RedFive
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Jo de a PETA -t elegge osszezavartak a nagymacskak pozitiv diszkriminaciojaval ugyhogy csend van. (Kiveve a nosteny parducokat akiket Karolinanak hivnak)Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Fiatalok Watkins-ot leszámítva, de potenciál van bennük, persze egyik sem Calvin Johnson.
Liga átlag az szerintem teljesen védhető.
Szerkesztette: KeyG
Baszki, ennyi serulest! Most mar muszaj lesz RB-et hoznunk. Edwards es William ketten -> ez igy elegtelen. Igy mar Bell se lenne eleg hosszutavon. (Akitol fa'zommmm)
RedFive
Bunch of notable vets making visits today … pic.twitter.com/5B7wTYOVyI
— Albert Breer (@AlbertBreer) September 6, 2021
Mark Andrews' new $56-million deal with the Ravens includes $37.6 million in guaranteed money for 63 percent of the deal, per source. He will be paid $26.6 million by March 2022.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) September 6, 2021
Irnam fonokomnek, hogy effele szulinapi ajandekban gondolkodjon de nem olvasgat errefele.
Szerkesztette: RedFive
Vészesebbre számítottam végre egy jó hír.Sources: The #Ravens and Pro Bowl TE Mark Andrews have agreed to terms on a substantial extension, with Andrews getting a 4-year deal worth $56M. The $14M APY means he’ll make more money through 4 years than any other TE in the league. 💰 💰 💰
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 6, 2021
steelwolf
Sources: The #Ravens and Pro Bowl TE Mark Andrews have agreed to terms on a substantial extension, with Andrews getting a 4-year deal worth $56M. The $14M APY means he’ll make more money through 4 years than any other TE in the league. 💰 💰 💰
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 6, 2021
Baszki, ennyi serulest! Most mar muszaj lesz RB-et hoznunk. Edwards es William ketten -> ez igy elegtelen. Igy mar Bell se lenne eleg hosszutavon. (Akitol fa'zommmm)Én nem próbálkoznék munkanélküli veteránnal valakiért dobjunk oda egy 4. Körtől kezdődő picket.
RedFive
Szerkesztette: RedFive
Hello, "The Ravens are trying out RB Le’Veon Bell and Devonta Freeman. (Field Yates, NFL Insider for ESPN) "Nagyon fazok en ezektol a pokemonoktol.
astroid
Lejtmenetbe kerult rb-k. Meg Bell is de aztan Freeman... nahagyjuk is. Ty'Son Williams pl.egesz ugyesen masolta Bell turelmes, majd meglodulo futasait az utobbi 2 edzomeccsen. Meg Bell egyszeruen nem lehet (lenne) olyan olcso hogy megerje ra koltekezni.
Emlitik meg Elijah Holyfield ex Georgia RB kiprobalasat is. Neki legalabb nottek az atlagai az uccso 3 eveben, nana egyetemi foci, freshmantol a vegzosig, ertem en, de akkoris.
Hozhattunk volna D-Line utánpótlást hátha beválik de egy FB-t draftolni ötödik körben és kivágni luxus és pazarlás.