Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Nagyon gyengus volt ez a Bengals és így is nyögvenyelős lett a vége..Hát nem tudom.Most csak úgy örülök végre egy győzelemnek..Remélem a Raiders nem ellenünk táltosodik meg jövőhéten.
több mint 7 éve
lucio
329
Nyertünk egy meccset. Láttuk, kb. mire jó LJ. Erről megoszlanak majd a vélemények. Én úgy láttam, a jó passzai sem ültek igazán, a rosszak meg...azt szerintem nem lehet javítani, hogy nézem a célt, és nem veszem észre azt, aki a dobás útjában áll (na még ha befutna). Ez nem "decision making problem..." Engem meglepne, ha ő lenne a jövő, ... Ugyanakkor LJ játéka megmutatta, hogy a futójátékunk gyengesége nem biztos, hogy a falon múlik, egyszerűen gyorsabb volt minden, ami a snap után történt. Minden szar ellenére mindenki motiváltabbnak tűnt. Számomra a legnagyobb pozitívum mégis az, hogy találtunk egy - úgy néz ki - jó futót, aki ráadásul kicsit más stílusú, mint collins, azaz jól kiegészíthetik egymást.
több mint 7 éve
Ami látszott:Idő kell neki, de több motivációt láttam benne mint Flakonba valaha. 😊
futójátékkal van egy frissebb védelem...
A.J. Green nélküli Bengals meg tudtunk verni otthon...
5 csapat áll 5-5-tel az uccsó PO helyért...
LJ. még nem érett a kezdő irányító szerepre,
viszont nagyon jó volt nézni a meneküléseit,
a fejjel előre futásait kevésbbé....
Pacsi edwardsnak és az OL-nek
malkav
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ami látszott:futójátékkal van egy frissebb védelem...
A.J. Green nélküli Bengals meg tudtunk verni otthon...
5 csapat áll 5-5-tel az uccsó PO helyért...
LJ. még nem érett a kezdő irányító szerepre,
viszont nagyon jó volt nézni a meneküléseit,
a fejjel előre futásait kevésbbé....
Pacsi edwardsnak és az OL-nek
több mint 7 éve
Na gyerekek,akik eddig hianyoltak (hianyoltuk) a futo jatekot... 😉Szívmelengető volt 😊
Ray_bp_Lewis

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Na gyerekek,akik eddig hianyoltak (hianyoltuk) a futo jatekot... 😉
több mint 7 éve
Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.LJ kezd, de várható Griffin is.Elvileg keverni fogjuk őket.
dande
több mint 7 éve
Lenne logika Griffinbe is. Előszezonban nagyon jó teljesítményt hozott, illetve rutinja is nagyobb van ugyanis, ha ez a meccs egy L, akkor a szezon ténylegesen véget ért. Múlt héten rendesen elkapták a Bengalst, de ez akkor sem egy rossz csapat, nem hiszem, hogy sok R hiba belefér(ne) ma. Kíváncsi leszek.Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.Ha nem LJ lesz , falnak megyek.
dande
KeyG
több mint 7 éve
NFL szerint Lamar kezd.Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.Ha nem LJ lesz , falnak megyek.
dande
KeyG
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.Ha nem LJ lesz , falnak megyek.
dande
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Most akkor ki a QB? Ha LJ akkor kiváncsiságból nézem, ha Róbertgida akkor lehet, keresek màst.
több mint 7 éve
LJ Time 😉Lesz az még RGIII time is. 😀
KeyG
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
LJ Time 😉
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
ujra egyetertek, hogy kell ilyen de nem csak egy C. Lewis tavaly a serulese elott jol indult, es mindenki minden posztra beirta mint egy biztos pontunkat a falban, de azota semmi. Az agyon szidott Hurst hozza kb Stanley teljesitmenyet. Ezzel a rovid mondattal leirtam a problemat es ezt az edzok nem hagyhatjak csak ugy es biztos ami biztos olyat kernek amire nem kepesek es az a legnagyobb hiba hogy nem a jatekosokra szabjak a taktikat, hanem forditva.Lewis qrva jó volt a sérülése előtt, most gyenge.Skura jó volt RG-ként, most gyenge, főleg az erős DT-k ellen.Egy erős és intelligens C kell.A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
kátrány
new orl
kátrány
több mint 7 éve
Lewis qrva jó volt a sérülése előtt, most gyenge.Skura jó volt RG-ként, most gyenge, főleg az erős DT-k ellen.Egy erős és intelligens C kell.A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
kátrány
new orl

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
nem gondoltam rá, de azért köszi! 😀... az az érzésem, ha tényleg LJ kezd nálatok, akkor vissza fogtok feküdni a padlóra... már ha felkeltetek egyáltalán! 😀Ne tedd rá a ház, kocsi, asszony triumvinátust.
nhm
KeyG
több mint 7 éve
... az az érzésem, ha tényleg LJ kezd nálatok, akkor vissza fogtok feküdni a padlóra... már ha felkeltetek egyáltalán! 😀Nem igazán látok egy félsérült, b*szok én már bele Flacco és egy bitang jó futó QB vagyok, de egy darab egyenes, pontos 15 yardos passzt nem bírok elengedni LJ között.Szerintem tökmindegy, hogy kivel megyünk ki..Ha a védelem tud valamelyest javulni, akkor még talán esélyünk is lehet, de sztem ezt nyugodtan behúzhatod előre magatoknak. Személy szerint én nagyon meglepődnék, ha nyernénk.
nhm
több mint 7 éve
... az az érzésem, ha tényleg LJ kezd nálatok, akkor vissza fogtok feküdni a padlóra... már ha felkeltetek egyáltalán! 😀Ne tedd rá a ház, kocsi, asszony triumvinátust.
nhm
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam
6 506
én má csak a 69-nek tudok örülniEn egy 7-9-nek is tudnek orulni az egyertelmuen lathato fejlodes mellett es izgatottan varnam a kovetkezot.Na ezt a pozitív hozzáállást már szeretem... így kell hozzáállni a következő 8-8-as szezonhoz 😀A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
kátrány
new orl
malkav
new orl
több mint 7 éve
gedam
6 506
... az az érzésem, ha tényleg LJ kezd nálatok, akkor vissza fogtok feküdni a padlóra... már ha felkeltetek egyáltalán! 😀hát inkább a káosz fele haladunk, az biztos. hárbó 19-re lapot húz, hogy mentse a bőrét.
nhm
több mint 7 éve
... az az érzésem, ha tényleg LJ kezd nálatok, akkor vissza fogtok feküdni a padlóra... már ha felkeltetek egyáltalán! 😀
több mint 7 éve
Na a Bengals elleni PO meccs lessz, ha kikapunk akkor kalap kabát, ha nyerünk akkkor még van remény.... Stanley és Williams visszatért, de Flacco, Hurst és Jefferson sem edzettek..Szerintem mindekettő, de hogy melyik érdemli meg az jó kérdés ..... 😀 Talán a Miami inkább 😀
malkav
több mint 7 éve
Na a Bengals elleni PO meccs lessz, ha kikapunk akkor kalap kabát, ha nyerünk akkkor még van remény.... Stanley és Williams visszatért, de Flacco, Hurst és Jefferson sem edzettek..azon gondolkodom, melyik csapat szeretne egyáltalán PO-ba kerülni? 😊
malkav
érdekes meccs lesz, az biztos.
több mint 7 éve
Na a Bengals elleni PO meccs lessz, ha kikapunk akkor kalap kabát, ha nyerünk akkkor még van remény.... Stanley és Williams visszatért, de Flacco, Hurst és Jefferson sem edzettek..
több mint 7 éve
En egy 7-9-nek is tudnek orulni az egyertelmuen lathato fejlodes mellett es izgatottan varnam a kovetkezot.Na ezt a pozitív hozzáállást már szeretem... így kell hozzáállni a következő 8-8-as szezonhoz 😀A Bengalsnak lövése sem volt vasárnap a Saints ellen.Olyan szintén átalakult a jàték, hogy ésszerűbb lenne a Mosley moneyból inkàbb egy intelligens és erős C t fizetni.mikozben tamogatom az inditvanyt a pozitiv enemet eloveve: 1 olyan dolgot kellene kerni Skura-tol ami kivitelezheto, mert sokszor kernek tole "lehetetlent". 2 ALewis a legrosszabb a falbol jelenleg.
kátrány
new orl
malkav