Chicago Bears

52 feliratkozó

5 órája
Toto21 Chicago Bears 6 586
Höri szezonbeharangozója a Medvékről.

youtu.be/G2uapHT0YF4?si=ryYaA9gWIREzMFKf

Szerintem korán jött, nálam csoportelsők vagytok, ajándék rátok az odds.
KeyG
kösz, de ezzel a D-vel nem leszünk csoportelsők. Idénre az lesz az elvárás, hogy az O mutasson életjeleket.
5 órája
KeyG Baltimore Ravens 11 505
Höri szezonbeharangozója a Medvékről.

youtu.be/G2uapHT0YF4?si=ryYaA9gWIREzMFKf

Szerintem korán jött, nálam csoportelsők vagytok, ajándék rátok az odds.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
elvileg Hippolyte-al egy nagyon jó LB-t találtak, ahogy ilyenkor lenni szokott AllPro szinten játszott az edzéseken. Viccet félretéve én örülnék ennek a tündérmesének.
15 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 132
új nagyra tartott DE-ünk Odanemjó nem tudta végig csinálni az edzéseket. Valami kisebb sérüléssel bajlódik... Jól kezdődik. Szerintem egy újabb bust igazolás lesz belőle.

Jönnek is a pletykák, hogy Z. Smith vagy J. Clowney lehet a FA target-ünk még a szezonkezdet előtt.

Szuper draftoltunk L. Burden is ugye kihagyta az egész OTA-t. Nagyon jó érzékünk van. Ugye Loveland se 100%-os még. 😀

Luther Burden-nek soft tissue sérülése van. Nagyon titkolóznak róla. Nem vagyok babonás meg minden, de nem tudom ki emlékszik rá, hogy K. White is ezzel a sérüléssel bajlódott és látjuk mi lett belőle.

Meghallgattam pár infot és már azt is rebesgetik, hogy WR után is nézelődünk. Csupa jó jelek, a Draft class meg mehet a kukába idén. 😀
Toto21
Whitenak nem soft tissue sérlülése volt hanem szárkapocscsont törése. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Amúgy idenemjó XD sérülése nélkül se bánnám ha jönne még egy veterán EDGE rusher.

Lovelandről tudtuk hogy csak training campre lesz kész….

Amúgy is inkább most legyenek ilyen kisebb 2-3 hetes sérülések semmint szezon közben…

Szerkesztette: Tomcsik

15 napja
új nagyra tartott DE-ünk Odanemjó nem tudta végig csinálni az edzéseket. Valami kisebb sérüléssel bajlódik... Jól kezdődik. Szerintem egy újabb bust igazolás lesz belőle.

Jönnek is a pletykák, hogy Z. Smith vagy J. Clowney lehet a FA target-ünk még a szezonkezdet előtt.

Szuper draftoltunk L. Burden is ugye kihagyta az egész OTA-t. Nagyon jó érzékünk van. Ugye Loveland se 100%-os még. 😀

Luther Burden-nek soft tissue sérülése van. Nagyon titkolóznak róla. Nem vagyok babonás meg minden, de nem tudom ki emlékszik rá, hogy K. White is ezzel a sérüléssel bajlódott és látjuk mi lett belőle.

Meghallgattam pár infot és már azt is rebesgetik, hogy WR után is nézelődünk. Csupa jó jelek, a Draft class meg mehet a kukába idén. 😀
Toto21
Miért, az mennyivel jobb, amikor ilyenkor jönnek a hírek, hogy olyan jók a srácok, hogy már a SB esélyeket latolgatjuk, aztán jön egy 3-4 győzelmes szezon.....
csi77
Ez igaz, de az se jo, ha semmit se latunk beloluk, mert serultek
15 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 937 — Bears & Illinois fan

Toto21
Miért, az mennyivel jobb, amikor ilyenkor jönnek a hírek, hogy olyan jók a srácok, hogy már a SB esélyeket latolgatjuk, aztán jön egy 3-4 győzelmes szezon.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
17 napja

Szerkesztette: Toto21
29 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 421 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
29 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 23 124
November 23 19 óra
Érkezik a Steelers with Aaron Rodgers.
Helyre kell rakni a dolgokat valaki fejében. 🐻
KeyG
Jó lenne ha az ő karrierje is úgy érne véget ahogy Favre-nak
davemayer
5-8-cal adja a stafétát másnak? Adnám. Röfi után még egy primadonna a Steelersben.....
csi77
Én arra gondoltam hogy a jeges földbe van begyalulva egy bears meccsen 😁

www.facebook.com/share/v/1AvsacNRY9/
davemayer
November 23-án? Ilyen klímaviszonyok között?
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 1 158
Nem kétséges, hogy Darnell Wright lesz a SB MVP:
 x.com/i/status/1930695497364213821
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 089 — "Grammar maci"
November 23 19 óra
KeyG
davemayer
5-8-cal adja a stafétát másnak? Adnám. Röfi után még egy primadonna a Steelersben.....
csi77
Én arra gondoltam hogy a jeges földbe van begyalulva egy bears meccsen 😁

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/74891520_2463646243884284_5433917216158384128_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=52kyRT943ZcQ7kNvwHZ4aqs&_nc_oc=AdkzhVyu8QED9RjuAYoAQxAFcnNOd3DeR5AMFfzqhUOH29h9vRLKGcYHhxwOU8OE8Vk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lD0ac06xYYMexa79ST50Qw&oh=00_AfPoAMTlvi4D3DZaVA6oN_QohUCseGfPGVjLUrlHjErhxg&oe=686DEFF0
14 тыс. просмотров · 131 реакция | Bears decade look back - Ending Favre's career, clinching NFC North | December 20th, 2010: The #Bears end Brett Favre's career on Monday Night Football and Devin Hester brings back a punt as they clinch the NFC North.... | By ChiCitySports.Com | Facebook
December 20th, 2010: The #Bears end Brett Favre's career on Monday Night Football and Devin Hester brings back a punt as they clinch the NFC North....

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 656 — Deion Sanders for president!
November 23 19 óra
KeyG
hogyha ebből indulunk ki, zsák a foltját

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 621 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
November 23 19 óra
KeyG
Ahhoz még 50 évesen is játszania kellene, hogy a 24-5-ös mérlege annyira megromoljon.

Liverpool Fc
1 hónapja
November 23 19 óra
KeyG
davemayer

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 089 — "Grammar maci"
November 23 19 óra
KeyG

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 11 505
November 23 19 óra

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 421 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
 x.com/bradbiggs/status/1925553445735383069?s=46&t=6bnYcxXsprTslH2xX42SgA

Billsel és a Dolphinssal is edzünk majd közösen…

Szerkesztette: Tomcsik

1 hónapja
Egyébként olyan érzésem van a csapattal, mint amikor veszünk egy szuper jó sport kocsit, de egy friss jogsis fogja vezetni ( OL - kocsi / RB - friss jogsis). Nem látom, hogy fog müködni!

Loveland is majd csak késöbb csatlakozik be, mivel ö még gyógyulgat, pedig nagyon fontos lenne minden pályán töltött perc!

Bold: Idén nem lesznek jobb számai, mint Kmet-nek!
Toto21
Kérlek, ne idegesíts fel! 😊
A tavalyi szerepköréből (köszi Eberflus) adódó teljesítményét nem lesz nehéz felülmúlni.....

Hajrá Bad Bones!
1 hónapja
Egyébként olyan érzésem van a csapattal, mint amikor veszünk egy szuper jó sport kocsit, de egy friss jogsis fogja vezetni ( OL - kocsi / RB - friss jogsis). Nem látom, hogy fog müködni!

Loveland is majd csak késöbb csatlakozik be, mivel ö még gyógyulgat, pedig nagyon fontos lenne minden pályán töltött perc!

Bold: Idén nem lesznek jobb számai, mint Kmet-nek!
1 hónapja
Remek hír

1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Caleb lábtechnikáján dolgozik Johnson. Egész idáig ( college + 1. év) a jobb lába volt elöl shotgun poziban. Most ezt át akarják tenni neki a bal lábára.
1 hónapja
Egy dolgot kerek a szezontol. Ha tenyleg Rodgers lesz a Steelers iranyiroja, akkor kerlek mossuk fel veluk a padlot amikor hozzank jonnek!

Egyebkent eleg kemeny az elso 3 het. Foleg ugy, hogy masodik heten mar megyunk Detroit-ba.😒
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 1 158
 www.packers.com/news/packers-to-play-at-chicago-on-saturday-dec-20-2025
zacknorb
Tökéletes elökarácsonyi ajándék lesz egy Packers elleni W.
Toto21
Eddig 1-0 ide. Folytassuk, amit év elején elkezdtünk. Sőt, remélem a tulajdonosúrnak is lesz csapata és azokat is jól elpicsázzuk. 😊