NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
45
10
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
40
12
New England Patriots - Buffalo Bills
36
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
25
5
New York Giants - Washington Commanders
21
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
18
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
Chicago Bears
52 feliratkozó
3 napja
A vicces az, hogy ennek ellenére volt esélyünk egyenlíteni, utána meg bármi lehetett volna, de most elfogyott a szerencse.Szerintem nem egyenlítettünk volna, mert annyira nyilvánvaló volt, hogy meg kell futni a 2 pontost. Az lett a vesztünk, hogy BJ nevelő célzattal rábízta a befejezést Williams-re, mert már 1x megcsinálta ugyanezt a játékot, csak most nem jött be. Majd tanul ebből és legközelebb a biztosra megy.
csi77
4 napja
Ben túlgondolta ezt a mait sajnos, pláne ezt az utolsó playt. Ha nem lett volna időkérése megértem ezt, ha nem lett volna meg futással leszarnám, de így... megfutom, kikérem az időt és még marad is egy. Persze adhatta volna az üres Moore-nak Caleb és akkor minden fasza de én tutira nem ezt hívom.Az első félidőért kár főleg. Nem szabadott volna így elengedni őket, utána kapaszkodtunk, igaz az egyenlítés után sem kellett volna TD-t engedni, de sajnos nem egyszerű ezt a GB támadósort kivédekezni.
Első félidő ugyanez, meg akarta lepni a green bayt a sok passzal, nem jött be finoman szólva sem. Meccs eleji intből fg range előtt csak passzt hív, lett 4&15...
Kár, mert ez a meccs döntően fogja befolyásolni a csoport további alakulását, és ezzel lépéshátrányban vagyunk úgy hogy ez egy lambeun is verhető packers volt.
Passz rush 0, zéró, nincs. Szégyen. Kövi 4 meccsből vagy minimum 3 W vagy nem lesz PO - nem sírnék akkor sem ha lemaradunk idén róla, de ennek a keretnek kellene az a pozitív visszajelzés a szezonnal kapcsolatban amit egy PO jelent.
davemayer
A végében igazad van, de a legnagyobb gond Williams. Volt egy-két szép megoldása (pl a passz Kmetnek), de egyszerűen nem jó, nem pontos. Én valahogy nem tudok felhőtlenül örülni, amikor megfutogatja a first downokat, mert passzolni nem tud.
Az elmúlt öt meccsen 52%-os passzpontosság az röhej. A yardszámolást pedig felfüggesztem, a maradék 4 meccsen nem fog 1092 yardot passzolni.
A vicces az, hogy ennek ellenére volt esélyünk egyenlíteni, utána meg bármi lehetett volna, de most elfogyott a szerencse. Azt kell mondjam, hogy kivételesen nem fújtak a GB-nek túlzottan, bár mikor Caleb futás után lement, többször is későn ütköztek vele, ami nálam sem lett volna szabálytalan, de más irányítóknak ezt úgy befújják, mint a sicc (egyébként nem volt játékot befolyásoló tévedés).
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 napja
Szegény DJ Moore azóta sem érti. Rommá fárasztottuk őket s futásokkal, erre Caleb heroball Williams kezébe tesszük a sorsunkat. Pedig hogy elképzeltem, ahogy futunk és futunk, majd a 2 pontost is megfutjuk...
6 napja
Ben túlgondolta ezt a mait sajnos, pláne ezt az utolsó playt. Ha nem lett volna időkérése megértem ezt, ha nem lett volna meg futással leszarnám, de így... megfutom, kikérem az időt és még marad is egy. Persze adhatta volna az üres Moore-nak Caleb és akkor minden fasza de én tutira nem ezt hívom.Első félidő ugyanez, meg akarta lepni a green bayt a sok passzal, nem jött be finoman szólva sem. Meccs eleji intből fg range előtt csak passzt hív, lett 4&15...
Kár, mert ez a meccs döntően fogja befolyásolni a csoport további alakulását, és ezzel lépéshátrányban vagyunk úgy hogy ez egy lambeun is verhető packers volt.
Passz rush 0, zéró, nincs. Szégyen. Kövi 4 meccsből vagy minimum 3 W vagy nem lesz PO - nem sírnék akkor sem ha lemaradunk idén róla, de ennek a keretnek kellene az a pozitív visszajelzés a szezonnal kapcsolatban amit egy PO jelent.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 napja
Na ezért nem örültem, hogy nem találkozunk a szezon elején. BJ munkája már kezd beérni. Ha Williamset a holtszezonban tudják fejleszteni, nagyon kemény évek várnak ránk (most azért elég gyenge volt).
6 napja
Szoros meccs volt, pedig az elso ket negyed utan attol tartottam, hogy ez egy meretes zako lesz. BJ hivasai ezt kovetoen jol ültek, az orat is jol futattuk, de hiaba javult Caleb a masodik felidore, a vegen röviden dobta meg a labdat.
7 napja
nem szoktam tippelgetni, de úgy gondolom a mai szorosabb lesz, mint sokan gondolják. Tippre 23-20-ra kikapunk ma
8 napja
Odunze kihagyja a hétvégi meccset. Burden Time!Én azt gondolom, illetve remélem, hogy Burden jobb lesz, mint Odunze. A játékstílusa nekem mindenesetre jobban tetszik.
Toto21
8 napja
Odunze kihagyja a hétvégi meccset. Burden Time!Mondjuk Caleb 150-200 yardját elkapkodja Moore, Loveland, Kmet meg a két futó is… 😊
Toto21
8 napja
Odunze kihagyja a hétvégi meccset. Burden Time!
10 napja
www.espn.com/nfl/playoffs/machineNagyon nagy valószínűséggel az utolsó 18. fordulóban a Chicago - Detroit meccsen fog eldőlni, a két csapat közül ki jut PO-ba.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
13 napja
Köszi így akkor már értemNe ilyen bóvli oldalakat nézz, ami még a csoportkiemeléseket sem veszi figyelembe, nemhogy a különböző tiebreaker-eket, csak a puszta mérleget 😊Perplexity válasza:Bocsi de hol vagytok első kiemeltek? Vagy csak en nézek valamit rosszul?
A Chicago Bears utoljára 2006-ban volt az NFC 1. kiemeltjei. Ez az év során történt, és az december hónapjában zárult le véglegesen a dolog, hiszen a csapat 2006 decemberében fejezett be, valamint az 1. seed pozícióra azért is szükség volt a szezon végéig, mivel az alapszakasz végén a Bears 13-3-as rekordot értek el, ami az NFC legjobb mutatója volt.
A Bears 2006. december 3-án legyőzték a Minnesota Vikingeket 23-13-as eredménnyel, és ezzel megnyerték az NFC North-ot (ekkor még 10-2-esek voltak), és ettől fogva az #1 seed pozícióra törekedtek az NFC-ben. Az alapszakasz végén 13-3-as győzelem-vereség aránnyal zártak, ami garantálta nekik az NFC-ben az 1. kiemelt helyet.
A 2006-os szezonban a Bears egészen a Super Bowl XLI-ig jutottak, ahol február 4-én 29-17-re kikaptak az Indianapolis Colts-tól.
Azóta, 2006 óta 19 évvel később, 2025. november 30-án ismét az NFC 1. kiemeltje lett a csapat, ez pedig az első alkalom, hogy decemberben az NFC élére lépnek be 2006 óta.
Medve81
Hogy kell értelmezni a tabellát, mi az ami a végén számít?
www.eredmenyek.com/amerikai-futball/
Dagobert bácsi
www.nfl.com/standings/playoff-picture
warr_b
13 napja
Ne ilyen bóvli oldalakat nézz, ami még a csoportkiemeléseket sem veszi figyelembe, nemhogy a különböző tiebreaker-eket, csak a puszta mérleget 😊Perplexity válasza:Bocsi de hol vagytok első kiemeltek? Vagy csak en nézek valamit rosszul?
A Chicago Bears utoljára 2006-ban volt az NFC 1. kiemeltjei. Ez az év során történt, és az december hónapjában zárult le véglegesen a dolog, hiszen a csapat 2006 decemberében fejezett be, valamint az 1. seed pozícióra azért is szükség volt a szezon végéig, mivel az alapszakasz végén a Bears 13-3-as rekordot értek el, ami az NFC legjobb mutatója volt.
A Bears 2006. december 3-án legyőzték a Minnesota Vikingeket 23-13-as eredménnyel, és ezzel megnyerték az NFC North-ot (ekkor még 10-2-esek voltak), és ettől fogva az #1 seed pozícióra törekedtek az NFC-ben. Az alapszakasz végén 13-3-as győzelem-vereség aránnyal zártak, ami garantálta nekik az NFC-ben az 1. kiemelt helyet.
A 2006-os szezonban a Bears egészen a Super Bowl XLI-ig jutottak, ahol február 4-én 29-17-re kikaptak az Indianapolis Colts-tól.
Azóta, 2006 óta 19 évvel később, 2025. november 30-án ismét az NFC 1. kiemeltje lett a csapat, ez pedig az első alkalom, hogy decemberben az NFC élére lépnek be 2006 óta.
Medve81
Dagobert bácsi
www.nfl.com/standings/playoff-picture

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 napja
Perplexity válasza:Bocsi de hol vagytok első kiemeltek? Vagy csak en nézek valamit rosszul?
Medve81
Szerkesztette: Dagobert bácsi
13 napja
Én azért barokkos túlzásnak érzem az első helyünket, de sebaj. A következő egy hónap kideríti, hol is járunk valójában. Ha legalább kettőt nyerünk, van PO. Ha kevesebbet, talán, de inkább nem.Én azért most már meglepődnék, ha nem nyernénk kettőt.
csi77
13 napja
Én azért barokkos túlzásnak érzem az első helyünket, de sebaj. A következő egy hónap kideríti, hol is járunk valójában. Ha legalább kettőt nyerünk, van PO. Ha kevesebbet, talán, de inkább nem.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
13 napja
Perplexity válasza:A Chicago Bears utoljára 2006-ban volt az NFC 1. kiemeltjei. Ez az év során történt, és az december hónapjában zárult le véglegesen a dolog, hiszen a csapat 2006 decemberében fejezett be, valamint az 1. seed pozícióra azért is szükség volt a szezon végéig, mivel az alapszakasz végén a Bears 13-3-as rekordot értek el, ami az NFC legjobb mutatója volt.
13 napja
Már ez is nagy szó hogy december hónapban 1st seedesek vagyunk, kiváncsi lennék mikor volt ez utoljára (bold prediction: Urlacher még kopasz volt)Szerintetek most hanyadik helyen állunk az NFC-ben? 😊ha jövö vasárnap nyerünk, akkor elhiszem, hogy lehet valami 😊
mortirolo
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Szerintetek most hanyadik helyen állunk az NFC-ben? 😊ha jövö vasárnap nyerünk, akkor elhiszem, hogy lehet valami 😊
mortirolo
13 napja
Szerintetek most hanyadik helyen állunk az NFC-ben? 😊
15 napja
Ja, még 1278 yard (a tegnapival nagyjából mindegy, de hátha dob 2x 300 yard felett)Még egy dolog: Pennsylvaniát bevettük, én előzetesen 0-2 vel kalkuláltam, erre 2-0 😊
Hajrá Bad Bones!
15 napja
Mivel tegnap családi rendezvény volt nálunk, élőben nem tudtam nézni a meccset, csak az eredményt követtem, most az ismétlést néztem vissza.Emberek, megköréfáltuk a bajnokot! Tény, hogy idén a támadóik nem pörögnek úgy mint tavaly, de gyakorlatilag a meccs 3/4-ében teljesen limitáltuk ezt az amúgy bármiből TD-t varázsolni tudó egységet. Amikor nem, akkor meg elloptuk a lasztit.
Ez a FF amúgy az egész meccs legszebb pillanata volt, példát mutatva a ligának, hogy mit kell csinálni (az általam rendkívül rühellt) suskus ellen....
A futójátékokra tényleg nincsenek szavak, 40 éve nem volt egy meccsen két 100+ yardos futónk, egyik majd 6, a másik majd 7 yardos átlaggal, tettük mindezt egy nagyon jó védelem ellen, ez derék!
A történeti hűség kedvéért megjegyezném, hogy a Philadelphia nem kapta meg a bíróktól a hazai pályát (mint a GB egy nappal korábban).
BJ a tavalyi messze alulteljesítő, kutyaütő csürhének tűnő bandából egy kiugró teljesítményekre képes középcsapatot csinált egy holtszezon alatt. Bravó! A sorsolás is velünk van, de ezért szívtunk tavaly, hogy idén könnyű legyen, erre a bajnokot megverjük!
7 éve, még Negi alatt voltunk pozitív tartományban, onnantól fejjel előre estünk lefelé. Akkor is felülteljesítés volt, mosrt is, de ez a csapat többnek tűnik.
Ezek után már nyilván jobb előre tekinteni a GB meccsre, de tartok tőle, hogy visszaesünk, aminek Williams az oka. Ha egyszer megfogják a futást, nem tudom, Calebbel fogunk e pontokat feltenni a táblára. Tegnap is pontalan volt, nem érezte a zsebet többször, amit néha kompenzált egy egy futással, de majdem elbaszta a meccset a labdaeladásval. Meggyőződésem, ha nincs Wright labdalopása, fordítanak és nem jövünk vissza.
Azzal is kezdeni kell valamit, hogy a 3. negyedben utcahosszal vezetünk yardokban, first downokban, labdabirtoklásban, akkor még labdavesztésünk sem volt és csak 10-3-ra, (később 10-9-re) vezettünk, Itt megint visszakanyarodhatunk Williamsre. Remélem BJ-nek van valami még a tarsolyában erre, mert ilyen 154 yard 1-1 TD/INT 56, 9 ratinges lőlap még Bagenttől is gáz lenne, nem az 1/1-től. Most a futás miatt nem kellett sokkal több, de akkor is.
Mindettől függetlenül örülés van, baszki, ez volt a legsimább győzelmünk! 😊
A következő 5 meccs kutya nehéz lesz, kettőt el kellene hoznia boldogsághoz (ha kérhetném, akkor GB oda-vissza 😊 ) és ez egy jó szezon lenne.
Hajrá Bad Bones!
15 napja
Több nyilvánvaló összefüggést is igazolt eddig a szezon. Ha domináns az Oline, akkor elég a 7. körben futót ( Monangai vs. Jeanty) draftolnod. Sokat beszélnek BJ-ról ami evidens, de emlékezzünk meg a RB coach, Eric Bieniemy-ről is. Már az előszezoni edzéseket nézve is látszott, hogy rajta nem fog múlni. Nashon Wright, tush push labdaszerzése vajon tervezett volt? Látva a stábunkat, én még azt is el tudom képzelni. Még mindig nem gondolom azt, hogy contender csapat lennénk, de jövőre, miért is ne?
15 napja
Szemét Johnson meg a csapat elbassza a rutinomat. Ilyenkor már javában scoutolni szoktam hogy vajon kit húzunk a top10-ben. Most meg itt ijesztgetnek hogy lehet majd PO meccseket kell néznem 🤣