Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
#Colts assistant GM Ed Dodds informed the #Bears he’s withdrawing his name from their GM searchFura, hogy a faszi harmadik GM megkeresést is visszamondja.
Beki
Eberflus jön majd második kanyarra.
több mint 2 éve
Mennyire lehetünk vonzóak?Na végre... köszönöm 😊
Az interjúk számából ítélve nagyon. 😊
Pozitívum pedig nem sok van: Szabad kéz a GM-nek és fiatal irányító a HC-nak.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi GM jelöltet tartanak majd alkalmasnak.
Lassan többen lesznek már, mint ahány NFL csapat van.
HC keresés:
Szerintem egy HC akkor érezheti magát biztonságban, ha van egy Top10-es QB-ja, de azoknál a csapatoknál éppen ezért általában nincs is szabad HC pozíció.
Előny lehet, hogy az idei drafton nincs Fields-nél ígéretesebb QB. A jelenlegiek közül pedig egyedül Carr az, aki valamennyire biztos pont lehet egy edző számára. Olyan HC kell, aki tényleg látja a fantáziát Fields-ben és akiről elhihető, hogy a segítségével elit irányító lesz. Szerintem a személyes interjún már inkább Fields-nek kellene ott ülnie és nem a kisebbségi biztos hölgynek.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
#Colts assistant GM Ed Dodds informed the #Bears he’s withdrawing his name from their GM search
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Mennyire lehetünk vonzóak? Az interjúk számából ítélve nagyon. 😊
Pozitívum pedig nem sok van: Szabad kéz a GM-nek és fiatal irányító a HC-nak.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi GM jelöltet tartanak majd alkalmasnak.
Lassan többen lesznek már, mint ahány NFL csapat van.
HC keresés:
Szerintem egy HC akkor érezheti magát biztonságban, ha van egy Top10-es QB-ja, de azoknál a csapatoknál éppen ezért általában nincs is szabad HC pozíció.
Előny lehet, hogy az idei drafton nincs Fields-nél ígéretesebb QB. A jelenlegiek közül pedig egyedül Carr az, aki valamennyire biztos pont lehet egy edző számára. Olyan HC kell, aki tényleg látja a fantáziát Fields-ben és akiről elhihető, hogy a segítségével elit irányító lesz. Szerintem a személyes interjún már inkább Fields-nek kellene ott ülnie és nem a kisebbségi biztos hölgynek.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Instan jonnek mennek a hírek, ha igaz. Harbaught fel hivták, hogy lenne e kesve nosztalgiázni. via 670 the score (blik)
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Sean Desai intetjú a Seahawks-nál.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Mindketten voltak.Daboll és Flores az élen a Hc candidate versenyen via Erik LambertEz szép és jó, csak olyan emberekről beszélünk, akik még nem voltak interjún.
ricsiii83
hpeter93
Ameddig nem dől el az első dominó kapkodni nem kell sem GM, sem HC ügyben.
több mint 2 éve
Daboll és Flores az élen a Hc candidate versenyen via Erik LambertEz szép és jó, csak olyan emberekről beszélünk, akik még nem voltak interjún.
ricsiii83
több mint 2 éve
Daboll és Flores az élen a Hc candidate versenyen via Erik LambertEz jó hír ha igaz, a többitől van hogy a hideg kiráz
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Tudom, hogy türelmetlen vagyok, de azt gondoltam, hogy kb. 7-10 nap után okosabbak leszünk. Csak az nyugtat, hogy hat másik csapat keres HC-t, három másik GM-t és ha jól tudom még egyik sem szerződtetett le senkit. Az új GM azért is lesz jó, mert én úgy érzékeltem, hogy Pace túlságosan "jó" ember volt erre a posztra. Úgy értem túlzottan ragaszkodott az általa szerződtettet, draftolt játékosokhoz, így rengeteg felesleges pénzt elszórt. Jó lenne, ha az új GM egy kemény üzletember is lenne egyben.
több mint 2 éve
Igen, a Raiders is engedélyt kért a Coltstól az interjúra.Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
A Colts az elmúlt két offseasonról forgatott kisfilmet, abban szerepel Dodds jó pár alkalommal, esetleg érdemes megnézni.
tüsi91
Proki_
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
erről azt hiszem steelreses insidereknél olvastam, hogy berágott a steelers vezérkarra amiért a leköszönő Gm helyét nem kapta egyből meg a dolgokat.. (amugy erthető a felhaborodasa) s gondolom ezert utasitotta vissza az elmult evekbenEgyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
A Colts az elmúlt két offseasonról forgatott kisfilmet, abban szerepel Dodds jó pár alkalommal, esetleg érdemes megnézni.
tüsi91
Proki_
több mint 2 éve
Nekem olyan GM tetszene, aki a 2024-es szezonra legkésőbb egy bajnokesélyes, de legalábbis stabil PO csapatot tud összeállítani. Ez persze azt is feltételezi, hogy Fields beválik és frencsi irányító lesz. 23-ra is összejöhetne ez akár, de úgy vélem az O falat összerakni nem lesz olyan egyszerű. A védelem egy része is kiöregszik, jól kell sáfárkodni a pickekkel.2024-es szezonig lesz három draft és FA,ahol az első szegényes.
A HC manager típusú legyen, ne koordinátor szemléletű.
Azért, ha Fields nem válik be, ezeket a terveket nehezebb lesz véghezvinni....😊
Vagy túl sokat kérek? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem a mi pozíciónk egyébként nagyon kecsegtető.Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
tüsi91
Proki_
1. Full control a football operáció felett, amire mindenki vágyik.
2. Türelem. Itt van, lásd Ryan Pace 7 éve.
3. A tulaj nem pofázik bele (mert tényleg nem), s egy laikus.
4. Nem kell QB-t keresni. Legyen Fields bármilyen, ha nem jön közben sérülés, akkor 2-3 évig legalább nem kell a legfontosabb poszton döntést hozni.
több mint 2 éve
Proki_
98
Egyébként 2020-ban hívták a barnák, visszautasította az interjút, tavaly a Panthers, azt is visszautasította. Jó jel lehet, hogy a miénket most elfogadta, bár ha jól tudom megy még máshova is.Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Amennyire szegényes tudásunk van a GM jelöltekkel kapcsolatban, az alapján a kevés alapján igen.Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.s az jó?
Proki_
ricsiii83
több mint 2 éve
Proki_
98
Azt írják, hogy Dodds az első számú GM jelölt.
több mint 2 éve
The #Bears will interview #Bills DC Leslie Frazier for their vacant HC job on Friday.Broáf
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Bears will interview #Bills DC Leslie Frazier for their vacant HC job on Friday.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Dalton nem kérdés. Ide sem kellett volna hozni. Ha Foles helyett tudnánk szerezni valakit a piacról az OL-ba, azzal már jóval előrébb lennénk. Remélem olyan GM lesz aki ezt megoldja.Jaja, nade amikor a backup qb 11m kap 😂 contender csapatnál ahol számít a backup qb ha lesérül a kezdő aztmondom oke. Amúgy komédiába illő amit Cutler után művelt Pace a qb frontonValószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Cody Whitehair $12.3 millió
Eddie Goldman $11.8 millió
Nick Foles $10.67 millió Adhatnának érte egy 6. kört, vagy adjunk inkább mi? 😊
Tarik Cohen $5.75 millió
Eddie Jackson $15.09 milliója is sok, de úgy emlékszem, hogy azon már nem lehet segíteni.
Fields $4.29 millióba fog kerülni, ami jól mutatja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ilyenkor jó csapatot építeni, ahhoz képest, mint amikor 40 milliós QB-d van.
mortirolo
Folesal egytradel buknánk a legkevesebbet. Goldman és Cohen cutolható. Jackson viszont sokat keres, de évvégére nagyon összeszedte magát, tőle nem sajnálom
ricsiii83
hpeter93
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Jaja, nade amikor a backup qb 11m kap 😂 contender csapatnál ahol számít a backup qb ha lesérül a kezdő aztmondom oke. Amúgy komédiába illő amit Cutler után művelt Pace a qb frontonValószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
Eddie Jackson $15.09 milliója is sok, de úgy emlékszem, hogy azon már nem lehet segíteni.
Fields $4.29 millióba fog kerülni, ami jól mutatja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ilyenkor jó csapatot építeni, ahhoz képest, mint amikor 40 milliós QB-d van.
mortirolo
Folesal egytradel buknánk a legkevesebbet. Goldman és Cohen cutolható. Jackson viszont sokat keres, de évvégére nagyon összeszedte magát, tőle nem sajnálom
ricsiii83
hpeter93
több mint 2 éve
Valószínűleg Foles marad, és Dalton megy, ezzel nincs mit kezdeni, valamelyiküknek muszáj.Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
mortirolo
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Van mit helyrehozni:Whitehairel nemtudbak mit kezdeni.
Tarik Cohen $5.75 millió
mortirolo