Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gyerekek komolyan.

Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.

És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.

Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.
Tomcsik
Lamar Campbell játékos volt. Szóval ketten vannak.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Gyerekek komolyan.

Az az ember, aki azt mondta, hogy ő választja a GM-et és a GM neki jelent azt mondta, hogy ő egy szurkoló, nem futball evaluator.

És ezt saját magáról mondta. Komolyan ez mindennek a legalja. Ha kurvára beletalálsz egy GM-be ez az egyetlen egy reményed van. Semmi más. Teljes fogalmatlanság, homokba dugott struccfejek.

Én még elemezni akarom a fiatalokat, meg videókat vágni stb., mert szeretem ezt a csapatot.
tüsi91
Ugyan azok az emberek hozzák a döntéseket akik az elmúlt 30 évben. George nem tud a háttérbe vonulni és fel fogadni 3-4 embert aki ért is a focihoz. Az egyedüli aki részt vesz a processben és van Football tapasztalata az Polian.

Polian persze évtizedekkel ezelőtt remek executive volt, de amolyan fosszilia már. 80 éves és pár éve azt mondta Lamar Jacksonról hogy jobban járna ha posztot váltana és WR lenne. Mondjuk az elvitathatatlan hogy a Billsnél és a Coltsnál is dinasztiát épített és a frissen megalakuló Phantersből 2. évre PO-ba jutó csapatot csinált.

több mint 2 éve
Gyerekek komolyan.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.

És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
mortirolo
A kedvencem, hogy az egyetlen KPI az a W-L mérleg lesz. Azaz bárki jön ide, vagy rögtön virít, vagy hamar új állás után nézhet. Minden GM álma.
Hulkeinstein
főleg úgy, hogy nincs pénz, draft pick és megfelelő talent. Cserébe kap majd az ember egy lyukakkal teli roster-t, ami tele van ostoba szerződésekkel öreg játékosoknak.

Nem lesz itt változás jövőre se. Szerintem várjuk meg 2023-at, onnantól lehet majd élvezetes meccseket nézni remélhetőleg.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
A lyukas csónakot sárral betapasztjuk. Egyetlen megoldás az, ha a part közelebb van, mint gondoltuk, azaz nagyon belenyúlunk a jóba. Végül is, egyszer összejöhet...........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Először örültem, hogy a GM közvetlenül jelent majd George-nak és rövidül a jelentési lánc, de a sajtótájékoztatót elnézve inkább hozni kellett volna valakit Ted Phillips helyett, aki ért a focihoz.

És feltették a 15 dolláros kérdést. Most komolyan megsajnáltam ezt az embert. Hagyják már abba!
mortirolo
A kedvencem, hogy az egyetlen KPI az a W-L mérleg lesz. Azaz bárki jön ide, vagy rögtön virít, vagy hamar új állás után nézhet. Minden GM álma.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058

több mint 2 éve
George "im just a fan" McCaskey-nek már másodszor teszik fel a kérdést, hogy nem kellene-e Fieldsnek megfelelő HC, GM-et szerződtetni? Nem ért a szóból szegénykém.
több mint 2 éve
Akinek nem lenne világos , hogy miért tart itt ez a franchise az nézze meg a tavalyi meg ezt a sajtótájékoztatót.

Lehet váltogatni a GM-et és a vezetőedzőt. Az eredmény ugyanaz lesz.

Nevetséges, fájdalmas, és szurkolóként elfogadhatatlan.

Nem változik semmi. Ugyanaz a posvány néha fellángolással. De inkább nem.
tüsi91
A legszomorúbb nem is ez, hanem a változási igény felismerésére való teljes képtelenség.
több mint 2 éve
Akinek nem lenne világos , hogy miért tart itt ez a franchise az nézze meg a tavalyi meg ezt a sajtótájékoztatót.

Lehet váltogatni a GM-et és a vezetőedzőt. Az eredmény ugyanaz lesz.

Nevetséges, fájdalmas, és szurkolóként elfogadhatatlan.

Nem változik semmi. Ugyanaz a posvány néha fellángolással. De inkább nem.
több mint 2 éve
A GM kap full kontrollt a futball szervezetben és McCaskeynek jelent. Azaz Phillips kikerül a futballból.

Örültem volna neki ha van köztes ember a george és a GM közt. De ez nekem előrevetíti h egy tapasztalt GM jön.

Polian vezeti a GM és a HC keresést.
tüsi91
Nem elég, hogy a HC searchben aktívan benne lesz? Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, amiből nem lehet kijönni. Nem látom hogy lesz ez jó.
Hulkeinstein
Akkor maradjunk annyiban h benne van abban az 5 emberben, aki benne van azok közt, akik részt vesznek a GM keresésében. Max ugyanilyen rossz lesz.

Spielman szerintem top jelölt így h kirúgták a Vikingstől.
tüsi91
George McCaskey just reiterated that - as the person who oversees the GM - his sole barometer for success is entirely tied to wins and losses.

This is not a mischaracterization. This is what was said.

Van baj tulajdonosi szinten, nem is kevés...
több mint 2 éve
A GM kap full kontrollt a futball szervezetben és McCaskeynek jelent. Azaz Phillips kikerül a futballból.

Örültem volna neki ha van köztes ember a george és a GM közt. De ez nekem előrevetíti h egy tapasztalt GM jön.

tüsi91
Nem elég, hogy a HC searchben aktívan benne lesz? Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, amiből nem lehet kijönni. Nem látom hogy lesz ez jó.
Hulkeinstein
Akkor maradjunk annyiban h benne van abban az 5 emberben, aki benne van azok közt, akik részt vesznek a GM keresésében. Max ugyanilyen rossz lesz.

Semmi nem változik, ez a sajtótájékoztató újfent megmutatta.

Spielman szerintem top jelölt így h kirúgták a Vikingstől.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve

tüsi91
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=4V-I1EPq1dI

Először GM lesz...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hm hm

dande
És Phillips is aktív közreműködő lesz. Részvétem, eddig tartott a buli.

Polian híresen analitika-ellenes.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm hm

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van egy kis humor akkor mondjuk jön Spielman GMnek 😛
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley

Érdemes elolvasni.

Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.

Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.

Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
tüsi91
Valamiért azt érzem, hogy nálatok most valaki "kipróbált" név érkezik.
Pederson, Caldwell, Harbaugh ilyesmi.
GM sem egy nyeretlen kétéves lesz.

több mint 2 éve

Érdemes elolvasni.

Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.

Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.

Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
több mint 2 éve
Szerintem George most a tapasztaltabb “ bevált” nevek után fog menni. Megpróbálta a fiatal feltörekvő GM/ újonc edző párost. Ugye 2018-ban mindenki az új McWayt kereste… Aztán persze majd kiderül.
Tomcsik
Én is ezt érzem, pedig fiatal is jó lenne. pl: Kellen Moore

Jelenleg egyetlen fix pont van és az Fields.
Neki kell HC-t szerezni, olyat aki képes kiaknázni a képességeit.
Ezért gondoltam pl. Greg Roman-ra.
Minden segítő kiválasztását a HC-ra kellene bízni.
Ha ez megvan, akkor meg kellene kérdezni, hogy a HC melyik GM jelölttel tudna együtt dolgozni. Szerintem ez így logikus.
több mint 2 éve
3 csapat keres GM-et, ami nem sok.
Ebből van egy ahol nincs QB, de van két első kör.
Van egy ahol fene tudja mi lesz a QB helyzet, de 1 éven belül meg kell oldani.
Meg van egy ahol van egy tehetség, aki túl van egy nem túl jó újonc éven, de nem kell a legfontosabb poszton gondolkodnia, hanem Fields-cel menni legalább 3 évig. Ergo nem bukhat bele a QB-ba, ami kényelmes. Cserébe nincs első kör, de a csapat tele lyukakkal.

Szóval szerintem a háromból a mienk tűnik a legjobb opciónak. Türelmesen kell vegigzongorazni az interjúkat, kapkodni sem kell feltétlenül. A kérdés ki csinálja az interjúkat. Kik lesznek George segédei, kikre fog hallgatni.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Szerintem George most a tapasztaltabb “ bevált” nevek után fog menni. Megpróbálta a fiatal feltörekvő GM/ újonc edző párost. Ugye 2018-ban mindenki az új McWayt kereste… Aztán persze majd kiderül.