Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nyugodtan ki lehet rúgni hétfőn. Szánalmas meccs volt ez is.
tüsi91
Nagyon meleg volt... mindenesetre komoly meglepetés lenne ha nem rugnák ki a black monday-en.
davemayer
Fieldssel ez szerintem zakó
csi77
Lehet. De őszintén nem mindegy?
Dalton az látszik, hogy fejben gyorsabb. Gyorsabban dönt, olvas stb. Ezt mondtam én nyáron is, s eddig is. Fields sokat fejlődött, de még messze nem eleget.
A gáz az, hogy ugyanazt kérik tőle, mint Daltontól és vajnyi keveset adjusztáltak Fields erősségeire.
16 mágikus pontot szereztünk btw, szóval elájulni nem kell.
több mint 4 éve
tüsi91
Nagyon meleg volt... mindenesetre komoly meglepetés lenne ha nem rugnák ki a black monday-en.
davemayer
Nem az a kérdés, akkor kirúgják legkésőbb. Egy két lábon járó hulla. Az a kérdés, miután a Cards megveri jövő vasárnap és főleg utána Packers főműsoridőben lesimázza a csapatot kirúgják-e? Akkor 4-9 lesz.
És idén már az alapszakasz vége előtt 2 héttel lehet vezetőedző jelöltekkel beszélni. Meg kellene adni azt az előnyt, hogy hamarabb kezdjük az edzőkeresést.
tüsi91
Ok de lehet beszélni velük? Nincs szabály rá hogy csak ha "kiesett" a csapat akkor lehet? Vagyez az alapszakaszra nem vonatkozik?

Élvezzük ki, idén már nem lesz győzelmünk ha a D-ben nem jönnek vissza a sérültek.
davemayer
Ha nincs edződ, akkor lehet.

Ezek a hátramutató vereségek, mint a tavalyi szezon végén olyan hulladék csapatok ellen mint pl a Texans vagy a Jaguars annyit értek, hogy plusz első kört be kellett dobni Fieldsért.

16 pontot szereztünk úgy, hogy Dalton jól játszott.
tüsi91
Nyugi idén ilyen győzelmünk nem lesz, most nem texans jön szembe a végén.
davemayer
Giants, Hawks.

A lényeg, hogy már most bele kell állni a rebuildbe. Nagy szerinted megteszi, ha marad?
A következő két meccs nagyon csúnya lesz. George nyilatkozata most megmentik. Az más kérdés, hogy teljesen feleslegesen.

Revidialom az álláspontom a 2-3 héttel ezelőttihez képest. Amikor Jenkins készen áll be kell rakni kezdőbe. Játsszon, tanuljon. Peters érdemeinek elismerése mellett eltékozolt snapek 2022-re nézve.
Az összes többi fiatalt be kell dobni. Newsome, Graham, Snowden akárki más.
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
tüsi91
davemayer
Fieldssel ez szerintem zakó

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
tüsi91
davemayer
Nem az a kérdés, akkor kirúgják legkésőbb. Egy két lábon járó hulla. Az a kérdés, miután a Cards megveri jövő vasárnap és főleg utána Packers főműsoridőben lesimázza a csapatot kirúgják-e? Akkor 4-9 lesz.
És idén már az alapszakasz vége előtt 2 héttel lehet vezetőedző jelöltekkel beszélni. Meg kellene adni azt az előnyt, hogy hamarabb kezdjük az edzőkeresést.
tüsi91
Ok de lehet beszélni velük? Nincs szabály rá hogy csak ha "kiesett" a csapat akkor lehet? Vagyez az alapszakaszra nem vonatkozik?

Élvezzük ki, idén már nem lesz győzelmünk ha a D-ben nem jönnek vissza a sérültek.
davemayer

Ezek a hátramutató vereségek, mint a tavalyi szezon végén olyan hulladék csapatok ellen mint pl a Texans vagy a Jaguars annyit értek, hogy plusz első kört be kellett dobni Fieldsért.

tüsi91
Nyugi idén ilyen győzelmünk nem lesz, most nem texans jön szembe a végén.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Egyenlő erők csatájában egy jól eltalált lövés döntött.......

Rúgjunk ki mindenkit és azokat is, akik rájuk emlékeztetnek.

Azt hisezm ezt írtam már

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
davemayer
tüsi91

davemayer

Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
davemayer
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
davemayer
több mint 4 éve
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ha van ember, aki nem érdemelt győzelmet valaha az Matt Nagy, szánalmas senkiházi, kíváncsi leszek az interjújára, igazából mind1 mikor rúgják ki, de a franchiseról elmond valamit, hogy még mindig az öntelt fejét kell nézni az oldalvonal mellett.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...
Proki_
Nem tudom ezt hol olvastad.
De nyugi. Menni fog. Ha a mai még meg is lenne, akkor jön két zakó, egyik a Packers ellen főműsoridőben.

Burns kezd a védelemben Vildor helyett.
tüsi91
Szerintem is, ninca rá esély hogy túlélje ezt az évet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 104
Rapoport szerint nem sok esély van Nagy elküldésére az offseason-ban sem... Fantasztikus hír...
Proki_
De nyugi. Menni fog. Ha a mai még meg is lenne, akkor jön két zakó, egyik a Packers ellen főműsoridőben.

tüsi91
Igazad van, félre olvastam. Midseasont írt, nem offseasont.
több mint 4 éve
Proki_

több mint 4 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 104
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.

tüsi91
Vagy nem lehet. Ebbe szerintem nem látunk bele kívülről.
Amadeus
Az lehet hogy nem működne, de hogy meg se próbálnak az erősségeire játszani, az sztem bűn.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.

tüsi91
Vagy nem lehet. Ebbe szerintem nem látunk bele kívülről.
több mint 4 éve
Még jó hogy írtam, hogy Fields miatt van izgalom.
Hát ma nincs.

Arra pedig szavak sincsenek, ami itt történt hét közben. Megszellőztették, hogy kirúgják, azonnal senki nem tagadott, kirakták nyilatkozni, ahol persze jöttek egyből a kérdések, hogy kirúgnak? Majd tegnap George a játékosoknak és az edzőknek elmondta, hogy nem rúgják ki.
Mindeközben a hírek arról is mennek, hogy George utasítására lett Fields a QB.
Minden eset mutatja, hogy mennyire rossz ez a franchise, mint szervezet, hogy miért nem sikerült itt egy QB-t sem kinevelni, s hogy mennyire rossz edző Nagy, aki képtelen Fieldsre sematizalni az offenset. Inkompetencia tetőfoka.
Szánalmas lesz a mai meccs. Teljesen mindegy mi az eredmény. Ha nyerünk azért, ha kikapunk meg azért. Mert egy vereség után, ha George elmondta, hogy nem rúgják ki, akkor most hogyan rúgják ki.

Dehogy foglalkozzak mással is. Shelley IR, de nem lett secondary játékos felhozva rosterra. Szóval vagy Christian lesz a nickel vagy Crawford. Ha előbbi az megint a totális Inkompetencia. Christian egy nulla, veterán. Az ő snapjei nettó veszteség a franchisenak. Nem tudom mit kell elkovetni, hogy Thomas Graham pályára kerüljön.
Aktíválták a rosterra Margus Huntot. (Hicks sem játszik). 34 éves. Minek?
több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 255
Én az előző két 8-8-as szezon helyett simán elfogadtam volna két 2-14-est, ha az a kettő, a Rodgers vezette GB ellen van. Idén pedig már csak egy meccs van, amit meg kellene nyerni, a többi nem érdekel.
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
Ez a tegnapi nap is megmutatta mennyire rosszul működik ez a franchise.
Csak, hogy a reményeket a következő 1,2,5,10 évre hogyan kellene visszavenni.
tüsi91
Tudom, hogy mint Bears drukker lehet kevésbé érdekel más franchise, de azért máshol is vannak gondok...
Nálunk sem fenékig tejfel az élet. 😔 Finoman szólva sem... Csak nálunk annyi, hogy szezon közben szinte kizárt, hogy búcsúzzon a D gurunk. Sajnos vagy nem sajnos.
PatrickSKOL
Ok azért ti most vertétek meg a pacskereket, nekünk az nem mostanában adatott meg eleve. Inkább hagyjuk 😊
davemayer
Friscoban meg érik egy 10 pont körüli zakó. Sajnos.
több mint 4 éve
tüsi91
Tudom, hogy mint Bears drukker lehet kevésbé érdekel más franchise, de azért máshol is vannak gondok...
Nálunk sem fenékig tejfel az élet. 😔 Finoman szólva sem... Csak nálunk annyi, hogy szezon közben szinte kizárt, hogy búcsúzzon a D gurunk. Sajnos vagy nem sajnos.
PatrickSKOL
Ok azért ti most vertétek meg a pacskereket, nekünk az nem mostanában adatott meg eleve. Inkább hagyjuk 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
tüsi91

Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…
Tomcsik
Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Mindenesetre ezt kár volt most megszellőztetni, ha igaz ha nem.
davemayer
Hát jah az szép is lesz ha hálaadás másnapján rúgják ki…
Tomcsik
Semmi gáz hiszen black friday

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Nagy persze cáfolt a mai sajtó tájékoztatón, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud…
Tomcsik
Neki nem is kell feltetlenül tudni róla.
Mindenesetre ezt kár volt most megszellőztetni, ha igaz ha nem.
davemayer
Hát jah az szép is lesz ha hálaadás másnapján rúgják ki…