NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
187
31
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Szerintem mindenben jó, csak egy kicsit lassabban dönt. Kellene legalább egy közepes fal és akkor Mooney-val brutál lesz. Brutál a karja és lábon is jó.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Fields egy projekt, rizikós de nagyot adhat.A csapat öreg, minőségi depth nélkül. S jövőre a draft capital nagyon gyér lesz.
Dalton azért jött ha ez a trade nem sikerül. Meg azért mert Foles leégett. Mindent ami pozitívumot vele kapcsolatban kiemeltek arra is rácáfolt. Valahogy el kellene passzolni.Van red flag, de ott van az extra is.Az lesz a legkisebb bajunk ha bevalik. Ha meg nem minden sok érte. Újra nem tudom értelmezni Dalton/Foles mit keres a csapatnál.
Csak a jövő évi 4.kör ne ment volna.
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
Jay Cutler smafu? 🙃A+?Több, ezt nevezem....van Franchise QB 100 év után.
mortirolo
cikesz
több mint 3 éve
Szivacs
176
Tényleg változik a világ. Nagyon fogok szurkolni.
több mint 3 éve
Van red flag, de ott van az extra is.Az lesz a legkisebb bajunk ha bevalik. Ha meg nem minden sok érte. Újra nem tudom értelmezni Dalton/Foles mit keres a csapatnál.
Csak a jövő évi 4.kör ne ment volna.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fefe77
78
Újra felcsillant a remény… Jó Trade, ígéretes választás.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Van red flag, de ott van az extra is.Csak a jövő évi 4.kör ne ment volna.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Éreztem Fieldset ide már fel kellett menni érte. Ez szerintem egy jó pick, jó trade....És 2. körben még somá. Jöhet egy jó OT
több mint 3 éve
A+?Az
mortirolo
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
A+?
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Így azért nem rossz. Nem adtunk túl sokat. Csak azt nem tudni, hogy mit kaptunk érte.
több mint 3 éve
Toto21
5 965
Egyértelmű Darrisaw lenne az álom pick 1/20-ra, de nem lesz benn ott már szerintem.Így viszont bedobom Christian Baremore nevét, aki nekem tetszene. Nem beszélve arról, hogy jövőre át tudná venni Akiem Hicks helyét 3 tech-ben. Vagy még tovább megyek, esetleg egy draft napi trade? Eladjuk Akiem Hicks-et meg egy 6. körös picket, hogy feljebb mozogjunk 3. körbe esetleg?
Vélemények?
több mint 3 éve
Szivacs
176
Feltrade és Rashawn Slater, Virgi néni azonnal rapportra hívja, utána Pace felköti magát, de levágják.
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Én egy lefelé cserét és egy 2-3 körös QB-t szeretnék, de ez nem lesz, szóval legyen egy OT.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Rég volt ilyen kiszámíthatatlan draft. Én azt mondom megyünk egy QB-ért ha valaki csúszik. Ez esetben remélem Fields lesz az. Ha maradunk 20 on akkor valszeg a legjobb elérhető OT tippre JenkinsRemélem OL-ba húzunk és majd jövőre top 5-10 pickkel húzunk qbt.Én azért fohászkodok, hogy idén vagy jövőre jó QB-t húzzunk, ekkora hendikeppel, amivel mi irányító poszton rendelkezünk sem rövid, sem közép, sem hosszú távon nem lehet elérni semmit.
davemayer
Mindenki annak örülne, ha 5 helyes letrade mellett húznánk top QB-t.
Szerintem Pace úgy toldozgatta, foltozgatta a keretet, hogy adva legyen a feltrade. Sokat segítene ha a Pats Garoppolot megszerezné, a Broncos meg megelégedne a Lock-Bridgewater párossal. A top 10be baromi drága lenne fellépni, de 12 környékére talán már nem. Abba beletörődtem már, hogy jövőre nem lesz első kör, csak mellé ne adjunk el mindent. Ha bejön a QB, akkor mindegy az első kör, ha nem, akkor hosszú időre ismét a liga végére visszük magunkat.
Mindig van csúszó QB talán ma is lesz.
Estéig a szokásos tippeket tegyük meg 😊
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Remélem OL-ba húzunk és majd jövőre top 5-10 pickkel húzunk qbt.Én azért fohászkodok, hogy idén vagy jövőre jó QB-t húzzunk, ekkora hendikeppel, amivel mi irányító poszton rendelkezünk sem rövid, sem közép, sem hosszú távon nem lehet elérni semmit.
davemayer
Mindenki annak örülne, ha 5 helyes letrade mellett húznánk top QB-t.
Szerintem Pace úgy toldozgatta, foltozgatta a keretet, hogy adva legyen a feltrade. Sokat segítene ha a Pats Garoppolot megszerezné, a Broncos meg megelégedne a Lock-Bridgewater párossal. A top 10be baromi drága lenne fellépni, de 12 környékére talán már nem. Abba beletörődtem már, hogy jövőre nem lesz első kör, csak mellé ne adjunk el mindent. Ha bejön a QB, akkor mindegy az első kör, ha nem, akkor hosszú időre ismét a liga végére visszük magunkat.
Mindig van csúszó QB talán ma is lesz.
Estéig a szokásos tippeket tegyük meg 😊
több mint 3 éve
Remélem OL-ba húzunk és majd jövőre top 5-10 pickkel húzunk qbt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A QB run miatt top játékost lehet húzni akár 10en kívül is. De a 20. előtt már van egy kisebb gap a top talentek és az utánuk következők miatt.Vajon a Panthers akarna ennyire hátracserélni?
Szerintem nem lesz annyira könnyű felcserelni 20ról, mint sokan hiszik. Egyszerűen túl hátul vagyunk már.
Mindegy, azzal már megbaratkoztam januárban, hogy a jövő draft pickjeit így vagy úgy eladják, csak Kellen Mond ne jöjjön, mert akkor tökön szúrom magam.
Tomcsik. Kicsit tagold szét légyszíves ha ilyen hosszan írsz. Egyszerűbb olvasni.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Na 2 nap és kiderül mi jár Pace fejében. Az első 3 pick QB. Lawrence és Wilson szinte beton biztos a top2-ben. A nagy kérdés hogy a 49-ers kit hoz el 3. helyen. Azt mondják a kis Shany bele van esve Mac Jonesba, de a scoutok Lancet akarják. Szerintem ez nagy smoke screen, nagyon jól tudják ők hogy kit akarnak nem tradelsz fel 3.helyre ennyi pickért ha nem tudod kiért mész. Remélem Jonest viszik és akkor még bennt van Fields és Lance.
4. helyen az a meggyőződés hogy a Falcons nagyon akarja Pittset persze lehet ki akarják húzni Ryan utódját, de ha akarnak vele még egy runt akkor a Pitts pick érthető lenne.
5. helyen jön a Bengals és ők szinte 100% OL-t húznak.
Na és itt jön a nagy kérdés hogy mit akar a Miami a 6. helyen. Adnak még egy évet Tuának és hoznak neki segítséget OL-WR. Akár D irányba is elmehetnek CB, pass rusher, de az is lehet hogy nem tudnak nemet mondani a Fields-Lance duó egyik tagjára és azon se lennék meglepve ha kihasználva a QB needes csapatokat megint letradelnének. Szerintem ez az egyik döntő pont ami meghatározza hogy a mi draftunk hogy alakul. Lehet a Broncos, Pats esetleg mi megpróbálunk boltolni velük.
7. helyen Lions. Ők megint csak érdekesek. Nyitottak lehetnek egy letradere, de nem gondolom hogy velünk üzletelnének, nehogy már ők adják a franchise QB -t a kezünkbe. Szerintem a Broncos/Pats esetleg itt fog próbálkozni felmenni ha bennt van még Lance és Fields. Persze lehet ők is QB-ra mennek, de szerintem adnak Goffnak egy évet WR nagy need Golladay távozása miatt és a D tele van lyukakkal CB, DL, pass rusher de akár OL húzás is benne lehet.
8. helyen jön a Phanters és itt látom igazából azt hogy Pace keze reszket a ravaszon. A Carolina túl sokat áldozott Darnoldra ahhoz hogy itt QB-t húzzon. Szerintem ők a legideálisabb partnerek egy tradhez velünk. Ha nem tradelnek le szerintem OL/WR valószínű nekik.
9. Denver ha bent van Lance/Fields ők szinte tuti QB-ra mennek.
10. helyen Dallas ha bennt van a Fields/ Lance duó egyike ők is ideális partnerek lehetnek nekünk Ha itt bent lenne Fields egy szót nem szólnék ha Pace feltradelne.
Ha nem lesz feltrade QBért akkor a legjobb elérhető OL a tippem hozzánk. Érdekes lesz ez a draft van egy olyan érzésem hogy lesz egy csúszó QB ( remélem Fields ) akiért Pace menni fog.
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 011
Mondtam hogy ez ilyen poén volt. Mindenhol megpróbáltam y tradet szinte minden picknél 😊TRADE Chicago gets 4/120—>Pats gets 6/208, 6/228Rengeteg nagyon aranyos része volt, de nekem ez a kettő tetszett a legjobban, hogy a
TRADE Chicago gets 4/123, 5/189 —> Phily gets 4/120
TRADE Bears gets 4/128 —>Steelers gets 5/163, 6/221
Trade Bears Gets 4/136, 5/174 —> KC gets 4/128
Tomcsik
6/208+6/228 = 4/123+5/189
5/163+6/221 = 4/136+5/174
Ilyeneket anno Maddenben tudtan csinálni 😀
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
TRADE Chicago gets 4/120—>Pats gets 6/208, 6/228Rengeteg nagyon aranyos része volt, de nekem ez a kettő tetszett a legjobban, hogy a
TRADE Chicago gets 4/123, 5/189 —> Phily gets 4/120
TRADE Bears gets 4/128 —>Steelers gets 5/163, 6/221
Trade Bears Gets 4/136, 5/174 —> KC gets 4/128
Tomcsik
6/208+6/228 = 4/123+5/189
5/163+6/221 = 4/136+5/174
Ilyeneket anno Maddenben tudtan csinálni 😀
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Jó lenne egy olyan QB, aki legalább nem teszi rosszabbá a körülötte játszókat. Nem állítom, hogy jó a támadófal, közel sem. De liga alja QB-k előtt én még nem láttam jó támadófalat. Ezért lenne jó Darrisaw pl első körben. A bal oldala a falnak kész lenne. Legalábbis ha Daniels marad LG, de ha Whitehair lesz, akkor is.
Nem látom tragikusnak a helyzetet annyira, akkor sem ha RT-t húzunk, mert akkor Ifedi bemegy guardba, ahol kifejezetten jól játszott, és akkor marad Leno balon még idén.
Daniels-Whitehair-rookie OT. Erre a hármasra lehet építeni még évekig. S akkor Mustipher biztató C volt, jobb C, mint Whitehair szerintem, de nem ad annyival többet a falnak, mintha a Daniels-Whitehair-Ifedi 3as állna össze belül.