NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.Ha nem nyer a Packers, a Saints beelőzi?
A Packersnek van tétje még, miután tönkre verték a Titans Lions, Texans, Jaguars szintű védelmét, aki ellen a Bears pont 0 pontra volt képes az első félidőben, a garbage timeig 3 pontra.
A Packersnek az első kiemeléshez nyerni kell.
A Ramsnel Goffnak megsérült a dobókezén a hüvelykujja. Valószínűleg törés. Ha ez beigazolódik, ő nem játszik a Cardinals ellen.
A Bears playoffba jut:
- ha nyer a Packers ellen
- ha kikap és a Cardinals is kikap
Ha Goff nem játszik, akkor az Arizona esélyei jelentősen megnőnek. Szóval szépen alakul a helyzet egy Packers elleni must win meccsre. Láttunk már ilyet az elmúlt bő 10 évben. Egyet nem nyertünk belőle.
tüsi91
Kisebb lábsérülése Murraynek is van.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
mortirolo
1 065
Ha lemaradunk a PO-ról, akkor az nem Goff miatt lesz. A Detroit elleni utolsó 2 percbe bele volt sűrítve a csapat minden balfaszsága. A GB-t és különösen a vigyorgó Rodgers-t, mérlegtől függetlenül mindig meg kell verni. Robert Saleh igazán hazatérhetne Michigan-be.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
22:25 idősávra került a Bears meccs, egyidőben az Arizona-Los Angeles meccsel.A Packersnek van tétje még, miután tönkre verték a Titans Lions, Texans, Jaguars szintű védelmét, aki ellen a Bears pont 0 pontra volt képes az első félidőben, a garbage timeig 3 pontra.
A Packersnek az első kiemeléshez nyerni kell.
A Ramsnel Goffnak megsérült a dobókezén a hüvelykujja. Valószínűleg törés. Ha ez beigazolódik, ő nem játszik a Cardinals ellen.
A Bears playoffba jut:
- ha nyer a Packers ellen
- ha kikap és a Cardinals is kikap
Ha Goff nem játszik, akkor az Arizona esélyei jelentősen megnőnek. Szóval szépen alakul a helyzet egy Packers elleni must win meccsre. Láttunk már ilyet az elmúlt bő 10 évben. Egyet nem nyertünk belőle.
több mint 3 éve
mortirolo
1 065
A Bears szempontjából nem ez a győzelem a nap híre, hanem az hogy Vic Fangio marad Denverben.
több mint 3 éve
Hát igen, úgy meg szart sem ér a mai győzelem....Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Ott az igazság az utolsó mondatodban, ezek a győzelmek meg teljesítmények nem sokat érnek és félek hogy ezt jövő héten megint meg fogjuk látni.
Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
tüsi91
Ami nekem ennél jobban fáj hogy a védelem képtelen konstansan harapni egy ilyen csapat ellen sem, nagyon ki van herélve és ez sem mutat semmi jót a gb elleni meccsre nézve.
Engem nagyon meglepne ha tétmeccsen meg tudnák verni Rodgerst.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Ott az igazság az utolsó mondatodban, ezek a győzelmek meg teljesítmények nem sokat érnek és félek hogy ezt jövő héten megint meg fogjuk látni.
Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
tüsi91
Ami nekem ennél jobban fáj hogy a védelem képtelen konstansan harapni egy ilyen csapat ellen sem, nagyon ki van herélve és ez sem mutat semmi jót a gb elleni meccsre nézve.
Engem nagyon meglepne ha tétmeccsen meg tudnák verni Rodgerst.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal, hogy maradni fog a bagázs, ami továbbra is szerintem hatalmas hiba és csak elodázza azt, ami 1 vagy 2 éven belül következik. Hosszútávon ez a csapat nincs jó helyzetben és nincs jó irányban.Mindenesetre remélem nyer a Cardinals jövő héten és tétmeccs lesz a Packers elleni. Csak mert kíváncsi vagyok, hogy jelen állás szerint hol tartunk. Az offense működik, Trubisky ma nem volt jó. De ezek a védelmek akik ellen mostanában játszottunk rosszak.
több mint 3 éve
Grat a W-hez és sok sikert a Packers ellen!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Remélem mindenki figyelte ma a két QB-t. Az egyik elvitt innen 20 milliót, a másikat meg kihúzták két all-pro kaliber előtt fel trade után, ahol kihúzták egy all-pro kaliber futót, meg egy átlag feletti linebackert.
több mint 3 éve
Kicsit utána néztem, és ami jó hír hogy ha mi nyerünk ma a gb elleni meccsünk mindenképp éles mindkét csapat számára, akkor is ha hozza a mostani snf-t a packers.Ugyanis ha a seahawks hozza a maradek 2 meccsét + a saints is nyer jövő héten, akkor ha a gb kikap tőlünk akkor bukják a tiebreakert (3 csapat állna 12-4gyel) és nem az övék a 1st seed.
Leszarom a PO-t, ezért érdemes hajtani!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 014
Azért én nem izgulok annyira. A Packers jól leszopat majd az utolsó meccsen. Rodgers nem fog pihenni a Bears ellen. Aztán tuti majd valami drámai meccsen az utolsó pillanatban dob valami 50 yardos TD passzt és előhúzza azt a gusztustalan mosolyát...A 8-8 viszont szinte tuti, kérdés ez elég-e Georgenak ahhoz hogy fejek hulljanak és történik-e valami vagy spórol és elhiszi hogy csak egy kicsike hiányzik...Szerintem attól függően hogy játszik Trubisky a hátra lévő meccseken , meg esetleg a PO-ban vissza hozzák majd valami olcsó prove it dealen a drafton meg jön egy OT első körben és sanszosan O heavy draft lesz....Hàt a 49-Ers megtette a szívességet, innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Az öreg Gould pedig nagyon nem akarta hogy PO esélyünk legyen. Kihagyott 2 cheapshot FG-t meg egy extra pontot.Ha lesz PO Nagy és Pace kitölti a szerződését 2022-ig.
Tomcsik
És ők lesznek azok, akik egy QB váltást véghez visznek. Viszont azt nem hiszem, hogy a keret fiatalítását is megtennék. A Bears az egyik legöregebb csapat a ligában, a védelme a legöregebb.
Tudom, hogy én vagyok most ünneprontó és negatív, de a 49ers győzelme olyan csapatoknak a legjobb, mint a Packers és a Vikings. A Bearsnek hosszútávon nem az. Most nem kellene nekünk egy full reset, de ha Pace és Nagy ezt nem látja be, akkor 2 év múlva már az kell.
Aztán ne legyen igazam.
Remelém azért mindenki látja milyen egy jól coachingolt védelem, amely sérülésekkel ráadásban teletüzdelt. Meg nézzük meg a miénket, ahol kiesett egy jó NT, meg egy rotációs DL játékos.
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Pedig jó lenne, rühellem BB-t. DE ez itt off.Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hàt a 49-Ers megtette a szívességet, innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Az öreg Gould pedig nagyon nem akarta hogy PO esélyünk legyen. Kihagyott 2 cheapshot FG-t meg egy extra pontot.Ha lesz PO Nagy és Pace kitölti a szerződését 2022-ig.
Tomcsik
És ők lesznek azok, akik egy QB váltást véghez visznek. Viszont azt nem hiszem, hogy a keret fiatalítását is megtennék. A Bears az egyik legöregebb csapat a ligában, a védelme a legöregebb.
Tudom, hogy én vagyok most ünneprontó és negatív, de a 49ers győzelme olyan csapatoknak a legjobb, mint a Packers és a Vikings. A Bearsnek hosszútávon nem az. Most nem kellene nekünk egy full reset, de ha Pace és Nagy ezt nem látja be, akkor 2 év múlva már az kell.
Aztán ne legyen igazam.
Remelém azért mindenki látja milyen egy jól coachingolt védelem, amely sérülésekkel ráadásban teletüzdelt. Meg nézzük meg a miénket, ahol kiesett egy jó NT, meg egy rotációs DL játékos.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
A-Rob vállalja a játékot.Bears’ WR Allen Robinson, listed as questionable for Sunday due to a hamstring injury, is expected to play vs. the Jaguars, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 27, 2020
If the Bears win their final two games, they advance to the playoffs.
több mint 3 éve
George Kittle üdvözletét küldi. “I fucking love the Bears.”
— Daniel Greenberg (@ChiSportUpdates) December 27, 2020
- San Francisco 49ers TE George Kittle
This is a must watch for Bears fans.
(Video via 49ers YouTube) pic.twitter.com/NZm7Iz5i2x
több mint 3 éve
Merész kijelentés a Colts és Steelers formáját látva.Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
davemayer
több mint 3 éve
Nem vagyok biztos benne hogy a pittsburg kikap. De innentől nekem akkor az a meccs win-win 😉Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha netán kikapna a snf-on a packers semmi sem menti meg a jövő heti meccset hogy az legyen a sunday night...Azért a Steelers-Browns is komoly jelentkező, ha nyer valahogy a Cleveland és kikap a Pitt az Indytől. Konkrétan az AFC North divízió győzelem lenne a tét.
davemayer
több mint 3 éve
Tomcsik
8 014
Hàt a 49-Ers megtette a szívességet, innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Az öreg Gould pedig nagyon nem akarta hogy PO esélyünk legyen. Kihagyott 2 cheapshot FG-t meg egy extra pontot.
több mint 3 éve
A legjobb támadónk, az NFL-ben idén a 3. legtöbb yardot futó James Robinson se játszik holnap. Ha így is kikaptok, Allen Robinson és Gipson nálunk marad a meccs után. 😊 #Jaguars RB James Robinson, the NFL’s third-leader rusher and top rookie on the ground, won’t play vs the #Bears, source said. He missed the entire week of practice with an ankle injury.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 26, 2020
több mint 3 éve
Hivatalos: egykori QB-tek Mike Glennon kezd holnap nálunk QB-ban. Pedig sokan gondolták, egy ex-Jaguár QB kezd majd ezen a meccsen nálatok és nem fordított lesz ez a helyzet. Hogy még jobb legyen a sztori, az ő kedvenc célpontja a rookie Collin Johnson, akivel nagyon jól összeszokott párost alkottak egy sérülés miatt biztos nem játszik holnap.
több mint 3 éve
Elvitte a (kék) cicaÉs mi van az idei Bears playoff szerepléssel?Ej, de hosszú ez az injury report. És A-Rob és Mack is kérdéses rajta. Le ne merészeljétek nekünk adni a meccset! Go Bears!Dede, kell a Jetses barátainknak az 1/1
iktriad
csi77
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
És mi van az idei Bears playoff szerepléssel?Ej, de hosszú ez az injury report. És A-Rob és Mack is kérdéses rajta. Le ne merészeljétek nekünk adni a meccset! Go Bears!Dede, kell a Jetses barátainknak az 1/1
iktriad
csi77
több mint 3 éve
Ej, de hosszú ez az injury report. És A-Rob és Mack is kérdéses rajta. Le ne merészeljétek nekünk adni a meccset! Go Bears!Dede, kell a Jetses barátainknak az 1/1
iktriad
Hajrá Bad Bones!