Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Tipp az évadnyitó meccsünkre?
csi77
Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
tüsi91
sajnos én is így érzem. Egyedül a Lions legendás "lábon lövöm magam" attitűdjében bízom valamennyire...😊
Egyébiránt, ha Trubisky megelőzte Folest, meg is érdemeljük.
csi77
Kevés pontot várok a meccstől, mivel nálunk szar az offense, cserébe a D képes lesz megállítani Stafford-ot párszor. Szerintem egy 10-17-es vereség néz ki. Bár nem tudom, hogyan fogunk 10 pontot szerezni Trubisky-vel.
Toto21
Én mint örök optimista azt mondom nyerünk. A Lions D nem túl jó és nem nagyon erősödtek. Lehet hogy Stafforddal jók voltak, de vele se nyernek sokat. A D nállunk szerintem rendben lesz. Kérdés Goldman hiányát mennyire érezzük majd. Amiben én a legjobban bízok az Patricia aki szerintem teljesen alkalmatlan vezető edzőnek. Ha akarunk valamit ebben az évben akkor a Lionst verni kell. Szerintem Foles lesz a kezdő amúgy...

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 934
csi77
Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
tüsi91
sajnos én is így érzem. Egyedül a Lions legendás "lábon lövöm magam" attitűdjében bízom valamennyire...😊
csi77
Kevés pontot várok a meccstől, mivel nálunk szar az offense, cserébe a D képes lesz megállítani Stafford-ot párszor. Szerintem egy 10-17-es vereség néz ki. Bár nem tudom, hogyan fogunk 10 pontot szerezni Trubisky-vel.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
csi77
tüsi91

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
csi77
több mint 5 éve

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 379
Fournette egy túlértékelt egyenes vonalú futó. Nem látom miért lett volna rá szükség.

Hétvégén bejelentik valamikor, hogy Trubisky a kezdő QB. Nincsen nagyon kételyem, hogy nem így lesz. Nem hinném, hogy ez edzői döntés lenne, sokkal inkább egy szervezeti döntés. Eleget láttunk a srácból, hogy tudjuk, hogy alkalmatlan. Foles se jobb, de ő legalább csereként már bizonyított.
tüsi91
De most úgy fognak állni a csillagok éa a szél is úgyfog fújni, illetve a nap is teljesen máshogy fogja szórni a uv sugarakat. Ergo Trubisky idén 5000 passzolt yardot tol 41 TDt éa 1 INTt dob. MVP lesz és idén bekerülünk a superbowlba, de sajnos nem nyerünk. Ez a szezon vízválasztó lesz kap egy orrnehéz szerződést és a kövi szezon első 5 meccsén 2000 yard 23 td eladott labda nélkül összeszed a Viks ellen egy karrier ending sérülést ésnígy ér véget a Trubisky éra. Úgy fogunk emlékezni rá, hogy " Aki legyőzte a Cutlerságát" szobrot emelnek neki a Halas Hallba George bácsi mellé. Legenda lesz.!!! 4!!!44 persze egy párhuzamos univerzumba, nemitt.

több mint 5 éve
Fournette egy túlértékelt egyenes vonalú futó. Nem látom miért lett volna rá szükség.

Hétvégén bejelentik valamikor, hogy Trubisky a kezdő QB. Nincsen nagyon kételyem, hogy nem így lesz. Nem hinném, hogy ez edzői döntés lenne, sokkal inkább egy szervezeti döntés. Eleget láttunk a srácból, hogy tudjuk, hogy alkalmatlan. Foles se jobb, de ő legalább csereként már bizonyított.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Bár Vegas a Bearsnek adta a legjobb oddsokat, hogy claimelitek Fournettet(végül senki se tette), Nagy azt mondta, nem akarjátok őt leigazolni. Pedig még Foles és A-Rob is ismeri.

iktriad
Jó nagy balfasz, de mind1, lehet amúgy is inkább tampába ment volna (meg is értem)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bár Vegas a Bearsnek adta a legjobb oddsokat, hogy claimelitek Fournettet(végül senki se tette), Nagy azt mondta, nem akarjátok őt leigazolni. Pedig még Foles és A-Rob is ismeri.
több mint 5 éve
Ha Trubisky jobb lett volna csak egy picivel is, már most GM nyomásra bejelentették volna, hogy ő kezd. Ez mutatja, hogy Trubisky nem jobb, mint Foles, sőt ahogy a beatwriterek is írták, inkább Foles volt jobb, ha szűken is.

Közben a Vikings megszerezte Ngakuet. Elég olcsón. Hunter túlsó felére egy legit Speed rusher. Elég vad. S Odenigbo is ott van rotációban. Szép move a Vikingstól.
több mint 5 éve
Nagy dilemma...

iktriad
Várható volt...

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagy dilemma...
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 934
2-4 hétről írnak, bár tippre az ágyék több lesz.

Mai edzést a játékosok bojkottálják.
Minden politikai állásfoglalás mellőzését kérem. Nekem is megvan a véleményem az egészről.
tüsi91
Igen tegnap még 4-8 hetet írtak ma már csak 2-4. Reméljük az utóbbi valósul meg...
 twitter.com/rapsheet/status/1298998741660205056?s=21
Tomcsik
Freeman elerheto lenne meg. Talan olcson alairna. Nem bannam egy evre.
több mint 5 éve

Minden politikai állásfoglalás mellőzését kérem. Nekem is megvan a véleményem az egészről.
tüsi91
Igen tegnap még 4-8 hetet írtak ma már csak 2-4. Reméljük az utóbbi valósul meg...
 twitter.com/rapsheet/status/1298998741660205056?s=21

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Fasza. Montgomery lesérült. Ágyék sérülés. Várhatóan 4-8 hét kihagyás...
Tomcsik
Itt a videó az esetről.
több mint 5 éve
Fasza. Montgomery lesérült. Ágyék sérülés. Várhatóan 4-8 hét kihagyás...

több mint 5 éve
Cairo Santos a fedélzeten.

iktriad
A siker kulcsa: Minél több ex jax játékost a fedélzetre!
hpeter93
Cairo Santos sose volt a jagsnél. 😉
iktriad
Dehogynem, a Titans színeiben 2019.09.19-én egy 20-7-es vereséggel távozott is az Everbank Fieldről. 😊
empty taxi
Milyen feledékeny vagyok. 😊 Ez esetben remélem hasonló emlékei lesznek az ősszel is, ha itt ő lesz a kicker. 😊
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

iktriad
hpeter93
iktriad
Dehogynem, a Titans színeiben 2019.09.19-én egy 20-7-es vereséggel távozott is az Everbank Fieldről. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

iktriad
hpeter93
több mint 5 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

iktriad

több mint 5 éve
több mint 5 éve
YIKES
több mint 5 éve
Rodney Adams WR a mi kedvünkért visszatért a visszavonulásból. Hát nem egy Gronk a csávó. Pályára nem lépett még a ligában, posztját tekintve elkapó. Nem igazán látom, hogy hol lenne helye egyébként, mindegy.

Azt mondta a DB edző, hogy Skrine a szélén is bevethető a pályának, ha a szükség úgy hozza. Vagy előre tolt ékként is.
több mint 5 éve
Szerintem, ha Foles beválik (értsd nem sérül le hamar, illetve Trubisky nem tudja leváltani), akkor lesz szezon, ha nem akkor tök mindegy és a vezetőség megy a kukába. Az előbbi esetben sem biztos a PO. Nagy utolsó (előtti?) esélye is, én remélem megragadja. Baszki ez az ember támadógurunak volt/van elkönyvelve, talán a szöszivel kapott egy olyan irányítót, akivel valamit meg tud mutatni ebből.
Ha Trubisky pályára kerül kezdőként, akkor futunk őrült módon, gondolom abban már senki sem bízik, hogy eltalál egy tőle 5 yardra lévő embert, aki ugyanolyan színű mezben van.....

A csoport is érdekes. Sajtéknál nem túl jó most a hangulat, de Rodgers-szel én nem írnám le őket így sem, Detroitban is hinta van az edző segge alatt, a Vikings szerintem a legerősebb, de ők is inkonzisztensek.

Hajrá Bad Bones!