Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Na hivatalos.....Örülnék a LaCanfora-féle jóslatnak: kis Shanahan OC (ha az öreg jönne, még jobb lenne), Allen DC....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Nem Fox lesz az, akivel SB-t nyer a Bears, de ő ki fogja mozdítani a csapatot ebből az egészen szánalmas jellegből. Én jobb edzőnek tartom, mint Loviet, de valahogy ő is az a karakter, hogy ejj csak egy pici hiányzott. Végül is ebbe nőttünk bele. 😊 Estére összedobok egy listát kikkel dolgozott együtt eddig, amikor HC volt.LOL, Mike Nolant is bedobták DC-nek, hát ha ő lenne, akkor visszavonok mindent, amit Foxról írtam.
több mint 10 éve
Még nem hivatalos egyébként.Steznekem ez már hogy az nfl.com lehozza hogy megállapodtak a felek elég bizonyíték, a tegnapinak még nem igazán mertem hinni ennek sokkal inkább.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Még nem hivatalos egyébként.
több mint 10 éve
Legalább a szín maradt Foxnak:Kék és narancssárga 😀 (igen Republic 😀)
több mint 10 éve
John Fox will be the first HC The Bears have hired with previous HC experience since Paddy Driscoll in 1956, who was a "player coach" in 20s.baggioomg, ez azért érdekes adat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
John Fox will be the first HC The Bears have hired with previous HC experience since Paddy Driscoll in 1956, who was a "player coach" in 20s.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor most már betehetem 😉Késön értem haza 😕
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
végre hivatalos. Szerintem a legjobb jelöltet sikerült behúzni a lehetséges edzők közül, remélem sikerül helyreráznia a D-t és az O-t meg jó kezekben tartja majd. A védelemből nagyon gyorsan egy komoly passrush-sal bíró alakulatot kell faragni mert Rodgerst csak úgy lehet megverni ha van rajta nyomás.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Oké, csak várunk a hivatalosra....most már eléggé tuti....Foxnak én örülök....lehet, hogy nem nyerünk vele SB-t, de most igazából arra van szükségünk, hogy ezt a talicskányi fost csapattá rendezze valaki....ezt pedig már kétszer megtette HC-ként....harmadik évében a Carolinanál és a Denvernél is SB-be ment....nem azt mondom, hogy nálunk is ez lesz (mondjuk jó lenne), de már többször láthattuk, hogy szutyokból komoly csapatot kreál....ez a legfontosabb....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Na lehozta az nfl.com is. Csak egy 20 órával a cbs után. Jobb később, mint soha 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Még mindig nem jelentette senki a CBS-en kívül, hogy Fox lenne a HC. "Csak" addig jutottak, hogy Pace valószínűleg Denverben van Fox miatt.vandeminekŐk is Jason Cole-ra hivatkoznak.
több mint 10 éve
Még mindig nem jelentette senki a CBS-en kívül, hogy Fox lenne a HC. "Csak" addig jutottak, hogy Pace valószínűleg Denverben van Fox miatt.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
igen, ezért van ott a nagy mosolyjel 😉jó, úgy tűnik megjöttek az infók...most már tuti hogy Fox a befutóAzt tudod, hogy a wikipediát az szerkeszti aki akarja? 😀tenorx
már a wiki-n is be van írva a csapat 😀
en.wikipedia.org/wiki/John_Fox_%28American_football%29Klaci79
több mint 10 éve
jó, úgy tűnik megjöttek az infók...most már tuti hogy Fox a befutóAzt tudod, hogy a wikipediát az szerkeszti aki akarja? 😀
már a wiki-n is be van írva a csapat 😀
en.wikipedia.org/wiki/John_Fox_%28American_football%29Klaci79
több mint 10 éve
jó, úgy tűnik megjöttek az infók...most már tuti hogy Fox a befutómár a wiki-n is be van írva a csapat 😀
en.wikipedia.org/wiki/John_Fox_%28American_football%29
több mint 10 éve
Bob Pompeani @KDPomp 38m38 minutes agoReport: Bears to hire John Fox as head coach via @cbssports
több mint 10 éve
Én sem találtam eddig sehol semmit. Nem bánnám ha igaz lenne, mert ha nem Quinn, akkor azt hiszem ő legjobb választás. Főleg ha összehozná azt az OC -DC párost amit vízionáltam...érdekes mert egy nfl vagy bears honlap sem írja még, nem hiszem h hivatalos lenne egyelőre.davemayercbs hozta le...csak nem beszélnek hülyeségetKlaci79Gratulálok az HC-hez...Fox nyert...Klaci79nem találtam még semmi hivatalosat ami ezt megerősítette volna, te igen?davemayer
több mint 10 éve
a honlapon fog lejönni utoljára...addigra már mindenki tud róla mire ott megjelenik...csodálkozom én is, hogy nem ettől zeng a ház, mert ilyesmivel a cbs nem szokott viccelniérdekes mert egy nfl vagy bears honlap sem írja még, nem hiszem h hivatalos lenne egyelőre.davemayercbs hozta le...csak nem beszélnek hülyeségetKlaci79Gratulálok az HC-hez...Fox nyert...Klaci79nem találtam még semmi hivatalosat ami ezt megerősítette volna, te igen?davemayer
több mint 10 éve
érdekes mert egy nfl vagy bears honlap sem írja még, nem hiszem h hivatalos lenne egyelőre.cbs hozta le...csak nem beszélnek hülyeségetKlaci79Gratulálok az HC-hez...Fox nyert...Klaci79nem találtam még semmi hivatalosat ami ezt megerősítette volna, te igen?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
cbs hozta le...csak nem beszélnek hülyeségetGratulálok az HC-hez...Fox nyert...Klaci79nem találtam még semmi hivatalosat ami ezt megerősítette volna, te igen?davemayer
több mint 10 éve
Gratulálok az HC-hez...Fox nyert...Klaci79nem találtam még semmi hivatalosat ami ezt megerősítette volna, te igen?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Gratulálok az HC-hez...Fox nyert...
több mint 10 éve
ma van Fox interjún a Halas Hallban, állítólag közel a megegyezés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

dande