Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 197
Hopp Gase mégse 49ers most azt írják Tomsula lesz a befutó....

több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nos kis összefoglaló.
Bowles ment a Jetshez DC-nek viszi magával az egyik segítőjét a Cardsból.
Rexi Buffalo és viszi magával DC-nek a Jetses cimbit így Schwartz szabad lett...
Gase 99% 49ers emiatt Fangio lehet lép...
JDR megy a Raidershez...
Aki még játszik nállunk az Quinn, Fox és Austin...
Nekem még mindig Quinn lenne a zsánerem, de ha nem jön össze, akkor egy Fox HC kis Shany OC és Schwartz DC kombót is el tudnám fogadni... Esetleg ha Fangio lépne őt is el tudnám képzelni DC-nek, bár ő a 3-4 et preferálja + Schwartz jobban ismeri a csoport ellenfeleket...Tomcsik
Quinn-t az Atlantához mondják nagyon(persze ez lehet kacsa) Austin és Fox közül egyértelműen Fox.
Shany OC Schwartz DC nagyon jó lenne.

több mint 10 éve
Nos kis összefoglaló.
Bowles ment a Jetshez DC-nek viszi magával az egyik segítőjét a Cardsból.
Rexi Buffalo és viszi magával DC-nek a Jetses cimbit így Schwartz szabad lett...
Gase 99% 49ers emiatt Fangio lehet lép...
JDR megy a Raidershez...
Aki még játszik nállunk az Quinn, Fox és Austin...
Nekem még mindig Quinn lenne a zsánerem, de ha nem jön össze, akkor egy Fox HC kis Shany OC és Schwartz DC kombót is el tudnám fogadni... Esetleg ha Fangio lépne őt is el tudnám képzelni DC-nek, bár ő a 3-4 et preferálja + Schwartz jobban ismeri a csoport ellenfeleket...

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jason La Canfora @JasonLaCanfora
Lions DC Teryl Austin completing his visit with the Bears and is set to speak to the Falcons tomorrow. Remains very much in the mix

1. interjúra jön hozzátok Austin v 2.-ra?empty taxi
Első interjú volt. Eddig mindenkivel csak egyszer beszéltünk, közülük Bowles már elkelt.
Fox holnap jön interjúra. (Austin és Marrone volt tegnap). Én nem vagyok nagy rajongója Foxnak, de megbarátkozok ezzel a gondolattal viszonylag könnyen. Kis Shannyt hozná OC-nak, én ennek is örülnék. Amit a Browns játszott azt kellene nekünk is, csak ugye Hoyerrel tartósan sikert nem lehet elérni. 7-8 meccsig így is pöpecül ment elkapók nélkül is. DC tán Dennis Allen vagy del Rio, ha nem megy a Raidershez.
több mint 10 éve
Bowlest vitte a Jets...ennyit arról hogy Quinnt összeboronálták velük. Azt hiszem a Jetsnek ez jó döntés volt.Quinnt most nagyon az Atlantához mondják, hozzánk meg Foxot...remélem ez is csak kacsa. Quinn HC egy Schwartz DC kombóban elég ütős lenne szerintem. Ex Lions HC-ként jól ismeri is a csoportot... Már csak jó OC kéne... Na de persze ez nem így megy 😊

több mint 10 éve
Schwartz elment a Billstől. Én DC-nek el tudnám képzelni nállunk...Tomcsik
Az bizony nagyon jó volna. 😀

több mint 10 éve
Schwartz elment a Billstől. Én DC-nek el tudnám képzelni nállunk...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Jason La Canfora @JasonLaCanfora
Lions DC Teryl Austin completing his visit with the Bears and is set to speak to the Falcons tomorrow. Remains very much in the mix

1. interjúra jön hozzátok Austin v 2.-ra?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 848 — Deion Sanders for president!
az ESPN szerint Fox tart a szeles városba interjúraKlaci79
Amint megérkezett Cutler meg mehet vissza a repcsivel... 😀😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 868 — Jó ötletnek tűnt!
én Annyit olvastam Quinn-röl Hogy SB végéig nemfog dönteni sehova, lehet interjura se mehet. Addigra meg sztem elkell többi edző. Mindegy akkor marad Trashman:d.d. Tökölödjünk,ugyse lesz itt semmi jo((,csoda várás pejcce. Foxnak szar volt tavalyi éve?,tdcsucsokkal. Leszarom milyen playoff mérlege. Elösször bekéne jutni nem??, Papiron nálunk se rossz támadosor,sztem tudna belöle vmit csinálni.

Manager már van egyáltalán?Gyuri34
A packers elleni meccs után interjúzhat azokkal, ahol már megvolt az 1. találkozás

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kevin Turks nevű pók, aki közel 15 éve szerepel a Bears fizetési listáján különbözőpozícióban, most ki lett rúgva, mint pro personnel director. Ha csak egy hangyafasznyi köze volt az elmúlt pár évek igazolásaihoz, távollétével máris sikeresebb lett a franchise. Itt utalnék vissza egy Greg Gabriel nevű nímandra, aki majd egy évtizedig volt nálunk olyan kurva sikeres, hogy most valami blogger/megmondóember, aki szerint Ballard (neki köszönhetjük 10 év alatt Nathan Vashert, ez megér egy GM pozit szerintem) nagyon keményen megmondta a magáét, és elmondta, hogy milyen átalakításokat akar, de ez nem tetszett a vezetőségnek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
én Annyit olvastam Quinn-röl Hogy SB végéig nemfog dönteni sehova, lehet interjura se mehet. Addigra meg sztem elkell többi edző. Mindegy akkor marad Trashman:d.d. Tökölödjünk,ugyse lesz itt semmi jo((,csoda várás pejcce. Foxnak szar volt tavalyi éve?,tdcsucsokkal. Leszarom milyen playoff mérlege. Elösször bekéne jutni nem??, Papiron nálunk se rossz támadosor,sztem tudna belöle vmit csinálni.

Manager már van egyáltalán?
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
az ESPN szerint Fox tart a szeles városba interjúra
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Remélem hétfőn már fogadhatjátok Quinn-t interjúra 😊.
Elég informálatlan vagyok a dolgokban, Quinn-t csak a média szele hozta eddig erre, vagy volt valódi, hivatalos hír is a megkeresésére?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én még mindig Quinn-t akarom

Fiatal, tehetséges ért a D hez. Ha Ryan, Shanahan nem kell akkor Fox se jöjjön.

Én egy új embert akarok, akit bedobnak a mély vízbe, hozni egy öreget, csak biztonsági megoldás, én abból nem kérek köszönöm.

több mint 10 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Fox? Ne vicceljünk már... Akkor már inkább jöjjön Marrone... Ugyanott lennénk mint Lovieval...

több mint 10 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Remélem Jön Fox, hozzánk)
több mint 10 éve
 www.csnchicago.com/bears/bears-hoke-tucker-play-lsu-defensive-coordinator-job

Bye-Bye Tucker

több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊Bear
Ám ő sem tűnik nekem egy győztes típusnak, de tény, hogy HC-nek a személyisége kiváló, ami a legfontosabb.tüsi91
Valóban nem nyert még SB-t, de két különböző csapattal is bejutott a döntőbe...plusz egy NFC-döntő....szerintem ide egy ilyen kaliberű ember kell HC-nek.....sokkal inkább, mint egy lutri fiatal koordinátor....(az is bejöhet, de általában betli...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊Bear
Ám ő sem tűnik nekem egy győztes típusnak, de tény, hogy HC-nek a személyisége kiváló, ami a legfontosabb.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Chris Mortensen ‏@mortreport 2 p2 perccel ezelőtt
Yes, Bears will interview John Fox. It’s a logical pairing but not automatic, per sources.
Bővebben:  espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/12159337/john-fox-interview-chicago-bears-vacancy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Most, hogy a Denver lépett, nálam az elsőszámú jelölt John Fox....a csávó egy ravasz róka... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Szerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....
2 csop. győzelemből az egyik akkor, amikor "zseniális" QB volt Indyben....a másik akkor, amikor Luck újonc volt.....különben nem értek a Colts közelébe....sajnálom, de nem értek egyet....nekem nem kellene HC-nek....Bear
Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...Tomcsik
Quinnt már gyak. összeboronálták a Jets-el....Bear
Ja minket meg Ballardal meg Taubbal...

több mint 10 éve
Szerintem pedig pont amiatt igaz, mert egy erős középcsapat szintjéről soha nem mozdult el a Texans....ez független a DC/OC-kérdéstől....amikor kellett volna, nem jött össze....nálunk éppen a SpecC. volt zseniális....
2 csop. győzelemből az egyik akkor, amikor "zseniális" QB volt Indyben....a másik akkor, amikor Luck újonc volt.....különben nem értek a Colts közelébe....sajnálom, de nem értek egyet....nekem nem kellene HC-nek....Bear
Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...Tomcsik
Quinnt már gyak. összeboronálták a Jets-el....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Én is így látom. OC nakvegèsz jó, de HC-nak... Igaz voltak jó évei a Texansal, bejutott a PO -ba Yatessel... De az a csoport... Abban az évben a Colts 1/1-re ment... A Texans se előtte se azóta meg sem közelítette a Luck vezette Coltsot...Nem azt mondom, hogy a legrosszabb döntés lenne, de én még mindig Quinnt favorizálom a legjobban...