BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Na most van az, hogy a magam fajta átlag ember nem tudja kinek higgyek a "szakértőknek" akik szerint Webb és Bushrod egy szint, vagy az itteni fórumozóknak.

ESPN analyst Todd McShay has chosen the Bears' selection of Minnesota safety Brock Vereen in the fourth round as the best pick by any NFC North team in the draft.

Teljes cikk:http://www.chicagobears.com/news/article-1/McShay-Vereen-best-NFC-North-pick/1b610380-734c-40a3-8a97-5cf41f973d26

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Annyira rühellem, amikor egy DB ezen a szinten se tud lerázni magáról egy WR blokkot, hogy az hihetetlen. És ezt a csávót rakjuk be safetybe? Hát akkor egy NFL tight end biztos nem tudja bedarálni, ha lehozzák a boxba!

A másik, a 2012es Sutton vs 2013as Sutton : a 2012es Sutton biza elég súlytalan volt futásnál. Elég a Cal, vagy az Oregon St. elleni meccseket megnézni. Kicsit benne volt a Melton, ha elkapta a snap pillanatát, akkor TFL, ha nem, akkor felborították. 2013-ban komolyat fejlődött ezen a téren, és biztos nem 20 kiló háj miatt. Viszont a pass rush alábbhagyott. Egy 2 éves projekt a srác, de szinte minden DT-ről ez lemondható.füligjimmy
Ezért a srácért nem is értem miért tradeltek vissza 4. körre egy dolog jó benne mégpedig hogy a leggyorsabb S volt az egész drafton, kb ennyi. Lettek volna jobbak is 5. körben trade nélkül is. Na de valamit lát benne a stáb ( Mekiben is láttak 😀 ).Sutton 285-290 körül lesz szezon kezdetre 2012 olyan vsgy jobb teljesítményt nyújtott, mint Donald, remélem ő naguon beválik. Fergusont egyre jobban megértem. Akartak egy benga hústornyot. Hageman kiment. Nix térdében nem bíztak az idei sérüléshullámot látván így igazából csak Ferguson maradt. Sose lesz egy nagy pass rusher, de futás ellen illetve összenyomni a zsebet és nyomàst generálni jó lesz...

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Annyira rühellem, amikor egy DB ezen a szinten se tud lerázni magáról egy WR blokkot, hogy az hihetetlen. És ezt a csávót rakjuk be safetybe? Hát akkor egy NFL tight end biztos nem tudja bedarálni, ha lehozzák a boxba!

A másik, a 2012es Sutton vs 2013as Sutton : a 2012es Sutton biza elég súlytalan volt futásnál. Elég a Cal, vagy az Oregon St. elleni meccseket megnézni. Kicsit benne volt a Melton, ha elkapta a snap pillanatát, akkor TFL, ha nem, akkor felborították. 2013-ban komolyat fejlődött ezen a téren, és biztos nem 20 kiló háj miatt. Viszont a pass rush alábbhagyott. Egy 2 éves projekt a srác, de szinte minden DT-ről ez lemondható.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Úgy nagyjából néztem még decemberben a Minnesota - Syracuse bowl meccset, elsősorban Hageman miatt. Akkor nem tűnt fel Vereen. Hála a jutubnak azonban rövid videó van az összes playről, ami Vereen fenn volt. S nem csodálkozom utólag sem, hogy nem tűnt ki a srác.

Vereen vs Syracuse:  www.youtube.com/watch?v=Rp2uU_KWZ6g

Vereen vs Iowa:  www.youtube.com/watch?v=Opk8yJZ2MnU

A csávó inkább man* coverben áll fel, mintsem zónázik, és persze ne döntsünk két meccs összevágott videója alapján, de legalább ad valami támpontot. S hát ezek alapján fogalmam sincs, hogy a gyerek hogyan ért 4/31-et, s el nem tudom képzelni, hogy Contet még csak meg is szorítsa a TC-ben...
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lattimore velünk is tárgyalt, de a Bears több aláíráspénzt adott.Bazzani
Na mit mondtam! Szereted a Bears? Nem. És ha megfizetem?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Lattimore velünk is tárgyalt, de a Bears több aláíráspénzt adott.

több mint 11 éve
South Florida linebacker DeDe Lattimore has also agreed to terms with the Bears.

Szedjük a szemetet ahogy nézem.

több mint 11 éve
Fales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dande
Cutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka
Semmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...Bear
meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀shawnka
Fales egy 6. körös irányító, akiknek 90%-a semmire nem viszi. 😊. Ne misztifikáljuk túl, a srác non BSC konferenciából jön, kis csapatból, még ha van is tehetség a csávóban. Ha nem lenne ki sem választották volna. Ha faragnak belőle egy tisztességes backupot már megérte. De rohadtul meglepődnék ha TC végére beelőzné Palmert.

Sutton csere 4-3-as UT lesz Ratliff mögött, míg Ferguson Paeaval és Collinssal küzd majd az "NT" posztért. Sutton szerintem jó lesz, figyelnek a súlyára, az alapok pedig adottak. Olyan dolgokat tud, ami adottság és nem tanulás kérdése. Dolgozni kell vele és a legjobb esetben húztunk egy Donaldot két körrel lejjebb.

Lynch-csel én is kíváncsi vagyok mit kezdenek, nem lepne meg, ha pár trükkös játék is bekerülne a playbookba legalább TC idejére, de inkább fogadok arra, hogy nem éli meg az 53-as rostert, mint igen.
több mint 11 éve
The Bears are signing LB Tana Patrick of Alabama to a free agent contract. Source said he is receiving a $750k signing bonus.

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
Én area leszek kiváncsi Suttont kitatarozzák-e a szezonra, ha igen és a 2012 formáját vagy jobbat hoz akkor lehet még jobban is jártunk vele, mint Donaldal jártunk volna...

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Cutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka
meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀shawnka
Szerintem nem fogják még odaengedni, de persze attól függ, mit domborít....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Lynch, az NIU QB-ja elvileg nem irányítónak jön....Trestman meggyőzte, hogy jöjjön ide, mert rengeteg ötlete van vele kapcsolatban....MRI-nek a futási képessége tetszik....na erre a kísérletre is kíváncsi leszek....Bear
Olyasmit mint amit a jags csinált Shoelace-el simán ki lehet belőle hozni... Tud szaladni a gyerek, meglátjuk lesz-e rá szükség...

több mint 11 éve
Semmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Cutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.
több mint 11 éve
Meglepne, ha Allen LDE lenne ott ahol Houston RDEulpianus
Ez egyérelmű, sztem csak elírás, Allen RDE, az biztos....

Kíváncsi vagyok, Jones-szal mit akarnak kezdeni....
Lynch, az NIU QB-ja elvileg nem irányítónak jön....Trestman meggyőzte, hogy jöjjön ide, mert rengeteg ötlete van vele kapcsolatban....MRI-nek a futási képessége tetszik....na erre a kísérletre is kíváncsi leszek....

No.1. Bears
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Meglepne, ha Allen LDE lenne ott ahol Houston RDE

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha jól számolok most valami ilyesmi lehet a kezdőnk D-ben a cseréket nem mertem megkockáztatni.

CB Tillman,Jennigs NCB:Frey/Fuller RDE:Allen DT:Ferguson/Ratliff DT:Sutton/Paea LDE: Houston LOLB:Bostic/Mcclelin MLB: DJ Williams ROLB:Briggs FS:Conte SS:Mundy

több mint 11 éve
Két új UDFA:

Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin

Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.tüsi91
Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.Bazzani
A wisconsini támadófalemberekkel kapcsolatban én picit szkeptikus lettem Carimi óta. Főleg runblockban jók a Badgersnél, mint sem pass protectionben.tüsi91
Ráadásul a fickó, aki miatt ilyen jól volt a Wisconsin-fal, már évek óta nincs ott...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Két új UDFA:

Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin

Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.tüsi91
Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.Bazzani
A wisconsini támadófalemberekkel kapcsolatban én picit szkeptikus lettem Carimi óta. Főleg runblockban jók a Badgersnél, mint sem pass protectionben.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Két új UDFA:

Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin

Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.

több mint 11 éve
Két új UDFA:

Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin

Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.
több mint 11 éve
Sutton 2012-es videói már egészen mást mutatnak, mint az ideiek....ilyen 3techet szeretnék látni:
(Elég sok missed tackle-t csinál, de ez coachable)

Missouri ellen:
 www.youtube.com/watch?v=8CgTpdpCymw

Arizona ellen:
 www.youtube.com/watch?v=EDDdUFynMsY

USC ellen:
 www.youtube.com/watch?v=nJVj7R3MBBU

Oregon State ellen:
 www.youtube.com/watch?v=dS3Ibe_SMFk

Colorado ellen:
 www.youtube.com/watch?v=K_JXv6Fs5BM

Cal ellen:
 www.youtube.com/watch?v=qqVd5vsvmWk

Navy ellen:
 www.youtube.com/watch?v=KDjiMhZ1vbM

No.1. Bears
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 203 — Bears & Illinois fan
Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmy
Csak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!
Így van, sőt Harrison UDFA volt és kétszeres SB győztes, vaó!

Ha már trollolo, akkor nekünk az is jó, ha Allenből lesz az SB MVP.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png