Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Henry Melton - DL - Cowboys

Cowboys agreed to terms with DT Henry Melton, formerly of the Bears.

😕HanSolo
Azzal a szerződéssel elég baráti a Dallasnak. Ennyit mi is adtunk volna neki. Nagyon nem akart maradni.

Így akkor jó lenne, ha WootWoot urat addig amíg nem kell senkinek gyorsan visszahoznánk.vandeminek
Én azt gondolom (gondoltam), hogy MRI a dallasi pénznél még egy (kicsive)l többet is adott volna neki.
Nem tudom miért, de nem akart Medve maradni.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

😕HanSolo
Azzal a szerződéssel elég baráti a Dallasnak. Ennyit mi is adtunk volna neki. Nagyon nem akart maradni.

Így akkor jó lenne, ha WootWoot urat addig amíg nem kell senkinek gyorsan visszahoznánk.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651

😕
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
NFL transaction notice says #Bears have terminated contract of WR Earl Bennett

Goodbye Earl.

Izzy 955 000 dollár. Azaz vet. min. cap hit 570 000. Tillman szerződését is jól csinálták meg. Max 3,25, de mindenféle bónuszokkal.

Az tényleg komoly, hogy a mi D játékosaink sehova nem kellenek. Egyedül Melton az, aki vizitált már 5 városban, aztán sehol sem írt alá. Wright, Wootton, Anderson senkinek sem kell. Ahogyan Hester sem, de ez nem hiszem, hogy meglepő. Bennettre kíváncsi leszek mennyire kapkodnak. Pl. Panthers, ahol jelenleg nincs elkapó.

Steltz's one-year deal is for the veteran minimum of $730,000, He can also earn another $65,000 in roster bonuses.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Mundy, MD Jennings, Steltz, McCray.

ST emberek S pozicióba.... na ezt nevezem kukázásnak... Steltz tényleg kirobbanthatatlan...
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az elpusztíthatatlan

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Camp body-k, ST emberek.

#Bears have agreed to terms on 1-year contracts with safeties Craig Steltz and Danny McCray, who played for Cowboys.

A szőke herceg.
több mint 11 éve
Izzy. 😊. A kedvenc játékosom volt, míg nem elment a Lionsba. Nem elit semmiben sem, de lelkes, megbízható, igazán jó iparos, aki semmi csinnadrattával tette a dolgát, ha kellett endként, ha kellett tackleként. Nem mellesleg emberileg is egy nagyon normális figura.

E. Bennettet sajnálom. Bennem erősen élnek azok az idők, mikor messiásként fogadtuk az éppen aktuális sérüléséből való visszatéréskor, mert ő számított az egyetlen olyan embernek a Knox, Hester, Roy Williams, Sanzenbakker pöcsöm tudja emberek között, akik el tudták kapni a labdát. Weemsnek semmi haszna.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
majd hozunk vkit a draftról hátsó körből, aki még visszahordani is tud....... Hester-Bennett egyben....soma80
Ez oké, csak vannak olyan pontjai a meccseknek, amikor nem szeretnék egy tizenkilenc éves srácra bízni dolgokat. Ha lesz értelme ennek a spórolásnak, akkor oké. Amúgy lövésem sincs, hogy ennek most miért kéne örülni.füligjimmy
amit a fent említett duó letett az elmúlt két évben a csapatnál, az egy nagy rakás sz... ennyit meg fog tudni csinálni a Hixon-Wilson-vki a draftról trió is jóval olcsóbban, amúgy pedig ameddig Marshall és Jeffrey nem sérül le úgy sem érdekel különösebben ki a 3.számú WR, tavaly sem zavartak e túl sok vizet az ezen poszton játszók...soma80
Szerintem az egy rohadtul alulértékelt tulajdonság egy elkapónál, hogy nem csinál semmit egész meccsen, csak blokkol (méghozzá jól), majd miután egész meccsen jegelték, a negyedik negyedben 3&medium szituban ráhívják a játékot, és megoldja. Amikor a Saints ellen negyedik kísérletre elejtette, én is kiejtettem a kezemből a poharat, olyan ritkán lehetett tőle ekkora hibát látni. De nyilván lehet jobbat találni (ennyiért nem feltétlenül), és nyilván el lehet költeni 2.5 milliót értelmesebben, csak akkor találjanak jobbat, és költsék el értelmesebben.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
majd hozunk vkit a draftról hátsó körből, aki még visszahordani is tud....... Hester-Bennett egyben....soma80
Ez oké, csak vannak olyan pontjai a meccseknek, amikor nem szeretnék egy tizenkilenc éves srácra bízni dolgokat. Ha lesz értelme ennek a spórolásnak, akkor oké. Amúgy lövésem sincs, hogy ennek most miért kéne örülni.füligjimmy
amit a fent említett duó letett az elmúlt két évben a csapatnál, az egy nagy rakás sz... ennyit meg fog tudni csinálni a Hixon-Wilson-vki a draftról trió is jóval olcsóbban, amúgy pedig ameddig Marshall és Jeffrey nem sérül le úgy sem érdekel különösebben ki a 3.számú WR, tavaly sem zavartak e túl sok vizet az ezen poszton játszók...
több mint 11 éve
Ez oké, csak vannak olyan pontjai a meccseknek, amikor nem szeretnék egy tizenkilenc éves srácra bízni dolgokat. Ha lesz értelme ennek a spórolásnak, akkor oké. Amúgy lövésem sincs, hogy ennek most miért kéne örülni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem jön neki össze az élet. Mire kap egy értelmes edzőt, kihagyta az előszezont, visszahordóként pedig sose tudták használni. Weemset hamarabb lapátra tettem volna, de ez az én nézetem. Viszont ha Weems is megy, akkor azért Wilson kevés. Hixon várható teljesítménye nulla, nem is számolom. Nem mintha Weems bármi értékelhetőt nyújtana akkor, ha maarad. Szóval Earl kivágva, 2,5 millió megspórolva, de kell a helyére valaki. Izzyt meg szeretjük.füligjimmy
majd hozunk vkit a draftról hátsó körből, aki még visszahordani is tud....... Hester-Bennett egyben....
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem jön neki össze az élet. Mire kap egy értelmes edzőt, kihagyta az előszezont, visszahordóként pedig sose tudták használni. Weemset hamarabb lapátra tettem volna, de ez az én nézetem. Viszont ha Weems is megy, akkor azért Wilson kevés. Hixon várható teljesítménye nulla, nem is számolom. Nem mintha Weems bármi értékelhetőt nyújtana akkor, ha maarad. Szóval Earl kivágva, 2,5 millió megspórolva, de kell a helyére valaki. Izzyt meg szeretjük.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Izzy-nek tavaly még örültem volna, most már nem, a detroitban rotációba nem fért be, persze ott elit emberek vannak de akkor is.Melton meg nem tudom mit képzel, hogy mert volt egy jó szezonja mindenki őt akarja egy ekkora sérülés után?

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears WR Earl Bennett declines pay cut and is expected to be released, per sources

Eddig minden papírforma... már csak Meltont kéne visszahozni

2013 7th round draft pick Marquess Wilson has emerged as the #Bears No. 3 WR, per sources

több mint 11 éve
Another homecoming: Bears agree to terms with DL Israel Idonije, per league source.

Veteránminimumhoz közeli összegért gondolom... kispadra jó lesz.

CB, LB, DT posztra még jöhetne egy nagyobb név..... mondjuk DT posztra Melton, bár ő már egy egész turnét tart most az országon keresztül! 😊
több mint 11 éve
Jelenleg ki kezdene Conte mellett mundy vagy md jennings és ki nez ki nickelnek?hpeter93
Frey a nickel, és Mundy kezd.

Az, hogy se Steltz, se Wright még egy minimumos szerződést se tudott összekaparni, azt is mutatja, hogy az általunk jó ST játékosoknak tartottak valójában nem is annyira jók.

Remélem Melton -> Vikings.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Jelenleg ki kezdene Conte mellett mundy vagy md jennings és ki nez ki nickelnek?

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Izzy volt viziten. Szerintem már le van kettyenve, a Lionsban még rotációba sem igen fért oda.tüsi91
Csak megmutatták neki az új Halas Hallt XD

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Izzy volt viziten. Szerintem már le van kettyenve, a Lionsban még rotációba sem igen fért oda.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 913 — Deion Sanders for president!
Source: Julius Peppers has agreed to terms with the Green Bay Packers on a 3-year deal.

Filed to ESPN: Agent Carl Carey adds Julius Peppers' 3-year deal to Green Bay is "for $30M max, $7.5M guaranteed & $8.5M in tot 1st yr sal."

Jobban örültem volna, ha az AFC-be megy. Elég jó szerződésnek tűnik ez így. 8,5 milliót még ér, bár 34 évesen most először fog 3-4-ben játszani. Igaz talán van annyi rutinja már, hogy simán megoldja a 3-4 DE posztot.tüsi91
+ 1 pikantéria az idei Bears - Packers meccsekre

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Azz
Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmy
Ám legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.

Matthews 5-6 blokkolatlan sacket csinál szezononként. Egyszerűen otthagyják. Valószínűleg nem azért, mert elfelejtik, hanem mert a Capers playbook tele van meglepetésekkel, mint Tréfitörp dobozai. 34 one gap séma, vagy 43 one gap séma, hát nem tudom, hogy mitől lenne számára nagy cucc megtanulni a különbséget.

Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.füligjimmy
Bízom benne, hogy Matthews elé teszik be, 2 ilyen sack gyáros a gyenge oldalra mindig jól jön. Kicsit fel kell görögnie és gyorsabbá tenni a játékát, robbanékonnyá, persze ez 34évesen nehéz, de szerintem 2 jó év még lehet benne. (legalábbis remélem). És ismerve Ted Thompson FA inaktivitását örülök hogy elhoztuk. Azzal viszont nem vitatkozom, hogy ti Houstonnal jobban jártatok.balazs799
Én abban bízom,hogy hatalmas csalódást fog kelteni nálatok! 😀
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmy
Ám legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.

Matthews 5-6 blokkolatlan sacket csinál szezononként. Egyszerűen otthagyják. Valószínűleg nem azért, mert elfelejtik, hanem mert a Capers playbook tele van meglepetésekkel, mint Tréfitörp dobozai. 34 one gap séma, vagy 43 one gap séma, hát nem tudom, hogy mitől lenne számára nagy cucc megtanulni a különbséget.

Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.füligjimmy
Bízom benne, hogy Matthews elé teszik be, 2 ilyen sack gyáros a gyenge oldalra mindig jól jön. Kicsit fel kell görögnie és gyorsabbá tenni a játékát, robbanékonnyá, persze ez 34évesen nehéz, de szerintem 2 jó év még lehet benne. (legalábbis remélem). És ismerve Ted Thompson FA inaktivitását örülök hogy elhoztuk. Azzal viszont nem vitatkozom, hogy ti Houstonnal jobban jártatok.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ez igaz volt. Volt. Jelenleg viszont nem olyan játékos, aki köré egy védelmet lehet vagy kell építeni.
Lehet, hogy lesz 10 sackje, de az - ahogy írod - a Capers-séma miatt lesz, nem azért, mert Pep megtáltosodik.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
A segítségeteket kérném, hogy honnan tudnék letölteni a tavalyi idényből Bears meccseket ( nem vagyok regisztrálva Game Pass-re). Ilyen esős vasárnapi napon jó hasznomra lenne.

Köszönöm a válaszokat előre is.Toto21
Torrent? Nekem megvan az összes meccs a múlt szezonból, csak Londonban élek szóval kiírás postázgatás stb. De ncore-n fennt van minden meccsünk 😊...