NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 598
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Én már semmin sem lepődök meg.
Mondjuk szerintem is alá fog írni Miami-ben.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én már semmin sem lepődök meg.Mondjuk szerintem is alá fog írni Miami-ben.
több mint 13 éve
Ez addig szép story amíg a Miami rá nem kúrja a tag-et.meglepődnék ha tag-elnék.
Onnantól hívogathatja Marshall.Bazzani
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Ez addig szép story amíg a Miami rá nem kúrja a tag-et.15 milliót Ross nem fog neki kifizetni. Fogadok veled egy Boci csokiba, hogy vagy aláír egy hosszútávút, vagy elengedik, de nem fog taggel játszani a szezonban.
Onnantól hívogathatja Marshall.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ez addig szép story amíg a Miami rá nem kúrja a tag-et.Onnantól hívogathatja Marshall.
több mint 13 éve
Deeeehogy link, úgy pörög a Giants D mindig, hogy ihaj 😀 Vele úgy képzelem el, hogy elkaristolnánk a szezonban, lenulláznák a Patriotsot, utána 20 ponttal kikapunk a Jaguarstól. De a rájátszásban inkább ő álljon a kormánynál.Perry link, mint a véreshurka! A legjobb Cover 2-es DC, de néha borzasztóan nem készül fel!Byrd valszeg nem marad!Helmut ZimmerByrd jól teszi, ha elhúz a fenébe. De egy petákot nem költenék a védelemre. Melton újraigazolása se lesz népünnepély. Plusz ha repül Big Love, valszeg a faterját is kirúgják, és azért ezeket a személyes kapcsolatokat se lehet hanyagolni. Mondjuk ha Fewell jönne....füligjimmy
Byrd simán elfér nálatok! Mikor volt a legjobb? Perry alatt! Mekkora reunion lenne! 😊Helmut Zimmer
Theo sztem egy változatos blitzeket kedvelő 3-4 csapatnak ér első kört. Elsőkörös LB-t nem is tudom, padoztatott e valaha valaki. Elsőkörös játékost nem is szoktak. Urlacher kifújt, szép volt, jó volt, köszi a halakat. Hány rájátszásmeccset nyertünk miatta ebben a 12 évben? Vagy 2005-ben, amikor az év védője volt?
Cutler a rádióműsorában asszonta, ő és Marshall beszélgettek erről, és simán bevállalnának valami fizetéscsökkentést, ha ezzel el lehet hozni Longot. Mert ugye nyerni akarnak. Mennyit? Hááát, 10 %-ot... Azért Marshall felemeli a telót, szia Jake, ugyan hideg van, de én karrierszezont produkáltam. Long-Warmack, egyből jobban érezném magam. Valszeg álom, de Cutlerről se hittük, hogy elhozzák, MArshall derült égből seggberúgás, szóval miért ne?
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha valami folytán Teo jönne, egyből kezdene (max SLBbe). De nem gondolom, hogy a mai ligában egy belső linebacker lenne a legnagyobb need. Az első körbe, ami nem OL az böszmeség. Esetleg Eifert még, de TE-t tudsz később is húzni bőven.Urlacher ha marad még egy évet rosszabb nagyon nem lehet. A fiatalok idén jó tapasztalatot gyűjtenek. Paea, Wootton, McClellinnek ez volt az első szezonja. Egy-két veterán marad, max kiegészíted vkivel FA piacról. Secondaryben safetyk adottak, a két CB mögé kellene valaki. Tillman és Jennings szerződése is lejár 2014ben, lehet nem marad mindkettő. Haydent láttuk vasárnap.
Ennek a draftnak az O-ról kell szólnia. Idén sem a defensen mentek el a meccsek.
Idénre a needek: OT, G/C, TE, backup CB.
több mint 13 éve
A mi drafjainknál nem reálisan kell gondolkozni, úgyhogy én is azt teszem 😀Ezt én értem. Csak hozol padozni valakit egy évig a védelembe, amikor az OL olyan, hogy az irányítódra életbiztosítást kell kötni? Nem egy hanem 5 új ember kellene oda. És akkor még a TE posztotokról nem is szóltam.BazzaniNem akarok hozzáértőnek tűnni, mert nem is vagyok az.Eleinte Teo pad, aztán szépen fokozatosan átvenné a Nagy Kopasz helyét.proki
De Teo-nak állítólag gondjai lesznek a sebességével a felmérőkön. Ugyanígy járt anno Maualuga és Highsmith is akik első kör elejére voltak jósolva aztán csúsztak bőven. Teo aligha csúszik ki az első körből, de annyira nem biztos az a top10. Mondjuk én imádom a játékát.
De akkor mi lenne Urlacher-el? Padozna mögötte Teo? Vagy fordítva? Egyikse túl jó megoldás.Bazzani
több mint 13 éve
Ezt én értem. Csak hozol padozni valakit egy évig a védelembe, amikor az OL olyan, hogy az irányítódra életbiztosítást kell kötni? Nem egy hanem 5 új ember kellene oda. És akkor még a TE posztotokról nem is szóltam.Nem akarok hozzáértőnek tűnni, mert nem is vagyok az.Eleinte Teo pad, aztán szépen fokozatosan átvenné a Nagy Kopasz helyét.proki
De Teo-nak állítólag gondjai lesznek a sebességével a felmérőkön. Ugyanígy járt anno Maualuga és Highsmith is akik első kör elejére voltak jósolva aztán csúsztak bőven. Teo aligha csúszik ki az első körből, de annyira nem biztos az a top10. Mondjuk én imádom a játékát.
De akkor mi lenne Urlacher-el? Padozna mögötte Teo? Vagy fordítva? Egyikse túl jó megoldás.Bazzani
több mint 13 éve
Nem akarok hozzáértőnek tűnni, mert nem is vagyok az.Eleinte Teo pad, aztán szépen fokozatosan átvenné a Nagy Kopasz helyét.
több mint 13 éve
De akkor mi lenne Urlacher-el? Padozna mögötte Teo? Vagy fordítva? Egyikse túl jó megoldás.BazzaniHa egyáltalán lesz jövőre Urlacher... 50-50 hogy vagy marad vagy máshol játszik/visszavonul. Nagy változások lesznek következő szezontól úgy gondolom.

több mint 13 éve
Perry link, mint a véreshurka! A legjobb Cover 2-es DC, de néha borzasztóan nem készül fel!Byrd valszeg nem marad!Helmut ZimmerByrd jól teszi, ha elhúz a fenébe. De egy petákot nem költenék a védelemre. Melton újraigazolása se lesz népünnepély. Plusz ha repül Big Love, valszeg a faterját is kirúgják, és azért ezeket a személyes kapcsolatokat se lehet hanyagolni. Mondjuk ha Fewell jönne....füligjimmy
Byrd simán elfér nálatok! Mikor volt a legjobb? Perry alatt! Mekkora reunion lenne! 😊
több mint 13 éve
Nem akarok hozzáértőnek tűnni, mert nem is vagyok az.De Teo-nak állítólag gondjai lesznek a sebességével a felmérőkön. Ugyanígy járt anno Maualuga és Highsmith is akik első kör elejére voltak jósolva aztán csúsztak bőven. Teo aligha csúszik ki az első körből, de annyira nem biztos az a top10. Mondjuk én imádom a játékát.
De akkor mi lenne Urlacher-el? Padozna mögötte Teo? Vagy fordítva? Egyikse túl jó megoldás.
több mint 13 éve
NFL power rankingjében még mindig a 10.ek vagyunk, az is egy csoda... Egyszer mi is túlfizethetnénk 1-2 jó T-t vagy G-t, egye fene. Első kör Teo nálam még mindig, csak azt nem tudom, hogy oldjuk meg.
több mint 13 éve
Ha Long kimegy a piacra akkor valaki brutálisan túl fogja fizetni.Gondolom minden vágya, hogy ebben a falban játszon.
Ha fogadni kellene akkor nem húztok első körben OLbe. 😊
több mint 13 éve
Byrd valszeg nem marad!Helmut ZimmerByrd jól teszi, ha elhúz a fenébe. De egy petákot nem költenék a védelemre. Melton újraigazolása se lesz népünnepély. Plusz ha repül Big Love, valszeg a faterját is kirúgják, és azért ezeket a személyes kapcsolatokat se lehet hanyagolni. Mondjuk ha Fewell jönne....
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Byrd valszeg nem marad!
több mint 13 éve
Én nem gondolnám, hogy Longot kiengedik a piacra. Smith egy elfogadható RT lenne nekünk sztem.Bevallom, én már a FA piacot nézegetem, be is írom a targeteimet: Cook TE, Andre Smith T, Umenyiora DE, Byrd SprokiAndre Smith??? A dagi még a ligában van? De miért ő, amikor valószínűleg ott lesz Jake Long is? Igaz, hogy sérülések is gyötrik, és most asszongyák nincs olyan jó éve, és el fog kérni 5 év 60 milliót zokszó nélkül, mégis inkkább őt hoznám. Bár engem simán meg lehet győzni arról, hogy 5 új ember kell. Jó lesz az OL class (most is az volt), de szabadügynökök se ártanak. Mondjuk jó falat nem lehet építeni 1 év alatt, kérdezd a kínaiakat. Cap alatt lesz vagy 20-30 millió. Persze ott van Lach szerződése, aki most ugye picit beleszellentett a nulláslisztbe. Nem nagyon, épp csak annyira, hogy érezhető legyen.
www.cbssports.com/nfl/blog/nfl-rapidreports/21414043/brian-urlacher-rips-bears-fans-media-for-criticizing-lovie-smithfüligjimmy
több mint 13 éve
Bevallom, én már a FA piacot nézegetem, be is írom a targeteimet: Cook TE, Andre Smith T, Umenyiora DE, Byrd SprokiAndre Smith??? A dagi még a ligában van? De miért ő, amikor valószínűleg ott lesz Jake Long is? Igaz, hogy sérülések is gyötrik, és most asszongyák nincs olyan jó éve, és el fog kérni 5 év 60 milliót zokszó nélkül, mégis inkkább őt hoznám. Bár engem simán meg lehet győzni arról, hogy 5 új ember kell. Jó lesz az OL class (most is az volt), de szabadügynökök se ártanak. Mondjuk jó falat nem lehet építeni 1 év alatt, kérdezd a kínaiakat. Cap alatt lesz vagy 20-30 millió. Persze ott van Lach szerződése, aki most ugye picit beleszellentett a nulláslisztbe. Nem nagyon, épp csak annyira, hogy érezhető legyen.
www.cbssports.com/nfl/blog/nfl-rapidreports/21414043/brian-urlacher-rips-bears-fans-media-for-criticizing-lovie-smith
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bevallom, én már a FA piacot nézegetem, be is írom a targeteimet: Cook TE, Andre Smith T, Umenyiora DE, Byrd S
több mint 13 éve
Toeiana IR. Helyére Cory Brandon (OT) jött fel a Practice squadból. S állítólag Kahlil Bell is vissza lesz igazolva, mert Bush sem egészséges. Hétvégén ugyan sérülten beöltözött, de pályán nem volt fenn.
több mint 13 éve
No changes on the #Bears' coaching staff, according to Lovie Smith.Szép volt, amíg tartott. Ahhoz képest, hogy a védőknél gyakrabban váltogatta a segédedzőket, mint más a gatyáit...
Lovie Smith era 2004-2012. RIPDelete
Helmut: most hogy így mondod, legalább építene egy támadófalat, és elkezdenénk Fortét sokkal okosabban használni. Cutler lehet megdöntené Favre rekordjait, már ami az eladott labdákat illeti, de rosszabb nem lenne. Gondolom a Hox ellenit láttad, az még egy tisztességesen összerakott meccs volt.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
No changes on the #Bears' coaching staff, according to Lovie Smith. Lovie Smith era 2004-2012. RIP

több mint 13 éve
Csengéli kell nektek!Úgyis szeretitek a nálunk levitézlett embereket. Vigyétek Linehant HC-nak.BazzaniAzért az elmúlt 3 évben Marinéni keze alatt megtáltosodott a védelem. Szóval jöhet Linehan is, a legrosszabb, ami történhet, hogy Cutler is passzol ijedtében vagy 4500 yardot. füligjimmy
Nem passzolna Jay 4500 yardot, de sokkal izgalmasabb lenne minden meccs! 😊 😊 😊 Ja nem mert Jay karja erős, szóval akár még működhetne is a spread!
több mint 13 éve
Most még mögöttünk van a Giants, de én úgy néztem, hogy ha ők is, és mi is nyerjük a két meccset, akkor már előttünk lesznek. Gondolom azért, mert ha több 10-6-os csapat van, akkor ott már más tiebreaker van érvényben. Valaki tudja esetleg, hogy lenne ez?prokiigen, én tudom.😛
azért olyan rossz most a giants, mert csak 3.ak a csoportban, és ez a legfontosabb breaker; de az utolsó hétre ha mind2-őt nyerik biztosan másodikak lesznek, és az első megy a kiemelésbe, és ők pedig a WC helyre pályáznak! tehát az nfc-s tibreaker számít, és az viszont nagyon erős nekik.
bízom benne érthetően fogalmaztam😀
szerk. azért lehetnek másodikak, mert lesz dallas-redskins utolsó héten
de ugye ehhez pontot kéne majd szerezniük egy meccsen, nehéz ügy ez😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!