NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tice az interjújában kiemelte, mennyire fontos olyan elkapót szerezni, aki megnyeri a párharca nagy részét. A tegnapi meccsek után ez nem is lehet kérdéses többé. Ezzel a felismeréssel csak 4 évvel vagyunk elmaradva, de jobb későn, mint kés nélkül.

“Details are the key. We need to detail everything out. Have a play for every situation. And have a way to get out of all bad plays.”
Ez nagyon bántja a szememet. Nincs is annál jobb, mintha a DC-k ingujjból lehívnak ellened egy meccet, mert neked minden szituációra megvan a játékod. :/ Epekedve várom, ki lesz a passzkoordinátor.Óóóó, legyen Koetter, mami, legyen Koetter. Ők ketten sikert sikerre halmoztak a Jaguarsnál.füligjimmy
Na, visszakerestem ezt az interjút. Ez eddig a legalja. Ron Turner ásott egy kurva nagy gödröt, abba Tice még turkál egy kicsit. Megnéztem a meccs vágott verzióját, szerintem a pályán lévő 11 emberből hatnak maximum sejtései vannak, mi fog történni. Cutler nem állt meg a lábán 2 másodpercre se. MEgértem, hogy inkább szteppel párat, jobban jár, de hogy megint nem volt konzisztens 3-5 yardos passzjáték??? Ezzel a támadófallal mi a túrót akarsz? Nyomnak négyen, néha csak hárman, protban van 6, végezd el a matekot. De legalább elég lenne csak két embert duplázni!!! Jeffery-bírók, hát igen, érdekes volt, az tény. Drake talán nem tanította meg, hogy ne nyújtsa ki a karját SOHA!!! Ha nem ér hozzá, akkor se!! Miért tudta Shields állandóan megragadni a mezét? Mert tudta hova fordul, bazzeg!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Arizona, Detroit. Vikingsnél Houston, green bay. Mi 7, ők 6. helyen. Most úgy azt mondanám egy karnyújtásra van csak a PO, de mán minek...Delete
Jobban megnézve nekem az jött ki, hogy még 2 győzelemmel sem nagyon lenne meg a PO. Mert a Giants nyer kettőt sztem, a Hawks meg 1et tuti megnyer. És ha négy 10-6-os csapat lesz, akkor abból nem mi jönnénk ki jól...proki
A Giants egyelőre mögöttünk van, miénk a tie beaker (nem t'om hogyan, nfl.com), Vikingeknek kellene 1x kikapni, nekünk kettőt nyerni. Erre mondják a középszerű újságírók, hogy a sorsunk nem a saját kezünkben van.

Nekem kedvencem Fewell, bár most ugye... bízok MRI-ben (még nincs itt elég ideje ahhoz, hogy lemondjak róla), hogy kiválasztja a megfelelő embert. De lehet parázni, azért Rivera, Shurmur, mittomén, szóval vannak szar edzők a ligában dögivel. Egyetemről nem hiszem, hogy keresnének. Ez egy veterán keret, jó védelem, jó ST, alulteljesítő offense, playmakerek azért vannak. Ezt a sémát kell tovább vinni, ha nem tesszük, az a "fürdővízzel gyereket is" esete nálam. Gus Bradley? Bár inkább hozzuk az elérhető legjobbat, ő meg hadd csinálja, ahogy neki jólesik? Rick Dennison túl egyszerű megoldás lennefüligjimmy
Most még mögöttünk van a Giants, de én úgy néztem, hogy ha ők is, és mi is nyerjük a két meccset, akkor már előttünk lesznek. Gondolom azért, mert ha több 10-6-os csapat van, akkor ott már más tiebreaker van érvényben. Valaki tudja esetleg, hogy lenne ez?
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Úgyis szeretitek a nálunk levitézlett embereket. Vigyétek Linehant HC-nak.Bazzani
Azért az elmúlt 3 évben Marinéni keze alatt megtáltosodott a védelem. Szóval jöhet Linehan is, a legrosszabb, ami történhet, hogy Cutler is passzol ijedtében vagy 4500 yardot.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Úgyis szeretitek a nálunk levitézlett embereket. Vigyétek Linehant HC-nak.

több mint 13 éve
Arizona, Detroit. Vikingsnél Houston, green bay. Mi 7, ők 6. helyen. Most úgy azt mondanám egy karnyújtásra van csak a PO, de mán minek...Delete
Jobban megnézve nekem az jött ki, hogy még 2 győzelemmel sem nagyon lenne meg a PO. Mert a Giants nyer kettőt sztem, a Hawks meg 1et tuti megnyer. És ha négy 10-6-os csapat lesz, akkor abból nem mi jönnénk ki jól...proki
A Giants egyelőre mögöttünk van, miénk a tie beaker (nem t'om hogyan, nfl.com), Vikingeknek kellene 1x kikapni, nekünk kettőt nyerni. Erre mondják a középszerű újságírók, hogy a sorsunk nem a saját kezünkben van.

Nekem kedvencem Fewell, bár most ugye... bízok MRI-ben (még nincs itt elég ideje ahhoz, hogy lemondjak róla), hogy kiválasztja a megfelelő embert. De lehet parázni, azért Rivera, Shurmur, mittomén, szóval vannak szar edzők a ligában dögivel. Egyetemről nem hiszem, hogy keresnének. Ez egy veterán keret, jó védelem, jó ST, alulteljesítő offense, playmakerek azért vannak. Ezt a sémát kell tovább vinni, ha nem tesszük, az a "fürdővízzel gyereket is" esete nálam. Gus Bradley? Bár inkább hozzuk az elérhető legjobbat, ő meg hadd csinálja, ahogy neki jólesik? Rick Dennison túl egyszerű megoldás lenne

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jobban megnézve nekem az jött ki, hogy még 2 győzelemmel sem nagyon lenne meg a PO. Mert a Giants nyer kettőt sztem, a Hawks meg 1et tuti megnyer. És ha négy 10-6-os csapat lesz, akkor abból nem mi jönnénk ki jól...
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Van olyan ember aki jövőre jöhetne HC, OC-nak? Valaki olyan aki nem csak egy szükségmegoldás, hanem valaki olyan akinek tényleg vannak elképzelései?
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azon filóztam, hogy vajon a tavalyi szezon vége volt-e a nehezebben elviselhető vagy ez?
Tavaly a liga tán legjobb formában lévő csapata voltál. Verted a Phillyt MNF-en idegenben 30 pontot szerezve, úgy elverted utána a Lionst, míg jég a határt, az offensenek semmi különöset nem kellett csinálnia. Utána úgy verted meg a Chargerst 31 pontot szerezve, hogy a D nagyon gyengén játszott. Álltál 7-3al, jött a sorsolás könnyű része: Oakland, Kansas, Denver, Seahawks, Packers, Vikings. Aligha nem ez 4-2 simán lett volna Cutlerral. S mentél volna a Giantshez a WC körben.

De az idei meltdown? Éles meccsen 30,31 pont? Ha megszorozzuk 2vel... vagy többel.

Az év közepén már ment a zúgolódás, hogy miért nincs még új szerződése Big Lovenak... Az ő regnálásának 2 mérkőzés múlva véget kell érnie, bármi is legyen az eredmény a Cardinals és a Lions ellen.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Azt hiszem egy Bears drukker ne építsen a draftra, ne számolgasson hogy hány vereség kell, mi 1/1-re is egy megbízható, jobb puntert húznánk...

Amit tüsi írt az sokkal érdekesebb, hogy a jövő évi sorsolást hogy befolyásolhatja a mostani 2 meccs, ez inkább felkeltette az érdeklődésemet.

Mondjuk azt az égést nem szeretném hogy ettől a Cardinalstól kikapjunk, de hát ki vagyok én hogy győzelmet várok ettől a csapattól? 20 pontot szerezni egy meccsen, ez ám a mérce...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Nyerni kell , tovább kell jutni!! Így igaz, nem előny a draft szempontjából annyira az a két hely. Ilyen alapon tudatosan bukni kellett volna az összes meccsünket, hogy 1/1-esek legyünk...
több mint 13 éve
Kicsit utánanéztem. Ha zakózunk kétszer, a konferenciából beelőzhet még a Cowboys, Giants. Beelőzhet még a Jets, Dolphins, a Vasassal, de velük szemben sztem mi nyerjük a tiebreakert. Reálisan nézve max. 2 helyet léphetünk előre 2 zakóval. Extrém esetben 1 győzelem is rájátszást érhet.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha bejutsz, akkor megérdemelted. Én még nem láttam csapatot érdemtelenül rájátszásba jutni. A két vereséggel se kerülnék a drafton sokkal feljebb, ennyi csapatot 8-6os mérleggel, ez valami rekord lehet, de utána már "szakadék". Ha Lovie Smith akar még kezdeni valamit a karrierjével, Tice-t most teszi lapátra, az utolsó két meccsen Bates hívja a játékot. Nem fogja megtenni. Nagyon úgy néz ki, az állásába kerülhet.

dave: gondoltam egy bazmegolás, meg egy vizespólós videó között beszúrok valami értelmiségi megnyilvánulást és lenyúltam a haverom örökbecsűjét. Pedig nincs közöm az Orbán-kormányhoz, nagyon nehezen, de plagizálás nélkül végeztem el az egyetemet is. Ettől mondjuk még nem lettem értelmiségi

- Abe Simpson
több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Az eszem tudja, hogy hülyeség, mert jobb lenne a draft szempontjából két L, de én akkor is bízok, jó lenne a Po-ban látni a csapatot. Elkeserítő volt az utóbbi három meccs.
több mint 13 éve
Érdekesen változik a szurkoló lélektana, amíg tegnap estig óriási várakozás töltött el, hogy most ha nyerünk, meg nyerni kellene...

Hát mától a cél két vereség, lehetőleg két offensive blowouttal. A POhoz minimum két győzelem kell. A Lions megmutatta, hogyan kell kikapni a Cardinalstól, remélem nekünk is összejön. Most már nem akarok PO-t, legyen tisztogatás, ez már a prioritás.
Két vereséggel amúgy is sokkal jobb helyről draftolnál. Elkerülnéd jövőre a Seahawkst és a Saintset, helyettük Rams és Bucs lenne.

Roppant csalódott vagyok és nem azért, mert kikaptunk, hanem azért, mert megint a szokásos módon tettük ezt a Packers ellen.
több mint 13 éve
Apám, itt milyen optimista emberek vannak. Lovie és Jay is kb azt mondta, hogy semmi baj, van még 2 meccsünk, amit megnyerünk. Egyszerű ez, ezek szerint, csak mi vagyunk ilyen finnyásak...
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Arizona, Detroit. Vikingsnél Houston, green bay. Mi 7, ők 6. helyen. Most úgy azt mondanám egy karnyújtásra van csak a PO, de mán minek...

több mint 13 éve
Sic transit gloria mundi, hogy egy kicsit műveltnek tűnjek. füligjimmy
az ilyen ez a c'est la vie jobb volt jimmy 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Marshall enyhén kiakadt. Nem bírja elviselni a vereséget, nagyon úgy tűnik. Amikor nem szedi a gyógyszereit, kipofozza a kocsmából a népeket, meg összeszurkálják egymást az asszonnyal, de jólesik a drukkernek látni, hogy legalább annyira megviseli, mint mondjuk minket. Mondjuk én nem sírok, a magyar-jugó meccsen kiszáradtak a könnyeim. Mondjuk azon inkább röhögtem.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/z1ahrvcmhkn6whyvrtww
Brandon Marshall upset by Chicago Bears' latest loss
Brandon Marshall couldn't contain his emotions after a frustrating Sunday loss to the Green Bay Packers put the Chicago Bears on the verge of another late-season collapse.

Nem hiszem, hogy Tice már hétfőn pakol, de hogy ő már nem marad, az is biztos. Mondjuk csoda kéne, mert nagyon úgy alakul, hogy 10 győzelem se lenne elég. Sic transit gloria mundi, hogy egy kicsit műveltnek tűnjek.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Dave:

Az a baj, hogy Cutler nem csak akkor hibázik, mikor pressure van rajta. Ezért nem elit irányító. Mindig benne van egy hiba.
Amúgy azt viszont nem lehet megkérdőjelezni, hogy nélküle itt sem lenne az O. De valahogy idén sok a hiba, tavalyhoz képest. Bates munkájának gyümölcse nem igazán látszik. Bár szerintem sok beleszólása nincs az ügyekbe.

Azért Martz remélem van annyira kárörvendő, hogy röhög az offense láttán. Neki volt egy Knoxa, meg egy Roy Williamse.tüsi91
Nincs semmi, ami konziztens. Ez nem ott van, az nem kapja el. Egy iránytó elenged 35 passzt, abból 15 rossz. Vagy nincs ott az elkapó, vagy nem védik meg, vagy elejtik, vagy simán elrontja. Ha ebből a 15 rossz passzból megmentenek neki bravúrral ötöt, már 25/35 a mérlege. Ha a dobószázalékot nézed, 59, és 62% között a különbség nagyjából 1 sikeres passz 1 meccsen. Marshallnak oda tudja dobni, a többieknek nem. Mert nincs bizalom a társakban, nincs bizalom a rendszerben.füligjimmy
S akkor tavaly ezek szerint volt? Mert Cutlert látva igen. S akkor megint ott vagyunk, hogy Martz >>> Tice.tüsi91
Martz sokkal nagyobb koponya, csak nem lehet elviselni. Kombinálod Cutlerrel, hát nem egy egészséges munkakapcsolat. De ő pontosan tudta, hogy például Kellen Davis, és Haine mekkora nulla. Nem most, amikor mindenki számára nyilvánvaló, hanem 2011 júliusában. Nála Haine nem irányító, és ő nem volt hajlnadó sémát Davis/Olsen köré tervezni. Egyelőre nem cáfol rá senki. És az első 10 meccsen tavaly letudtuk a sorsoás nehezebb részét, plusz a védelem messze nem volt ilyen domináns. De valaki(k)nek mennie kellett. Ahogy egy havaerom szokta mondani, ilyen ezt a c'est la vie.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Dave:

Az a baj, hogy Cutler nem csak akkor hibázik, mikor pressure van rajta. Ezért nem elit irányító. Mindig benne van egy hiba.
Amúgy azt viszont nem lehet megkérdőjelezni, hogy nélküle itt sem lenne az O. De valahogy idén sok a hiba, tavalyhoz képest. Bates munkájának gyümölcse nem igazán látszik. Bár szerintem sok beleszólása nincs az ügyekbe.

Azért Martz remélem van annyira kárörvendő, hogy röhög az offense láttán. Neki volt egy Knoxa, meg egy Roy Williamse.tüsi91
Nincs semmi, ami konziztens. Ez nem ott van, az nem kapja el. Egy iránytó elenged 35 passzt, abból 15 rossz. Vagy nincs ott az elkapó, vagy nem védik meg, vagy elejtik, vagy simán elrontja. Ha ebből a 15 rossz passzból megmentenek neki bravúrral ötöt, már 25/35 a mérlege. Ha a dobószázalékot nézed, 59, és 62% között a különbség nagyjából 1 sikeres passz 1 meccsen. Marshallnak oda tudja dobni, a többieknek nem. Mert nincs bizalom a társakban, nincs bizalom a rendszerben.füligjimmy
S akkor tavaly ezek szerint volt? Mert Cutlert látva igen. S akkor megint ott vagyunk, hogy Martz >>> Tice.
több mint 13 éve
Dave:

Nincs semmi, ami konziztens. Ez nem ott van, az nem kapja el. Egy iránytó elenged 35 passzt, abból 15 rossz. Vagy nincs ott az elkapó, vagy nem védik meg, vagy elejtik, vagy simán elrontja. Ha ebből a 15 rossz passzból megmentenek neki bravúrral ötöt, már 25/35 a mérlege. Ha a dobószázalékot nézed, 59, és 62% között a különbség nagyjából 1 sikeres passz 1 meccsen. Marshallnak oda tudja dobni, a többieknek nem. Mert nincs bizalom a társakban, nincs bizalom a rendszerben.

Cutler soha nm lesz Hall of Fame. Soha. Nem is fogják jelölni. De vettünk egy 4000+yardos irányítót, és ennyit hozunk ki belőle 5 év alatt. Lovie Smith a Chicago Bears 3. legsikeresebb edzője. Mennie kell.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Dave:

Azért Martz remélem van annyira kárörvendő, hogy röhög az offense láttán. Neki volt egy Knoxa, meg egy Roy Williamse.
több mint 13 éve
Áááááá, Süsü, ezt így neeeeeeee!!!! Gyerekek is olvassák!!!füligjimmy
sztem is töröld.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Áááááá, Süsü, ezt így neeeeeeee!!!! Gyerekek is olvassák!!!

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Oké, hogy a fal az minősíthetetlen, de Cutler összes hibáját, ami van szép számmal, azokat nem lehet mind rákenni valakire. Múlt héten szörnyen túl dobta Marshallt, most egy miscommunication Hesterrel, nem tudjuk ki hibázott. Vélhetően Cutler. De ha megnézed a passzait. Kicsit hosszabb, rövidebb. Borzalmas. Te is tudod, hogy imádom a csávót, de sajnos kódolva van benne a hiba.
Persze az első az lenne, hogy falat teszel eléje. Ezt az építkezést 2009ben megkellett volna kezdeni.tüsi91
ezek a hibák amiket írsz teljesen jogosak, a kérdés hogy mi szüli ezeket. Lehet hogy köze van hozzá ahhoz hogy 2szer annyi ütést kap legalább mint egy átlagos QB az NFL-ben pedig sztem elég mobilisnak minősül. Azt hiszem abban kiegyezhetünk hogy sok QB már otthon enné a tejbepapit ha ilyen védelmet kap. A hibái mellett nem szabad elmenni de azt is észre kel venni például hogy mit hozott ki idén Marshallból úgy hogy mindig védekeztek rajta - persze ez Marshall zsenije is de azért kell egy QB is hozzá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal