NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...soma80Én? Mikor? 😀 Én se merem felvállalni 😛

több mint 13 éve
A legutóbbi két meccsről a vastaggal kiemelt rész megfelelő jellemzés. 😀 😀Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.
soma80
De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
picidzé
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.
soma80
De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.csi77Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Mostani meccsen kiderül, h a srácok mennyire akarják Loviet és csapatát jövőre is edzőjüknek tudni...
több mint 13 éve
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
#Bears LB Geno Hayes, RB Michael Bush and DT Matt Toeaina will be questionable.Ők kérdésesek, szóval szerintem össze lesznek toldozva-foltozva vasárnapra.
több mint 13 éve
Ó baze...nem tesz jót a vizsgaidőszak a memóriámnak... 😀
több mint 13 éve
Dcsicsak: Hester már a Vikings ellen is játszott... Anyáztuk is lendületesen.Bennett out, hát ennek nem örülök. Vélhetően a Packers ugyanúgy végig duplázza Marshallt, mint ősszel. Akkor szinte tökéletesen csinálták, igaz BM kezében maradt egy TD így is.
AJ-n sok múlhat, a Vikings ellen nem mondom, hogy elment rajta, de vastagon benne volt a vereségbe. Maradt Hester, Weems. Hester sohasem volt jó elkapó, de pár éve legalább voltak jó meccsei... Persze egy TE sem ártana, de hát van Davis.
A kulcskérdés, hogy tudsz-e végre konstansan futni. Használd Fortet, tömd labdával, a csávó elkapni is tud, jöjjön Bush, daráljunk. Cutler is ki tudja milyen állapotba van.
Melton hiánya azért gáz, mert ő szinte az egyetlen, aki belülről nyomást tud gyakorolni az irányítóra. Paeatól én többet vártam, többiek jó munkásemberek. Remélem legalább a Packers nem fut keresztül rajtunk.
Jones, Cobb, Jennings. Tillman OK, Hayden... pfff hát jó matchup a Packersnek.
Safety meg van 3 a rosteren...
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?dcsicsakRemélem igen, mert hiába szar idén, akkor sincs már ép kézláb elkapó a csapatban.
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?
több mint 13 éve
Tim Jennings, Earl Bennett, Brian Urlacher all ruled out for Sunday.#Bears DT Henry Melton and DE Shea McClellin will both be listed as doubtful for Sunday.
Szép. Mind a Front seven, mind a secondary elég szegényes lesz...
több mint 13 éve
Köszönöm Tüsi,de azt írja ki a linkre kattintva,hogy hibás paraméter. :/Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?SüsüMint mindennek ennek is van saját topikja: bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.
Na még 48 óratüsi91
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?SüsüMint mindennek ennek is van saját topikja: bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.
Na még 48 óra
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?
több mint 13 éve
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.tüsi91anfernee? Ő nagyon eltűnt.

több mint 13 éve
magyarmedve.blogspot.hu/Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.Magyarmedve?Ez vmi szurkolói oldal?Megsasolnám ha az.laccoo74
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.
A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.tüsi91
több mint 13 éve
Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.Magyarmedve?Ez vmi szurkolói oldal?Megsasolnám ha az.
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.
A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.tüsi91
több mint 13 éve
Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.
A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.
több mint 13 éve
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊)
több mint 13 éve
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam.
több mint 13 éve
Höhh. Az oké, hogy nem olyan súlyos a sérülése, mint az NFC döntőn volt (az second grade volt: egyrészt nem tudom ez mit jelent, másrészt a mostaninál meg nem írták). Vajon Lovie most, hogy szikrázik már a ház szembemegy a filozófiájával? Sérült vagy --> nem játszol. Játszani fog szerintem ez aligha kérdéses. Egyszerűen Lovienak is túl nagy a tét már.
Amúgy Spencer lesz a bal oldali guard... Bennett vélhetően nem játszik. Csórikámtól nagy szezont vártam, hát mit ne mondjak: majd jövőre. Mindig csak jövőre. Már valami Forte traderől is susmognak a nagy okosok a vízen túl.
több mint 13 éve
fasza, pár találkozás pakolós barátaival és megint nézhetjük az oldalvonalnál 😕faszán kinyírjuk itt az évek során ezt a csávót.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egyébként van olyan érzésem, hogy most ez a 2 vereség és teljesen jogos fika áradat, a Packers ellen évek óta tartó szopóroller összerázza a csapatot. Ezen a meccsen sokan az állásukért fognak játszani vagy éppen coachingolni. Hazai pályán biztos pokoli jó hangulat lesz, s a szurkerek sokat segítenek majd a csapatnak. Óriási a tétje a meccsnek, de ez motiválóan kell, hogy hasson.Szép lenne... de valahogy ez nem jellemző ránk... Én nagy égést várok. De inkább neked legyen igazad, ugye.
Nem szoktam ilyet írni meccs előtt, de most nyerni fogunk. Aztán lehet nagyot koppanok.tüsi91

több mint 13 éve
Egyébként van olyan érzésem, hogy most ez a 2 vereség és teljesen jogos fika áradat, a Packers ellen évek óta tartó szopóroller összerázza a csapatot. Ezen a meccsen sokan az állásukért fognak játszani vagy éppen coachingolni. Hazai pályán biztos pokoli jó hangulat lesz, s a szurkerek sokat segítenek majd a csapatnak. Óriási a tétje a meccsnek, de ez motiválóan kell, hogy hasson.én is pont a fent leírtaktól tartok. sajnos nekünk eredmények szempontjából nem megy rosszul, a mutatott játék viszont elég kevés..
Nem szoktam ilyet írni meccs előtt, de most nyerni fogunk. Aztán lehet nagyot koppanok.tüsi91