NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...soma80
Én? Mikor? 😀 Én se merem felvállalni 😛

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...
soma80
Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.

De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
picidzé
A legutóbbi két meccsről a vastaggal kiemelt rész megfelelő jellemzés. 😀 😀
több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...
soma80
Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.

De az én koromban már néha keverem a dolgokat.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74
Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.csi77

Mostani meccsen kiderül, h a srácok mennyire akarják Loviet és csapatát jövőre is edzőjüknek tudni...
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74
Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
#Bears LB Geno Hayes, RB Michael Bush and DT Matt Toeaina will be questionable.

Ők kérdésesek, szóval szerintem össze lesznek toldozva-foltozva vasárnapra.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ó baze...nem tesz jót a vizsgaidőszak a memóriámnak... 😀
több mint 13 éve
Dcsicsak: Hester már a Vikings ellen is játszott... Anyáztuk is lendületesen.

Bennett out, hát ennek nem örülök. Vélhetően a Packers ugyanúgy végig duplázza Marshallt, mint ősszel. Akkor szinte tökéletesen csinálták, igaz BM kezében maradt egy TD így is.
AJ-n sok múlhat, a Vikings ellen nem mondom, hogy elment rajta, de vastagon benne volt a vereségbe. Maradt Hester, Weems. Hester sohasem volt jó elkapó, de pár éve legalább voltak jó meccsei... Persze egy TE sem ártana, de hát van Davis.
A kulcskérdés, hogy tudsz-e végre konstansan futni. Használd Fortet, tömd labdával, a csávó elkapni is tud, jöjjön Bush, daráljunk. Cutler is ki tudja milyen állapotba van.

Melton hiánya azért gáz, mert ő szinte az egyetlen, aki belülről nyomást tud gyakorolni az irányítóra. Paeatól én többet vártam, többiek jó munkásemberek. Remélem legalább a Packers nem fut keresztül rajtunk.

Jones, Cobb, Jennings. Tillman OK, Hayden... pfff hát jó matchup a Packersnek.

Safety meg van 3 a rosteren...
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?dcsicsak
Remélem igen, mert hiába szar idén, akkor sincs már ép kézláb elkapó a csapatban.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?
több mint 13 éve
Tim Jennings, Earl Bennett, Brian Urlacher all ruled out for Sunday.

#Bears DT Henry Melton and DE Shea McClellin will both be listed as doubtful for Sunday.

Szép. Mind a Front seven, mind a secondary elég szegényes lesz...
több mint 13 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Boltok, Üzletek - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Pontot tettem a végére, és azt is belevette a linkbe. Most jó.
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?Süsü
Mint mindennek ennek is van saját topikja:  bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.

Na még 48 óratüsi91
Köszönöm Tüsi,de azt írja ki a linkre kattintva,hogy hibás paraméter. :/
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?Süsü
Mint mindennek ennek is van saját topikja:  bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.

Na még 48 óra
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?
több mint 13 éve
Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.tüsi91
anfernee? Ő nagyon eltűnt.

több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.

Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.

A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.tüsi91
Magyarmedve?Ez vmi szurkolói oldal?Megsasolnám ha az.laccoo74
 magyarmedve.blogspot.hu/
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Én csak okoskodok 😀. Sima szurkolói szemmel nézem meg a meccseket vasárnap. Idéntől magyarmedvére a jó ember (innen is köszönöm) feltölti a meccseket hét közbe, ha időm/kedvem engedni most megszoktam nézni még 1x, úgyhogy nem csak a játékra próbálok figyelni, hanem 1-1 ember, egység mozgását, teljesítményét stb.

Amúgy itt van még Bear kolléga, aki mostanában eltűnt, Zordd (ő is), Konq és biztos kihagyok valakit.

A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.tüsi91
Magyarmedve?Ez vmi szurkolói oldal?Megsasolnám ha az.
több mint 13 éve

A Marshall-Jeffery-Bennett 3astól sokat vártam idén, még a szezon előtt azt írtam, hogy 2500 yard környékét. Most 1850-nél vagyunk, ebből Marshall kitesz 1350-t. Igaz ez a trió sztem 3 meccsen nem lépett együtt pályára, hol AJ, hol Bennett volt maródi. Vagy mindkettő.
több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊)
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam.
több mint 13 éve
Höhh. Az oké, hogy nem olyan súlyos a sérülése, mint az NFC döntőn volt (az second grade volt: egyrészt nem tudom ez mit jelent, másrészt a mostaninál meg nem írták). Vajon Lovie most, hogy szikrázik már a ház szembemegy a filozófiájával? Sérült vagy --> nem játszol.

Játszani fog szerintem ez aligha kérdéses. Egyszerűen Lovienak is túl nagy a tét már.

Amúgy Spencer lesz a bal oldali guard... Bennett vélhetően nem játszik. Csórikámtól nagy szezont vártam, hát mit ne mondjak: majd jövőre. Mindig csak jövőre. Már valami Forte traderől is susmognak a nagy okosok a vízen túl.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
fasza, pár találkozás pakolós barátaival és megint nézhetjük az oldalvonalnál 😕

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/relbikt9yga5ivzhqm2w
Chicago Bears' Jay Cutler has sprained MCL, report says
Jay Cutler's neck injury isn't the only thing the Chicago Bears quarterback should be concerned about going into Sunday's game against the Green Bay Packers.

faszán kinyírjuk itt az évek során ezt a csávót.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egyébként van olyan érzésem, hogy most ez a 2 vereség és teljesen jogos fika áradat, a Packers ellen évek óta tartó szopóroller összerázza a csapatot. Ezen a meccsen sokan az állásukért fognak játszani vagy éppen coachingolni. Hazai pályán biztos pokoli jó hangulat lesz, s a szurkerek sokat segítenek majd a csapatnak. Óriási a tétje a meccsnek, de ez motiválóan kell, hogy hasson.

Nem szoktam ilyet írni meccs előtt, de most nyerni fogunk. Aztán lehet nagyot koppanok.tüsi91
Szép lenne... de valahogy ez nem jellemző ránk... Én nagy égést várok. De inkább neked legyen igazad, ugye.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Egyébként van olyan érzésem, hogy most ez a 2 vereség és teljesen jogos fika áradat, a Packers ellen évek óta tartó szopóroller összerázza a csapatot. Ezen a meccsen sokan az állásukért fognak játszani vagy éppen coachingolni. Hazai pályán biztos pokoli jó hangulat lesz, s a szurkerek sokat segítenek majd a csapatnak. Óriási a tétje a meccsnek, de ez motiválóan kell, hogy hasson.

Nem szoktam ilyet írni meccs előtt, de most nyerni fogunk. Aztán lehet nagyot koppanok.tüsi91
én is pont a fent leírtaktól tartok. sajnos nekünk eredmények szempontjából nem megy rosszul, a mutatott játék viszont elég kevés..