Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d82882e3f/article/scout-te-coby-fleener-might-be-the-most-overrated-in-draft?module=HP11_headline_stackAnnyira szeretném, ha ezeket névvel vállalnák fel..... de ezekhez ugye kellene két masszív méretű here, és/vagy egy erősebb gerinc. Ha engem megkérdezne a Nemzeti Sport alkalmazottja (nem hívom őket újságíróknak, mert nem azok), hogy mi a véleményem korzsakos kedvenceimről, Mezey "Edzőpápa" Györgyről, és Mészöly "Bundás" Kálmánról, arccal-névvel nyilatkoznék.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az nálunk mindegy....bele volt szerelmesedve a randin.....Jim Miller agyal a 19-ről....érdekes, h Wrightot kihagyta....ezert
http://www.csnchicago.com/football-chicago-bears/bears-talk/Honing-in-on-Round-1-Bears-will-have-a-h?blockID=693820&feedID=10330Bear
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=518712#p518712Fake
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nagyon sok csapat sokra tartja ezt, sokra tartja amazt..... azért pislogunk állandóan a pickek felénél még az első körben is. Kamufelhajtások. Az igazi véleményét mindenki megtartja magának.Jim Miller agyal a 19-ről....érdekes, h Wrightot kihagyta....ezert
http://www.csnchicago.com/football-chicago-bears/bears-talk/Honing-in-on-Round-1-Bears-will-have-a-h?blockID=693820&feedID=10330Bear
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=518712#p518712Fake
Miller cikke pedig.... Poe-Harrison párhuzam ahogy van, hülyeség, Adams neki egyszerűen túl jó ahhoz, hogy kihagyják (végülis pirítot egész szezonban, jah nem), Hillről senki se tudott semmit, míg nem futott egyszer kamerák előtt kb. 37 métert. Néhányszor sikerült meghallgattam meccsek után, meccseket frankón elemzi, a véleményét nem rejti véka alá, de az offseason sajna nem az ő műfaja.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jim Miller agyal a 19-ről....érdekes, h Wrightot kihagyta....ezert
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=518712#p518712
több mint 12 éve
Jim Miller agyal a 19-ről....érdekes, h Wrightot kihagyta....http://www.csnchicago.com/football-chicago-bears/bears-talk/Honing-in-on-Round-1-Bears-will-have-a-h?blockID=693820&feedID=10330
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ha benn van a 2. kör közepén (amire nincs sok esély), akkor fogcsikorgatva rábólintanék, feltéve azt, h nincs már komolyabb WR benn...(és Küklopsz/Március az első kör)Feltételezve azt, h az első pick DE, a másodikban a WR/OL/DT/S/CB/LB posztok bármelyikére el tudom képzelni a választást...(akkor vegyük hozzá még a TE-t is...😊 bár azt kétlem)
No.1. Bears
több mint 12 éve
Fleener elkapóként teljesen rendben lenne, de abban nem hiszek, h komolyat virítana blokkolásban....a szöszi számait hozná, az szinte tuti, de bakik sem kerülnének el blokkolásnál....ő egy komoly classban 3-5. helyen figyelne...2-3. körben....szerintem...BearUgyan én is azt mondom, hogy valaki túlértékelt első körben, de másodikban tökéletes, attól függetlenül, ha tud játszani, behúzod. Már ha van eszed. A tight endeket blokkolásban mindig hülyeségnek tartottam. Egy az egyben endet megtartani úgyse tud. Aki ilyet kér tőle, az hülye. Aki ezt eljátssza egy meccsen kétszer is (pl. Turner), annak a ligában sincs helye. Egy besegítést mindegyik meg tud oldani. Egy blitzet felvenni már tökösebb meló, hát istenem, legyen más a séma.
Spaeth és Davis 7 TD-t hoztak össze, és Cutler 10 meccset játszott. Cseréld le az előbbit Fleenerre. Vedd hozzá Marshallt. Három játékosod van 190 centi fölött, jó kezekkel. Papíron.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Fleener elkapóként teljesen rendben lenne, de abban nem hiszek, h komolyat virítana blokkolásban....a szöszi számait hozná, az szinte tuti, de bakik sem kerülnék el a csapatot blokkolásnál....ő egy komoly classban 3-5. helyen figyelne...2-3. körben....szerintem...Hát remélem, max. hátsó körben húzunk TE-t....mellesleg Adams és Smith a tavalyi TE-class legjobb UDFA-i voltak....szerintem idén felesleges erre áldozni....akkor ideg lennék, ha magasan TE-t húznánk...BearHát nem tudom. Amit Fleener csinált koliban, azt tudnánk használni. Nem győzöm hangsúlyozni az általam tökhülyének tartott Pep Hamilton munkáját. Azt viszont említsük meg, ha ezt nem tudja hozni idén Davis, akkor picsáért fizetjük. Másrészt ha nincsenek elájulva Márciustól, vagy nincs benn se ő, se Coples (de bent lesz, és ő lesz a pick), és a vita mondjuk Wright (akit ugye biztos picknek tartok), vagy Fleener, akkor megértem, hogy miért az utóbbi felé hajlanak. Ne vakítson el minket a Greg Olsen fiaskófüligjimmy
No.1. Bears
több mint 12 éve
Hát remélem, max. hátsó körben húzunk TE-t....mellesleg Adams és Smith a tavalyi TE-class legjobb UDFA-i voltak....szerintem idén felesleges erre áldozni....akkor ideg lennék, ha magasan TE-t húznánk...BearHát nem tudom. Amit Fleener csinált koliban, azt tudnánk használni. Nem győzöm hangsúlyozni az általam tökhülyének tartott Pep Hamilton munkáját. Azt viszont említsük meg, ha ezt nem tudja hozni idén Davis, akkor picsáért fizetjük. Másrészt ha nincsenek elájulva Márciustól, vagy nincs benn se ő, se Coples (de bent lesz, és ő lesz a pick), és a vita mondjuk Wright (akit ugye biztos picknek tartok), vagy Fleener, akkor megértem, hogy miért az utóbbi felé hajlanak. Ne vakítson el minket a Greg Olsen fiaskó
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát remélem, max. hátsó körben húzunk TE-t....mellesleg Adams és Smith a tavalyi TE-class legjobb UDFA-i voltak....szerintem idén felesleges erre áldozni....akkor ideg lennék, ha magasan TE-t húznánk...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Szép cikk van a bears hivatalos honlapján a TE prospectekről, kiemelve Fleener. több prospectet is kiemeltek (nem olvasom az oldalt mostanában, lusta vagyok végigolvasni vagy 20 cikket), vagy készülhetünk egy meglepire is?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért idén volt neki is. Nyilván a Vikings elleni szopója az elevenen él, de előtte azért volt neki is pár jónak mondható meccse (Vikings elleni első, Tampa, Eagles, Chargers, még a szezonnyitón a Falcons ellen is tűrhető volt, fogjuk rá). Hát ezért kapott még egy évet, mondván új pozícióban kezdte, meg nem is volt TC. Idén már nincs kifogás. Legalább konstans szar lenne, akkor felkészülnél rá.Ugyanabban a szituban vagytok mint mi.3-4.tüsi91Kidobott pick. Ha bármire viszi ebben a ligában, veszek egy kalapot, aztán megeszem.füligjimmy
Kellene egy normális LT, de a vezetőség évek óta halogatja a témát.
Vagy legyen elsőkörös, vagy tökmindegy szinte.
Nálunk Backusnak van 2-3 jó meccse évente, nálatok annyi se Webbnek.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ugyanabban a szituban vagytok mint mi.Kidobott pick. Ha bármire viszi ebben a ligában, veszek egy kalapot, aztán megeszem.füligjimmyHányadik körös lehet?soma803-4.tüsi91
Kellene egy normális LT, de a vezetőség évek óta halogatja a témát.
Vagy legyen elsőkörös, vagy tökmindegy szinte.
Nálunk Backusnak van 2-3 jó meccse évente, nálatok annyi se Webbnek.
több mint 12 éve
Én tökéletesen elégedett lennék, ha pl. a 3-4 körben hoznánk egy OT-t, akár Allent....igen, Clevelandban, vagy Miamiban kidobott pick lenne, nálunk viszont egy Big Hekk terelgeti az ellent, szal 1 év után sima upgrade lehetne pass protban....rozsdás bökő... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Kidobott pick. Ha bármire viszi ebben a ligában, veszek egy kalapot, aztán megeszem.3-4.tüsi91Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
“That was neat,” Allen said of the Bears. “I mostly grew up a Chicago fan."
Én neki is örülnék....(egy OT tényleg nagyon kell)Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Esetleg 2, de leginkább 3. Csak nem hiszem, hogy 3. körben még nálunk bent lesz, bár a mi mock gameünkben én 4. körben húztam, szóval ki tudja 😊Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
Bazzani ne reménykedj, első körben egy brutális passrusher jön 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
3-4.Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
több mint 12 éve
Reméljük első és nálatok.Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
😀
több mint 12 éve
Hány kör van?Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?
több mint 12 éve
Jeff Allen, Illinois OT:Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
Én neki is örülnék....(egy OT tényleg nagyon kell)
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én a WR-rel úgy vagyok, h simán lehet a 2. körben is.....de inkább 3-4-re tenném....könnyen elhúzhatják előlünk a második adag WR-csoportot is....és akkor best def. playa.....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Rendben, don Fülig....akkor már csak teljesülnie kell.....kit vuduztál 2. körre? Legalább a posztról homályosíts fel minket... 😛Mit gondolsz, mennyi csirkeaprólékot tudok venni a fizetésemből pláne a hónap közepén? Egy körre elég, oszt csókolom. Amúgy Randle, de mindenképpen WR. Cutler asszonta, hogy nem hiszi, hogy befejezték a pozíció erősítését. És amilyen magabiztosan nyilatkozgatott (na, hát ahogy ő szokott) Marshallról, sztem tuti tájékoztatják. Ez alatt nem hiszem, hogy Weemset értették. Elvesztettük (?) Big Royt, Sanzenevok simán bevethető a bikinis ligában, Knox..... meh.
Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Rendben, don Fülig....akkor már csak teljesülnie kell.....kit vuduztál 2. körre? Legalább a posztról homályosíts fel minket... 😛 Ami Debrecenben Küklopsz, az Pesten már Március.... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Egy csapat se fogja behúzni, mert azzal kivívnák a Vudumester haragját. Ha mégse Coples lesz, akkor viszakérem a pénzemet attól a csávótól, akinél Pataky Attila is tanulta a sámánkodást, és soha többé nem veszem elő a vudufelszerelésemet.Ha benn van, akkor oké, simán el tom képzelni...és ha nincs?BearAnnak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...Coples lesz. A csontok megsúgták.füligjimmy
Mellesleg rajta kívül még olyan ordas nagy baromságot sem tudunk művelni 1/19-re.... 😀
Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....Bear
- Abe Simpson