Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!fetomy
Annak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...
Mellesleg rajta kívül még olyan ordas nagy baromságot sem tudunk művelni 1/19-re.... 😀

Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....Bear
Coples lesz. A csontok megsúgták.füligjimmy
Ha benn van, akkor oké, simán el tom képzelni...és ha nincs?

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!fetomy
Mellesleg rajta kívül még olyan ordas nagy baromságot sem tudunk művelni 1/19-re.... 😀

Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....Bear
Coples lesz. A csontok megsúgták.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én kivettem szabit, egybekötöttem egy kellemes pénteki foghúzással.
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.Bazzani
Asszem ilyesmire mondják a mai kölykök: like a boss

Én azt már nem várom, hogy akit idén draftolnak, az húdenagyot villantson. Legyen szolid, ne hibázzon, lássam benne a potenciált. Akitől sokat várok a védelemből a két nagyágyún kívűl, az Melton, Conte, ha melléjük még jön egy tehetéges kölyök, évekig nem lesz rossz a D. Támadóknál Marshalltól minden 1200 yard és 8 TD alatt csalódás, Carimi és Williams pedig mutassa meg, hogy megérték az első kört. Ha ennek az 5 játékosnak tré szezonja lesz, akkor nem kell álmodozni. Bennett idén megmutatja, ezt viszont le merem fogadni, neki komoly éve lesz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!
több mint 12 éve
Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?Bazzani
Sztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok. füligjimmy
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.Bazzani
Ugyan a drafton még nem láttuk, de megelőlegezem MRI-nek, h hülyeséget nem fog húzni....nagyon egyébként nem is tudna....de...mondjuk Blair Walsh, K-t..... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 662 — Axel Foley
Sztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok. füligjimmy
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.

több mint 12 éve
Sztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok.

Mayock Márciusról....

http://blogs.suntimes.com/bears/2012/04/mayock_mercilus_could_be_anoth.htmlBear
Coples lesz.

Dave meg elmehet a picsába.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy! Leszel chat-en draft alatt?Bazzani
Lennék elejétől végéig szívem szerint, hát majd meglátom. Fontos lenne, hogy pénteken csúcsformámat hozzam (a többi emberhez képest ez még mindig egy gyenge közepes amúgy is), és ehhez szükségem van egy szolid 9 óra alvásra. Az embert arra kényszerítik a mai mocskos világban, hogy a karrierje (de nagy szó ez egy nagyon kis embertől), és a draft között válasszon!!! .füligjimmy
Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?

több mint 12 éve
Jimmy! Leszel chat-en draft alatt?Bazzani
Lennék elejétől végéig szívem szerint, hát majd meglátom. Fontos lenne, hogy pénteken csúcsformámat hozzam (a többi emberhez képest ez még mindig egy gyenge közepes amúgy is), és ehhez szükségem van egy szolid 9 óra alvásra. Az embert arra kényszerítik a mai mocskos világban, hogy a karrierje (de nagy szó ez egy nagyon kis embertől), és a draft között válasszon!!! .

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy! Leszel chat-en draft alatt?

több mint 12 éve
én kivettem már 2 hónappal ezelőtt :cool:davemayer
Mayock Márciusról....

http://blogs.suntimes.com/bears/2012/04/mayock_mercilus_could_be_anoth.html

No.1. Bears
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
én kivettem már 2 hónappal ezelőtt :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".

Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊davemayer
Egy trade a 2. körben is simán elképzelhető, tavaly vmi 7-8(?) helyet léptünk előre egy 4. körért, egy 2+3-ra sztem már a néhány csapat ráharapna, ammeg azért nagyon nem mindegy, hogy 50. pick, vagy 37, neadjisten akár 33. Remélem MRI agresszív lesz, tököm tele ezzel "a draft jöjjön el hozzánk" baromsággal. Nyilván nem lehet mindig, mindenkinek felcserélni. De az LT posztot nem tudjuk most megoldani, első számú elkapó van, QB van, nem kell tökölni. Amúgy picsába, hogy nem tudtam szabit kivenni péntekre :mad:

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".

Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas (+DeCicco), Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...Bear
No igen, vajon ezeknek az igazolásoknak lesz e hatásuk a draftra? Nyilván egy Hayden, vagy egy Hayes miatt nem borítják fel a terveiket, ha ölükbe pottyan egy srác, akivel 8-10 évre terveznek, azt simán behúzzák, de sztem nem is terveznek magas CB/LB picket. 5-7 körben meg tökmindegy. Elkapó gyakorlatilag van kettő, DE szintén. Nem lepődnék meg egy feltrade-en se, nincs sok hiányposzt, nyilván depth kell midenhova mindenkinek, de jelenlegi helyzetben inkább egy playmaker, mint négy rostertöltelék.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas, Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Helyes, backupnak tökéletes a figura.....Bear
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmy
Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....Bear
Április 19.-én akkora fizetési igényei csak nem lehettek, most őszintén. Szerintem nem mondtak még le J.T Thomasról se, így 7 draftolt/igazolt LB simán van, szóval se újabb igazolás, se draftpick, azért valamikor pályára is kell lépni, arra meg nem leht számítani, hogy mivan ha Urlacher megsérül.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmy
Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....

No.1. Bears
több mint 12 éve

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Helyes, backupnak tökéletes a figura.....

No.1. Bears
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
there's just one place like Chicago 😊jjncaa
Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀

a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anfernee
ESTA-val sem?jjncaa
Nekem ESTA nem játszott,már egyszer elutasítottak...úgy h nagybátyámék amerikai állampolgárok,és 27 éve élnek Chicago..."sorry,you can try it next year"

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 484 — no es importante
Kva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Bear
Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀

kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anfernee
ESTA-val sem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Places in Time: Chicago
http://vimeo.com/40000696jjncaa
kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...

"Do or Do not. There is no try."