Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen, arról beszélt, h kezd az Indy ellen...de ennek ellenére van vmi gigszer....I’m not going to sit here and say, ‘I want to play four more years’ right now. Because before my knee was hurt (in training camp), I thought I could play four more. My knee just isn’t the same anymore. It’s never going to be the same.”Lehet nem lenne hülyeség, de ha faszájosan teljesít DE-ben akkor én rámennék egy klasszik MLB-re.
Igen, ezt Urlacher nyilatkozta...reméltem még a szezon előtt, h 1-2 év lehet még benne, de nem lepődnék meg, ha az év végén abbahagyná...
Szal nagyon érik az MLB-draft...így hirtelen felmerült bennem, h McClellin kvára hasonló felépítésű játékos, ráadásul még MLB-t is játszott a Bojzin...(jó lenne tudni, h milyen, amikor állandóan TE-k után kell kajtatni)
Magyarul nem tartanám elvetélt ötletnek átküldeni MLB-be, és húzni egy DE-t a '13-as drafton...Bear
Egyébként ha jól fordítottam a cikk további részeit, abban azt is mondja, hogy minden fasza lesz vele a szezonnyitón.ChesterPapa

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
I’m not going to sit here and say, ‘I want to play four more years’ right now. Because before my knee was hurt (in training camp), I thought I could play four more. My knee just isn’t the same anymore. It’s never going to be the same.”Lehet nem lenne hülyeség, de ha faszájosan teljesít DE-ben akkor én rámennék egy klasszik MLB-re.
Igen, ezt Urlacher nyilatkozta...reméltem még a szezon előtt, h 1-2 év lehet még benne, de nem lepődnék meg, ha az év végén abbahagyná...
Szal nagyon érik az MLB-draft...így hirtelen felmerült bennem, h McClellin kvára hasonló felépítésű játékos, ráadásul még MLB-t is játszott a Bojzin...(jó lenne tudni, h milyen, amikor állandóan TE-k után kell kajtatni)
Magyarul nem tartanám elvetélt ötletnek átküldeni MLB-be, és húzni egy DE-t a '13-as drafton...Bear
Egyébként ha jól fordítottam a cikk további részeit, abban azt is mondja, hogy minden fasza lesz vele a szezonnyitón.
több mint 13 éve
I’m not going to sit here and say, ‘I want to play four more years’ right now. Because before my knee was hurt (in training camp), I thought I could play four more. My knee just isn’t the same anymore. It’s never going to be the same.”Igen, ezt Urlacher nyilatkozta...reméltem még a szezon előtt, h 1-2 év lehet még benne, de nem lepődnék meg, ha az év végén abbahagyná...
Magyarul nem tartanám elvetélt ötletnek átküldeni MLB-be, és húzni egy DE-t a '13-as drafton...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Egyébként én is Wilsont "tettem meg"...de csak az ellen miatt...szegény Cards nagyon vérszegénynek tűnik (ne legyen igazam)...Őszintén szólva akkor lennék igazán elégedett (vagy inkább csak akkor), ha dominálnánk az egész meccsen...egy gyak. "teljesen újonc csapattal" szemben nem igazán tolerálható más...
Nagy durcizás lett volna a topicban, ha nem "segítesz" az ellenfél QB-jának...de hát istenem, hol van már az előző tél...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Le vagy otthon tiltva a csokiról?Jó, hogy szóltál, még a végén ezen múlott volna.
Küldök egy táblával, ha gondolod... 😀
Vagy csak az íze kedvéért?
Jah, basszus....Nálad már egy QB nevének ott kellene lenn szerepelni...1 hét vissza...kéretik pótolni...
Brownnál nekem már az pozitív, h nem volt negatív...ez nálunk már komoly upgrade a többi - tapasztalt - OT-hez képest...Bear
Brownt úgy harmadik soros játékosok megmajmolták jópárszor, hogy öröm volt nézni. Amúgy kitöltöttem ezt a tippjátékot (kurva jó ötlet, mellesleg), hogy kinek lesz jobb ratingje. Wilson, és Luck között mégis Wilson javára döntöttem, de inkább csak homérságból. Ha lesz egy masszívabb vezetés, akkor big love előveszi a megbízható Tampon 2 védekezést, és elég sok yardot engedhetnek a srácnak. Nem látom, hogy a Colts D hogyan tudná a fijajinkat 24-27 pont alatt tartani.
Andrew "Suck" Luck
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Le vagy otthon tiltva a csokiról?Jó lenne tudni, mennyire van Winslownak vége....azért K. Adams helyett el tudnám képzelni...BearFakking Szoldzsör...... Inkább adjunk minden meccsen pár snapet Rodrigueznek. Mondjuk arra is van egy fogadásom (bah, sok gyáva cenk, senki nem tartja az előzőt se), hogy Adams nem nálunk fejezi be az idényt. Ha nem is az első, de a második alkalommal elküldik.
látom, ez a James Brown gyerek csak kikötött a PS-ben, hát túrót se mutatott. Geráppá....füligjimmy
Küldök egy táblával, ha gondolod... 😀
Vagy csak az íze kedvéért?
Jah, basszus....Nálad már egy QB nevének ott kellene lenn szerepelni...1 hét vissza...kéretik pótolni...
Brownnál nekem már az pozitív, h nem volt negatív...ez nálunk már komoly upgrade a többi - tapasztalt - OT-hez képest...
(Köszönöm) 😊

No.1. Bears
több mint 13 éve
Jó lenne tudni, mennyire van Winslownak vége....azért K. Adams helyett el tudnám képzelni...BearFakking Szoldzsör...... Inkább adjunk minden meccsen pár snapet Rodrigueznek. Mondjuk arra is van egy fogadásom (bah, sok gyáva cenk, senki nem tartja az előzőt se), hogy Adams nem nálunk fejezi be az idényt. Ha nem is az első, de a második alkalommal elküldik.
látom, ez a James Brown gyerek csak kikötött a PS-ben, hát túrót se mutatott. Geráppá....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jó lenne tudni, mennyire van Winslownak vége....azért K. Adams helyett el tudnám képzelni...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Legnagyobb problémánk legyen, hogy kivágtuk a 7. körösöket. Még mindig jobb, mintha rosteren ragadnak, mint például Alfalfa, vagy Bómen, oszt véletlenül a pályára tévednek.McCoy 7. kör kuka. Még szerencse, hogy 2013as 7. kört már odaadtuk Pricért.tüsi91Én is így vagyok vele. Price bekerült az 53-ba,de az idén szerzett 6. és 7. körös CB-k a közelébe se kerültek. Jövőre legalább nem kell aggódni mit húznak mellé a 7. körben. 😊Pap'pers
- Abe Simpson
több mint 13 éve
McCoy 7. kör kuka. Még szerencse, hogy 2013as 7. kört már odaadtuk Pricért.tüsi91Én is így vagyok vele. Price bekerült az 53-ba,de az idén szerzett 6. és 7. körös CB-k a közelébe se kerültek. Jövőre legalább nem kell aggódni mit húznak mellé a 7. körben. 😊
több mint 13 éve
McCoy 7. kör kuka. Még szerencse, hogy 2013as 7. kört már odaadtuk Pricért.
több mint 13 éve
Nekem a Whiteside-Unga kettős talány...Unga tán tényleg azért mert FB-szerű...de a másik úr....totál érthetetlen...mondjuk az Abilene Chr-be bele vannak bolondulva...

No.1. Bears
több mint 13 éve
McCown maradhatott volna inkább, de hát mit értek én a lovakhoz.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Bears sign Allen, Anderson, Blanchard, Brandon, Brown, Frey, Unga and Whiteside to practice squad.Unga? Az igen. Blanchard akkor a 3. QB végülis.

több mint 13 éve
Anderson, Blanchard PS-ben...úgy néz ki, A. Allen is...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Úgy hogyan fogadjak, ha egyetértek? 😊 Bár Price-t nem hinném, h kitennék...Okoye térdével vannak gondok...úgy látszik, a Soldieren meggyógyul a lába....pfff...szezon előtt durcás voltam, h nem maradt...most viszont nem tudom, h minek jött... 😀Fogadást ajánlok. Ha Okoye jön, Price, vagy Trahan megy. A tét a szokásos: egy tábla klasszikus Boci csoki, plusz sírig tartó tisztelet.füligjimmy
Collins, Price pofásan teljesített....
Azért tavaly nem volt ekkora DL-tömeg...Bear
Tüsi: igaz, de pár hét után Reed, Addison leves, és nem nagyon özönlöttek helyettük...oké Davis...(ráadásul Wootton szét volt sérülve...nagyon lájt volt a depth DE-ben)

No.1. Bears
több mint 13 éve
Bear:Nyilván az lenne az ideális megoldás, hogy viszel 7-8 embert, abból minimum háromra stabilan számíthatsz. Ez sajna nincs. Akkor már tényleg inkább legyen 9-10 játékos, hátha valemelyiknek kijön a lépés. Reed például elég nagyot játszott a Falcons ellen, egy jó csapatot vertünk nagyon simán, neki is köszönhetően. Én Collinstól várok vmi érdemleges teljesítményt.
Tavaly így vágtunk neki az évnek: Peppers, A. Adams, Toeiana, Izzy, Melton, Paea, Okoye, Wootton, Reed, Addison. Ez 10. tüsi91
Akiken meglepődtem, mert semmit se láttam tőlük. Spaeth és Adams, helyükön tényleg lett volna helye Cluttsnak, mondjuk Rodriguez szintén hibrid FB/TE, kisebb, gyorsabb, sokkal jobb kezekkel, ha tud blitzeket felvenni, akkor elég sokat látjuk majd a pályán. Price se mutatott semmit sztem.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear:Tavaly így vágtunk neki az évnek: Peppers, A. Adams, Toeiana, Izzy, Melton, Paea, Okoye, Wootton, Reed, Addison. Ez 10.
több mint 13 éve
Okoye térdével vannak gondok...úgy látszik, a Soldieren meggyógyul a lába....pfff...szezon előtt durcás voltam, h nem maradt...most viszont nem tudom, h minek jött... 😀Fogadást ajánlok. Ha Okoye jön, Price, vagy Trahan megy. A tét a szokásos: egy tábla klasszikus Boci csoki, plusz sírig tartó tisztelet.
Collins, Price pofásan teljesített....
Azért tavaly nem volt ekkora DL-tömeg...Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Okoye térdével vannak gondok...úgy látszik, a Soldieren meggyógyul a lába....pfff...szezon előtt durcás voltam, h nem maradt...most viszont nem tudom, h minek jött... 😀Collins, Price pofásan teljesített....
Azért tavaly nem volt ekkora DL-tömeg...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Mondjuk arra roppant kíváncsi lennék, hogy Okoye miért nem kellett a Tampába. Lehet itt sem fog sokat nézelődni.Én annyira nem csodálkozok ezen a DL fetisizmuson. Hisz amióta Lovie itt van tudjuk, hogy DL emberből nem elég.
Jones szerintem azért van rosteren, mert nem sikerült épkézláb safetyt kukáznunk.
Ez a Clutts trade is pazar. Nem hallottam erről a McManisról, bár jó méretei vannak. Igaz én is magas vagyok, de szerintem pár WR leszopatna 1-1ben. De nem biztos.
Már áprilisban mondtuk, hogy ugyan mi a tökünknek kellett 2 CB nekünk 6-7. körben, mikor sohasem fognak rosterre kerülni. No mindegy.
Posztokra lebontva:
Offense (23)
QB (2): Cutler, Campbell
RB (3): Forte, Bush, Booker
TE (4): Davis, Spaeth, K. Adams, Rodriguez
WR (6): Marshall, Hester, Bennett, Jeffery, Weems, Sanzenbacher
OL (8): Webb, CWill, Carimi, Rachal, EWill, Spencer, Louis, Garza
Defense (26)
DL (9): Idonije, McClellin, Melton, Ozougwu, Peppers, Wootton, Paea, Price, Toeiana
LB (7): Urlacher, Briggs, Roach, Hayes, Trahan, Costanzo, JT Thomas
CB (5): Tillman, Jennings, DJ Moore, Hayden, McManis
S (5): Wright, Conte, Steltz, Walters, Jones
Special Teams (4)
K: Gould
P: Podlesh, Quigley
LS: Mannelly
Egyelőre ez az 53as. Collins eltiltottak listáján van, ha jön Okoye, akkor az Ozougwu srác lehet cut.
PUP: Knox, IR: Hardin
Practice Squadot mire kell összeállítani?
több mint 13 éve
Okoyét hnap hozzáadjuk a listához, és Collins sem számít bele, hiszen egy meccs eltiltásban van...Ez a Jones-gyerek nagyon meglep, Trahan is(bár neki voltak szép dolgai pre-meccseken)...gyanítom a spec team miatt vannak rosteren...Frey kivágásán nagyon csodálkozom...gondolom ps...
Quigley nyilván addig nézelődik itt, amíg Podlesh nem jön vissza...

No.1. Bears
több mint 13 éve
86 Adams, Kyle TE80 Bennett, Earl WR
27 Booker, Lorenzo RB
55 Briggs, Lance OLB
29 Bush, Michael RB
2 Campbell, Jason QB
72 Carimi, Gabe OT
47 Conte, Chris DB
52 Costanzo, Blake LB
6 Cutler, Jay QB
87 Davis, Kellen TE
22 Forte, Matt RB
63 Garza, Roberto G
9 Gould, Robbie K
24 Hayden, Kelvin DB
91 Hayes, Geno LB
23 Hester, Devin WR
71 Idonije, Israel DE
17 Jeffery, Alshon WR
26 Jennings, Tim CB
46 Jones, Jeremy DB
60 Louis, Lance G
65 Mannelly, Patrick LS
15 Marshall, Brandon WR
99 McClellin, Shea DE
McManis, Sherrick CB
69 Melton, Henry DE
30 Moore, D.J. CB
76 Ozougwu, Cheta DE
92 Paea, Stephen DT
90 Peppers, Julius DE
8 Podlesh, Adam P
95 Price, Brian DT
1 Quigley, Ryan P
62 Rachal, Chilo OG
53 Roach, Nick OLB
88 Rodriguez, Evan TE
18 Sanzenbacher, Dane WR
89 Spaeth, Matt TE
67 Spencer, Chris C
20 Steltz, Craig DB
97 Thomas, J.T. LB
33 Tillman, Charles CB
75 Toeaina, Matt DT
96 Trahan, Patrick LB
54 Urlacher, Brian MLB
37 Walters, Anthony DB
73 Webb, J'Marcus T
14 Weems, Eric WR
74 Williams, Chris T
70 Williams, Edwin G
98 Wootton, Corey DE
27 Wright, Major DB

No.1. Bears
több mint 13 éve
Egész sok meccset szoktam nézni, de a kollégát egyáltalán nem ismerem...jobbat nem kapsz egy FB-ért sajnos...Csónszi Dévisz is lapát...
Ricky Henry is helló...na sztem őt felszedhetik...kifejezetten biztatóan tolta a pre-meccseken..
Venson, Miller, Brandon szintén....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Annak mi értelme?Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Na ja...kaptunk érte egy hétezredik CB-t, akit majd kicsapunk...de legalább nem ingyé ment...Bear
Hoppá.Delete
akkor inkább egy 7.körös komp. pick...