Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Pusztán azért, mert nincs Peppers mellett egy épkézláb DE, nincs normál csere LB, 3 CB van a rosteren, két OT-nk van összesen, WR-kérdés még mindig napirenden....Drake Floyddal, Byrd pedig H. Smith-el kajált a ND Pro day előtti este....Floyd nem fog lecsúszni, Smith pedig luxus lenne 2. körben, de úgy vagyok vele, ha Wright helyére azonnal bekerülne...akkor csináljuk... 😀BearMiért lenne luxus? Ilyen gyenge S classban ő stabil kezdő potenciállal sztem 2. kör közepén helyén van.szaba
S-ben pedig 3 potenciális kezdőnk van...azért luxus...én csak örülnék, ha Wrightot kiszednénk a kezdőből...Steltz miatt nem fogják, hátha a róka miatt igen (mert ahogy nézem Conte be van betonozva a másik poszton)
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
szaba
10 555
Drake Floyddal, Byrd pedig H. Smith-el kajált a ND Pro day előtti este....Floyd nem fog lecsúszni, Smith pedig luxus lenne 2. körben, de úgy vagyok vele, ha Wright helyére azonnal bekerülne...akkor csináljuk... 😀BearMiért lenne luxus? Ilyen gyenge S classban ő stabil kezdő potenciállal sztem 2. kör közepén helyén van.
több mint 12 éve
Drake Floyddal, Byrd pedig H. Smith-el kajált a ND Pro day előtti este....Floyd nem fog lecsúszni, Smith pedig luxus lenne 2. körben, de úgy vagyok vele, ha Wright helyére azonnal bekerülne...akkor csináljuk... 😀BearLehet feltrédelünk, bázze. Vagy le. Vagy nem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Drake Floyddal, Byrd pedig H. Smith-el kajált a ND Pro day előtti este....Floyd nem fog lecsúszni, Smith pedig luxus lenne 2. körben, de úgy vagyok vele, ha Wright helyére azonnal bekerülne...akkor csináljuk... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nincs többé narancssárga mez. Remélem visszahozzák a 40-es évekbelit ami 2010-ben volt.
több mint 12 éve
nem tudom ki csinálja, de ha jól látom, itt még nem volt reklámozva:http://magyarmedve.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Magyarmedve/147199945382813
https://twitter.com/#!/magyar_medve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szegény úgy néz ki mint egy hormonzavaros tojás.... 😀 Látszik, h élvezi, ezt támasztja alá az a hatalmas mosoly is... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
szaba
10 555
Most nézem, milyen hosszú karjai vannak Urlachernek. 😐 Jó úszó lett volna 😛
több mint 12 éve
nekem az, hogy kissé szerencsétlenül áll ott Urli, meg mint valami taknyos gyerek, aztán közben meg ugye.. 😀Nem bírom abbahagyni a röhögést. 😂 EasyGhostlehet csak nekem nincs humorérzékem,de nem tudom mi a móka tárgya...anfernee
több mint 12 éve
Nem bírom abbahagyni a röhögést. 😂 EasyGhostlehet csak nekem nincs humorérzékem,de nem tudom mi a móka tárgya...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Közben megvannak az új mezek. Hála Istennek a mienket nem baszták el. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536798_10150732598869452_115897014451_8906464_426611969_n.jpgTudom, de attól még akarhatom nem? Csak nehogy olyan ember legyen 1/19-re aki még annyira sem éri majd meg mint Brown. Mert én kinézem azt is ezekből...
Proki. 1/19-re Zach Brown, egy OLB 4-3ba bármilyen jó nem éri meg.tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Közben megvannak az új mezek. Hála Istennek a mienket nem baszták el. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536798_10150732598869452_115897014451_8906464_426611969_n.jpgProki. 1/19-re Zach Brown, egy OLB 4-3ba bármilyen jó nem éri meg.
több mint 12 éve
Én még mindig a LB oldalon vagyok ---> Zach Brown
több mint 12 éve
Notre Dame Pro Dayen van Lovie, MRI, Byrd meg Drake. Harrison Smith és Floyd az akire nagyon figyelünk...DeleteR. Blanton CB, és D. Fleming OLB érdemel még egy pillantást....
ez elég durva, h gyak. kiürült a Halas Hall....
Jah, Jimmy...tavaly Kerrigan volt a kedvencem, ha emlékszel....őt akartam volna minden áron... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
DaddyBear
888
OL:Martint karmolnám, ha ott lesz. Olyan nincs, hogy se Carimi, se Martin ne állná meg a helyét a bal oldalon. Olyanok lennének először, amilyenek, de min. 8 évre kell tervezni egy elsőkörössel. A lábmunkáján bőven kell csiszolni, de az átlagosnál jobb T lehet a vakoldalon. Pro style O-ból jön, Pep Hamiltont ismerjük is, előtte Harbaugh is rá merte bízni Luck hátát. Elment a koponya, az O lépést se tévesztett, ez is jelent valamit. DeCastrot imádnám. De tényleg. Mikor leigazoltuk Marshalt, akkor is büntettem a csajom, és nem szégyellem bevallani. Ha Decastrot húznánk, még az ocsmány anyjára is rámásznék szerintem. A többi prospect annyira nem érdekel, nem is tudok sokat róluk, nincs ennyi időm. Mindenképpen várok egy falembert az első 3 körben, kevesen vagyunk.Kösz szépen ezt a hosszan taglalt hozzászólást. Vannak benne bőven nevek és nem is akármilyenek. Egyesével végignézve osztom a véleményed. Így már tudom,hogy nagyjából ugyanúgy látjuk ezeket a dolgokat. Hamarosan eljön a Draft ideje és ahogy közeledik...úgy egyre lassabban telik az idő. Nagyon rá vagyok pörögve,hogy mit hoznak ki ebből tényleg. Láttátok az új maci mezt? Az új mezzel új rekordok születnek majd...."Isten engem úgy segéljen" Go Bears! ♥
DE: én ezt kerülném. Ha Coples lecsúszik, nála kockáztatnék, hátha. Volt elég baja a Tar Heelsnek, biztos nem volt túlságosan inspiráló környezet. mondjuk a szenyor meg a kombájn is, meh. Ezzel most ki fogom vívni Mackófelső haragját, de Márciust hagynám a fenébe. Hasonlítgatják JPP-hez, rá már nem emlékszek, az én fejem se káptalan. A srácot láttam asszem két vagy három Big10 rangadón. Megnézed ezután a lőlapját, mittomén 3 meccs, 4 sack, 2 FF, hát valami gyönyörű. De játszik mondjuk 30 snapet, abból 25-on abszolút semmi impact, de tényleg, szinte semmi, jön egy sack, 1-2 pressure, meg futás ellen egy jobb megmozdulás. Az, hogy a meccsek végére elfárad, egy dolog, az Illini O úgy szar, ahogy van. De azért a védelemben van mellette tálentum, egy-két villanás meccsenként, amúgy semmi, az sztem kevés. Tavaly Aldon Smith, vagy Kerrigan sokkal-sokkal meggyőzőbb volt. Inkább belöknék egy 4. kört, és feljönnék Branch-ért. Szituációs rusher lesz belőle, idén biztosan, de annak talán jobb is. Curry-t nem láttam játszani. Azt mondjuk megemlíteném, hogy én mindig, hangsúlyozom, mindig tévedtem, mikor erről a posztról volt szó. Többit azért be tudom lőni nagyjából, de edge rushert sose találtam el, hogy kiből lesz széna, kiből szalma. Szabadügynök Andre Carter, igazoljuk le, jövőre majd próbálkozunk.
WR: Az álom az, hogy Foyd lecsússzon, miután futott egy jó időt a kombájnon, nem fog (ez egyébként mekkora röhej). Wright megbízható, jó játékos lesz, biztos pick. Mondjuk ha nem RG3 dobál neki idén, akkor ő 2. kör, de ez van. Aki néz mackó meccset az tudja, hogy Bennettben sokkal több van, mint amit a satisztikák mutatnak. Mögötte Hester már jelentős zuhanás. Két decens elkapóval nekivágni a szezonnak.... egy Marshall-Bennett-Wright triót kiegészülve Davissel, + Forte/Bush.... ez már hangzik valahogy. Van még pár srác (felsoroltam őket korábban Marvin Jones, Jenkins, McNutt), akivel a 3. körben próbálkoznék, de tőlük jövőre várnék inkább többet.füligjimmy
több mint 12 éve
Notre Dame Pro Dayen van Lovie, MRI, Byrd meg Drake. Harrison Smith és Floyd az akire nagyon figyelünk...
több mint 12 éve
Tim Fugger vizitál majd nálunk....ezredrangú DE/OLB a Vandyről....durva számokat produkált a Pro Day-en...Visszatérve Coplesra: meglepődnék, ha őt húznánk, még a Pro Day-ére sem mentünk el...még egy scout sem volt ott...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Mondjuk abban egyetértünk, h a legfontosabb ehhez a normál fal, ami ugye akkor sem lesz, ha Wright jön (mondjuk Martin helyett...(LT-ben mindenesetre nem vszínű, h elitek leszünk jövőre)...Minden meccsen forgatták....ez gyak. független volt attól, h éppen sacket csinált, vagy megfogták az előző 3 playben....Ha nem jött volna Marshall, én is berzenkednék tőle, írtam is korábban. Így viszont fokozatosan lehet terhelni, beépíteni a csapatba, nem egyből belehajítani a kétméteresbe. Nekem elegem van az állandó balfaszkodásból, amit offense címszó alatt művelnek. Három egymást jól kiegészítő elkapó, plusz Davis (tőle többet várok, főleg a red zone-ban) szerintem a liga hátsó végéből egy hónap alatt a legjobbak közé lőhetjük magunkat. 10 év elcseszett pickjeit nem lehet kijavítani két hónap alatt, de én az asszimetrikus építkezésnek vagyok a híve.füligjimmy
A Wisconsin ellen nem láttam domináns D-falat tavaly... 😊
Én egy picit idegenkedem a Wr-picktől első körben....1/19-re majdnem minden húzásban van egy jó adag rizikó...Wrighttal kapcsolatban: vajon hogyan tanulja meg az új O-t, milyen lesz a chem. Jayjel...stb....valami miatt Floydban jobban bíznék...jó nyilván ő nem lesz benn....Bear
Másrészt én Def-mániás vagyok, szal alapból inkább invesztálnék a D-be, mint az O-ba....az viszont engem is csigáz, h gyak. egy LT-nyire vagyunk egy elit O-tól...
Mindamellett az jóval inkább ingerel, h amikor a Bears D kifut a pályára, az lassan olyan, mintha a helyi nyugdíjasklub vasárnapi teadélutánja lenne...sokkal jobban idegesítene, ha 1-2 év múlva egy szutyok D-ünk lenne, mint szutyok Off....azt már úgyis megszoktam...valamit csinálnunk kell a D. oldalán is....
Egy kicsit ellentmondásos a helyzet....1 OL-emberen és egy középsőkörös WR-en kívül nem húznék O-be idén....ezekkel lenne egy ütőképes Offense, de 5 pick jöhetne a D-be is, amiből ha csak kettő beválik, már nagyon sikeres draft volt...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Minden meccsen forgatták....ez gyak. független volt attól, h éppen sacket csinált, vagy megfogták az előző 3 playben....Ha nem jött volna Marshall, én is berzenkednék tőle, írtam is korábban. Így viszont fokozatosan lehet terhelni, beépíteni a csapatba, nem egyből belehajítani a kétméteresbe. Nekem elegem van az állandó balfaszkodásból, amit offense címszó alatt művelnek. Három egymást jól kiegészítő elkapó, plusz Davis (tőle többet várok, főleg a red zone-ban) szerintem a liga hátsó végéből egy hónap alatt a legjobbak közé lőhetjük magunkat. 10 év elcseszett pickjeit nem lehet kijavítani két hónap alatt, de én az asszimetrikus építkezésnek vagyok a híve.
A Wisconsin ellen nem láttam domináns D-falat tavaly... 😊
Én egy picit idegenkedem a Wr-picktől első körben....1/19-re majdnem minden húzásban van egy jó adag rizikó...Wrighttal kapcsolatban: vajon hogyan tanulja meg az új O-t, milyen lesz a chem. Jayjel...stb....valami miatt Floydban jobban bíznék...jó nyilván ő nem lesz benn....Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Minden meccsen forgatták....ez gyak. független volt attól, h éppen sacket csinált, vagy megfogták az előző 3 playben....A Wisconsin ellen nem láttam domináns D-falat tavaly... 😊
Én egy picit idegenkedem a Wr-picktől első körben....1/19-re majdnem minden húzásban van egy jó adag rizikó...Wrighttal kapcsolatban: vajon hogyan tanulja meg az új O-t, milyen lesz a chem. Jayjel...stb....valami miatt Floydban jobban bíznék...jó nyilván ő nem lesz benn....
No.1. Bears
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=60fJEcIF1h8&feature=relatedÉn az Ohio St. elleni meccsét másképp látom (Adamset viccnek tartom, szép nagy cula, ezért első körös), sztem a Wisconsin ellen azért kissé súlytalan volt, konkrétan emlékszem, hogy egy TE tartotta, mondjuk futás ellen szépen tartott párszor, de ha folyamatosan nyerte volna a párharcokat, akkor nem teszik balról jobbra, jobbról balra. Ha nincs OL, Wright-ot előbb húznám, mint őt, biztosabb picknek tartom. De lehet az a terv, hogy az O-ba öntik a pénzt, a védelembe meg a draftcetliket. Nem látom annyival jobbnak Márciust, de részemről már így is túlbeszéltem. Uborkaszezon van, a melóban meg unatkozom.
http://www.youtube.com/watch?v=7ndXFxPUoJM
Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
OT-nek én is örülnék, DeCastronak is....ahogy eddig is írtam: legfontosabb az O-line rendberakása...Más kérdés, h nem hiszek benne, h megtörténik....
Márciusra visszatérve: meg kell védenem, mert nem ez a helyzet vele kapcsolatban....
Azért az a fal nem egy ász, Buchanan maximum erős közepes, nagyon nem kell tőle félni, míg A. Spence egész ígéretes DT, de szerintem nincs akkora tálentum ebben a falban, h ráfogjuk: csak ezért jó Március....
Ráadásul nem DT-ket kettőztek az ellen O-falai, hanem Márciust....emlékeim szerint az UCLA ellen az OT-nek a G segített ellene...mekkora röhej ez már?? Pedig így volt....nem Buchanan, nem Spence, hanem ő....így művelt ilyen számokat....Adamst megfőzte, Oglesbyt bullrushal hanyatt lökte...(80 font van köztük)...nem írom alá, h nem jön tőle pressure, mert egy az egyben rendszeresen csinálja, csak általában nincs egy az egyben....Wagnert próbálták így hagyni vele (asszem sack nem lett, de pressure azért volt, no és penalty)....direkt azért hozom fel Adamst és a Wisconsin O-linet, mert a legjobbról beszélünk...(mellesleg a legnehezebb meccse a Badgers ellen volt...nem véletlenül)
Annyi gondja van, h futásnál kissé el van veszve, én úgy mondanám, h kissé totyog a Los-on, de ez tökéletesen korrigálható...
Mindez nem azt jelenti, h kiváló 3down DE lesz belőle, de a teljesítménye/látottak alapján sokkal jobban benne van, mint Coples-ban, aki nagyszerű fizikai adottságokkal bír, csak nem hajt, nem is érdekli az egész, míg Március egy pillanatra sem áll le...
Teszem hozzá: Peppersen kívül a mi DE-ink totál súlytalanok voltak egész szezonban, villanást is csak elvétve láttunk tőlük (azt is max. Izzytől)....szal ehhez képest hatalmas upgrade lenne szerintem....(bár mindig benne van a bust-veszély)
http://www.youtube.com/watch?v=60fJEcIF1h8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7ndXFxPUoJM
Itt vannak az Ohio State és a UCLA elleni meccsek összefoglalói (nem szoktam videókat bevágni, most csak azért tettem, h számoljuk össze rajtuk, hány playt old meg a kolléga kiválóan)...sztem ez nem 1-2 normál play a meccsen...de - teszem fel a kérdést - melyik fickó volt ennél dominánsabb tavaly? Ingramat is láttam játszani, hát ott szopatták, ahol lehetett, súlytalan volt....(legalábbis ehhez képest)...Coplesről ne is beszéljünk....
Félreértés ne essék: én is OL-picket szeretnék, csak kétlem, h megtörténik (bár MRI meglephetne vele...)....ami tuti, h DE nagyon kell, és abból a legjobbat szeretném, ha már nem lesz OL-húzás....WR-t pedig 2-3. körben is nyugodtan húzhatunk, Hesterhez képest sima upgrade lenne egy rakás ember ezekben a körökben...
No.1. Bears
több mint 12 éve
OL:Martint karmolnám, ha ott lesz. Olyan nincs, hogy se Carimi, se Martin ne állná meg a helyét a bal oldalon. Olyanok lennének először, amilyenek, de min. 8 évre kell tervezni egy elsőkörössel. A lábmunkáján bőven kell csiszolni, de az átlagosnál jobb T lehet a vakoldalon. Pro style O-ból jön, Pep Hamiltont ismerjük is, előtte Harbaugh is rá merte bízni Luck hátát. Elment a koponya, az O lépést se tévesztett, ez is jelent valamit. DeCastrot imádnám. De tényleg. Mikor leigazoltuk Marshalt, akkor is büntettem a csajom, és nem szégyellem bevallani. Ha Decastrot húznánk, még az ocsmány anyjára is rámásznék szerintem. A többi prospect annyira nem érdekel, nem is tudok sokat róluk, nincs ennyi időm. Mindenképpen várok egy falembert az első 3 körben, kevesen vagyunk. DE: én ezt kerülném. Ha Coples lecsúszik, nála kockáztatnék, hátha. Volt elég baja a Tar Heelsnek, biztos nem volt túlságosan inspiráló környezet. mondjuk a szenyor meg a kombájn is, meh. Ezzel most ki fogom vívni Mackófelső haragját, de Márciust hagynám a fenébe. Hasonlítgatják JPP-hez, rá már nem emlékszek, az én fejem se káptalan. A srácot láttam asszem két vagy három Big10 rangadón. Megnézed ezután a lőlapját, mittomén 3 meccs, 4 sack, 2 FF, hát valami gyönyörű. De játszik mondjuk 30 snapet, abból 25-on abszolút semmi impact, de tényleg, szinte semmi, jön egy sack, 1-2 pressure, meg futás ellen egy jobb megmozdulás. Az, hogy a meccsek végére elfárad, egy dolog, az Illini O úgy szar, ahogy van. De azért a védelemben van mellette tálentum, egy-két villanás meccsenként, amúgy semmi, az sztem kevés. Tavaly Aldon Smith, vagy Kerrigan sokkal-sokkal meggyőzőbb volt. Inkább belöknék egy 4. kört, és feljönnék Branch-ért. Szituációs rusher lesz belőle, idén biztosan, de annak talán jobb is. Curry-t nem láttam játszani. Azt mondjuk megemlíteném, hogy én mindig, hangsúlyozom, mindig tévedtem, mikor erről a posztról volt szó. Többit azért be tudom lőni nagyjából, de edge rushert sose találtam el, hogy kiből lesz széna, kiből szalma. Szabadügynök Andre Carter, igazoljuk le, jövőre majd próbálkozunk.
WR: Az álom az, hogy Foyd lecsússzon, miután futott egy jó időt a kombájnon, nem fog (ez egyébként mekkora röhej). Wright megbízható, jó játékos lesz, biztos pick. Mondjuk ha nem RG3 dobál neki idén, akkor ő 2. kör, de ez van. Aki néz mackó meccset az tudja, hogy Bennettben sokkal több van, mint amit a satisztikák mutatnak. Mögötte Hester már jelentős zuhanás. Két decens elkapóval nekivágni a szezonnak.... egy Marshall-Bennett-Wright triót kiegészülve Davissel, + Forte/Bush.... ez már hangzik valahogy. Van még pár srác (felsoroltam őket korábban Marvin Jones, Jenkins, McNutt), akivel a 3. körben próbálkoznék, de tőlük jövőre várnék inkább többet.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
DaddyBear
888
füligjimmynél a pont! Maximálisan egyet kell,hogy értsek vele. Támadófal így támadófal úgy. Első kör nem más,mint Dzsonátááán Mártííííín OT. Érdemes egyáltalán a nevét megemlíteni? Lehet belőle igazi medve? Vagy ha meg is szereznénk menne a levesbe? Nem láttam játszani soha. Vélemények? Jimmy! Te kiket látnál szívesen a csapatban? Pls írj már neveket posztokkal együtt. Körbe szeretném nézni őket,hogy te hogyan is látod! Kösz már! 😀