NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Denver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementNem szép dolog kárörvendeni 😉 Tebow óta tudjuk, hogy bronkóéknál valami nem stimmel, a Peyton-deal ebből kizökkentett, deazért ne feledjük el 😊
Most ezen röhögjek, vagy ne röhögjek?füligjimmy
több mint 12 éve
Denver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementMost ezen röhögjek, vagy ne röhögjek?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kajak visszaolvastam pedig 😮Michael Bush négy évre a miénk 😊ZordddIgen, előző oldalon fejtegettük....Bear
több mint 12 éve
Michael Bush négy évre a miénk 😊ZordddIgen, előző oldalon fejtegettük....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Michael Bush négy évre a miénk 😊
több mint 12 éve
Graham pedig aláírt a Ravenshez
több mint 12 éve
Marion Barber has decided to retire, the Bears announce.Elvileg lett volna kérője, ha elengedjük....
With Barber off roster, #Bears will save $2.0 million vs cap -- 1.9 base salary and 100K workout bonussoma80
Lovie a Vandy pro-n leskelődik...(abba is bele van esve, nem csak a WVU-ba)
Említésre méltó leendő rókák:
C. Hayward CB
S. Richardson SS
C. Marve ILB
Melyik tetszhet neki ennyire a 3 közül??? Gondolom Hayward....pedig egyáltalán nem vmi atyaúristen tackler....nem egy hegy, de legalább kicsit lassú is...sebaj, ilyenekből jó profi játékost faragni...megy majd DJ mögé backup nickelnek, no és a spec. teambe.... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Marion Barber has decided to retire, the Bears announce.With Barber off roster, #Bears will save $2.0 million vs cap -- 1.9 base salary and 100K workout bonus
több mint 12 éve
Hát idén egyet sem tudnék mondani, aki - akár csak fizikailag - Urlacher helyettese tudna lenni....ha mindenképpen mondanom kéne egyet, akkor jövőre Teo....őt kéne megcéloznunk...egyébként Kendricks-et sajnos csak egyszer láttam játszani, így nem mernék komolyabb véleményt mondani róla, csak szembeötlő az alacsonysága, viszont nagyon durva számokat produkált Combine-on....vmelyik külső LB-posztra tényleg szívesen látnám azok alapján, amiket mondtál...Hát ebben nem értünk egyet, mi nyilván hozzá vagyunk szokva Urlacherhez, de mit tippelsz, Tulok pl mekkora? 6-5 magas LB-t, akinek esze is van, laza csípője, ereje, első körben se nagyon találsz.füligjimmyHa London Fltechert nem zavarja, minket se kéne. Van esze a játékhoz, gyors, magabiztosan szerel, a többit megtanulja. Big Love után is van élet egyébként......füligjimmyAzért a 6-5/6-6 TE-k ellen nem dobnám be passznál...az igaz, h van élet L. után is, de pont ő nem saját maga utánra tervez....egyébként szélre kitenném, ott jól beválna....MLB-re azonban masszívabbat keresnék....Bear
No.1. Bears
több mint 12 éve
Hát ebben nem értünk egyet, mi nyilván hozzá vagyunk szokva Urlacherhez, de mit tippelsz, Tulok pl mekkora? 6-5 magas LB-t, akinek esze is van, laza csípője, ereje, első körben se nagyon találsz.Azért a 6-5/6-6 TE-k ellen nem dobnám be passznál...az igaz, h van élet L. után is, de pont ő nem saját maga utánra tervez....egyébként szélre kitenném, ott jól beválna....MLB-re azonban masszívabbat keresnék....Bear5-11-el? Azért az nagyon kicsi egy MLB-hez ide....BearHa London Fltechert nem zavarja, minket se kéne. Van esze a játékhoz, gyors, magabiztosan szerel, a többit megtanulja. Big Love után is van élet egyébként......füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért a 6-5/6-6 TE-k ellen nem dobnám be passznál...az igaz, h van élet L. után is, de pont ő nem saját maga utánra tervez....egyébként szélre kitenném, ott jól beválna....MLB-re azonban masszívabbat keresnék....Ha London Fltechert nem zavarja, minket se kéne. Van esze a játékhoz, gyors, magabiztosan szerel, a többit megtanulja. Big Love után is van élet egyébként......füligjimmyRemélem nagyon megfontoljuk Kendricks (LB, Cal) draftolását. Láttam párszor, Pendergast keze alatt játsott 3-4 -ben több poszton is, idén átvette Mohamed helyét belül. igazi gap penetrator, tud blitzelni is, nem hülye a zónázáshoz. Egyelőre erős oldal, később simán lehet Mike. 2. körben tuti ott lesz, 3. körben talán.füligjimmy5-11-el? Azért az nagyon kicsi egy MLB-hez ide....Bear
No.1. Bears
több mint 12 éve
Ha London Fltechert nem zavarja, minket se kéne. Van esze a játékhoz, gyors, magabiztosan szerel, a többit megtanulja. Big Love után is van élet egyébként......5-11-el? Azért az nagyon kicsi egy MLB-hez ide....BearWright mellett pre-draft visitre jön Bruce Irvin is...csak emlékeztetőül: Thomast is innen húztuk tavaly, szal Lovienak bejön a program....Remélem nagyon megfontoljuk Kendricks (LB, Cal) draftolását. Láttam párszor, Pendergast keze alatt játsott 3-4 -ben több poszton is, idén átvette Mohamed helyét belül. igazi gap penetrator, tud blitzelni is, nem hülye a zónázáshoz. Egyelőre erős oldal, később simán lehet Mike. 2. körben tuti ott lesz, 3. körben talán.füligjimmy
DE-nek semmiképpen nem jó, azzal viszont ki tudnék egyezni, ha LB-ként szeretnénk játszatni...Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
5-11-el? Azért az nagyon kicsi egy MLB-hez ide....Wright mellett pre-draft visitre jön Bruce Irvin is...csak emlékeztetőül: Thomast is innen húztuk tavaly, szal Lovienak bejön a program....Remélem nagyon megfontoljuk Kendricks (LB, Cal) draftolását. Láttam párszor, Pendergast keze alatt játsott 3-4 -ben több poszton is, idén átvette Mohamed helyét belül. igazi gap penetrator, tud blitzelni is, nem hülye a zónázáshoz. Egyelőre erős oldal, később simán lehet Mike. 2. körben tuti ott lesz, 3. körben talán.füligjimmy
DE-nek semmiképpen nem jó, azzal viszont ki tudnék egyezni, ha LB-ként szeretnénk játszatni...Bear
No.1. Bears
több mint 12 éve
Wright mellett pre-draft visitre jön Bruce Irvin is...csak emlékeztetőül: Thomast is innen húztuk tavaly, szal Lovienak bejön a program....Remélem nagyon megfontoljuk Kendricks (LB, Cal) draftolását. Láttam párszor, Pendergast keze alatt játsott 3-4 -ben több poszton is, idén átvette Mohamed helyét belül. igazi gap penetrator, tud blitzelni is, nem hülye a zónázáshoz. Egyelőre erős oldal, később simán lehet Mike. 2. körben tuti ott lesz, 3. körben talán.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Wright mellett pre-draft visitre jön Bruce Irvin is...csak emlékeztetőül: Thomast is innen húztuk tavaly, szal Lovienak bejön a program....DE-nek semmiképpen nem jó, azzal viszont ki tudnék egyezni, ha LB-ként szeretnénk játszatni...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Ezt akkor meg is beszéltük, ha jól emlékszem....Chicagoban egy rossz szót nem hallottunk tőle. Egyszer jegyezte meg Martznak, hogy szeretne picit többet függőlegesben lenni ha fenn van a pályán. Amúgy földhöz csapják, kussol, és feláll. Nem mellesleg, ha jól tudom Denverben sem ő kezdte a balhét...Az a helyzet, hogy Cutler se rinyálfetomyJó példát találtál. 😛 Nem is tudom, miért jött Denverből. 😛szaba
3 hónap után felteszem újra a kérdés: kompenzációs pickre van sanszunk?tüsi91
Ha kapunk is, akkor is max. egyet és hátul....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Egy kis összesítő a Pro Day-ekről, hátha vki prospecteket böngészne ( a viszonylag biztos infokat gyűjtöttem egybe) (Igyekszem folyamatosan frissíteni a listát)Ahol Lovie volt:
Georgia Tech
Oklahoma St.
WVU
Texas (Babich is)
Baylor (Drake is)
Vandy
Notre Dame (MRI, Byrd, Drake)
Ahol Tice volt:
Oklahoma
Wisconsin (Bates is)
Pro dayek, amelyeken Bears scout/edző tuti részt vett a fentieken kívül:
Marshall, Mizzou, Virginia, Virginia Tech, Michigan St., Florida St., USC, Purdue, Kentucky, Arkansas, Illinois, Penn St., Oregon St., Wake Forest, Iowa, Iowa St., Temple, Stanford, LSU, Cal., Middle Tennessee St., Boise St., Missouri St., Western Oregon, Coastal Carolina, Cal. Poly, South Carolina, South Carolina St., Abil. Chr.
Azok a Pro Dayek, ahol biztos (legalábbis ezt olvastam), h nem voltunk ott:
Ohio St., Alabama, Boston Coll., North Carolina, East Carolina, Cincinnati, Georgia, Houston
No.1. Bears
több mint 12 éve
Amit nem írtam be:Wisconsin pro day-en Tice és Bates kéz a kézben szedegették a virágokat a pálya szélén...
Komolyabb prospectek:
K. Zeitler G
P. Konz C
J. Oglesby OT
N. Toon WR
(R. Wilson QB)
(J. Byrne TE)
A. Henry FS
A. Fenelus CB
(L. Nzegwu DE)
Nyilván az O-prospecteket figyelték....
Amit szintén nem írtam be, h a 'Bama proján senki sem volt tőlünk...ez azért eléggé meglepő....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Meh, hadd ne zokogjak. Forte a 2. körös újonc szerződésével annyit keresett, amennyit életemben nem fogok. Mehetett volna kommunikációs asszisztensnek, a focit választotta, az meg ilyen. Elé van téve most 8 milliós tag. Persze ha lesérül, nem kap kézhez, csak mondjuk 5 millió dollárt, én nettó 5 millió forintot keresek 4 év alatt. Nyilván több, biztosabb lóvét akar. Van előtte egy 15-20 milliós garantált szerződés. Nyilván a JÓ FIÚK kérnek és érnek 30/40-et. Hátazértna. A liga egyik legjobb hátrafutói közé tartozik, de évi 13 milliós cap hitet egyik hátrafutó se ér. Ha nincs szerződés, akkor holdout, ki akarja hagyni a TC-t, ebben semmi meglepő nincs. Tesztelje amúgy az ügynöke a piacot nyugodtan, ő is meg fog lepődni.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nos...elég unalmas, h Jay-t mindenki fikázza még mindig, mikor a Denver franchise a tulajtól a HC-ig gyökér volt....mint már kifejtettem többször is: csak akkor és csak abban a helyzetben volt vele gond, soha előtte, soha utána....ezen kéne a fikagyáraknak mostmár elgondolkodniuk....vajon hogyan lehetséges ez??!! Én sem akarnék olyan helyen lenni, ahol leszarják, h PB-teljesítményt nyújtottam....rögtön le akarnak váltani...ráadásul ezt nem csak az új HC teszi....a tulaj meg bambán bámul és hagyja az egészet....szal ha kérhetném: pici gondolkodást erőltessünk magunkra...évek teltek el, és semmi bibi vele itt...Nem azt mondtam, h tök pöpec, amit akkor Jay tett, hanem azt, h ebben az egész történetben nem ő a hibás....nem kéne folyton rákenni a Denver idiótaságait...(elnézést a Broncos fan-ektől, ez nem a csapat ellen van, hanem az akkori vezetőségi és HC-i magatartás ellen)
Mi szeretjük Jayt....a "rinyagépes" okosságokat viszont már unjuk.....
Forte tulképpen azon pörgött be, h most megszívta, mert nem tudja sakkban tartani a csapatot...így - amire tegnap is céloztam - vagy játszik kevesebbért, vagy semmit nem kap, ha holdoutol....esetleg találunk egy trade-partnert, de sztem mindenképpen komoly árért válnánk meg tőle...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Igen épp azért is mondtam. Nála volt hasonlóra már egyszer példa, most mégsem teszi.Az a helyzet, hogy Cutler se rinyálfetomyJó példát találtál. 😛 Nem is tudom, miért jött Denverből. 😛szaba
Zsíros szerződése van? Persze. De attól még kezdő kaliberű QB jött mögé. De egyáltalán, azért senki nem sértődik meg, hogy hoznak a posztjára egy jó játékost. Ez azt jelenti, hogy teljesítenem kell, mert ha szar leszek, lecserélnek. Na nehogymár ez baj legyen. Ha tényleg annyira szereti a csapatot meg minden, akkor fogja fel ésszel, hogy idén nem szeretnénk azt amit tavaly, hogy akármennyire is király volt Forte, lesérült a picsába, mi meg Barberekkel futkároztunk. Jó ő sem volt rossz, de azért mégsem mindegy. Szűk a cap, és manapság egy RB nem akkora nagy cucc, hogy top fizetést kapjon, mert kb. legkönnyebben pótolható játékos.
Az a helyzet, hogy nekem az nem szimpi a Forte ügy kapcsán, hogy ő szépen kijelentette, hogy basszátok meg, megfizettek, vagy holdoutolok a picsába, és ez teljesen rendben van, majd amikor a csapat azt mondja, hogy lejjebb adsz az igényeidből, vagy mehetsz a picsába, mi meg megoldjuk máshogy, akkor jön hogy őt nem becsülik meg ez a hála, köcsögök vagytok meg minden. Ő kijátszotta a holdout kártyát, a csapat meg kijátszotta az igazolunk valakit kártyát. 1-1 és még csak nem is a csapat kezdte az "unfair" játékot, már ha bármelyiket is lehet ennek nevezni (szvsz nem).
több mint 12 éve
Forte azt látja, hogy az utóbbi két évben irgalmatlanul nagy pénzeket fizettek ki RB-knek. (Szvsz csúnyán túlfizették őket) Ő is nagy pénzt akar, csak itt nálunk (főleg a Bush sign után) nem fogja megkapni. A rookie szerződésével nem keresett sokat, és visszamenőlegesen szeretné díjaztatni magát, amiért olyan sokat segített szvsz. Ez is biztos belejátszik a dologba. Csak azt nem akarja belátni, hogy a mai NFL már nem a futásról szól.Forté nem azért rinyál mert hoztak mögé egy backupot,egyszer sem rinyált eddig sem bárki jött,sőt...azért rinyál mert ő nem kapja meg a pénzt amit szerinte megérdemel,lássuk be teljesítmény volt mögötte,és erre hozzák Busht,nem backup pénzért,ő ezt tartja tiszteletlenségnek,ami vhol sztem jogos.Cutler meg minek rinyálna zsíros szerződése van,biztos kezdőként...akárki lehet mögötte.anferneeAz a helyzet, hogy Cutler se rinyál, hogy a tavalyi Raiders starter QB és egy erős backup QB is jött mögé. Nem is teheti meg, mert a csapatnak ez az érdeke, főleg ha az adott -mellesleg azért fontos- poszton a kulcsember tavaly IR-en végzett. Forte rinyálhat felőlem, akkor húzzon el de gyorsan. Mit akar ez? Hogy Bush is menjen el valahova, hogy esélyünk ne legyen senkire, és kaphasson akármennyit? Egy nagy francot. Ez tipikusan az a helyzet, amikor azt mondom, hogy ne kockáztassuk be azt, hogy nem lesz egy normális RB, ha Forte úgy dönt, hogy nem fogadja el a taget és a szerződést se.Szívemből szóltál, Bro! Forte, húzz el vagy kussolj!kovi470
Menjen azt rinyáljon máshol, ha a csapat úgy dönt, hogy szerez mögé egy cserét...fetomy
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Nincs, nem kapunk semmit sem...Chicagoban egy rossz szót nem hallottunk tőle. Egyszer jegyezte meg Martznak, hogy szeretne picit többet függőlegesben lenni ha fenn van a pályán. Amúgy földhöz csapják, kussol, és feláll. Nem mellesleg, ha jól tudom Denverben sem ő kezdte a balhét...Az a helyzet, hogy Cutler se rinyálfetomyJó példát találtál. 😛 Nem is tudom, miért jött Denverből. 😛szaba
3 hónap után felteszem újra a kérdés: kompenzációs pickre van sanszunk?tüsi91
több mint 12 éve
Forté nem azért rinyál mert hoztak mögé egy backupot,egyszer sem rinyált eddig sem bárki jött,sőt...azért rinyál mert ő nem kapja meg a pénzt amit szerinte megérdemel,lássuk be teljesítmény volt mögötte,és erre hozzák Busht,nem backup pénzért,ő ezt tartja tiszteletlenségnek,ami vhol sztem jogos.Cutler meg minek rinyálna zsíros szerződése van,biztos kezdőként...akárki lehet mögötte.Az a helyzet, hogy Cutler se rinyál, hogy a tavalyi Raiders starter QB és egy erős backup QB is jött mögé. Nem is teheti meg, mert a csapatnak ez az érdeke, főleg ha az adott -mellesleg azért fontos- poszton a kulcsember tavaly IR-en végzett. Forte rinyálhat felőlem, akkor húzzon el de gyorsan. Mit akar ez? Hogy Bush is menjen el valahova, hogy esélyünk ne legyen senkire, és kaphasson akármennyit? Egy nagy francot. Ez tipikusan az a helyzet, amikor azt mondom, hogy ne kockáztassuk be azt, hogy nem lesz egy normális RB, ha Forte úgy dönt, hogy nem fogadja el a taget és a szerződést se.Szívemből szóltál, Bro! Forte, húzz el vagy kussolj!kovi470
Menjen azt rinyáljon máshol, ha a csapat úgy dönt, hogy szerez mögé egy cserét...fetomy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Ki tradel a mai NFL-ben olyan RB-ért, aki top fizetést akar?gsnA hülyébbek. Vannak egy páran.
húzódik ez még egy darabig, Forte mondjuk elég rosszul kezeli, de nem ő lenne az első, nem is az utolsó játékos, aki holdoutol. Eddig nálunk nem volt.
- Abe Simpson