NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
off: windy citys public enemy no 1 szavazás😀http://espn.go.com/chicago/bracket/publicenemy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
A komp pickes dolog eléggé meglepett....őszintén szólva nem igazán érthető...5en mentek, 4en jöttek...és nem, nem számoltam a tendert nem kapottak, valamint a cut/release játékosokat bele...kicsit furán osztják ezt a fost....Ment: Maynard (arról nem tehetek, h szept. elején kirakta a Texans), Kreutz, Aromashodu, R. Davis, D. Manning
jött: Spencer, Spaeth, Podlesh, Hurd....szal kissé furán számolták a dolgot....max. az lehet, h a távozóink közül egy/több ember veterán min-ért írt alá...az sem számít bele...de Sean Jensen (Sun-Times) is eléggé értetlenkedik...na mindegy, lendüljünk túl...
Okoyét mindenképpen vissza kéne csábítani, mert ha nem, újabb hiányposztunk lesz, ahova vkit hoznunk kell....(hacsak a fiatal J. Miller nem valami lopakodó, surrranópályás W. Sapp... 😀 )
Knox-al pedig valóban az a helyzet, h amire őt használni lehet, arra tökéletesen megfelelő....az, h harmatgyenge, nem újdonság, de legalább egész jó kis kacsói vannak....
Forte-ügy
Bears president Ted Phillips insisted Monday that the club has made franchise player Matt Forte a "strong offer," and they're hopeful he accepts.
Ha az ügynökének egy csöpp esze van, akkor aláíratja vele a cuccot....gondolom nem rosszabb, mint az eddigiek, ráadásul a tárgyalási erőviszonyok gyökeresen átalakultak Bush érkezésével...
Még egy kis morzsa:
Phillips said the Bears also are saving some cash for potential contract extensions. Three candidates are quarterback Jay Cutler, whose deal runs through 2013, defensive tackle Henry Melton, whose contract is up after 2012, and middle linebacker Brian Urlacher, who is in the last year of his deal.
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Én úgy tudom/tudtam, hogy csak lehetséges, hogy kihagyja az évet, de egyelőre csak annyi biztos, hogy pupon kezd.Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.DeleteEz abszolut nem biztos még,felesége cáfolta ezt a tribune cikket...rehab is on schedule...bár azt nem tudom mikorra mondták eredetileg...anfernee
Egyébként nagyon remélem, hogy felépül és tud még játszani. Nem lenne ő rossz, és nem is utálnák annyian, ha nem no1 WR-ként számítanánk rá. Nem tehet róla, hogy nem no1 mégis annak használtuk, de 2-3. WR-nek azért megteszi. yd/catch átlaga a legalább 1keccs/meccs WR-ek között 2. volt pl.
több mint 12 éve
Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.DeleteEz abszolut nem biztos még,felesége cáfolta ezt a tribune cikket...rehab is on schedule...bár azt nem tudom mikorra mondták eredetileg...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Ahogy várható volt nincs kompenzációs pickünk...DeleteMég szép, csúnya is lenne a legjobbakat ilyennel segíteni 😀
több mint 12 éve
Nyisson egy sportkocsmát, aztán emlékezzen arra, hogy majdnem 1000 yardos elkapó volt egyszer. Bár biztos talál magának új csapatot, de sehol nem kellene 4. számú célpontnál feljebb lennie a táplálékláncban. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy valszeg új szerződést kapott volna, de így senki nem fog neki átnyújtani egy "Gyógyulj meg Dzsoni" üdvözlőkártyát, benne 2 millió dollárral. Nem tudom, hogy a piacon vagyunk e egy elkapóért, vagy azt a 3 route-ot rábízzák, amit megbízhatóan tudott, azt Hesterre.füligjimmydraft 3-4.köre?
több mint 12 éve
Nyisson egy sportkocsmát, aztán emlékezzen arra, hogy majdnem 1000 yardos elkapó volt egyszer. Bár biztos talál magának új csapatot, de sehol nem kellene 4. számú célpontnál feljebb lennie a táplálékláncban. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy valszeg új szerződést kapott volna, de így senki nem fog neki átnyújtani egy "Gyógyulj meg Dzsoni" üdvözlőkártyát, benne 2 millió dollárral. Nem tudom, hogy a piacon vagyunk e egy elkapóért, vagy azt a 3 route-ot rábízzák, amit megbízhatóan tudott, azt Hesterre.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
mi is örültünk volna ha valaki már pár éve jól lecsapja 😀Én sohasem kedveltem, elképesztő mennyiségű INTet megakadályozhatott volna, ha csak minimálisan kontaktol a védővel. Ilyen sérülést persze senkinek sem kíván az ember, de nem hullajtok könnyzuhatagot miatta. Marshall elit, Bennett jó munkás, Hester speedster. Lesz itt még WR.Kicsit komolyabb építkezés folyik nálunk. Pár éve símán lecsaptunk volna rá.Bazzani
Bowman meg LOL, bár én a Lionsnál láttam volna szívesebben. 😛 😀tüsi91
Knox játékát átlagosan nézve én sem kedveltem amiatt amit te is írtál (az Int megakadályozása fél cach-et simán ér és ő ebben 0 volt), azért is írtam hogy volt néhány szép pillanata. Mint ember viszont vsz szimpatikus.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amobi Okoye - DL - BearsFree agent DT Amobi Okoye will visit the Bengals after this week's owners meetings.
The Bengals are in the process of rebuilding their defensive line after losing Jonathan Fanene and Frostee Rucker, and Okoye would join DEs Derrick Harvey and Jamaal Anderson as veteran fliers. Okoye has received no other known interest since the beginning of free agency.
Azért őt szívesen látnám újra pedig itt nálunk.....
több mint 12 éve
Én sohasem kedveltem, elképesztő mennyiségű INTet megakadályozhatott volna, ha csak minimálisan kontaktol a védővel. Ilyen sérülést persze senkinek sem kíván az ember, de nem hullajtok könnyzuhatagot miatta. Marshall elit, Bennett jó munkás, Hester speedster. Lesz itt még WR.Kicsit komolyabb építkezés folyik nálunk. Pár éve símán lecsaptunk volna rá.
Bowman meg LOL, bár én a Lionsnál láttam volna szívesebben. 😛 😀tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én sohasem kedveltem, elképesztő mennyiségű INTet megakadályozhatott volna, ha csak minimálisan kontaktol a védővel. Ilyen sérülést persze senkinek sem kíván az ember, de nem hullajtok könnyzuhatagot miatta. Marshall elit, Bennett jó munkás, Hester speedster. Lesz itt még WR.Bowman meg LOL, bár én a Lionsnál láttam volna szívesebben. 😛 😀
több mint 12 éve
én is bírom, voltak nagy pillanatai de ami vele történt az innentől magában hordozza azt a veszélyt hogyha újra hasonló helyen kap ütést akkor abból tényleg nem kel fel. Nem ér annyit szerintem a sport hogy egy ilyen után ennyit kockáztasson valaki de ez az ő döntése. Itt nem egy rossz térdről van szó.😕Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.Deletefog még szerintetek játszani? nem tudom, én ilyen terhelésnek már nem tenném ki, komoly tragédiába torkollhat ez az eset.davemayer
Hát ha engedik az orvosok, akkor miért ne játszana....nagyon sajnálom, én csípem a fickót...
Így viszont a korai WR-draftnak még nagyobb az esélye....Bear
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
😕Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.Deletefog még szerintetek játszani? nem tudom, én ilyen terhelésnek már nem tenném ki, komoly tragédiába torkollhat ez az eset.davemayer
Hát ha engedik az orvosok, akkor miért ne játszana....nagyon sajnálom, én csípem a fickót...
Így viszont a korai WR-draftnak még nagyobb az esélye....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.Deletefog még szerintetek játszani? nem tudom, én ilyen terhelésnek már nem tenném ki, komoly tragédiába torkollhat ez az eset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Knox meg nem játszik 2012-ben. Akkor így már tuti hogy az ő pótlására jött Weems.
több mint 12 éve
Bakter, ez szentigaz... 😀Meg Megatronra. 😀Millen módba kapcsolt a Vikes rendesen. Mit láthattak ebben a Bowmanben?Edzésen király szok lenni....remélem, h baráti gesztusként őt állítják Marshallra... 😀Bear
Már csak AP-t kell elcserélniük és kész is a csapat.Bazzani
Amúgy így is legjobb lesz a posztján a Vikesban...Bazzani
Sajnálom is őket egy kicsit...egy villanás alatt szertehullott az egész csapat...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Meg Megatronra. 😀Millen módba kapcsolt a Vikes rendesen. Mit láthattak ebben a Bowmanben?Edzésen király szok lenni....remélem, h baráti gesztusként őt állítják Marshallra... 😀Bear
Amúgy így is legjobb lesz a posztján a Vikesban...
több mint 12 éve
Millen módba kapcsolt a Vikes rendesen. Mit láthattak ebben a Bowmanben?Edzésen király szok lenni....remélem, h baráti gesztusként őt állítják Marshallra... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Millen módba kapcsolt a Vikes rendesen. Mit láthattak ebben a Bowmanben?Már csak AP-t kell elcserélniük és kész is a csapat.
több mint 12 éve
A Vikes elvitte Bowmant... :cool: 😀 Private workoutja van a csapatnak Trumaine Johnsonnal, a Montana CB/FS emberkéjével...
Érdeklődünk még Ronald Leary G, Ryan Davis OLB/DE iránt is (fogalmam nincs, h milyenek ők egyébként)
Tice oklahomai látogatása során S. Good-ot (G) méltatta....
Irvinnel pedig még a pro day-e előtt dörrentett be egy pacalpörköltet Smith....
No.1. Bears
több mint 12 éve
na pont véget ért az LFL, gondolom ott is kezdődik a FA időszak majd 😛Vagy Hanie kezdőnek szeretne elmenni valahova.fetomyDenver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementÉs mit vacakolnak? Kevesli Hanie a pénzt? 😀 Nem mintha bárki más érdeklődne utána.Delete
Most ezen röhögjek, vagy ne röhögjek?füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
az se biztos, hogy kevésbé vicces 😀Vagy Hanie kezdőnek szeretne elmenni valahova.fetomyDenver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementÉs mit vacakolnak? Kevesli Hanie a pénzt? 😀 Nem mintha bárki más érdeklődne utána.Delete
több mint 12 éve
Vagy Hanie kezdőnek szeretne elmenni valahova.Denver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementÉs mit vacakolnak? Kevesli Hanie a pénzt? 😀 Nem mintha bárki más érdeklődne utána.Delete
több mint 12 éve
Denver Post: Broncos still aggressively chasing Caleb Hanie, trying to hammer out agreementÉs mit vacakolnak? Kevesli Hanie a pénzt? 😀 Nem mintha bárki más érdeklődne utána.