NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Kiváló embereket hoztunk a FA-ról, elégedettek lehetünk az eddigi eredményekkel de nálam továbbra is ott van a kérdés hogy mi lesz az OL-al és a secondary-vel? csak drafttal előreléphet annyit ez a 2 egység hogy ne legyen akkora gáz? Secondary-t akarják egyáltalán változtatni?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The signing should expedite Marion Barber's release, a move that would free up $1.7 million in salary cap space. Bush's addition also gives the Bears significantly more leverage in contract talks with unsigned franchise player Matt Forte. Even if Forte threatens a holdout, the Bears will be sitting comfortably with a starting-caliber back under contract, and Kahlil Bell at No. 2 on the depth chart. Bush isn't a dynamic runner, but he doesn't got quick feet for his size and is a bull to bring down . He's also an adept receiver and pass blocker
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
The Chicago Bears have agreed to terms on a 4-year deal with RB Michael Bush.

4 év 14 milla, 7 garantált.tüsi91
Fortét ez veszélyezteti-e szerintetek?

Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛davemayer
Nem, de láthatóan nem bíznak semmit a véletlenre, számolnak egy esetleges holdouttal. 4 évre a 7 garantált nem sok, többet meg nem nagyon tud majd Bush lehívni, ha backup lesz. Jobb játékos is Barbernél ráadásul.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Former Raiders RB Michael Bush agreed to terms with Bears: 4 yrs, $14m, $7 guaranteed.
Michael Bush will be solid investment for #Bears in event long-term deal doesn't materialize for Matt Forte.
#Bears paid Chester Taylor $7 million for his work in 2010. Barber got $2.5 million last season. Team hopes Bush far more productive.
Not to mention good insurance in case Forte negotiations are going south.
Bush has rushed for 4.2 yards per carry in his career. 21 touchdowns. He's 6-1, 245.

Na, MRI eddigi tevékenysége A, ha visszahozzuk még Okoyet, akkor simán A+

Szerintem nem rossz pénz egy backup RB-nek.
több mint 12 éve

4 év 14 milla, 7 garantált.tüsi91
Fortét ez veszélyezteti-e szerintetek?

Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

4 év 14 milla, 7 garantált.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Annak nagyon drukkolok, h Coples ne csússzon hozzánk....vmiért én sem bízom abban, h nagyot durrant az NFL-ben, hiába vannak meg a fizikai adottságai....van, h félidőkre eltűnt college szinten is, akkor mi lesz az NFL-ben?! Kissé M. Johnsonra emlékeztet...nagy lutri....Ingram-ben viszont van potenciál....good worker, csupa hajtás, szeretném a picket...
Viszont az imént felsorolt Endek mind "könyörületes" srácok...ők nem a mi embereink... 😀Bear
Ha a Dolphins nem húzza be, akkor van rá esély, hogy ott lesz. Ő most állnak 4-3-ra, Panthernek van elég baja máshol, Bills már kilőve, talán Hox, Eagles töltve van azon a poszton, a többi 3-4.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Hardcore........ nem tudom eldönteni, hogy megjött, vagy elment az étvágyam.füligjimmy
Isteni a cucc....nagyjából min. fél órát kell csak ahhoz sorban állnod, h kikérd a jószágot... 😀 Ha csak megéreznéd az illatát, már attól is azonnal rádtörne az éhség... 😀

Bear
ez nagyon durván jól hangzik, gondolom nem minden mezei lángossütőnél lehet ilyet kapni :/davemayer
Én is csak itt láttam ilyet eddig...XX. ker.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
off: Nálam a dilemma az, h a sajtos-tejfölös-szalonnás lilahagymás, vagy a füstölt tarjával, sajttal és vöröshagymával töltött lángost válasszam....Bear
Hardcore........ nem tudom eldönteni, hogy megjött, vagy elment az étvágyam.füligjimmy
Isteni a cucc....nagyjából min. fél órát kell csak ahhoz sorban állnod, h kikérd a jószágot... 😀 Ha csak megéreznéd az illatát, már attól is azonnal rádtörne az éhség... 😀

Bear
ez nagyon durván jól hangzik, gondolom nem minden mezei lángossütőnél lehet ilyet kapni :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A legmagasabbra értékeld endek közül nekünk ugye Coples lenne a legmegfelelőbb (csak effort issue, és ez nála valós), Ingram egy Capers-Phillips sémában lenne igazán hatékony, a többiek sztem nem tudnak a bal oldalon játszani. Legalábbis már nem, régen egy Ogunleyével elvoltunk. A többi (akár Upshaw is nálam) kizárólag jobb oldal, oda egy róka pedig csak echte passing down szitukban fog bekerülni. Hát igen. Namost azt kell eldönteni, hogy ki az, aki 3down end lesz mondjuk két év múlva.

off: Nálam a dilemma az, h a sajtos-tejfölös-szalonnás lilahagymás, vagy a füstölt tarjával, sajttal és vöröshagymával töltött lángost válasszam....Bear

Annak nagyon drukkolok, h Coples ne csússzon hozzánk....vmiért én sem bízom abban, h nagyot durrant az NFL-ben, hiába vannak meg a fizikai adottságai....van, h félidőkre eltűnt college szinten is, akkor mi lesz az NFL-ben?! Kissé M. Johnsonra emlékeztet...nagy lutri....Ingram-ben viszont van potenciál....good worker, csupa hajtás, szeretném a picket...
Viszont az imént felsorolt Endek mind "könyörületes" srácok...ők nem a mi embereink... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A legmagasabbra értékeld endek közül nekünk ugye Coples lenne a legmegfelelőbb (csak effort issue, és ez nála valós), Ingram egy Capers-Phillips sémában lenne igazán hatékony, a többiek sztem nem tudnak a bal oldalon játszani. Legalábbis már nem, régen egy Ogunleyével elvoltunk. A többi (akár Upshaw is nálam) kizárólag jobb oldal, oda egy róka pedig csak echte passing down szitukban fog bekerülni. Hát igen. Namost azt kell eldönteni, hogy ki az, aki 3down end lesz mondjuk két év múlva.

Hardcore........ nem tudom eldönteni, hogy megjött, vagy elment az étvágyam.

A Bengals kiszállt, kicst talán közelebb agyunk Bush-hoz, akit Cutler saját bevallása szerint hívogat, mint egy hősszerelmes. Mondjuk Royalt is macerálta, mégse jött.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lovie a Baylorra is elnézett, Drake-kel együtt...vagyis Wright miatt mentek oda...
Komolyabb prospectek még:
nyilván Griffin
P. Blake C
T. Ganaway RB
N. Jean-Baptiste DT

Egyébként április elején pre-draft visitre is hivatalos Wright....úgy néz ki, ha nem lesz jobb opciónk, még WR-húzás is lehet 19-re..../a megszokott noname emberek pre-draft vizitálása helyett - úgy tűnik - komolyabb emberek jönnek idéntől/

szerk.: még a lángost is együtt túrták be a legközelebbi talponállónál....Bear
Hm, egy letrade után jó választásnak tartanám, 1/19-re nekünk korai, bár egy extra 4. kör se olyan nagy cucc. Szerintem ügyes flanker lesz belőle a ligában, bár azt a posztot még bőven tanulnia kéne, de Knox helyén tudna pirítani. Megtehetjük, hála istennek. Nyilván kell egy szituációs pass rusher (óvakodj Március idusától), meg egy csere CB/S/LB, de hova nem? Ha Martin még ott van, akkor is meglepődök, ha behúzzuk. Nem hiszem, hogy Tice szerint jobb lenne az első évében, mint Big Hekk. DeCastro talán, de sztem nem érzik neednek a guard pozíciót.

Bázzeg, de rég ettem lángostfüligjimmy
off: Nálam a dilemma az, h a sajtos-tejfölös-szalonnás lilahagymás, vagy a füstölt tarjával, sajttal és vöröshagymával töltött lángost válasszam....15 perc sétára ilyenekkel csábítanak.... 😀 Mindig árulásnak érzem az éppen nem kiválasztott lángossal szemben az aktuális döntésemet.... 😀

on: Sajnos én is attól tartok, h O-linement nem húzunk, pedig sima upgrade lenne Martin Kukazsákhoz képest...
DeCastrot is csak akkor tudom elképzelni, ha CWillt tényleg átrakják T-nek....akkor már kell G is....bár erre is kicsi az esély...
Passrusher a leginkább logikus választás, mivel ott a leggyengébb a starter....nem igazán Peppersre gondolok... 😊
Viszont nem biztos, h marad benn olyan DE, aki nekünk kell....na arra az esetre lenne a letrade, vagy B-tervnek Wright megfelelő...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Lovie a Baylorra is elnézett, Drake-kel együtt...vagyis Wright miatt mentek oda...
nyilván Griffin
P. Blake C
T. Ganaway RB
N. Jean-Baptiste DT

Egyébként április elején pre-draft visitre is hivatalos Wright....úgy néz ki, ha nem lesz jobb opciónk, még WR-húzás is lehet 19-re..../a megszokott noname emberek pre-draft vizitálása helyett - úgy tűnik - komolyabb emberek jönnek idéntől/

szerk.: még a lángost is együtt túrták be a legközelebbi talponállónál....Bear
Hm, egy letrade után jó választásnak tartanám, 1/19-re nekünk korai, bár egy extra 4. kör se olyan nagy cucc. Szerintem ügyes flanker lesz belőle a ligában, bár azt a posztot még bőven tanulnia kéne, de Knox helyén tudna pirítani. Megtehetjük, hála istennek. Nyilván kell egy szituációs pass rusher (óvakodj Március idusától), meg egy csere CB/S/LB, de hova nem? Ha Martin még ott van, akkor is meglepődök, ha behúzzuk. Nem hiszem, hogy Tice szerint jobb lenne az első évében, mint Big Hekk. DeCastro talán, de sztem nem érzik neednek a guard pozíciót.

Bázzeg, de rég ettem lángost

- Abe Simpson
több mint 12 éve
nyilván Griffin
P. Blake C
T. Ganaway RB
N. Jean-Baptiste DT

szerk.: még a lángost is együtt túrták be a legközelebbi talponállónál....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Hanie lesz lehet PM backupja Denverben 😂Delete
Szerintem ő jó lesz, van ideje Manning mögött tanulni néhány évig. Ahogy Painter is kurva sokat tanult, kár, hogy Tebow már nem tud mögötte tanulni. Hát amúgy nem hittem volna, hogy ez a gyerek még bárhova eligazol. Az oldalvonalon nem tudta időnként kidobni a labdát, ami azért színvonal. Mondjuk testközelből láthatták, mekkora truváj a gyerek.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Hanie lesz lehet PM backupja Denverben 😂Delete
Hát ahogy KA Tibi a Jetsnél kötött ki...ennyi erővel ez sem kizárható! 😀
több mint 12 éve
Bear! Még mindig úgy gondolod, hogy gyengült a Lions?
Nem teljesen értettem ezt a mondatodat.Bazzani
Azért a Tulloch-deal sokat lendített az ügyön visszafelé...teszem hozzá, Avril még rinyálhat, aztán a passrush szélről vicces lesz....uazt csináljátok, mint mi: tartsunk meg vhogy mindenkit, aki számít....csak hál istennek nekünk lett végre egy top5 WR-ünk...Det-ből pedig Wright el, Laci be (hozzávetőlegesen hasonló szint a kettő)....úgy módosítom, h a Det tartja magát a tavalyi szinten...(Hill, Backus, Tulloch)

Izzynek 2,5 milla, abból 1,5 garantált....nagyszerű üzlet...pirospont...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Bear! Még mindig úgy gondolod, hogy gyengült a Lions?
Nem teljesen értettem ezt a mondatodat.

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Hanie lesz lehet PM backupja Denverben 😂

több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Akármi is következzen a drafton, én eddig maximálisan megvagyok elégedve MRI munkájával...és mivel azt mondják,hogy a draft a nagy erőssége szerintem nem fogja ő ezt elszúrni. Kíváncsian várom!!! Máááár nem sok keeeeeeeeeeeeeeeeeeell! 😀
több mint 12 éve
Babich és Lovie kézenfogva sündörögtek a Texas pro day-en....(tényleg feltűnően sok a kóborlás idén....úgy látszik komolyabb munkát kell letenni az asztalra...)
Jelentősebb prospectek:
K. Robinson OLB
E. Acho OLB
K. Randall DT
B. Gideon FS

Úgy hírlik, h leginkább Robinson miatt látogattak el, de nem hinném, h mást észre sem vettek közben....

No.1. Bears
több mint 12 éve
11 millió környékén vagyunk, legalábbis tegnap előtt ezt olvastam. Ebből 4-5 az újoncok, Forte, + még valakik.
több mint 12 éve
Wimbley 5/35 - Titans. Azt hittem, ezt azért ki tudjuk fizetni, ezek szerint mégse volt annyi hely, mint azt gondoltuk, vagy szeretnének megőrizni némi mozgásteret a draft utánra is, ami nem feltétlenül hülyeség.füligjimmy
Hát ez pont az az összeg, ami már karcos nekünk szerintem...az 5 kijött volna, a hét már nem biztos....pickek + Okoye....
Azt se felejtsük el, h ha tényleg akarnak hosszabbítani Fortéval, akkor néhány évre megint lekötünk egy rakás garantált pénzt....annyira szomorú nem vagyok, közeledünk a DE-pickhez.... 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
Wimbley 5/35 - Titans. Azt hittem, ezt azért ki tudjuk fizetni, ezek szerint mégse volt annyi hely, mint azt gondoltuk, vagy szeretnének megőrizni némi mozgásteret a draft utánra is, ami nem feltétlenül hülyeség.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Úgy még nagyobb a jelentősége a jó FA-nak, hogy a GB, DET - ha nem is számottevően - de gyengültek...(bár a Lionsnál még jól is jártak, h Wright ment... 😊 ), a Vikings pedig elég passzív, és ráadásul durván építkező módban van, szal nagyon-nagyon meglepődnék, ha idén akár egy kicsit is beleszólnának a csoport megnyerésébe....

Bushnál az is kérdés, h mennyire akarják megkínálni máshol komolyabb szereppel....Bell-re pedig sajnos azért nincs esélyünk, mert ezt a kukatuskó krumplipusztítót csókolgatják, mint öregasszony a szomszédgyereket...

No.1. Bears