Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
9 hónap és 8 nap után újra Gameday!Ennyit kellett várni egy újabb Bears meccsre, most mégis elég furán érzem magam mert fizikai szenvedést okoz várni a 19.00-át. Pedig mennyire eltörpül ez a pár óra a egész idei évhez képest, mégis kínomban már nem tudok mit kezdeni magammal 😀
let's win, and win well!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
"Eight Bears players remain from their 2006 Super Bowl team: Robbie Gould, Devin Hester, Charles Tillman, Brian Urlacher, Lance Briggs, Roberto Garza, Patrick Mannelly and Israel Idonije. The Colts have five players left from their championship team: Adam Vinatieri, Antoine Bethea, Reggie Wayne, Dwight Freeney and Robert Mathis."Kicsit meglepett, hogy ilyen régen volt. Öregszünk, zombitársaim. Elhull a virág, eliramlik az élet.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Bears elevate Armando Allen to active roster from practice squad, waive Patrick Trahan & terminate contract of vested veteran Lorenzo Booker.Korrekció: Booker IR. Na csak Allen lett a 3. RB 😀

több mint 13 éve
Bears CB Charles Tillman has forced 28 fumbles since entering the league in 2003.Csak a teljesség kedvéért jegyezzük meg, hogy emlékszünk még azokra az időkre, amikor azért rimánkodtunk, hogy inkább vinné földre az emberét a picsába, és ne próbálja kiütni a kezéből a labdát.
Legtöbb azóta a DB-k között...tudtam, h nagyon elöl van, de azt éppen nem, h ennyire....😊
Hnap lehetne növelni a számot...Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bears CB Charles Tillman has forced 28 fumbles since entering the league in 2003.Legtöbb azóta a DB-k között...tudtam, h nagyon elöl van, de azt éppen nem, h ennyire....😊
Hnap lehetne növelni a számot...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Már csak azért is kell nyernetek mert megraktam tippmixen! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Itt a fórumon melyik Colts fan veri a mellét, hogy lezúzzuk a Bearst?aztecSzerintem nem a fórum miatt pörgethette fel magát, mert itt biztos nem volt senki aki verte volna a mellét. Lehet, hogy valami fészbúk vitába bonyolódott kituggyakikkel. Vagy az nfl.com meccs-kommentjein húzta fel magát. De az is lehet, hogy csak nem bírja a Lucky gyereket és kellett egy indok, hogy anyázhasson egyet. 😀
Lényeg a lényeg, hogy nekünk ilyen meccsek kellenek most, mint a vasárnapi. Kemény ellenfél, jó védelem, hadd szokjuk. Döngöljétek csak a földbe Lucky fiút. Bírni fogja, és csak tanul belőle. Mi idén nem gyűrűre megyünk, hanem a tanulásra. Ti viszont most nyerjetek, mert aztán egy évtizedig megint mi jövünk majd. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Egy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥Pap'persItt a fórumon melyik Colts fan veri a mellét, hogy lezúzzuk a Bearst?Mi csak a tisztes helytállásban reménykedünk, tudjuk, hogy nem ezt a meccset kell megnyernünk.Szerintem mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy kb 7-10 ponttal biztosan jobb a Bears.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
na mik a tippek a hétvégi vereségetekre? 😛 😀dugo1993megmutattam azt amit írtál az egyik régi "haveromnak" :
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Én soha nem becsültem túl a csapatot...még a tavalyi vikings meccs előtt is izgultam (mikor nem is lett volna szabad),hogy remélem nem kapunk ki. Na most ez az izgalom nincs bennem,mert ennyire kötelezőnek érzem a LUCKy Lú-kék elleni győzelmet. Nincs mese...nyerni kell..aztán meg,ha a győzelem a zsebben,akkor LUCKy Lú-ka lesz kék,mert a méretes maci kuki Peppers személyében elintézi a valagát. Vajon..akkor is olyan "szépen" fog mosolyogni? "Suck" LuckPap'persValami azt súgja, nem szereted ezt a gyereket. Mivel kúrták fel az agyadat ennyire? 😀 Pedig kevéssé ismert tény, hogy majdnem nekünk köszönhetően tört ketté a karrierje, ugyanis hónapokon keresztül Ron Turner volt a Stanford kinevezett offensive koordinátora. Aztán érkezett a Coltshoz, a végeredmény ugye ismert. Az a csávó a jelenlétével rohaszt. Egykori samesza, Pep Hamilton viszont elég szép sikereket ért el a sráccal.
Én azért most elég nyögvenyelős, tré meccsre számítok.
Andrew "Suck" Luck
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én soha nem becsültem túl a csapatot...még a tavalyi vikings meccs előtt is izgultam (mikor nem is lett volna szabad),hogy remélem nem kapunk ki. Na most ez az izgalom nincs bennem,mert ennyire kötelezőnek érzem a LUCKy Lú-kék elleni győzelmet. Nincs mese...nyerni kell..aztán meg,ha a győzelem a zsebben,akkor LUCKy Lú-ka lesz kék,mert a méretes maci kuki Peppers személyében elintézi a valagát. Vajon..akkor is olyan "szépen" fog mosolyogni? "Suck" LuckEgy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥Pap'persÉn speciel örülök neki, ha ezt a csapatot lenézik. Ahogy vki írta pár napja, akkor tudnak igazán jól teljesíteni. 1 éve ilyenkor a minden szempontból a Bearsnél sokkal jobb csapatként beállított Atlantát olyan simán gyepáltuk el, hogy még mi is csak lestünk.
Most annyiban más ez a nyitómeccs, hogy egyértelmű esélyesként készül a csapat, s a győzelem kötelező. Sőt megmerem kockáztatni, hogy a sima győzelmet várják el a csapattól egy újjáépülő Colts-al szemben.
Személy szerint végeredmény tekintetében én is magabiztos 14 pont körüli győzelmet várok, de a meccs elején nem lepne meg a döcögés a labda mindkét oldalán.
tüsi91
több mint 13 éve
Jimmy remélem a wudud a régi, Tüsi remélem a magabiztosabb győzelmi tipped jön be, nem kell már az első meccsen ideggörcsöt kapni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Egy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥Pap'persÉn speciel örülök neki, ha ezt a csapatot lenézik. Ahogy vki írta pár napja, akkor tudnak igazán jól teljesíteni. 1 éve ilyenkor a minden szempontból a Bearsnél sokkal jobb csapatként beállított Atlantát olyan simán gyepáltuk el, hogy még mi is csak lestünk.
Most annyiban más ez a nyitómeccs, hogy egyértelmű esélyesként készül a csapat, s a győzelem kötelező. Sőt megmerem kockáztatni, hogy a sima győzelmet várják el a csapattól egy újjáépülő Colts-al szemben.
Személy szerint végeredmény tekintetében én is magabiztos 14 pont körüli győzelmet várok, de a meccs elején nem lepne meg a döcögés a labda mindkét oldalán.
több mint 13 éve
Egy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥Pap'persA balgák...... nem tudják, hogy esélyük sincs.
Andrew "Suck" Luck
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szóval van már név...füligjimmyIgazából az általam javasolt név csak a bíróságon bejegyzett lesz, az utca embere csak ZomBears-ként fog minket ismerni.
több mint 13 éve
Nincs gáz majd Lucky Lüke kap majd egynéhány medve puszit és helyre áll a lufi hype! ParadSECMár várom a Peppers / McÚjonc duplasacket. Mert rossz ember vagyok.
több mint 13 éve
Egy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥Pap'persNincs gáz majd Lucky Lüke kap majd egynéhány medve puszit és helyre áll a lufi hype!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Egy néhány colts fan annyira biztos a győzelmükbe,hogy az valami borzasztó. Annyira istenítik a Luck gyereket,hogy azt már rossz látni és hallani. Egyszerűen nem látják a fától az erdőt vagy csak én vagyok ennyire elfogult a csapatommal szemben? Vasárnap kötelező a győzelem és kezdjük el elhinteni,hogy igenis van mitől tartani,ha velünk játszanak. Kezd nagyon unalmas lenni,hogy lemondják a csapatot. Go Bears! ♥
több mint 13 éve
Szóval van már név, van induló, én vállalom a vallási vezető szerepét, mely elengedhetetlen, minden tisztességes vudu/zombi kultúrában, és javaslom, hogy legyen bálványunk maga a Mester
És maga a Nagy kopasz szólalt meg:
espn.go.com/espnradio/chicago/play?id=8336695
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Most nem azért,de engem is érdekelne! Mellesleg milyen fogkrémet nyomjak a fogkefére,hogy az a legjobban oldja a sajtot? 😀Hol lehet letölteni a belépési nyilatkozatot és hova kell visszaküldeni és email cím kell és hol lesz a klubszoba és... bocs azt hiszem egy kicsit túlreagáltam, de én csatlakozom. 😀Antman😀A feleségem teljesen magától kék-narancs fogkefét vett nekem. picidzélemossuk vele a sárga-zöldeket! 😀davemayer
Ezennel megalakítom a Bears Drukker Magyarországi Zombik Fan Clubot (BEDRUMAZO FC). picidzé
több mint 13 éve
Hol lehet letölteni a belépési nyilatkozatot és hova kell visszaküldeni és email cím kell és hol lesz a klubszoba és... bocs azt hiszem egy kicsit túlreagáltam, de én csatlakozom. 😀😀A feleségem teljesen magától kék-narancs fogkefét vett nekem. picidzélemossuk vele a sárga-zöldeket! 😀davemayer
Ezennel megalakítom a Bears Drukker Magyarországi Zombik Fan Clubot (BEDRUMAZO FC). picidzé
több mint 13 éve
😀A feleségem teljesen magától kék-narancs fogkefét vett nekem. picidzélemossuk vele a sárga-zöldeket! 😀davemayer
Ezennel megalakítom a Bears Drukker Magyarországi Zombik Fan Clubot (BEDRUMAZO FC).
több mint 13 éve
A feleségem teljesen magától kék-narancs fogkefét vett nekem. picidzélemossuk vele a sárga-zöldeket! 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal