NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Chicagoban egy rossz szót nem hallottunk tőle. Egyszer jegyezte meg Martznak, hogy szeretne picit többet függőlegesben lenni ha fenn van a pályán. Amúgy földhöz csapják, kussol, és feláll. Nem mellesleg, ha jól tudom Denverben sem ő kezdte a balhét...Az a helyzet, hogy Cutler se rinyálfetomyJó példát találtál. 😛 Nem is tudom, miért jött Denverből. 😛szaba
3 hónap után felteszem újra a kérdés: kompenzációs pickre van sanszunk?
több mint 12 éve
gsn
3 548
Ki tradel a mai NFL-ben olyan RB-ért, aki top fizetést akar?
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
szaba
10 555
Az a helyzet, hogy Cutler se rinyálfetomyJó példát találtál. 😛 Nem is tudom, miért jött Denverből. 😛
több mint 12 éve
Az a helyzet, hogy Cutler se rinyál, hogy a tavalyi Raiders starter QB és egy erős backup QB is jött mögé. Nem is teheti meg, mert a csapatnak ez az érdeke, főleg ha az adott -mellesleg azért fontos- poszton a kulcsember tavaly IR-en végzett. Forte rinyálhat felőlem, akkor húzzon el de gyorsan. Mit akar ez? Hogy Bush is menjen el valahova, hogy esélyünk ne legyen senkire, és kaphasson akármennyit? Egy nagy francot. Ez tipikusan az a helyzet, amikor azt mondom, hogy ne kockáztassuk be azt, hogy nem lesz egy normális RB, ha Forte úgy dönt, hogy nem fogadja el a taget és a szerződést se.Menjen azt rinyáljon máshol, ha a csapat úgy dönt, hogy szerez mögé egy cserét...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha Forte eddigi 4 évét megnézzük. Rookie év várakozáson felüli, utána másfél szezon erőteljes visszaesés, majd ahogy Martz gatyába rázta az egységet ő is látványosan feljavult. Összességében produktívnak azonban csak a legutóbbi szezonban volt nevezhető. Jó keze van, korrekt blokkoló. 1. kör erős lenne, de egy 2. + hátsó körös simán reális.Arról nem is ejtek szót, hogy a kiesése után sem a futójátékkal volt igazán nagy gondunk, mert Barber is szedegette a yardokat (igaz ott a Denver meccs), meg Bell se 2 yardos átlaggal fejezte be a szezont...
több mint 12 éve
Szerintem ebből Forte-trade lesz. A szerződés mizzéria, majd most Bush érkezte miatti kiakadása több, mint egy hiszti... simán holdoutolni fog, és az nekünk nem hiányzik... keressünk egy jó trade-partnert, kérdés milyen picket kaphatnánk érte? (Erőteljes feltételes módban)... 2.kör? jobbat, rosszabbat?soma80Holdoutot sem csinálhatja folyamatosan, hiszen nem lesz stex, ha az egész évet kihagyja...nehéz lenne megmondani, h ő most mit is ér...amit ki bírunk érte nyekeregni....bár nekünk annyira nem sürgős a deal.... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Szerintem ebből Forte-trade lesz. A szerződés mizzéria, majd most Bush érkezte miatti kiakadása több, mint egy hiszti... simán holdoutolni fog, és az nekünk nem hiányzik... keressünk egy jó trade-partnert, kérdés milyen picket kaphatnánk érte? (Erőteljes feltételes módban)... 2.kör? jobbat, rosszabbat?
több mint 12 éve
Én igazából azt remélem, h előbb-utóbb rájön, hogy jobban jár, ha lejjebb adja az igényeit, ahelyett, h csinálja a műsort....vagy azt, h lesz olyan csapat (erősen kétlem), aki komoly ellenértéket ad érte, és meg is fizeti...Tegyük hozzá: Briggs eléggé csöndben van...nehogy hirtelen nekiálljon ordítani, aztán egy gonddal több....remélem, belátta, h az LB-piac nagyon nem megy, nem kapna többet sehol...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Jó játékos, én bírom, eddig szerénynek is tűnt de a szerződése körüli mizéria kicsit megváltoztatta ezt a képet. Jó előző szezonja volt, de ha még egyszer rásérül arra a lábára akkor a karrierjének is könnyen annyi. Mérlegelnie kéne a szerepét a csapatban, látni az építkezést, aláírni a (mondjuk arany középutas) szerződést, összeszorítani a fogat és beállni húzni a szekeret. Ha ő marad és valami lesz az OL-al akkor komolyan megemelhetnénk végre a reális elvárásainkat a csapattal szemben. Viszont ha hisztizik akkor akár milyen jó menjen, lehetőleg még most cseréljük el amikor irányíthatjuk hova kerüljön, lehetőleg azért az AFC-be.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kovi470
1 343
"There's only so many times a man that has done everything he's been asked to do can be disrespected! Guess the GOOD GUYS do finish last...."valami elpattant nála
Én nem tudom megérteni. Meg tudott volna egyezni, de neki nem volt elég 1 zsák pénz. Kettőt akar.
Nyaljon sót már régen is írtam, az RB poszt nem pótolhatatlan, itt a mellékelt példa.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Fortet nagyon felhúzta az igazolás. Nem is az, hogy kifelé állna a szénája, hanem ha van egy ilyen jó backupod, akkor az alkupozíció a kezdő RB-vel megváltozik.gsnIgen, már mindenfélét írogat...meg tudom érteni, viszont a csapat szempontjából tökéletes volt az igazolás....
Már az Okoye-ügy is lezárulhatna....
No.1. Bears
több mint 12 éve
gsn
3 548
Fortet nagyon felhúzta az igazolás. Nem is az, hogy kifelé állna a szénája, hanem ha van egy ilyen jó backupod, akkor az alkupozíció a kezdő RB-vel jelentősen megváltozik.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Will be interesting to see what happens from now on out with Matt Forte. Needs to sign franchise tag to facilitate a trade. Caplan írtaSzerintem nem, csak eddig nem volt más alternatívája a csapatnak. Szóval fogta magát és durcásat játszott hátha többet kaphat, mint az utóbbi időben rettenetesen nagy pénzeket leakasztó RB-k.
Ennyire kifele állna Forte szénája? :oBeki
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Will be interesting to see what happens from now on out with Matt Forte. Needs to sign franchise tag to facilitate a trade. Caplan írtaEnnyire kifele állna Forte szénája? :o
több mint 12 éve
Tök mindegy, ha nem a garantáltat kapja csak, hanem többet, akkor is megéri. Ez kb. 3 milla, én azt hittem többet akar majd. Ennél olcsóbban tuti nem lehetett volna, mert ő és az ügynöke is tudja, hogy azért van benne sansz egy starter posztra.Fortét remélem azért még megtartjuk, Bush annyira azért nem jó, de szvsz ez inkább segítheti a dealt, mivel ez jelzés forténak, hogy azért olyan nagyon nem fogunk ragaszkodni hozzá, ha nem enged. Meglátjuk mi lesz, azért ez egy nagyon jó húzás.
Marshall, Campbell (+McCown), Bush... fantasztikus névsor ahhoz képest amire számítottam (plusz ugye a visszatérők). 😊
több mint 12 éve
Vágjátok csak ki Barbert, sztem rárepülünk azonnal.Azért a jó öreg Marion (ezbázzeg aszittem női név) se bír már többet 120-150 cipelésnél egy szezonban
Bár a mi taktikánk inkább a sérülékeny 2.kör környékén draftolt IRkirály RB.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Vágjátok csak ki Barbert, sztem rárepülünk azonnal.Bár a mi taktikánk inkább a sérülékeny 2.kör környékén draftolt IRkirály RB.
több mint 12 éve
Sztem Barberrel az lesz, mint Taylorral volt....majd az uccsó pillanatban kitesszük szépen....bírtam a srácot, sajnálom is, de Bush valóban jobb választás....Fortéről tényleg jó volna gyorsan (még a draftig) dönteni....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Most nem azért, ebbe a garantáltba mindenki bele van habarodva. Ez csak az a lóvé tudtommal, amit tuti zsebre rak, de van egy valag egyéb bónusz, amit simán megkaphat. Nyilván 14 milliót nem fog, de 10, vagy 11-et azért simán. Ettől fügetlenül, ha évi 3 milióra jön ki, akkor is megéri. És ezek a szerződések nem kötik meg a kezünket, eddig is tudtuk Steinről és Phillipsről, hogy nagyon értenek a lóvéhoz, nem viszi el jövőre se öt ember a cap felét.Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛davemayerNem, de láthatóan nem bíznak semmit a véletlenre, számolnak egy esetleges holdouttal. 4 évre a 7 garantált nem sok, többet meg nem nagyon tud majd Bush lehívni, ha backup lesz. Jobb játékos is Barbernél ráadásul.tüsi91
Amikor 5000 yardokat kezdenek passzolgatni, meg kétméteres culák ugranak három méter magasra, én nem tennék túl nagy lóvét a sec-be, bár egy Revis-féle corner vinné sztem is eggyel magasabb szintre ezt az egységet, de ezen a szinten játszanak nagyjából hárman. Azért egy Aaron Ross, vagy egy Wright mekkora pénzt kapott..... és akkor majd csodálkoznak, hogy deszar, pedig ha valaki sose volt jó, az hirtelen miért kezdene el lóvéosztás után jól játszani.
Jah, amíg Forte nem ír alá, Barbert nem vágnám ki, azért ne felejtsük már el a TD-it, megoldott harmadik kísérleteit. Volt három nagy hibája két meccsen, de akkor hibázott nemcsak ő, hanem pl. az RB edző is, Big Love is, Martz is, meg az a félmillió ember, aki ott kotlik az oldalvonal mellett
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nagyon jól jártatok vele szvsz.Simán lehetne sok csapatban kezdő RB igaz lehet itt is az lesz ha Forte sokat akar
több mint 12 éve
He's also an adept receiver and pass blockersoma80Utóbbi nagyon nagyon nagyon nem igaz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kiváló embereket hoztunk a FA-ról, elégedettek lehetünk az eddigi eredményekkel de nálam továbbra is ott van a kérdés hogy mi lesz az OL-al és a secondary-vel? csak drafttal előreléphet annyit ez a 2 egység hogy ne legyen akkora gáz? Secondary-t akarják egyáltalán változtatni?davemayerSajna az OL-erősítés nem áll stabil lábakon, viszont a Sec-ben a "3" kezdő (Jennings, Moore, Peanut) visszajön, mögéjük pedig a draftról erősítünk, vagy akár egy olcsó szabadügynök is jöhet....szal itt akkora baj nincs sztem...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Jól jártatok vele, igazi csendes munkás, nem rinyál hanem teljesít ha tűzközelbe kerül, még lehet 2-3 jó éve akár backup akár nagyobb szerepben. A screenekkel különösen veszélyes és kreatív, annak ellenére hogy egy kafferbivaly
több mint 12 éve
Én örülök ennek az igazolásnak....rendesen bebiztosítottuk magunkat arra az esetre, ha Forte holdoutol.....normál pénzt kap, 7 garantált 4 évre, ez nem olyan óriási összeg...Most az jön, h Fortét odaadjuk a Cincynek az egyik első köréért..... :cool:
Jimmy: Szerintem a 3-4esek közül is eljátszhatnak a gondolattal, h draftolják...ha vki beleszerelmesedik....csak tennék....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The signing should expedite Marion Barber's release, a move that would free up $1.7 million in salary cap space. Bush's addition also gives the Bears significantly more leverage in contract talks with unsigned franchise player Matt Forte. Even if Forte threatens a holdout, the Bears will be sitting comfortably with a starting-caliber back under contract, and Kahlil Bell at No. 2 on the depth chart. Bush isn't a dynamic runner, but he doesn't got quick feet for his size and is a bull to bring down . He's also an adept receiver and pass blockersoma80Megjott a varva vart "diszno" RB... Orom-bodotta...es nem is draga...