Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem lesz ezzel gond bár én is O-lineba húztam vna,idő eldönti...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Nekem pedig egyre jobban bejön ez a pick, emberek....Tutira nem ő a legjobb passrusher a classban, de az is nagyon valószínű, h futás ellen ő az egyik, ha nem a legjobb DE.....
Nézegettem meccsvideókat (nem olyanokat, amiken rajta vannak a sackjei, oszt csókolom....), egyre jobban kedvelem....
Lehet majd érte a szezonban felnégyelni, aztán kirakni a darabjaimat Újpesten, Óbudán, Soroksáron és Rákospalotán...
http://www.youtube.com/playlist?list=PL7BC13208D84D3B53
Itt csemegézzen mindenki kedvére...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
1/19-re ne olyan játékost húzzon az ember fia "akiben van potenciál, meg akár jól is elsülhet".... Erre McClellin pickre sajnos nem jön rám a szexuális vágy
több mint 12 éve
Nem volt ez rossz húzás, van a srácban potenciál, CSAK.Őt inkább OLB ajánlották, nálatok DE lesz....még ez bele is férne...
Főleg ha 2. körbe húzzátok, akkor szerintem egy jó pick-ről lehetne beszélni.
Annak fényében kik voltak még bent akikre itt szükség lehetett volna ahhoz képest lehet itt nagyon bosszankodni...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Várjunk még a temetéssel....Fél nappal a draft után szerintem teljesen jogos a krákogásunk. Reméljük az idő majd megváltoztatja az álláspontunkat. Én továbbra is amiatt vagyok csalódott, hogy benn hagytuk DeCastrot (+Reiff). Ha ő(k) már kimentek volna előlünk és teljesen egyértelmű a pass rusher pick, még le is tojnám. Ebbe a srácba látták a lehetőséget, behúzták. No de így. Óriási hiányposztot lehetett volna betömni nem is akármilyen prospecttel. Gondolom a 2. körös DE-ket is vadul sasolták. Meglátjuk mit hoz a jövő, mindenesetre sok sikert neki Chicagoban.
Valóban húzhattunk volna jobbat is (most úgy tűnik), de hátha kihozzák lóherés barátunkból az állatot....egy tuti: mindenképpen upgrade az összes DE-hez képest mínusz Pep....
Eddig MRI normálisan csinálta a dolgát....annyi esélyt bizalmat meg neki, h nézzük meg, mit tud a kölök egy nagygenerál (vagyis babgulyás-rántotthús-dobostorta update-hízókúra) után....Bear
Reméljük a 2-3. kör után elégedettebben tápászkodunk fel a székből.
több mint 12 éve
Várjunk még a temetéssel....Valóban húzhattunk volna jobbat is (most úgy tűnik), de hátha kihozzák lóherés barátunkból az állatot....egy tuti: mindenképpen upgrade az összes DE-hez képest mínusz Pep....
Eddig MRI normálisan csinálta a dolgát....annyi esélyt bizalmat meg neki, h nézzük meg, mit tud a kölök egy nagygenerál (vagyis babgulyás-rántotthús-dobostorta update-hízókúra) után....
Viszont akkor a folytatás:
WR: "Rendel", "Sanyi", valamint "Tom és Jeffery" esetleg "Damon Hill".....vagy valamelyik DT jöhet a 2-ban....és én is inkább DT felé hajlok....3 ember + 1 tavalyi UDFA
S nem jöhet, mert az tényleg ordas rích lenne, CB-n is meglepődnék, mint ahogy LB-n is, hiszen most táraztunk be backupokból, a kezdők pedig megvannak....
Kezdő/rotációs posztra csak WR-ben és DT-ben lenne lehetőség....és hallottuk MRI-t, milyen embereket keres....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
MRI eddigi tevékenysége után nem vártam, hogy sikerül ennyire Jerrysedni ma. Ott voltak olyan emberkék, akikért mi és a szagértők többsége összetette volna a kezét, hogy csússzon le hozzánk. David DeCastro: belül erőből nem megy semmi, a srác futásblokkolásban imponáló, mi meg elvégre ugye nem spreadet játszunk. Nem kellett.
Riley Reiff: Persze egy Allen ellen rookie szezonjában vélhetően nem kellett volna otthagyni 1-1ben, de Big Hekkhez képest nem akármilyen upgrade lett volna.
Coplest kihúzta előlünk a Jets, alighanem itt borult meg a bili.
Nem voltam elájulva se Mercilustól, se senki mástól, de ez a srác... Semmivel nem tud többet, mint pl. Vinny Curry, vagy Andre Branch, akik valószínűleg a 2. körben is elérhetőek lettek volna számunkra.
Szorgalmas, munkamániás az ellenfél elpusztítására törő a jellemzői. Bumm neki. 2/19re kajak még ünnepelnék is. Nagyon még abból a harmatos WACból sem emelkedett ki.
No mindegy, csoda is lett volna egy olyan offseason, ahol legalább 1 alkalommal nem anyázunk fennhangon, de próbálom megfogni a dolog jó oldalát -------------> hápffffff.
260 font most, választékos táplálkozással rátesznek még 20at, Izzyvel duettben meg ledarálják az ellenfél falának jobb oldalát. Ehh. Megvan a jó oldal: Conte is szar picknek indult.
LOLBears
több mint 12 éve
Kezdjük el magyarázni, hogy meccelen (aka. kötött sapka) miért meglepő, de minden tekintetben kiváló választás, és miért ő a puzzle utolsó, hiányzó darabja.McKobold bizony 4-3 LE lesz, akit sajnos az NFL-ben játszó OT-k simán odébb raknak majd.....hacsak nem kezd heveny szteroidozásba....ha fel tudjuk pörgetni a fizikumot és a súlyt, mindezt komolyabb lassulás nélkül, még jól is elsülhet....
Az én tippem John Smith III, a Montanai Kecskepásztor&Metafizika Egyetemről, aki roppant emlékezetes meccset játszott az Ontarioi Csillgavizsgáló szakkör ellen.
Bear: Big Love szted mit akart ettől a gyerektől? Van egy tippem. Nem a 260 font súlyú endekről szól ez a csapat évek óta. Ez a srác szituációs rusher lesz, amúgy inkább 34 OLB. De a legjobb ebben a választásban, hogy ettől kezdve csak felfelé van, olyan alacsonyak az elvárásaink.füligjimmy
Már megint abba szerelmesedtünk bele, h csak Irvin futott nála gyorsabb 40-et....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Kezdjük el magyarázni, hogy meccelen (aka. kötött sapka) miért meglepő, de minden tekintetben kiváló választás, és miért ő a puzzle utolsó, hiányzó darabja. Az én tippem John Smith III, a Montanai Kecskepásztor&Metafizika Egyetemről, aki roppant emlékezetes meccset játszott az Ontarioi Csillgavizsgáló szakkör ellen.
Bear: Big Love szted mit akart ettől a gyerektől? Van egy tippem. Nem a 260 font súlyú endekről szól ez a csapat évek óta. Ez a srác szituációs rusher lesz, amúgy inkább 34 OLB. De a legjobb ebben a választásban, hogy ettől kezdve csak felfelé van, olyan alacsonyak az elvárásaink.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
DT, WR, ebben a sorrendben
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
No srácok....most, h az Ír MunkásKobold megérkezett, ki mit vár 2-3. körben?WR-t mindenképpen várok 2. napon, viszont attól tartok, h korán húzunk egy DT-t.....akár már 2-ban....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Vegyes érzéseim vannak....nyilván Márciust szerettem volna, de Reiff és DeCastro is benn volt...drukkoltam, h ne Lovie domináljon....de...még mindig ő a góré....Jimmy: megkaptuk a választ....MRI szereti Loviet....
Mindamellett ez a srác egy igazi munkás ürge...szerintem beválik....de jobbat simán tudtunk volna...
Ha a Packs behúzza Március barátomat, halomra fog sz*patni bennünket 10 évig....
szerk.: Houston kisegített minket...
No.1. Bears
több mint 12 éve
kinyitod a szülinapi ajándékodat, oszt egy kötött sapka, bazmegfüligjimmyez kész 😀
totálisan érthetetlen ez a számomra, MRI tényleg ekkora zseni?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kinyitod a szülinapi ajándékodat, oszt egy kötött sapka, bazmeg
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hát erről még sokat fogunk beszélni.Nem értem... McCellin az 1/19. Benn volt DeCastro, benn volt Reiff.
Lehet nagy pick lesz, de rohadt csalódott vagyok most.
több mint 12 éve
Sok sikert a csapatnak a draftra. Én nem tudom élőben követni, de vissza fogom nézni a bowl.hu-s közvetítést is. Addig teljes hírzárlat nekem 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én Martint szeretném... De nem hiszem hogy őt fogjuk. Tippre vmeik DE lesz.
több mint 12 éve
Én tippelek az első körre: Kendall Wright
több mint 12 éve
Na mostanában picit kevesebb időm jutott a fórumra, de a ma estét ki nem hagynám. Lesz vmi chatszoba? Esetleg külön Bears fanos chatszoba?A magyar stream melletti chat lesz használva elméletileg.
Tavaly ha jól emlékszem 5 után jöttünk mi valamivel, akkor 1/29 volt, tehát 4 óra az helyén való.
Roppant kíváncsi vagyok kik maradnak benn mire mi jövünk, gyakorlatilag szerintem felvan írva 6-7 név, aki marad az jön.
A 2-3. kör ebből a szempontból érdekesebb lesz.tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na mostanában picit kevesebb időm jutott a fórumra, de a ma estét ki nem hagynám. Lesz vmi chatszoba? Esetleg külön Bears fanos chatszoba? Tavaly ha jól emlékszem 5 után jöttünk mi valamivel, akkor 1/29 volt, tehát 4 óra az helyén való.
Roppant kíváncsi vagyok kik maradnak benn mire mi jövünk, gyakorlatilag szerintem felvan írva 6-7 név, aki marad az jön.
A 2-3. kör ebből a szempontból érdekesebb lesz.
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8288dc3b/article/sevenround-mock-projecting-every-pick-in-2012-nfl-draftÉn ezzel nagyon kiegyeznék, a második körre az emberemet írja 😊 Toon is remek pick lenne. Jones-ról vki vmi infó?
több mint 12 éve
Üdv Mindenkinek!Éppen erről írtam egy kis statisztikai értekezést a minap. Olyan 4 óra környékén várható a 19-es pick.
Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?Melehov
több mint 12 éve
Üdv Mindenkinek!Sztem az első 5 pick kimegy 20 perc alatt. Négyre már simán sorra kerülhetünk. Tavaly jópárszor megesett, mikor hivatalosan bejelentették az egyik picket, az újságírók már mondták a másikat.
Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?Melehov
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Melehov
119
Üdv Mindenkinek!Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka