Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Talán célszerűbb lett volna az edzővel beszélni erről, hogy ne, ismétlem ne hagyja egyedül a szélen azt a szerencsétlent, vagy csekkol, vagy simán átadja futásra. Ehelyett belefeszülni, kapkodni, lökdösődni a MÁSODIK HÉTEN, ezt nem lehet hangsúlyozni eléggé, hogy rangadó ugyan, de két meccs ment le eddig, hát azért az eléggé amatőr. És most megint rágjuk ezt a gumicsontot. Chris Williams sajnos nem jobb. Láttuk előszezonban. Ha jobb lenne, ő játszana. Talán ő fog. Nem hiszen, de talán megfontolják. Érdekes lesz a Rams ellen, van két jó edge rusher, két decens korner. Hamár rusher, Mekk Elek mekkorát játszott!!! Nemkicsit!

Sam Bradfordfüligjimmy
Igazad van, lehet, h tényleg ideje korán elborult az agya, de azért már elég sok meccset végigszenvedett Webb mögött.

Hogy pozitívak is legyünk, a D-line tényleg odateszi magát. 2meccs 8sack., illetve 7 Turnover. Van eddig nyomás az irányítókon, ami szuper. Persze a yardokat nyeltük, de ez benne van a sémában.

Melton 3 sack, Peppers 2sack, Wootton (!!!) ill, Mclellan 1.5sack

Jennings 3INT,

Szóval a D eddig kemény, csak az O-nak kéne kicsit összekapnia magát
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hangzatos cím: Bears making a move on the offensive line

DE:

A week after quarterback Jay Cutler was sacked seven times, the Chicago Bears are changing up the offensive line.

But scrutinized left tackle J’Marcus Webb appears to be remaining in place right now.

Left guard Chris Spencer is not. The Bears will start Chilo Rachal at left guard on Sunday when they host the St. Louis Rams at Soldier Field. Rachal, signed to a one-year contract in the spring, made 38 starts over four seasons with the San Francisco 49ers, who drafted him in the second round in 2008.

Spencer allowed one sack to Clay Matthews in the 23-10 loss at Green Bay when the outside linebacker beat the veteran cleanly inside. Spencer had to fend off a challenge from Rachal to keep the job during preseason. It was a new position for Spencer, too, as he was a center with the Seattle Seahawks before joining the team last year. He played 15 games at right guard in 2011, making 14 starts.

Hát persze. A LG a legfontosabb poszt.... LT poszt olyan tökéletes meg van oldva Webb által...

No komment

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-making-a-move-on-the-offensive-line-20120917,0,6822027.storysoma80
Én ennek is örülök, Spencer is egy rakás szar volt. Rachal talán futásnál masszívabb lesz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hangzatos cím: Bears making a move on the offensive line

DE:

A week after quarterback Jay Cutler was sacked seven times, the Chicago Bears are changing up the offensive line.

But scrutinized left tackle J’Marcus Webb appears to be remaining in place right now.

Left guard Chris Spencer is not. The Bears will start Chilo Rachal at left guard on Sunday when they host the St. Louis Rams at Soldier Field. Rachal, signed to a one-year contract in the spring, made 38 starts over four seasons with the San Francisco 49ers, who drafted him in the second round in 2008.

Spencer allowed one sack to Clay Matthews in the 23-10 loss at Green Bay when the outside linebacker beat the veteran cleanly inside. Spencer had to fend off a challenge from Rachal to keep the job during preseason. It was a new position for Spencer, too, as he was a center with the Seattle Seahawks before joining the team last year. He played 15 games at right guard in 2011, making 14 starts.

Hát persze. A LG a legfontosabb poszt.... LT poszt olyan tökéletes meg van oldva Webb által...

No komment

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-making-a-move-on-the-offensive-line-20120917,0,6822027.story
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akkor a bili tényleg kiborult:

#Bears CB DJ Moore says Jay Cutler was wrong to shove JMarcus Webb on sideline. Teammates now adding to criticism.

D.J. Moore on Cutler-Web situation, ``Shoot, it's unfair to be like that toward J'Marcus.''

Értem, h egy kicsit túlreagálta a dolgokat Jay is, de könyörgöm ez az 'all-pro" balfasz "védi" már a blindside-ját több éve, és már Cutlernek is tele lett tőke azzal, h nyilatkozni mindenhol nagy arccal teszi Webb, csak amit a pályán nyújt az egy rakat sz..r

Erre minden csapattársa Webb mellé áll? Itt kurva nagy gondok vannak... lassan elérjük, h Cutler fogja magát aztán trade-t kér, mert nem akar lerokkanni... Nem értem...soma80
Cutler egy dolgot tehet, nyel egy nagyot és elnézést kér. Nyilván mindenki tudja, hogy Webb szar, én leköphetem a monitort, ő nem ordibálhat vele. És nyilván mit mondjanak a csapattársak? Elsütnek egy ilyet, hogy hát azért ezt nem kéne. Big Love össze tudja tartani az öltözőt, így tartja már meg az állását 9 éve.

Forte bokája mégse ficamodott, csak "bibis". Jó hír. füligjimmy
Komolyan, minden héten, amikor minden második snap után az életéért kell menekülnie, akkor még ő kussoljon. Mert, ha Webb tényleg all-pro fokozatban nyomná, de nem... Mindegy, furcsa. Tényleg kíváncsian várom a hétvégi meccset.soma80
Talán célszerűbb lett volna az edzővel beszélni erről, hogy ne, ismétlem ne hagyja egyedül a szélen azt a szerencsétlent, vagy csekkol, vagy simán átadja futásra. Ehelyett belefeszülni, kapkodni, lökdösődni a MÁSODIK HÉTEN, ezt nem lehet hangsúlyozni eléggé, hogy rangadó ugyan, de két meccs ment le eddig, hát azért az eléggé amatőr. És most megint rágjuk ezt a gumicsontot. Chris Williams sajnos nem jobb. Láttuk előszezonban. Ha jobb lenne, ő játszana. Talán ő fog. Nem hiszen, de talán megfontolják. Érdekes lesz a Rams ellen, van két jó edge rusher, két decens korner. Hamár rusher, Mekk Elek mekkorát játszott!!! Nemkicsit!

Sam Bradford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Cutler egy dolgot tehet, nyel egy nagyot és elnézést kér. Nyilván mindenki tudja, hogy Webb szar, én leköphetem a monitort, ő nem ordibálhat vele. És nyilván mit mondjanak a csapattársak? Elsütnek egy ilyet, hogy hát azért ezt nem kéne. Big Love össze tudja tartani az öltözőt, így tartja már meg az állását 9 éve. füligjimmy
Csinálhatná ezt úgy is, hogy kitakarítja a szemetet...
több mint 13 éve

#Bears CB DJ Moore says Jay Cutler was wrong to shove JMarcus Webb on sideline. Teammates now adding to criticism.

D.J. Moore on Cutler-Web situation, ``Shoot, it's unfair to be like that toward J'Marcus.''

Értem, h egy kicsit túlreagálta a dolgokat Jay is, de könyörgöm ez az 'all-pro" balfasz "védi" már a blindside-ját több éve, és már Cutlernek is tele lett tőke azzal, h nyilatkozni mindenhol nagy arccal teszi Webb, csak amit a pályán nyújt az egy rakat sz..r

Erre minden csapattársa Webb mellé áll? Itt kurva nagy gondok vannak... lassan elérjük, h Cutler fogja magát aztán trade-t kér, mert nem akar lerokkanni... Nem értem...soma80
Cutler egy dolgot tehet, nyel egy nagyot és elnézést kér. Nyilván mindenki tudja, hogy Webb szar, én leköphetem a monitort, ő nem ordibálhat vele. És nyilván mit mondjanak a csapattársak? Elsütnek egy ilyet, hogy hát azért ezt nem kéne. Big Love össze tudja tartani az öltözőt, így tartja már meg az állását 9 éve.

Forte bokája mégse ficamodott, csak "bibis". Jó hír. füligjimmy
Komolyan, minden héten, amikor minden második snap után az életéért kell menekülnie, akkor még ő kussoljon. Mert, ha Webb tényleg all-pro fokozatban nyomná, de nem... Mindegy, furcsa. Tényleg kíváncsian várom a hétvégi meccset.
több mint 13 éve

Forte bokája mégse ficamodott, csak "bibis". Jó hír.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

Erre minden csapattársa Webb mellé áll? Itt kurva nagy gondok vannak... lassan elérjük, h Cutler fogja magát aztán trade-t kér, mert nem akar lerokkanni... Nem értem...
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Eljátszva a gondolattal, szerintetek ha elásnánk a fél coach-staff-ot és behintenénk sóval, milyen lehetőségei lennének a csapatnak?
Gondolok itt konkrétan arra, hogy lennének-e normális emberek akiket a helyükre lehetne állítani?
több mint 13 éve
No surprise #Bears coach Lovie Smith said on WBBM-780 AM this morning that RB Matt Forte does not have high ankle sprain.

But Forte's availability for this week remains a question. Still, it is not believed to be a serious injury

Talán nem kell heteket kihagynia Forte-nak.
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
pont ezért mondom azt hogy meg kell húzni a határt (meg lehetett volna már előbb is...),már nem egy rookie, nyugodtan le lehet írni a veszteséget és kirakni, fejlődni már nem fog. Ez az ember évek óta nem képes normális teljesítményt nyújtani, veszélyezteti az O legfontosabb emberének testi épségét, ha valaki ezt nem képes belátni az kinyírja a szezont. Máshol rosterre sem kerülne itt meg kezdő...davemayer
Nagyon jól fogalmazod meg és szerintem akiben tényleg mackó szív dobog az tudja is,hogy a baj forrása nem Cutler igazán,hanem az a két-három ember az OL-ben akinek nem ott lenne a helye ahol van. Ideje lenne belátnia minden nagy fejesnek a csapatban,hogy nincs mese...EZEKNEK MENNIE KELL! Még hogy Webb All Pro....szööö :/
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
pont ezért mondom azt hogy meg kell húzni a határt (meg lehetett volna már előbb is...),már nem egy rookie, nyugodtan le lehet írni a veszteséget és kirakni, fejlődni már nem fog. Ez az ember évek óta nem képes normális teljesítményt nyújtani, veszélyezteti az O legfontosabb emberének testi épségét, ha valaki ezt nem képes belátni az kinyírja a szezont. Máshol rosterre sem kerülne itt meg kezdő...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...davemayer
Kit tudnál elképzelni a helyén most? C.Will-t vagy érdemes lenne kipróbálnunk J.Scott-ot mire megy nálunk?
Pap'pers
viccen kívül egy őrbódét

(viccet félretéve ezt a teljesítményt Hester is megcsinálja úgyhogy anélkül hogy ránéznék a rosterre a posztján bárki más jöhet)

egy kérdés: aki egy ilyen teljesítmény után a helyén marad attól hogy várják el hogy jobb legyen??? vagy megfordítva: aki egy ilyen teljesítmény után a kezdőben hagy egy játékost az mire számít? nem kérdés.davemayer
Az a helyzet,hogy nem csak most nyújtott ilyen teljesítményt,hanem már jó párszor. Szegény dédimamám (Isten nyugosztalja!) 96 évesen jobb teljesítményt nyújtott volna,mint ez a nagy melák. Annyira böszme,hogy az már fáj. :/ Semmi helye nincs ott ez tény,de annak sincs semmi keresnivalója a Bearsnél aki ilyet beállít...jogosak a feltett költői kérdések. Egy Falconsos jó barátom mondta,hogy egy ilyen csapatnak,mint a miénk nem szabadna ezt megengednie. 😕 Milyen jól látja!
több mint 13 éve
Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...davemayer
Kit tudnál elképzelni a helyén most? C.Will-t vagy érdemes lenne kipróbálnunk J.Scott-ot mire megy nálunk?
Pap'pers
viccen kívül egy őrbódét

(viccet félretéve ezt a teljesítményt Hester is megcsinálja úgyhogy anélkül hogy ránéznék a rosterre a posztján bárki más jöhet)

egy kérdés: aki egy ilyen teljesítmény után a helyén marad attól hogy várják el hogy jobb legyen??? vagy megfordítva: aki egy ilyen teljesítmény után a kezdőben hagy egy játékost az mire számít? nem kérdés.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
több mint 13 éve
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.Bazzani
Lesz egy meglepetés győzelem, és egy meglepi szopi. Egyik Frisco, másik Panthers

Sam Bradfordfüligjimmy
idegenben mi ezt a Friscot nem hiszem hogy megállítjuk, arra számítani hogy majd nem megy nekik annyira felesleges előzetesen sztem.

Meglepetés győzelem lenne, de a legvalószínűbb hogy végigverik a csoportunkat.

Félek ettől a Rams meccstől, kínos vereség lehet belőle. Tavaly Martz amikor hasonló cumi volt (MNF Detroitban) kitalálta a plusz emberes blokkolást ami akkor nagyon bejött, Tice-tól már az is furcsa lenne ha rájönne hogy a meccs közben a kezében tartott lapjának (igen, amibe ásítozik) 2 oldala van. Nem sok jóra számítok, remélem rám cáfol.

Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.Bazzani
A tökéletes gépezettel is történhet nagy baj,ha nincs megfelelően karbantartva. Nekem a BMS című sorozat jut eszembe és azon belül is az "olajcsere". 😀 Na,ha nem történik náluk meg ez az "olajcsere",akkor lehet ebből baj...amolyan fogaskerekek vs. villáskulcs. Mi leszünk azon a meccsen a villáskulcs meglásd! 😊
több mint 13 éve
Lesz egy meglepetés győzelem, és egy meglepi szopi. Egyik Frisco, másik Panthers

Sam Bradford

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Figyeljétek meg, mi fogjuk majd a Friscot megállítani. A Dallas még egyszer nem lesz ilyen szar, A Jax, Vikings, Rams pedig valóban kell, ha valamit akarunk. Tegnap azért történtekm érdekes dolgok, pl. New England zakó, a Philly megint egy ponttal nyert a Baltimore ellen stb. Az utóbbit láttam egyébként, kicsit miránk emlékeztetnek. A védelem négy (vagy öt) labdát szerzett, jellemzően a RZ közelében, erre a támadók összesen 23 pontot tudtak összelapátolni. A faluk nagyon gyengén muzsikált, a legnagyobb fegyverüket (Rice) kevesebbet használták, mint kellett volna. Erőltették a passzot, csak Flacco kb 50 % körül dobott, törvényszerű volt, hogy az Eagles feltámad. 24-23 lett a vége.

Ismerős a szitu valakinek?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Mellesleg szarik a tekintélyre, simán félreállt Urlacher útjából, pedig a Nagy Kopasz elég masszívan fúrta, mert féltette a vezérkutya szerepet. Persze ezt ugye nem emlegeti senki.füligjimmy
Nem olvastam akkoriban pletyiket úgy látszik, tudnál linkelni erről valamit?
picidzé
Mivel ez 2009 októbere környékén volt, nemigazán. De elég megnézni mindenhol Urlacher képe van továbbra is. Nem újdonság ez a Nagy Kopasz részéről, annak idején McNownt is megcsócsálta, mondjuk a csávón elég könnyű volt a fogást találni. Szexi Rexi nevét ne is említsük.

Épp ezt akartam megkérdezni, most hirtelen hány csapatot is kell eltemetni a 2. héten? Néztem a leendő riválisainkat, a Rams elég keményen játszott, bár nem túl magas színvonalon. Örülök, hogy nyertek, anyám ellen nem állnék ki úgy, hogy a faterom előtte kétszer leverte. A Jax, és a Vikings ellen be kell húzni mind a hármat. A Dallas ellen én zakót tippelek, mindenesetre ott a recept, hogyan lehet őket megverni.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
OFF: nem tudom ki látta a NE meccsét de durva hogy nem a miénk a legnagyobb bukta a fordulóban 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
Mellesleg szarik a tekintélyre, simán félreállt Urlacher útjából, pedig a Nagy Kopasz elég masszívan fúrta, mert féltette a vezérkutya szerepet. Persze ezt ugye nem emlegeti senki.füligjimmy
Nem olvastam akkoriban pletyiket úgy látszik, tudnál linkelni erről valamit?

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Unga már nincs nálatok rosteren? Egy próbát megérne az ő játszatása, vagy ő inkább blokkoló FB (olyan alkatú, de ha jól emlékszek RB volt egyetemen)?MarioAna
Unga már nem szeret túlságosan focizni. Meglepődnék, ha máshol rosterre kerülne, pedig én örültem, mikor ide került.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Unga már nincs nálatok rosteren? Egy próbát megérne az ő játszatása, vagy ő inkább blokkoló FB (olyan alkatú, de ha jól emlékszek RB volt egyetemen)?

Burrow > Luck valaha is