NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Én imádtam a pickjeinket.. Első 2 kört nem kell megmagyarázni, ha annyit mondunk hogy Jeffery és McClellin akkor elismerően bólint mindenki( azt hogy melyik volt előrébb nem kell tudni 😀 ).Hardin év közben fog eldőlni, hogy mennyire volt jó választás, az meg hogy volt tökük idehozni egy TE-t negyedik válaszottként, le a kalappal! Én mondjuk kifejezetten imádom a TE-es playeket, plusz egy célpont lesz Cuttynak.
Zseniális év lesz, a legerősebb csoportban!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Valszeg azért, amiért Glenn is csúszott. Nem nagyon szeretik, akiket nem tudnak megnézni azon a poszton, ahol játszani fognak. Ráadásul kis konferenciából jött. Bár tavaly Ijalanat( vagy hogy írják?) simán behúzta a Colts. Louis teljesen megbízhatatlan, ráadásul nem tud apróbb sérülésekkel játszani, Carimiből még semmit se láttunk (Falcons ellen nem voltam elájulva), Garza szar, Webb szar, CW masszívabb UT-k ellen csak szívni tud, de ha ez a srác rosterre, neadjisten kezdőbe kerül, még annál is rosszabbak, mint gondoltuk.füligjimmyÉn nem követem az NCAA-t, pláne nem a kisebb konferenciákat, de akkor ezek szerint ennyire nem mond semmit az nfl.com-os besorolás? Ő ott 82,2-t kapott, másokat 50-nel meg 40 valamennyivel is draftoltak, ő meg rosterre se kerüljön??
több mint 12 éve
Tudja valaki, hogy James Brown hogy 'csába nem volt draftolva? Vagyis, hogy mi lehetett ennek az oka? A prospectje nem rossz...norris21Valszeg azért, amiért Glenn is csúszott. Nem nagyon szeretik, akiket nem tudnak megnézni azon a poszton, ahol játszani fognak. Ráadásul kis konferenciából jött. Bár tavaly Ijalanat( vagy hogy írják?) simán behúzta a Colts. Louis teljesen megbízhatatlan, ráadásul nem tud apróbb sérülésekkel játszani, Carimiből még semmit se láttunk (Falcons ellen nem voltam elájulva), Garza szar, Webb szar, CW masszívabb UT-k ellen csak szívni tud, de ha ez a srác rosterre, neadjisten kezdőbe kerül, még annál is rosszabbak, mint gondoltuk.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tudja valaki, hogy James Brown hogy 'csába nem volt draftolva? Vagyis, hogy mi lehetett ennek az oka? A prospectje nem rossz...
több mint 12 éve
2012 NFL Draft Grades and Analysis: NFC North Edition http://www.youtube.com/watch?v=WrpN9PqPoNk&feature=player_embedded#!
több mint 12 éve
Hát persze ez természetes,hogy semmi gondunk nem lesz velük. Meg hát sokkal hülyébbek se voltunk mint mások, mert csak úgy záporoztak ott a 6-7. körben főleg az UDFA herok. 😀 Egyébként én is így vagyok, könnyedén tud változni a megítélésem róluk, hát most épp ilyen 😀 Freynek sem örültem, de utánanéztem, és ő CB-ként eléggé jó volt, csak ugye nem sztárcsapatok ellen. Ezért hiszek benne jobban, mert őszintén szólva returnerre nem sok szükségünk van így Hesterék mellett. Az legalábbis nagyon hülye döntés lenne, ha Hester nem hordana vissza semmit, ha meg igen akkor őt mentesíti Weems meg Demárilussz vagy ki a picsa jött még, meg hát Knox ha felépülése után még vállalja.Persze lehet nagyot húzunk vele, és miénk lesz az NFL történelmének legfaszább returner depthje :cool:
több mint 12 éve
Nekem nem is az 1. kör a probléma, hanem inkább az a gondom, hogy ilyen udfa mestereket lehetett volna draft után, és egy 3+4+7-ből simán kaptunk volna 2. kör közepe-hátsó fele picket, amin jöhetett volna például:Aztán amikor Rodriguez fontos yardokat fog hozni kiélezett meccseken, Hardin leveszi a pályáról Finley-t, McCoy (ez ki, az egyik CB?) csinál valamit, mert még a posztját se tudom, akkor meg majd azt mondjuk, hogy micsoda pickek voltak. Én személy szerint könnyen tudok egy héten belül bármiről három egymásnak teljesen ellentmondó véleményt formálni.
Vinny Curry DE, Jerrel Worthy DT, Kendall Reyes DT, Devon Still DT, Mike Adams OT, Peter Konz C, a teljesség igénye nélkül. Ezek csak azok, akiket 1. körre vagy 2. elejére írogattak, és mind hasznosabb lett volna így első ránézésre mint ez a Hardin-Rodriguez-Mccoy trió. Egyedül Frey tetszik a 2. kör utáni pickekből.
Alapvetően nem vagyok híve annak, hogy ilyen 3. körtőlminden picket adjunk be egy feltrade-ért, de amikor PS fightereket szedünk csak rajtuk, akkor nyugodtan oda lehetett volna adni. Főleg hogy hoztunk 1 FB-t meg 3 DB-t a 4 picken, miközben OL, DL le van szarva pedig alapból fontosabb lett volna. Plusz ha már ebből a 4 emberből csak 1 is válik be, az jó lenne ha olyan poszton történne, ahova tényleg kell ember és fontos is.
Amúgy Jeffery-Frey-Mekkelek miatt legyen C+ nálam a draft, de csak mert feltételezem,hogy látunk valamit Mekkelekben...fetomy
Amúgy annyit beszélnek a "package"-ekről, hogy erős a gyanúm, valamit ki fognak végre találni Finley ellen, aki az elmúlt három évben szénné szopatta a védelmet, talán ilyenkor Wright, neadjisten DJ helyett lesz fenn, esetleg kap egy esélyt nickelként. És végre Hestert is elkezdik tisztességesen felépíteni, végülis öt évnél több nem kellett hozzá. Egy biztos, ezek a srácok játszani fognak az első naptól kezdve, ilyet se láttunk mostanában.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát szerintem pont Freynek van halványabb esélye a rosterre, hiszen nem játszott ST-ben a Nevadában, míg McCoy nagyon durva Kr...persze ez csak előzetesen....minden a végzett munka fényében dől el....(és a csávó lehet egy pöpec gunner Graham után...)
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nekem nem is az 1. kör a probléma, hanem inkább az a gondom, hogy ilyen udfa mestereket lehetett volna draft után, és egy 3+4+7-ből simán kaptunk volna 2. kör közepe-hátsó fele picket, amin jöhetett volna például:Vinny Curry DE, Jerrel Worthy DT, Kendall Reyes DT, Devon Still DT, Mike Adams OT, Peter Konz C, a teljesség igénye nélkül. Ezek csak azok, akiket 1. körre vagy 2. elejére írogattak, és mind hasznosabb lett volna így első ránézésre mint ez a Hardin-Rodriguez-Mccoy trió. Egyedül Frey tetszik a 2. kör utáni pickekből.
Alapvetően nem vagyok híve annak, hogy ilyen 3. körtőlminden picket adjunk be egy feltrade-ért, de amikor PS fightereket szedünk csak rajtuk, akkor nyugodtan oda lehetett volna adni. Főleg hogy hoztunk 1 FB-t meg 3 DB-t a 4 picken, miközben OL, DL le van szarva pedig alapból fontosabb lett volna. Plusz ha már ebből a 4 emberből csak 1 is válik be, az jó lenne ha olyan poszton történne, ahova tényleg kell ember és fontos is.
Amúgy Jeffery-Frey-Mekkelek miatt legyen C+ nálam a draft, de csak mert feltételezem,hogy látunk valamit Mekkelekben...
több mint 12 éve
Így van, azért Jeffery a kiállítása ellenére behúzta a meccs MVP címet, nem érdemtelenül.Én kimondom kerek perec, ez egy idióta draft volt... Első körben húzunk egy olyan embert, aki 3-4-es sémában jobb... Jeffrey ki tudja milyen lesz, de az ő viselkedésével is vannak gondok. Lásd Dennard elleni bunyó. Megint egy S, most a 3. körben. Ráadásul ez az ember nem is játszott 2011-ben a sérülése miatt, bravó! A 4. körös TE pickről pedig csak annyit, hogy akkor még bent volt Charles is, aki sokkal jobb ennél a tagnál sztem. Szóval botrány ez a draft, legalábbis szerintem...prokiHát azt senki nem garantálja, hogy jövőre nem lesz itt 34. Jeffery istenkirályság lesz Marshall mellett, Cutler előtt. Az a bunyó úgy nézett ki, hogy visszaütött. Dennard az egész meccsen rángatta, húzta, teljesen szabálytalan volt, aztán megszopatta egyszer, megszopatta kétszer, aztán harmadszor, negyedszer, közben végig ugatott neki, ahogy illik, aztán elkezdtek egymás felé csapkodni, kivágták mind a kettőt. De előtte amiket lehúzott, olyat te Bears elkapótól nem láttál még, azt lefogadom (bár egyszer Olsennek volt egy kézből kirántós TD-je, egy eagles corner ellen, aki három fejjel volt kisebb). Ezt a Sanzenímand fémjelezte töketlen társaságot végre lecseréltük két ilyen véresszájú, nagydarab mocsokra, mint Jeffery meg Marshall. Bár Marshallról talán nem kellene ilyet modanom, boldog házasságban él bájos feleségével, akivel együtt nevelnek három gyönyörű pitbullt......füligjimmy
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Jeffery-Marshall tandem évekig ligaelit páros lehet. Marshallnak Miamiban is teljesen mindegy volt ki dobált. Cutlerral pedig, mint tudjuk... S akkor még ne is beszéljünk Bennettről, akitől már tavaly is sokat vártunk, csak ugye a 2. meccsen kiütötték, utána meg JC került parkoló pályára. Ettől a 3astól 2500 yard környékén várok.DE poszton Davis szerintem egyeltalán nem volt rossz, őt remélem megtartjuk, nem is ott érzem a gondot, de belül tényleg marha vékonyak vagyunk.
több mint 12 éve
Én Reiff-et húztam volna, 2. kör DE, 3. WR....akár a 4-5. köröket tradehez használva...Így van, Dennard addig buzerálta, amíg elgurult a gyógyszer (azt a meccset láttam is)....olyan fizikális WR, amiből itt tényleg nem is volt évek óta...most van kettő...borzalmas pusztítás lesz itt az fix....kivéve, ha Jay 2 mp alatt a hátán fetreng...úgy nem ér passzolni....így még ember nem örült egy UDFA-nak, mint én James Brown-nak.... 😊Nekem nem a játékosokkal van bajom, a posztok nem tetszenek. Mekkelek helyett DeCastrot húztam volna, Jeffery nagyon rendben, feltrade után pass rusher. A hátsó körökben OL embert nem húztak, azt nem bánom, mert minek? Kispadot koptatni? De le van ejtőernyőzve.
A draftra visszatérve: ha az első két pick komolyan beválik, akkor nekünk már jó volt a draftunk....valóban többet lehetett volna belőle kihozni, de egy C-t mindenképpen ér....Bear
Ha Peppers kiesik, megszoptuk, három All-Pro end ritkán van egy csapatban.füligjimmy
Nyilván nem arról van szó, h Pep-et lehetne uolyan szinten pótolni....de azért ne Davis és Wootton jelentkezzen, ha kiesik...én erről beszélek...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Így van, Dennard addig buzerálta, amíg elgurult a gyógyszer (azt a meccset láttam is)....olyan fizikális WR, amiből itt tényleg nem is volt évek óta...most van kettő...borzalmas pusztítás lesz itt az fix....kivéve, ha Jay 2 mp alatt a hátán fetreng...úgy nem ér passzolni....így még ember nem örült egy UDFA-nak, mint én James Brown-nak.... 😊Nekem nem a játékosokkal van bajom, a posztok nem tetszenek. Mekkelek helyett DeCastrot húztam volna, Jeffery nagyon rendben, feltrade után pass rusher. A hátsó körökben OL embert nem húztak, azt nem bánom, mert minek? Kispadot koptatni? De le van ejtőernyőzve.
A draftra visszatérve: ha az első két pick komolyan beválik, akkor nekünk már jó volt a draftunk....valóban többet lehetett volna belőle kihozni, de egy C-t mindenképpen ér....Bear
Ha Peppers kiesik, megszoptuk, három All-Pro end ritkán van egy csapatban.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Így van, Dennard addig buzerálta, amíg elgurult a gyógyszer (azt a meccset láttam is)....olyan fizikális WR, amiből itt tényleg nem is volt évek óta...most van kettő...borzalmas pusztítás lesz itt az fix....kivéve, ha Jay 2 mp alatt a hátán fetreng...úgy nem ér passzolni....így még ember nem örült egy UDFA-nak, mint én James Brown-nak.... 😊Én kimondom kerek perec, ez egy idióta draft volt... Első körben húzunk egy olyan embert, aki 3-4-es sémában jobb... Jeffrey ki tudja milyen lesz, de az ő viselkedésével is vannak gondok. Lásd Dennard elleni bunyó. Megint egy S, most a 3. körben. Ráadásul ez az ember nem is játszott 2011-ben a sérülése miatt, bravó! A 4. körös TE pickről pedig csak annyit, hogy akkor még bent volt Charles is, aki sokkal jobb ennél a tagnál sztem. Szóval botrány ez a draft, legalábbis szerintem...prokiHát azt senki nem garantálja, hogy jövőre nem lesz itt 34. Jeffery istenkirályság lesz Marshall mellett, Cutler előtt. Az a bunyó úgy nézett ki, hogy visszaütött. Dennard az egész meccsen rángatta, húzta, teljesen szabálytalan volt, aztán megszopatta egyszer, megszopatta kétszer, aztán harmadszor, negyedszer, közben végig ugatott neki, ahogy illik, aztán elkezdtek egymás felé csapkodni, kivágták mind a kettőt. De előtte amiket lehúzott, olyat te Bears elkapótól nem láttál még, azt lefogadom (bár egyszer Olsennek volt egy kézből kirántós TD-je, egy eagles corner ellen, aki három fejjel volt kisebb). Ezt a Sanzenímand fémjelezte töketlen társaságot végre lecseréltük két ilyen véresszájú, nagydarab mocsokra, mint Jeffery meg Marshall. Bár Marshallról talán nem kellene ilyet modanom, boldog házasságban él bájos feleségével, akivel együtt nevelnek három gyönyörű pitbullt......füligjimmy
A draftra visszatérve: ha az első két pick komolyan beválik, akkor nekünk már jó volt a draftunk....valóban többet lehetett volna belőle kihozni, de egy C-t mindenképpen ér....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Tavaly mákunk volt, h Pep nem sérült le...ha viszont IR, akkor nagyjából úgy járunk DE-ben, mint QB-ban....viccé vált volna az egész....ezt kéne szélsebesen elkerülni...egyszerűen muszáj normális játékosokat találni rotációba, mert bármikor beüthet egy sérülés, és reszeltek....nem azt mondtam, h legyen 6 DE a keretben, csak azt, h ne a Wootton-Davis páros döntse el háziversenyben....(bár W. még talán kifejlődik valamivé)Ami igazán aggaszt, az a D-line....egy ilyen sémában van 3 DT-nk, hozzá egy tavalyi és egy idei UDFA....és 4 DT pedig mindig rosterre kerül nálunk....vagy a két kissrác eldönti maga között, vagy - ami valószínűbb - hozunk még egy veteránt a posztra, vszínűleg kukázással....reméltem, h Armstead már pofásan van, de úgy tűnik, a szívproblémák miatt még csak UDFA-ként sem kell sehova...Tavaly hány DE volt rosteren? Sztem akkor is max 4 lehetett, Reed, utána Davis. Bár valakit lehet kihagytam. Még egy DT jön, aztán 8 emberrel már illik megoldani egy 4 emberes rotációt. Adams tavalyi teljesítményét nem nehéz túlszárnyalni, és Big Toe talán visszatér a 2010-es formájához. Wootton meg kibírhatná sérülések nélkül, mert még gyakorlatilag újonc. Aztán ha egy újonc sérült, akkor nem edz, ha nem edz, akkor nem lép pályára.füligjimmy
DE-ben a helyzet szintén necces....Pep cseréje Wootton....ezzel mindent elmondtam....félek, nem jön ide senki, pedig nagyon kellene....tőlem Wootton is megtáltosodhat.... 😊Bear
DT-ben pedig nem csak Adams, hanem Okoye is leves, az így pedig marha sok snap....szal ezt két UDFA közötti versennyel kompenzálni marhaság lenne....nem arra gondolok, amit az Eagles csinál, h 74 D-linemen van a rosteren, és kb. 20 csapat csak arra vár, h a kiesőket felkapkodja....viszont ez a ló túlsó oldala...elég egy ember IR, aztán itt is annyi....
A 3-4 pedig kérlek, felejtsük el....gyorsan....a gondolata is ingerel.... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én kimondom kerek perec, ez egy idióta draft volt... Első körben húzunk egy olyan embert, aki 3-4-es sémában jobb... Jeffrey ki tudja milyen lesz, de az ő viselkedésével is vannak gondok. Lásd Dennard elleni bunyó. Megint egy S, most a 3. körben. Ráadásul ez az ember nem is játszott 2011-ben a sérülése miatt, bravó! A 4. körös TE pickről pedig csak annyit, hogy akkor még bent volt Charles is, aki sokkal jobb ennél a tagnál sztem. Szóval botrány ez a draft, legalábbis szerintem...prokiHát azt senki nem garantálja, hogy jövőre nem lesz itt 34. Jeffery istenkirályság lesz Marshall mellett, Cutler előtt. Az a bunyó úgy nézett ki, hogy visszaütött. Dennard az egész meccsen rángatta, húzta, teljesen szabálytalan volt, aztán megszopatta egyszer, megszopatta kétszer, aztán harmadszor, negyedszer, közben végig ugatott neki, ahogy illik, aztán elkezdtek egymás felé csapkodni, kivágták mind a kettőt. De előtte amiket lehúzott, olyat te Bears elkapótól nem láttál még, azt lefogadom (bár egyszer Olsennek volt egy kézből kirántós TD-je, egy eagles corner ellen, aki három fejjel volt kisebb). Ezt a Sanzenímand fémjelezte töketlen társaságot végre lecseréltük két ilyen véresszájú, nagydarab mocsokra, mint Jeffery meg Marshall. Bár Marshallról talán nem kellene ilyet modanom, boldog házasságban él bájos feleségével, akivel együtt nevelnek három gyönyörű pitbullt......
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én kimondom kerek perec, ez egy idióta draft volt... Első körben húzunk egy olyan embert, aki 3-4-es sémában jobb... Jeffrey ki tudja milyen lesz, de az ő viselkedésével is vannak gondok. Lásd Dennard elleni bunyó. Megint egy S, most a 3. körben. Ráadásul ez az ember nem is játszott 2011-ben a sérülése miatt, bravó! A 4. körös TE pickről pedig csak annyit, hogy akkor még bent volt Charles is, aki sokkal jobb ennél a tagnál sztem. Szóval botrány ez a draft, legalábbis szerintem...
több mint 12 éve
Ami igazán aggaszt, az a D-line....egy ilyen sémában van 3 DT-nk, hozzá egy tavalyi és egy idei UDFA....és 4 DT pedig mindig rosterre kerül nálunk....vagy a két kissrác eldönti maga között, vagy - ami valószínűbb - hozunk még egy veteránt a posztra, vszínűleg kukázással....reméltem, h Armstead már pofásan van, de úgy tűnik, a szívproblémák miatt még csak UDFA-ként sem kell sehova...Tavaly hány DE volt rosteren? Sztem akkor is max 4 lehetett, Reed, utána Davis. Bár valakit lehet kihagytam. Még egy DT jön, aztán 8 emberrel már illik megoldani egy 4 emberes rotációt. Adams tavalyi teljesítményét nem nehéz túlszárnyalni, és Big Toe talán visszatér a 2010-es formájához. Wootton meg kibírhatná sérülések nélkül, mert még gyakorlatilag újonc. Aztán ha egy újonc sérült, akkor nem edz, ha nem edz, akkor nem lép pályára.
DE-ben a helyzet szintén necces....Pep cseréje Wootton....ezzel mindent elmondtam....félek, nem jön ide senki, pedig nagyon kellene....tőlem Wootton is megtáltosodhat.... 😊Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ami igazán aggaszt, az a D-line....egy ilyen sémában van 3 DT-nk, hozzá egy tavalyi és egy idei UDFA....és 4 DT pedig mindig rosterre kerül nálunk....vagy a két kissrác eldönti maga között, vagy - ami valószínűbb - hozunk még egy veteránt a posztra, vszínűleg kukázással....reméltem, h Armstead már pofásan van, de úgy tűnik, a szívproblémák miatt még csak UDFA-ként sem kell sehova...DE-ben a helyzet szintén necces....Pep cseréje Wootton....ezzel mindent elmondtam....félek, nem jön ide senki, pedig nagyon kellene....tőlem Wootton is megtáltosodhat.... 😊
No.1. Bears
több mint 12 éve
Namost a saját edzői nem tudtak róla, de valami legendásan jólértesült akárki tudott? Vagy hogy? Mert ennyi erővel én is állíthatom azt, hogy három agyrázkódása volt a hasamra ütve, mert elküldöm e-mailben valami bloggernek, aki úgy veszi, hogy unanonimous source, aztán így terjed a hülyeség. Vagy az edzők leszarták? Azt alig hinném.Ja persze...Most olvastam, hogy Mekkeleknek már 3 agyrázkódása is volt. Ha ez igaz, akkor Best-el nagyon kell egymásra vigyázniuk. 😀BazzaniIsteneeeeeeem, aaaaaannyival 24 órával ezelőtti vaaaaaaagy
http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7864259/chicago-bears-draft-pick-shea-mcclellin-disputes-concussion-rumorsfüligjimmy
Én se vallottam be minden egyest anyáméknak.
De ha te mondod akkor hajlamos vagyok elhinni mackóóó koma.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ja persze...Most olvastam, hogy Mekkeleknek már 3 agyrázkódása is volt. Ha ez igaz, akkor Best-el nagyon kell egymásra vigyázniuk. 😀BazzaniIsteneeeeeeem, aaaaaannyival 24 órával ezelőtti vaaaaaaagy
http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7864259/chicago-bears-draft-pick-shea-mcclellin-disputes-concussion-rumorsfüligjimmy
Én se vallottam be minden egyest anyáméknak.
De ha te mondod akkor hajlamos vagyok elhinni mackóóó koma.
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy Mekkeleknek már 3 agyrázkódása is volt. Ha ez igaz, akkor Best-el nagyon kell egymásra vigyázniuk. 😀BazzaniIsteneeeeeeem, aaaaaannyival 24 órával ezelőtti vaaaaaaagy
http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/7864259/chicago-bears-draft-pick-shea-mcclellin-disputes-concussion-rumors
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy Mekkeleknek már 3 agyrázkódása is volt. Ha ez igaz, akkor Best-el nagyon kell egymásra vigyázniuk. 😀
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=J5tH53cLW4Uhttp://www.youtube.com/watch?v=fDm6zqkuFIY
http://www.youtube.com/watch?v=xyjXCE__3OI
Egy tisztességes irányítóval a háta mögött ez a gyerek szinte tarthatatlan. Az első egy 2010-es meccs, visszasírták ezt a kúbit. Két labdát hozott vissza a sírból, hát nem egy Knox a gyerek, ez most látszik.
Jeffery tud játszani, McCelen tud játszani, sztem Rodriguez is, de inkább feljöttem volna a 2. körbe a 3+4-ért cserébe, és bepróbálom Mike Adamset, vagy Curry-t. De ez sztem nem rossz. DE OTT VOLT DECASTRO!!!!!! Meghallottam a mekkelek picket, valahogy ilyen szinten őrültem meg
http://www.youtube.com/watch?v=WomF_oMI9cQ
- Abe Simpson